Αλκυόν Πλειάδες

Το λεγόμενο Green Pass, το υγειονομικό διαβατήριο ή πιστοποίηση Covid, ανοίγει το δρόμο για μαζική επιτήρηση, τον αυθαίρετο έλεγχο, τις αδικίες, διακρίσεις και το απαρτχάιντ μεταξύ πολλών άλλων απωλειών δικαιωμάτων και ελευθεριών που μέχρι τώρα είχαμε ως ελεύθεροι άνθρωποι, και που εξαπλώνεται σε πολλές χώρες μπροστά στην παθητικότητα πολλών που δεν γνωρίζουν τι συνεπάγεται αυτό. Δεν πρόκειται για την υγεία, αλλά για μια ατζέντα που προβλέπει ότι μέσω ενός πειραματικού εμβολίου ή μιας γονιδιακής θεραπείας, η οποία τροποποιεί το DNA μας, παύουμε να είμαστε άνθρωποι και γινόμαστε μετάνθρωποι, ιδιοκτησία της φαρμακευτικής εταιρείας που κατέχει την πατέντα και στην οποία ο καθένας έχει τον κωδικό QR, παρόμοιο με κάθε προϊόν που αγοράζεται ή πωλείται.
Ωστόσο, οι πιο αφυπνισμένοι άνθρωποι που συνειδητοποιούν αυτό που κάνουν, δημιουργούν ένα κύμα αντίστασης με διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις χιλιάδων ανθρώπων σε πολλές χώρες, όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ελβετία, η Αυστραλία, οι ΗΠΑ και άλλες, ενάντια σε αυτά τα διαβόητα Green Pass, και την υποχρέωση των εμβολίων, που με την υποστήριξη δικηγόρων, νομικών, γιατρών, επιστημόνων, συγγραφέων, ξενοδόχων, δημοσιογράφων, βουλευτών κ.α., με τις δράσεις τους και τις αγωγές στα δικαστήρια, έχουν αποτελέσματα.
Τώρα είναι η ώρα να εντείνουμε τις διαμαρτυρίες ενάντια στους περιορισμούς των Πράσινων Πάσων, να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και να μη σταματήσουμε να είμαστε άνθρωποι, βάζοντας τέλος στις διακρίσεις και την κακοποίηση, δρώντας με αντίσταση και μαζική πολιτική ανυπακοή, με πλήρη αποφασιστικότητα μέχρι να σταματήσει αυτή η τρέλα.

Δημιουργός βίντεο Αλκυόν Πλειάδες

Ζούμε έναν νέο πλανητικό πόλεμο όπου οι κυβερνήσεις και τα πολιτικά κόμματα επιδιώκουν μόνο να ανέλθουν στην εξουσία και στη συνέχεια να συνεχίσουν με την ίδια ατζέντα του υποτιθέμενου εχθρού τους και αυτό το κάνουν εξαπατώντας μας με την πολιτική τους, όπου χειραγωγοί, ναρκισσιστές, κοινωνιοπαθείς και ψυχαναγκαστικοί ψεύτες μας κάνουν να πιστεύουμε ότι οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν διάφορα κόμματα που αντιτίθενται μεταξύ τους, ωστόσο, όλοι υπηρετούν το ίδιο ευγονικό σχέδιο.
Στην ιστορία, οι πολιτικοί υπήρξαν οι υποκινητές των συγκρούσεων και των πολέμων, και τώρα, συμμαχώντας με τις φαρμακευτικές εταιρείες, χρησιμοποιώντας τον covid ως πρόσχημα, διεξάγουν έναν ολοκληρωτικό πόλεμο κατά της ανθρωπότητας. Τι γίνεται με τη Βραζιλία, όπου ο λαός έχει χάσει την ανησυχία του για την πανδημία, μετατρέποντας τις εκλογές υπέρ του εξίσου διεφθαρμένου διεκδικητή με εκκρεμείς λογαριασμούς όπως και οι άλλοι; Και σχετικά με την Ισπανία, γιατί δεν συμμετέχουν μαζικά στις διαμαρτυρίες ενάντια στους περιορισμούς και τις βλάβες των εμβολιασμών, αλλιώς ανά πάσα στιγμή θα τους επιβληθούν υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και βιβλιάρια υγείας;
Αυτό δείχνει ότι οι κοιμώμενοι βρίσκονται σε αντίθεση με εκατοντάδες χιλιάδες πιο συνειδητοποιημένους και αφυπνισμένους ανθρώπους σε πολλές χώρες, οι οποίοι έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στους πολιτικούς και διαδηλώνουν και διαμαρτύρονται αποφασιστικά σε όλο τον κόσμο ενάντια σε μια ψεύτικη πανδημία οδύνης και θανάτου.
Δημιουργός βίντεο Αλκυόν Πλειάδες

Το νέο μας κανάλι προτεινόμενων βίντεο:
https://www.bitchute.com/channel/fpumUzO74ooC/

Είμαστε όλοι άθελά μας συμμετέχοντες σε έναν τρέχων Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, στον οποίο ο εχθρός είναι ο λαός, η ελίτ εναντίον της ανθρωπότητας. Η μακάβρια ιδέα της δημιουργίας ενός μεγάλου πολέμου που θα επηρεάσει άμεσα και θα εξοντώσει το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας ήταν ένας από τους κύριους στόχους της σατανιστικής ελίτ εδώ και πολλά χρόνια και αυτό φάνηκε με τον Πρώτο και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και οι δύο προκλήθηκαν με προβοκάτσιες, όπως η βύθιση του Λουζιτάνια, παρόμοια με τον Τιτανικό, η λανθασμένη ονομασία της ισπανικής γρίπης, ο βομβαρδισμός του Περλ Χάρμπορ και πολλά άλλα. Και τι γίνεται με την αυτοεπίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, η οποία συμπληρώνει τώρα 20 χρόνια, και τις συνέπειες της απώλειας της ελευθερίας ως δικαιολογία για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας; Υπάρχουν πολλές αδιευκρίνιστες ενδείξεις ότι επρόκειτο για έναν ελιγμό της ίδιας της κυβέρνησης με τη συμμετοχή της CIA ή της Μοσάντ.
Σήμερα, με τη δικαιολογία της ψεύτικης πανδημικής κρίσης, βρισκόμαστε σε μια παρόμοια κατάσταση, όπου οι συνταγματικές ελευθερίες και τα συνταγματικά δικαιώματα απειλούνται και ακυρώνονται σε όλο τον κόσμο προκειμένου να επιβληθεί ένα τοξικό εμβόλιο γονιδιακής θεραπείας μέσω δωροδοκιών, τώρα και στα παιδιά. Δρακόντειοι περιορισμοί σε πολλές χώρες, υγειονομικά διαβατήρια, τυραννικά μέτρα, έρευνες και συλλήψεις χωρίς ένταλμα, επιθέσεις, επιτήρηση και έλεγχος των πληροφοριών και των πολιτών, διαχωρισμός και διακρίσεις μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων...
Ωστόσο, η αστυνομία και άλλες δυνάμεις επαναστατούν ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και συντάσσονται με τους πολίτες στις ασταμάτητες διαδηλώσεις τους... βρισκόμαστε σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, έναν βιολογικό και γενετικό πόλεμο της ελίτ ενάντια στον πληθυσμό, ένα ευγονικό σχέδιο για την κατάκτηση της ανθρώπινης ψυχής.
Δημιουργός βίντεο Αλκυόν Πλειάδες

Το νέο μας κανάλι προτεινόμενων βίντεο:
https://www.bitchute.com/channel/fpumUzO74ooC/

Ό,τι αναφέρεται στα αυτόματα, τα ρομπότ και την Τεχνητή Νοημοσύνη, παρόλο που μπορεί να νομίζουμε ότι είναι κάτι σημερινό, παραδόξως υπήρχε ήδη από την αρχαιότητα και υπάρχουν ίχνη σε μύθους και χιλιετείς αφηγήσεις από την Ελλάδα, την Κίνα και την Ινδία, ένα ευρύ φάσμα τεχνητών μορφών ζωής, ένα μείγμα άψυχων και έμψυχων, ικανών να λαμβάνουν αποφάσεις μέχρι και μια Τεχνητή Νοημοσύνη. Το ίδιο ισχύει και για τα μυθικά πλάσματα που είναι υβρίδια μεταξύ ανθρώπων και ζώων, όπως οι Κένταυροι, ο Μινώταυρος ή ένα μείγμα ειδών όπως οι χίμαιρες.
Σήμερα είμαστε και πάλι βυθισμένοι στη ρομποτική κουλτούρα σε συνδυασμό με την τεχνητή νοημοσύνη και τη χρήση νέων τεχνολογιών όπως η αναγνώριση προσώπου, τα βιομετρικά δεδομένα, η παρακολούθηση ανθρώπων, τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται χωρίς να το αντιληφθούμε, χρησιμοποιούνται για την επιτήρηση και τον έλεγχο του πληθυσμού με τη δικαιολογία της ψεύτικης πανδημίας. Ο στόχος είναι μια ολοένα και πιο επικίνδυνη αυτοματοποίηση με νέα και υπάκουα ρομπότ cyborg, αν δεν βρεθεί μια λύση σε αυτόν τον νέο τεχνολογικό τρόπο ζωής που θέλουν να επιβάλουν.
Θα καταλάβουν τον κόσμο οι μηχανές της τεχνητής νοημοσύνης και πολύ σύντομα θα μας αντικαταστήσουν οι ρομποτικές-αυτόματες μηχανές; Ή θα χρησιμεύσουν για τον έλεγχο όλων όσων δεν ακολουθούν τις οδηγίες της νέας παγκόσμιας κατήχησης και του υποχρεωτικού εμβολιασμού, μέσω των drone εντόμων, που ήδη χρησιμοποιούν;
Και τι να πούμε σχετικά με την εταιρεία Neuralink που προσπαθεί να εμφυτεύσει τεχνητή νοημοσύνη στους ανθρώπινους εγκεφάλους, μήπως ο στόχος είναι η δημιουργία ενισχυμένων υπερ-στρατιωτών ή υβριδικών cyborgs χωρίς συναισθήματα ανθρώπου-ζώου, προετοιμασμένων για τη μάχη, όπως υπάρχουν ήδη, ή ίσως η γενετική τροποποίηση των ανθρώπων; Και αυτό δεν είναι επιστημονική φαντασία ...
Να είστε σε επαγρύπνηση, καθώς ο στόχος της άρχουσας ελίτ είναι η δημιουργία μιας ιδανικής κοινωνίας, σύμφωνα με το όραμά της, της οποίας η παραγωγική εργασία θα εκτελείται από μια φυλή σκλάβων σχεδιασμένη να υποτάσσεται, να υπακούει και να εξυπηρετεί τις ανάγκες της ελίτ, καθοδηγούμενη από ένα μυαλό κυψέλης. Αυτό αποτελεί μέρος της μετανθρωπιστικής ατζέντας τους, η οποία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη με τα νανοτσίπ των επικίνδυνων γονιδιακών θεραπειών mRNA που μεταμφιέζονται σε εμβόλια και επιδιώκουν να μας μετατρέψουν σε όντα χωρίς ψυχή, ηθικές αρχές, ούτε και ανθρώπινες αξίες.
Δημιουργός βίντεο Αλκυόν Πλειάδες

Το νέο μας κανάλι προτεινόμενων βίντεο:
https://www.bitchute.com/channel/fpumUzO74ooC/

Ενώ η πανδημική κρίση που έχουν προετοιμάσει για να εξαλείψουν την ανθρωπότητα προκαλεί μια διαφαινόμενη παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, με την πείνα και την αυξημένη βία ήδη ορατή, παρόμοια με τη Μεγάλη Ύφεση του 1929, από την άλλη πλευρά, προετοιμάζουν μια κυβερνοπανδημία που θα μπορούσε να προκαλέσει ένα παγκόσμιο ψηφιακό μπλακ άουτ, με αποσύνδεση του διαδικτύου, με σαφή στόχο την εφαρμογή μιας μεγάλης επανεκκίνησης, η οποία θα μπορούσε να μας γυρίσει πίσω στον Μεσαίωνα.
Ομοίως, οι κυβερνήσεις συνεχίζουν την ιατρική τους τυραννία ενάντια σε πολλές αποδεδειγμένες και αποτελεσματικές θεραπείες, όλα για να εξαναγκάσουν και να επιβάλουν τα εμβόλιά τους, τα οποία είναι γνωστό ότι περιέχουν τοξικά νανοσωματίδια γραφενίου που επηρεάζουν την υγεία και αποδεδειγμένα δεν είναι ούτε προστατευτικά ούτε αποτελεσματικά κατά του Covid, καθώς και για να συνεχίσουν το αστυνομικό κράτος, τα κλεισίματα, τους εγκλεισμούς, τα οποία μαζί με τους δικαστές που καλύπτουν τα πάντα, στρέφονται ενάντια στον ανυπεράσπιστο πληθυσμό.
Και θα έχει αυτή η επερχόμενη οικονομική κρίση και η υπερχρέωση οποιαδήποτε σχέση με τους ίδιους τους επικυρίαρχους της παγκόσμιας εξουσίας, τους ιδιοκτήτες του χρήματος και τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη, οι οποίοι κατέχουν και ελέγχουν περισσότερο από το 75% του πλούτου του πλανήτη, οι οποίοι δημιούργησαν τις ιδιωτικές τράπεζες στην προέλευση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ; Οικογένειες όπως οι Ρόθτσιλντ, οι Μόργκαν, οι Ροκφέλερ, οι Κάρνεγκι, οι Μπους κ.λπ. που κινούν τα νήματα της οικονομίας και του παγκόσμιου ελέγχου. Και γιατί πολλοί πρόεδροι των ΗΠΑ που αντιστάθηκαν στην ελίτ και την εξουσία τους δολοφονήθηκαν άγρια και οι δράστες αυτών των δολοφονιών δεν διαλευκάνθηκαν ποτέ;
Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν ο πρόεδρος Κένεντι, αλλά και ο Αβραάμ Λίνκολν, ο Τζέιμς Γκάρφιλντ, ο Ουίλιαμ ΜακΚίνλεϊ, ο Γουόρεν Γκαμαλιέλ Χάρντινγκ, ο Φραγκλίνος Ρούσβελτ και άλλοι. Ποιος κρύβεται πίσω από αυτούς τους θανάτους;
Δημιουργός βίντεο Αλκυόν Πλειάδες

Το νέο μας κανάλι προτεινόμενων βίντεο:
https://www.bitchute.com/channel/fpumUzO74ooC/

Ενώ η φάρσα του Covid συνεχίζεται και εκμεταλλεύεται το φόβο και την άγνοια των ανθρώπων για την ψεύτικη πανδημία, η τυραννία που μας κυβερνά συνεχίζεται με τη μαζική χειραγώγηση επιβάλλοντας νέους κανόνες που περιορίζουν περαιτέρω τις ελευθερίες μας, και με τα βλαβερά εμβόλια που θέλουν να επιβάλουν πάση θυσία ταξιδιωτικούς περιορισμούς και κοινωνική αποστασιοποίηση και εμβόλια μέχτι τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.
Τώρα θέλουν να μας πιέσουν περισσότερο με την απάτη της ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης του πλανήτη, ως μέρος της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ και της Μεγάλης Παγκόσμιας Οικονομικής Επανεκκίνησης, αλλά σε αντίθεση με όσα λένε όλοι οι θερμολόγοι που ακολουθούν την επίσημη κυβέρνηση, το χειμώνα του 2020 υπήρξαν θερμοκρασίες υπό το μηδέν σε πολλά μέρη. Και τι γίνεται με τις προβλέψεις της καταστροφής του πρώην προέδρου Αλ Γκορ, ή του ψευτο-μάντη πρίγκιπα Καρόλου της Αγγλίας, ή της λεγόμενης περιβαλλοντολόγου Γκρέτα Θούνμπεργκ, μιας νεαρής γυναίκας που χρησιμοποιήθηκε ως κάλυψη για να προωθήσει την κλιματική αλλαγή και να κατηγορήσει τους ενήλικες, ή του μέγα-δισεκατομμυριούχου Ντέιβιντ Μάγιερ ντε Ρότσιλντ, του οποίου οι προβλέψεις δεν επαληθεύτηκαν, αλλά ο οποίος συνεχίζει να προσπαθεί να μας πείσει για το ψέμα της υπερθέρμανσης;
Σύμφωνα με αυτούς που προωθούν την ατζέντα του μηδενικού άνθρακα, αυτό που πραγματικά επιδιώκουν είναι η αποβιομηχανοποίηση των πιο προηγμένων οικονομιών, μια στρατηγική που έχει υπολογιστεί επί δεκαετίες, για να προκαλέσει την κατάρρευση των πολιτισμών, και γι' αυτό χρησιμοποιούν στρατηγικές όπως την κάλυψη του ήλιου, η την ιδιωτικοποίηση του νερού, τη χρήση του Haarp ή της γεωμηχανικής, η οποία προκαλεί περισσότερες ανισορροπίες και ζημιές στην ανθρωπότητα, με άλλα λόγια αυτό που επιδιώκουν είναι να μας κάνουν να επιστρέψουμε στον Μεσαίωνα, περιορίζοντας παράλληλα τον πληθυσμό κάτω από μια πρωτοφανή πείνα και υποδούλωση.
Δημιουργός Αλκυόν Πλειάδες

Το νέο μας κανάλι προτεινόμενων βίντεο:
https://www.bitchute.com/channel/fpumUzO74ooC/

Η φάρσα της πλανδημίας Covid και ο επακόλουθος εμβολιασμός δεν αφήνουν μόνο σωματικές παθήσεις κάθε είδους, αλλά και θανάτους και αύξηση των ψυχικών ασθενειών και των επιθετικών συμπεριφορών, ιδιαίτερα στις αεροπορικές εταιρείες, η ιδέα του ταξιδιού με αεροπλάνο σε κάποιο μέρος για διακοπές έχει γίνει πιο σκοτεινή, επειδή όλο και περισσότεροι άνθρωποι εμβολιάζονται με επιθετική, απείθαρχη και βίαιη συμπεριφορά με την επακόλουθη ακύρωση των πτήσεων. Το ίδιο ισχύει για τις κρουαζιέρες όπου παρά τις αυξανόμενες απαιτήσεις, τα τεστ, τα εμβόλια κ.λπ., συνεχίζουν να εμφανίζονται περισσότερες λοιμώξεις.
Η βιομηχανία των εμβολίων στρέφεται τώρα στη βιοτρομοκρατία ως επιχειρηματικό μοντέλο και μοντέλο εξόντωσης, απαιτώντας τώρα την επαναλαμβανόμενη ένεση ανθρώπων με σωματίδια πρωτεϊνών ακίδα που εξαπλώνουν ασθένειες και θάνατο, αλλά θα λέγεται ότι έχουν πεθάνει από covid. Τα σωματίδια πρωτεΐνης ακίδα εξαπλώνονται σε drone και αεροψεκασμούς για να διαιωνίσουν την πλανδημία, όπως έγινε στη Νέα Υόρκη;
Γιατί πραγματοποιείται έξοδος σε πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο αναζητώντας λιγότερο περιοριστικά μέρη για τα μέτρα ή καλύτερα μέρη για να επιβιώσουν;
Χωρίς αμφιβολία ζούμε μια φοβερή εξαπάτηση και χειραγώγηση στην οποία η ελίτ που μας κυβερνά, τόσο οι πρόεδροι, οι πολιτικοί, οι βασιλείς, οι μεγάλοι ηγέτες, κ.λπ., για να συνεχίσουμε να διατηρούμε την απάτη της ψευδούς πανδημίας και να συνεχίσουμε τους εμβολιασμούς, μην διστάζοντας να παρουσιαστούν οι ίδιοι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως παράδειγμα, το οποίο δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια προπαγάνδα και μια σκηνοθεσία, ενός ψεύτικου εμβολίου που σκοπεύουν να κάνουν τον ανυποψίαστο και ευκολόπιστο πληθυσμό να του εγχυθεί.

Δημιουργός βίντεο Αλκυόν Πλειάδες

Για να καταλάβουμε πώς λειτουργεί ο κόσμος σήμερα είναι πολύ χρήσιμο να φανταστούμε τη σκακιέρα, και να δούμε πώς στο χειρισμό της υποτιθέμενης πανδημίας, όλοι μας ως απλά πιόνια της κυρίαρχης αυτοκρατορίας καλούμαστε να αφυπνιστούμε και να κάνουμε μια κίνηση ματ στους θιασώτες της παγκοσμιοποίησης που κάνουν τόση ζημιά, και παρόλο που έχουμε τα πάντα εναντίον μας, αν είμαστε ενωμένοι ως μια μεγάλη οικογένεια θα έχουμε την τεράστια πιθανότητα να βγούμε θριαμβευτές, ακριβώς όπως ο μικρός Δαβίδ σκοτώνει τον γίγαντα Γολιάθ.
Γι' αυτό η μόνη επιλογή είναι να αγωνιστούμε για να αφυπνιστούμε, αλλιώς οι σκέψεις και οι πράξεις μας θα θολώσουν τα επόμενα χρόνια μέχρι να ολοκληρωθεί η ατζέντα 2030, καθώς για να της δώσουν περισσότερη δύναμη στρέφονται στον τεχνολογικό Μεγάλο Αδελφό, ο οποίος μεταμφιεσμένος σε ψηφιακό παρατηρητή με Τεχνητή Νοημοσύνη ελέγχει όλο τον κόσμο.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλο και περισσότεροι άνθρωποι που γνωρίζουν τι συμβαίνει με τον επίμονο εμβολιασμό αντιτίθενται στο να γίνουν μέρος αυτού του πειράματος, συμπεριλαμβανομένων πολλών διάσημων αθλητών που εκφράζουν την απόρριψη των βλαβερών εμβολίων, επίσης καλλιτέχνες, μουσικοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, παραγωγοί, ηθοποιοί που έχουν δηλώσει κατά των εμβολίων, καθώς ακόμη και πολλοί έχουν επηρεαστεί και άλλοι έχουν πεθάνει μετά τον εμβολιασμό, παρά το γεγονός ότι δεν το αναφέρουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Γι' αυτό κάθε μέρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μηνύσουν τις κυβερνήσεις για τις ζημιές από τα τυραννικά μέτρα που έχουν επιβληθεί, και υποστηριζόμενοι από δικαστές, βουλευτές, ευρωβουλευτές, γιατρούς κύρους, δικηγόρους, κατηγορούν τις κυβερνήσεις για υποκίνηση του αστυνομικού κράτους, ολοκληρωτισμού και γενοκτονίας, και καταθέτουν προσφυγές στα Διεθνή Δικαστήρια, Και τι να πούμε για τα σκάνδαλα που αποκαλύφθηκαν για τον Αμερικανό επιστημονικό σύμβουλο Άντονι Φάουτσι, και τη σχέση του με τον Μπιλ Γκέιτς και την ψεύτικη πανδημία; Καθώς και την εμπλοκή του στην προέλευση του Covid και τη χρηματοδότησή του από φαρμακευτικές εταιρείες για την πώληση εμβολίων; Και για τα ψέματά του στην άρνηση της χρήσης αποτελεσματικών ιατρικών θεραπειών που θα επέτρεπαν το θάνατο πολλών ανήμπορων ανθρώπων;
Δημιουργός βίντεο Αλκυόν Πλειάδες

Το νέο μας κανάλι προτεινόμενων βίντεο:
https://www.bitchute.com/channel/fpumUzO74ooC/

Σύμφωνα με αυτό που φαίνεται σήμερα, σε όλες τις χώρες η καμπύλη εμβολιασμού ακολουθείται από την καμπύλη θανάτου και νέες παραλλαγές προκύπτουν ως αποτέλεσμα του ίδιου του εμβολιασμού και σύμφωνα με την τελευταία έρευνα είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι που εμβολιάστηκαν κατά του Covid-19 μετατρέπονται σε υπερ-διασπορείς εκκρίνοντας την πρωτεΐνη ακίδα και με αυτήν μπορούν να μολύνουν τους μη εμβολιασμένους. Όχι μόνο αυτό, είναι επίσης ήδη γνωστό ότι η πρωτεΐνη ακίδα στο εμβόλιο δεν είναι ασφαλής όπως είπαν, αλλά μπορεί να μετατοπιστεί από το σημείο της ένεσης και να συσσωρευτεί σε όργανα και ιστούς σε όλο το σώμα και να προκαλέσει καρδιαγγειακά και γνωσιακά προβλήματα. Και πώς να εξηγηθούν μια σειρά από παράξενα γεγονότα σε σχέση με το covid εμβόλιο, όπως μαγνήτες που κολλάνε στο σημείο της ένεσης ή εμβολιασμένα άτομα που μετατρέπονται σε δέκτες του Bluetooth; Θα μπορούσε το εμβόλιο να μετατρέψει τον οργανισμό σε κεραία 5G; Και τι γίνεται με το περιεχόμενο των παρασιτικών νανοσωλήνων που υπάρχουν στις μάσκες, οι οποίες ενεργοποιούνται από τη θερμότητα και την υγρασία, καθώς και από άλλους επιβλαβείς ρύπους, γιατί βρίσκονται εκεί;
Υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτή η ένεση περιέχει μεταλλικά νανοσωματίδια μαγνητικής υδρογέλης ή βιοαισθητήρες που μπορούν να φτάσουν στον εγκέφαλο και να καταγράψουν την διανοητική δραστηριότητα για να την μεταφέρουν σε έναν υπολογιστή ή στο δίκτυο και αυτό πραγματοποιείται από την εταιρεία Profusa της Silicon Valley χρηματοδοτούμενη από την DARPA και το Ίδρυμα Γκέιτς, και διάσημοι ειδικοί ιατροί συμφωνούν ότι αυτά είναι αυτοαναπαραγόμενα βιολογικά όπλα. Θα μπορούσε να είναι ότι με αυτό το πείραμα διαγονιδιακής διάγνωσης σε εμβόλια covid, επιδιώκεται να ελέγχεται ο άνθρωπος και να μετατρέπονται οι άνθρωποι σε κόμβους στο Smart Grid ή στο έξυπνο ηλεκτρικό δίκτυο;
Και παρόλο που είναι δύσκολο να αποδεχτούμε την αλήθεια, είναι ότι όλα αυτά είναι μέρος της παγκόσμιας ατζέντας της μείωσης του πληθυσμού ... Μήπως γι 'αυτό όλο και περισσότεροι αστυνομικοί, στρατιωτικοί, πεζοναύτες και άλλες δυνάμεις επιβολής του νόμου επαναστατούν ενάντια στα μέτρα της ψεύτικης πανδημίας και απορρίπτουν μαζικά τα επιβλαβή εμβόλια;
Δημιουργός βίντεο Αλκυόν Πλειάδες

Το νέο μας κανάλι προτεινόμενων βίντεο:
https://www.bitchute.com/channel/fpumUzO74ooC/

Ζούμε στην εποχή της μετα-αλήθειας, σε μια κοινωνία όπου βρίσκεται ως όπλο πειθούς που χρησιμοποιείται από τα μέσα ενημέρωσης, πλένει εγκεφάλους εκατομμύρια ανθρώπων με τις ψευδείς πληροφορίες τους, μεταμφιεσμένες ως αλήθεια. Αναμφίβολα ο στόχος είναι να εφαρμοστεί η ψυχολογία του φόβου, ενώ αναγκάζουν να διατηρήσουν τις μάσκες και την κοινωνική αποστασιοποίηση και πιέζουν για μια ψευδή πανδημία για εμβολιασμό ολόκληρου του πληθυσμού, δημιουργώντας μια νέα ηθική υπόδουλων και υπάκουων σκλάβων που δεν σκέφτονται, προκαλώντας την αύξηση των προβλημάτων ψυχικής υγείας, η ανεργία, η φτώχεια και η πείνα αυξάνονται όπως ποτέ άλλοτε, επιβάλλοντας πράσινα διαβατήρια για να μπορούν να ταξιδεύουν, κάτι που δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα παγκόσμιο σύστημα επιτήρησης, μέχρι τη δουλεία και στην πλήρη γενοκτονία.
Η μόνη αλήθεια εδώ είναι ότι υπάρχει μια γενοκτονική συνωμοσία εναντίον της ανθρωπότητας μέσω κάποιων πειραματικών εμβολίων που θα τροποποιήσουν το ανθρώπινο DNA, έτσι ώστε το σώμα να παράγει μέρος του ιού, την πρωτεΐνη ακίδα, η οποία προκαλεί αγγειακή βλάβη και όλα αυτά υπό την επίβλεψη της ιατρικής και των διεφθαρμένω φαρμακευτικών εταιρειών. Και ακόμη και η Pfizer αναγνωρίζει ότι τα εμβόλια περιέχουν κάτι που αναγκάζει αυτούς που εγχέονται να γίνουν υπερ-διασπορείς και μπορούν να μολύνουν τους μη εμβολιασμένους.
Και τι μπορούμε να πούμε για τις εκστρατείες πειθούς με παράλογα βραβεία, κίνητρα, δωροδοκίες και δώρα για τον εμβολιασμό των διστακτικών, που προσφέρουν σε όλο τον κόσμο;
Είναι αναμφίβολα πολύ ύποπτο ότι υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον να πείσουν τον πληθυσμό να εμβολιαστεί, Θα μπορούσε να είναι ότι πίσω από υπάρχει χειραγώγηση του νευρο-μάρκετινγκ, ενώ εκατομμύρια αγνοούν τα μακάβρια αποτελέσματα; Φαίνεται ότι θέλουν να καλύψουν ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικά επιβλαβή και θανατηφόρο εμβολιασμό, ενώ οι μάζες πέφτουν στην παγίδα.
Αυτός είναι ο λόγος που για να αντιμετωπιστεί το τρομερό κακό που γίνεται, όλο και περισσότερα εκατομμύρια διαδηλώνουν ενάντια στη μεγάλη φάρσα του κοβιντισμού και της υγειονομικής τρομοκρατίας και απαιτούν όλοι οι υπεύθυνοι για αυτήν την ψευδή πανδημία να δικάζονται από ειδικό δικαστήριο όπως αυτό των Ναζί στη Νυρεμβέργη για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την απόπειρα μιας παγκόσμιας γενοκτονίας.

Δημιουργός βίντεο Αλκυόν

Το νέο μας κανάλι προτεινόμενων βίντεο:
https://www.bitchute.com/channel/fpumUzO74ooC/

Το σκοτεινό ενδιαφέρον της μείωσης του πληθυσμού δεν είναι κάτι νέο, αλλά για πολλούς αιώνες επιδιώκουν να τερματίσουν την ανθρωπότητα μέσω των γενοκτονιών και της ευγονικής και το ίδιο σήμερα, όπως φαίνεται με τη δημιουργία ενός τεχνητού ιού που δεν έχει καμία σχέση με την πανδημία, η οποία είναι μια συγκάλυψη των ψυχοπαθών για τη δημιουργία ενός αποπληθυσμού και τον τερματισμό του 94% του παγκόσμιου πληθυσμού ... ενώ εκατομμύρια βυθίζονται στον τρομακτικό φόβο, ακόμη και πρόθυμοι να θυσιάσουν τα παιδιά μας, μέσω ενός πειραματικού εμβολίου ικανού να τροποποιήσει το DNA.
Ευγονιστές όπως ο Sir Francis Galton, ο Charles Darwin, ο William και ο Bill Gates, ακόμη και ο Γερμανός Klaus Schwab, από το φόρουμ του Νταβός, ο Henry Kissinger, ο Soros, ο πρίγκιπας Bernard του Lippe-Biesterfeld όλοι τους ναζιστικής ιδεολογίας, ακόμη και ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ, Tedros Adhanom και άλλοι, όλοι αυτοί είναι οι γενοκτόνοι εναντίον του πληθυσμού, αλλά αναγνωρίστηκαν ως επαγγελματίες και υποτιθέμενοι φιλάνθρωποι.
Και τι να πούμε για τα τεστ PCR που μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως εμβόλιο, ή ακόμη και περιέχουν επιβλαβείς τροφές; Και σχετικά με τα τρομακτικά διαβατήρια εμβολίων, τα οποία επιδιώκουν τον περιορισμό των ελευθεριών και τον έλεγχο όλων μας; Και γιατί έχουν αυξηθεί οι θάνατοι, αμέσως μετά την εκστρατεία εμβολιασμού σε πολλές χώρες; Και τι γίνεται με τα στρατόπεδα εγκλεισμού ή τα «στρατόπεδα καραντίνας» που έχουν ήδη δημιουργηθεί και λειτουργούν σε όλο τον κόσμο; Τι γίνεται με το αποκαλυφθέν έγγραφο της Pfizer σχετικά με την πρωτεΐνη ακίδα που μπορούν να μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι στους μη εμβολιασμένους, και να τροποποιήσει το DNA τους;
Αυτό το εμβόλιο και όλα τα νέα εμβόλια που έρχονται με τις μεταλλαγμένες παραλλαγές τους, είναι δολοφόνοι προερχόμενα από την μαφία του κόβιντ, δημιουργώντας πολλούς θανάτους που φαίνονται επικείμενοι αν δεν επεκταθεί μια εξέγερση πλανητικής ανυπακοής εναντίον εκείνων που συμμετέχουν σε αυτή την απάτη και που αναζητούν την γενοκτονία και την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.
Δημιουργός βίντεο Αλκυόν Πλειάδες

****ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΜΕ ΗΧΟ****
***ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ***

Το νέο μας κανάλι προτεινόμενων βίντεο:
https://www.bitchute.com/channel/fpumUzO74ooC/

Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι εκείνα τα έγγραφα που μιλούν για την πραγματική προέλευση της φυλής μας και για τις εξωγήινες δυνάμεις που επηρέασαν την ανάπτυξή μας, κατασχέθηκαν από την παγκόσμια αρχή και τις μυστικές της κοινωνίες για πολλά χρόνια. Και η πραγματικότητα είναι ότι η ανθρώπινη ιστορία είναι γεμάτη απάτες, παραλείψεις και λάθη.
Έτσι, η εξουσία που μας κυβερνά επιδίωξε να μας αποκρύψει την αλήθεια της συνωμοσίας της, προκειμένου να ελέγξει και να εξαλείψει την ανθρώπινη φυλή, και έτσι έχουν κάνει αμέτρητες εισβολές, επιθέσεις, ένοπλες συγκρούσεις, προβοκατόρικες επιθέσεις για να μας κυριαρχήσουν και να μας υποδουλώσουν , ενώ μέσω της σκοτεινής ψυχολογίας τους, του δογματισμού και της χειραγώγησης, κάνοντας τους ανθρώπους ανασφαλείς, φοβισμένους και καταθλιπτικούς, μέχρι σήμερα.
Έτσι, υπήρξαν συνωμοσίες, προβοκατόρικες δολοφονίες, όπως αυτές που προκάλεσαν τον Πρώτο και Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, επιθέσεις όπως οι Δίδυμοι Πύργοι και πολλές άλλες πράξεις κατά της ανθρωπότητας για τη δημιουργία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης ...
Και τι να πούμε για το σχέδιο Μπλε Βιβλίο, ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά των ΗΠΑ σχετικά με τις θεάσεις των ΑΤΙΑ και την επίσημη δυσφημιστική τους προπαγάνδα, ή για τους μυστηριώδεις Άντρες με τα Μαύρα, προκειμένου να εξουδετερώσουν, να τρομάξουν και να αποσιωπήσουν όλα όσα σχετίζονται με αυτό το θέμα ΑΤΙΑ; Και όλα αυτά παρά τον τεράστιο αριθμό των ειλικρινών ανθρώπων, των πολιτικών ηγετών, των θρησκευτικών, των επιστημόνων που έρχονται σε επαφή με εξωγήινους, τα αποδεικτικά στοιχεία και τις μαρτυρίες που έχουν καταγραφεί σε όλη την ιστορία ... Γιατί όλα έχουν κρυφτεί ή δυσφημιστεί; Ποιος είναι ο στόχος τους, τι υπάρχει πίσω από αυτό;
Ωστόσο, το μόνο πράγμα που μεταδίδεται για τα εξωγήινα όντα, είναι οι μικροί και ρομποτικοί εξωγήινοι που είναι υπεύθυνοι για την απαγωγή πολλών ανθρώπων παρά τη θέλησή τους. Γιατί δεν υπαινίσσονται τα πλειάδια φωτεινά όντα και άλλους εξελιγμένους κόσμους με τα ίδια χαρακτηριστικά με τα ανθρώπινα όντα, που επιδιώκουν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα και περισσότερο σε αυτήν την εποχή όπου οι σκοτεινές δυνάμεις δημιουργοί της νέας πλανδημίας που μας επηρεάζει, επιβάλλονται στην Γη;

Δημιουργός βίντεο Αλκυόν Πλειάδες

Πρέπει να πούμε ότι ένας κόσμος χωρίς πολιτισμό είναι ένας νεκρός κόσμος, πολιτιστικά, καλλιτεχνικά, λαογραφικά γεγονότα που παρακινούν και τροφοδοτούν τους ανθρώπους, δημιουργούν νόημα, δυστυχώς αναστέλλονται και απαγορεύονται σε όλο τον πλανήτη, ενώ τα πιο αθάνατα έργα εξαφανίζονται ή υποβιβάζονται σε εικονικά και απομακρυσμένα δρώμενα.
Εάν αυτός ο ευρύτερος πολιτιστικός τομέας δεν αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό, θα είναι δύσκολο για αυτούς να ανακάμψουν γιατί χωρίς άμεση λύση η πολιτιστική και καλλιτεχνική βιομηχανία που όλοι θαυμάζουμε και ακολουθούμε στις αίθουσες συναυλιών τους, στα θέατρα, στις παραστάσεις, στους χορούς, τα φεστιβάλ, θα κατέληγε σε πτώχευση με εκατοντάδες καλλιτέχνες, επαγγελματίες, μουσικούς, χορευτές, τραγουδιστές ... καθώς και ολόκληρες οικογένειες που ζουν από τις πολιτιστικές, καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές παραδόσεις, συμπεριλαμβανομένων συγγραφέων, δραματουργών, σεναριογράφων, οπερατέρ, εκδοτών, τεχνικών και μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων που συνδέονται με την πολιτιστική συντεχνία σε όλους τους κλάδους της. Όλα όσα συμβαίνουν με ακυρώσεις, κλεισίματα, αναστολή δραστηριοτήτων σε όλο τον κόσμο είναι ένα θανάσιμο πλήγμα για την πρόοδο των λαών, αναφερόμαστε σε μια σκοτεινή και μακιαβελική συνωμοσία για τον τερματισμό του πολιτισμού και των παραδόσεων που υπάρχουν εδώ και πολλούς αιώνες, καταστρέφοντας τις βιβλιοθήκες, τους ναούς, τα μνημεία, τα μουσεία και πολλά άλλα, όλα για να διαγράψουν τη γνώση και να ξαναγράψουν την ιστορία με τον δικό τους τρόπο, επειδή αυτή η ψεύτικη πανδημία και τα σκληρά της μέτρα είναι μέρος της ατζέντας καταστροφής κατά της ανθρωπότητας και των παραδοσιακών της αξιών, για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να πάψουμε να διαμαρτυρόμαστε ενώ μιλάμε δυνατά και ξεκάθαρα για να ακουστούμε ενάντια σε αυτήν την ιατρική τυραννία και την υγειονομική τρομοκρατία, απαιτώντας από τις κυβερνήσεις να συνεχίσουν να καλλιεργούν τους ανθρώπους ώστε να μην πέσουν στη βαρβαρότητα και στην παρακμή των πολιτιστικών και κοινωνικών αξιών.
Δημιουργός βίντεο Αλκυόν Πλειάδες
****ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΜΕ ΗΧΟ****
***ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ***

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν μένει πια κρυφό, όλα είναι ανοιχτά και εκτεθειμένα, οι άνθρωποι δεν αγνοούν πλέον την κραυγαλέα φύση αυτής της συνωμοσίας εναντίον της ανθρωπότητας μιας ψεύτικης πανδημίας, γι 'αυτό η αποδοκιμασία εκφράζεται από εκατοντάδες χιλιάδες γιατρούς και ακόμη και πολιτικούς που δεν συμφωνούν καθόλου με την ανεπανόρθωτη ζημιά που προκαλείται στους ανθρώπους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι επείγον να μην σταματήσουμε να διαδηλώνουμε και να διαμαρτυρόμαστε ενάντια σε αυτήν την ιατρική τυραννία και την υγειονομική τους τρομοκρατία, να βγούμε από την απαίσια αιχμαλωσία όπου μας έβαλαν, γιατί όλα είναι μέρος μιας ευγονικής κοινωνικής μηχανικής με την ψεύτικη επιστήμη τους, και επομένως η πολιτική ανυπακοή είναι σχεδόν ηθική επιταγή.
Ωστόσο, η σκοτεινή ελίτ και οι φαρμακευτικές τους εταιρείες συνεχίζουν να ενθαρρύνουν το κοινό να εμβολιαστεί και να προσπαθούν να επιταχύνουν τους μαζικούς εμβολιασμούς, και ακόμη και πολλά εκατομμύρια άνθρωποι επιτρέπουν στον εαυτό τους να εμβολιαστούν από το φόβο ότι θα χάσουν τη δουλειά τους, ανεξάρτητα από τις δυσμενείς επιπτώσεις. Και αυτό συμβαίνει με το πειραματικό εμβόλιο της AstraZeneca που χορηγείται σε εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, την αστυνομία, τον στρατό ... που έχει προκαλέσει τόσες πολλές ανεπιθύμητες ενέργειες που πολλοί αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο και σε πολλές χώρες έχει ακυρωθεί. Ομοίως, καταγγέλλεται ο θάνατος ανθρώπων αμέσως μετά τον εμβολιασμό, ή εκείνοι που, αφού μιλήσουν κατά των εμβολίων, πεθαίνουν ξαφνικά και περίεργα. Και τι γίνεται με την άλλη πανδημία; Δηλαδή, το πλήθος των ασθενειών που επιδεινώνονται από την έλλειψη φροντίδας, ακόμη και τις περιπτώσεις θανάτου ανθρώπων που δεν έχουν ραντεβού στο κέντρο υγείας, ακυρώνονται εγχειρήσεις και θεραπείες κ.λπ.
Για όλα αυτά, υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις και παράπονα σε όλο τον κόσμο από διαφορετικές ομάδες, επηρεαζόμενους επιχειρηματίες, άτομα, γιατρούς και επαγγελματίες, ενώσεις και ακόμη και πολιτικά κόμματα, που απαιτούν ευθύνες από τις κυβερνήσεις και τους Υπουργούς Υγείας τους, και ενώπιον των διεθνών δικαστηρίων για τις συνέπειες των καταχρηστικών μέτρων για τη διαχείριση της πανδημίας και χάρη στις διαδηλώσεις αυτών των ομάδων, όλο και περισσότερη πρόοδος σημειώνεται κατά της παραβίασης των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των πολιτών σε πολλές χώρες.
Δημιουργός βίντεο Αλκυόν Πλειάδες

****ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΜΕ ΗΧΟ****
***ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ***

Επί του παρόντος, αντιμέτωποι με την κρίση υγείας που βιώνουμε, υπάρχει μια αύξηση των παρατηρήσεων ΑΤΙΑ που συμπίπτει με τους παγκόσμιους εγκλεισμούς, η πραγματικότητα είναι ότι οι άνθρωποι κοιμούνται και δεν συνειδητοποιούν καθόλου ότι μας παρακολουθούν συνεχώς από τον ουρανό, και ότι η μοίρα της Ανθρωπότητας εξαρτάται απόλυτα από το πώς πορευόμαστε μπροστά στη σοβαρή κατάσταση που βιώνουμε, ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα Φωτεινά Όντα εκδηλώνονται σε συγκεκριμένες στιγμές ή εμφανίζονται κοντά στον Διαστημικό Σταθμό όπως έχει ειδωθεί πρόσφατα.
Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες από συγγραφείς όπως ο Carl Sagan ή ο Erich von Daniken, οι οποίοι περιγράφουν τις θεάσεις των ΑΤΙΑ στην αρχαιότητα, καθώς και αφηγήσεις σε αρχαία αιγυπτιακά κείμενα όπως ο Πάπυρος Τούλι, ή αρχαία ινδικά κείμενα όπως η Bhagavad Gita, το Drona Parva , ή αφηγήσεις των σκανδιναβικών πολιτισμών που μιλούν για πολέμους μεταξύ των ουράνιων όντων και των ιπτάμενων σκαφών τους. Υπάρχουν επίσης αμέτρητες εξηγήσεις περίεργων κοσμικών φαινομένων στην εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη ρωμαϊκή εποχή, στο Μεσαίωνα κ.λπ.
Ήταν επίσης σε εικονογραφήσεις και χειρόγραφα θεάσεων που συνδέονται με πολέμους, καθώς και με πολλές πανώλες και επιδημίες που για αιώνες μαστίζουν την ανθρωπότητα σε μέρη τόσο στην Ευρώπη όσο και στον κόσμο κατά τη διάρκεια των αιώνων, συμπεριλαμβανομένων διάσημων θεάσεων όπως αυτή του Καρλομάγνου, ή η ουράνια μάχη της Νυρεμβέργης το 1561, μεταξύ άλλων. Οι ίδιοι οι ιστορικοί της αρχαίας Κίνας και της Ιαπωνίας μιλούν για ιπτάμενες μηχανές που παρατήρησαν πολλοί κάτοικοι και σχετίζονται με μεγάλες καταστροφές.
Είναι σύμπτωση που τώρα συμπίπτοντας με την αύξηση των λοιμώξεων και των θανάτων από την πανδημία του ιού που μας πλήττει, οι παρατηρήσεις ΑΤΙΑ πολλαπλασιάζονται σε όλο τον κόσμο; Μήπως αυτό μας δείχνει την επείγουσα ανάγκη να αφυπνιστούμε και να αντιμετωπίσουμε τα σκοτάδια που αποσκοπούν μόνο στο να μας εξοντώσουν με κάθε κόστος, και αυτό φαίνεται με τα προγράμματα γενοκτονίας των ελίτ, όπως το επιβλαβές HAARP και η γεωμηχανική του, το Blue Beam και πολλά άλλα μυστικά προγράμματα διαστημικού τύπου;
Στην πραγματικότητα, αν και πολλοί δεν το πιστεύουν, ζούμε ψυχολογικά, πνευματικά και ηθικά στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ανάμεσα στο σκοτάδι και τη ρομποτική τεχνολογία του και το δικαίωμα να αισθανόμαστε και να σκεφτόμαστε ανθρώπους με δικές τους αποφάσεις και αξίες όπως μας δημιούργησε η θεότητα. Και για να αποφύγουμε αυτήν τη σκλαβιά δεν έχουμε άλλη εναλλακτική λύση και είναι να μιλήσουμε και να αναλάβουμε μεγαλύτερες ευθύνες σε αυτήν την τελευταία σταυροφορία, καθώς η απόφαση για απόκτηση πραγματικής ελευθερίας είναι στα χέρια μας και μάλιστα τώρα που έχουμε άφθονο ελεύθερο χρόνο για να κοιτάζουμε στον ουρανό και να δίνουμε περισσότερη προσοχή στα άστρα.

Όσο περισσότερο πλησιάζουμε στο Κέντρο του Γαλαξία όλοι μας επηρεαζόμαστε από καθοριστικές ενέργειες, αλλά και από μεγαλύτερες δυσκολίες, χάος-καταστροφές σε πλανητικό-γεωπολιτικό-ψυχοκοινωνικό επίπεδο και θα πρέπει να υποφέρουμε μέχρι να αναπροσαρμοστεί και να συντονιστεί η Γη σε μία νέα συχνότητα και στην Αντήχηση Schumann μαζί με το γήινο-διαστημικό χρόνο...
Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η Αντήχηση Schumann ή χτυποκάρδι της Γης είναι το μαγνητικό πεδίο τo οποίο μειώνεται ανεπαίσθητα αλλά σταθερά κι αυτό σχετίζεται με την αναστροφή των μαγνητικών πόλων της γης ή διαστατικό Κβαντικό Άλμα τεραστίων διαστάσεων που πλησιάζει.
Έτσι αυτή η ψυχική-φυσική αφύπνιση θα αυξηθεί μαζικά τόσο γι’ αυτούς που προστατεύονται από το φως όσο και γι’ αυτούς που λατρεύουν τα σκοτάδια, όμως τα πάντα είναι αβέβαια εφόσον δεν γνωρίζουμε ποια από τις αντίθετες δυνάμεις θα υπερισχύσει…
Και τι σχέση έχει αυτό με το Πρόγραμμα Looking Glass-Κίτρινος Κύβος το οποίο έδινε προβλέψεις για το μέλλον στην δυναστεύουσα ελίτ, και κατά σύμπτωση δεν λειτουργεί από το τέλος του 2012; Κι ακόμη, γιατί ο ιμπεριαλισμός αναζητά νέες διαστατικές πύλες σε ολόκληρο τον πλανήτη;

Πρέπει να ειπωθεί ότι η σκοτεινή ελίτ και η ιατρική τυραννία συνεχίζουν το ίδιο και χειρότερα, και αυτό δεν προκαλεί έκπληξη γνωρίζοντας ότι όλοι δουλεύουν με την ίδια ατζέντα και όπου υπάρχει μια συνωμοσία που έχει προγραμματιστεί εδώ και πολύ καιρό από τις σκοτεινές και μακιαβελικές δυνάμεις, ώστε ο παγκόσμιοι ηγέτες να αναδιαμορφώσουν τις παγκόσμιες σχέσεις, τις εθνικές οικονομίες και τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα και με την υποτιθέμενη διαχείριση για ένα πλανητικό κοινό αγαθό, εφαρμόζουν προγραμματισμένους δυστοπικούς κανόνες που αντικαθιστούν τις ελεύθερες κοινωνίες.
Πρόκειται για τον έλεγχο όλων των πτυχών της ζωής μας, συμπεριλαμβανομένων όσων τρώμε, πού μπορούμε να πάμε στη δουλειά, και αυτό που επιτυγχάνουν είναι η αύξηση της φτώχειας και της ένδειας που προκαλείται από τη μαζική απώλεια των θέσεων εργασίας, καθώς και την πτώχευση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και την παγκόσμια οικονομική χρεοκοπία, ενώ οι επικυρίαρχοι της παγκόσμιας εξουσίας συνεχίζουν να πλουτίζουν, γι 'αυτό πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια μας στην αλήθεια.
Αλλά όχι μόνο αυτό, θέλουν επίσης να καθιερώσουν την μαζική παρακολούθηση, επιδιώκοντας να επιβάλουν ένα ψηφιακό διαβατήριο υγείας, και έτσι να εξαναγκάσουν έναν εμβολιασμό με ένα πειραματικό εμβόλιο mRNA που προκαλεί μεγάλο αριθμό θανάτων και άλλες αρνητικές και μακροπρόθεσμες παρενέργειες, παρά τις καταγγελίες από γιατρούς και επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο, επιδιώκουν επίσης να καταργήσουν την ελεύθερη έκφραση, απαγορεύοντας σθεναρά τη διαφωνία που δεν υποστηρίζει τα επίσημα μέτρα της ιατρικής τυραννίας, με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία της εξόντωσης αυτής της φυλής μέχρι την πλήρη ολοκλήρωσή της.
Γι 'αυτόν τον λόγο πρέπει να βγούμε από την άνεση, την αδιαφορία και την παθητικότητα μας και να εκφράσουμε ανοιχτά τη δυσαρέσκειά μας στα παράλογα μέτρα, προτού να μην υπάρχει επιστροφή, διότι η ιατρική τυραννία των κυβερνήσεων μαριονετών προχωρά χωρίς να σταματά στο σχέδιο της παγκόσμιας γενοκτονίας και επείγει η γενική κινητοποίηση για να πούμε Όχι, και να καταπολεμήσουμε το κακό που κάνουν οι σκοτεινοί του αντιφωτός σε αυτήν την ανυπεράσπιστη ανθρωπότητα.

Δημιουργός βίντεο Αλκυόν Πλειάδες

****ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΜΕ ΗΧΟ****
***ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ***

Αντιμετωπίζουμε μια πλάνη, μια φάρσα τρομοκρατίας για να εξαναγκάσουν τον εμβολιασμό της ανθρωπότητας και αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από τη συστηματική και καλά σχεδιασμένη εξόντωση στα χέρια των ισχυρότερων ελίτ στον κόσμο, προκειμένου να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός. Γι 'αυτό χρειαζόμαστε επειγόντως την αφύπνιση, διότι αν παραμείνουμε εξίσου ασυνείδητοι, δεν μπορούμε να βγούμε από αυτή τη χειραγώγηση και την υγειονομική τρομοκρατία που θέλουν να μας επιβάλουν.
Μια χειραγώγηση είτε με τη χρήση μάσκας που καταστρέφει την υγεία των παιδιών, βλάπτει την ψυχική και συναισθηματική ισορροπία, επιβάλλει τον περιορισμό και την επακόλουθη σωματική απομόνωση χωρίς δίκαιη αιτία, εκτός από την ένδειξη κατάφωρης παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας της ελευθερίας, με το επιβλαβές εμβόλιο που θέλουν να μας εμβολιάσουν, το οποίο είναι πειραματικό και η αποτελεσματικότητά του και η ασφάλειά του δεν έχουν αποδειχθεί, καθώς οι θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται και επηρεάζονται από τις παρενέργειές του. Γι 'αυτό υπάρχουν περισσότεροι από 100.000 γιατροί, επιστήμονες, ιολόγοι, βιολόγοι, ψυχίατροι, ανοσολόγοι, μικροβιολόγοι, γενετιστές, επιδημιολόγοι και διάφοροι επαγγελματίες υγείας σε όλο τον κόσμο προειδοποιώντας για τους τρομερούς κινδύνους. Το ίδιο ισχύει και για τους δικηγόρους, τις νομικές επιτροπές, τα δικαστήρια κατά της επιβολής και τη διάδοση πληροφοριών που βασίζονται στον εντυπωσιασμό, την χειραγώγηση και τον φόβο να επιβάλουν όλο και πιο περιοριστικά μέτρα κατά των δικαιωμάτων μας.
Μέτρα που προκαλούν σοβαρές ψυχολογικές, σωματικές, οικονομικές και κοινωνικές βλάβες, των οποίων στόχος είναι η εξόντωση και η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού για την εφαρμογή της Ατζέντας τους 21, ή της Μεγάλης Επανεκκίνησης, και συνεπώς επιβάλλουν ένα ολοκληρωτικό κράτος με το οποίο η ελίτ θέλει να εισαγάγει τη Νέα Παγκόσμια τάξη.
Με αυτό θα γίνει κατανοητό γιατί είναι τόσο επείγον τώρα περισσότερο από ποτέ να κάνουμε μια σταθερή και ανυπέρβλητη αντίσταση, η επείγουσα ανάγκη να μην σταματήσουμε να αποδεικνύουμε ότι είμαστε μια ελεύθερη, δημοκρατική κοινωνία με δικαίωμα γνώμης και εκφράζοντας ότι δεν συμφωνούμε με το εμβόλιο.

Δημιουργός βίντεο Αλκυόν Πλειάδες

Οι πουλημένες στην ελίτ κυβερνήσεις μαριονετών πρέπει να γνωρίζουν ότι όλα όσα κάνουν για να τερματίσουν αυτόν τον πολιτισμό καθίσταται δύσκολο γι 'αυτούς, καθώς όλο και περισσότερα εκατομμύρια άνθρωποι αφυπνίζονται μπροστά σε μια ψευδή ιατρική επείγουσα κατάσταση και μια πανδημία που δεν έχει τίποτα το πραγματικό, που το μόνο πράγμα που δημιούργησε ήταν η ψύχωση του φόβου και η οικονομική και ψυχολογική αστάθεια στην ανθρωπότητα.
Και στα πλαίσια αυτής της μη πραγματικότητας υπάρχουν οι κίνδυνοι του πειραματικού εμβολίου, το οποίο δεν είναι ούτε ασφαλές ούτε αποτελεσματικό, το οποίο μας επιβάλλεται ως όργανο ερήμωσης και όπως αναφέρεται από μεγάλο αριθμό γιατρών, γενετιστών, ιολογικών εμπειρογνωμόνων, ανοσολόγων από όλο τον κόσμο που δεν είναι πουλημένοι στην Ιατρική τυραννία, αυτά μπορεί να προκαλέσουν ισχυρές αυτοάνοσες διαταραχές, οργανικές βλάβες, αλλαγές στο DNA και μαζικούς θανάτους, εκτός από το ότι περιέχουν νανοσωματίδια για να μας μετατρέψουν σε ιδιοκτησία των υγειονομικών πολυεθνικών εταιρειών και να γίνουμε αυτοματοποιημένα ρομπότ χωρίς εσωτερικές αρχές ούτε αξίες.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι που αφυπνίζονται αρνούνται να εμβολιαστούν και αρχίζουν να καταγγέλλουν τα γελοία μέτρα που μας επιβάλλουν, και να ζητούν την εξέγερση των πολιτών του πληθυσμού για να αποτρέψουμε τη γενοκτονία της ανθρωπότητας που σκοπεύουν, αλλά με τη βοήθεια όλων δεν θα πετύχουν, διότι διακυβεύεται η ελευθερία μας ως ανθρώπων και η καταπολέμηση της άγνοιας και της εξαπάτησης είναι θεμελιώδης, και με πραγματικές βάσεις και έγκυρα και επιστημονικά επιχειρήματα για να διαμαρτυρηθούμε και να διαδηλώσουμε έως ότου μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας και να επιτύχουμε τον θρίαμβο του Φωτός επάνω στα Σκοτάδια.

Δημιουργός βίντεο Αλκυόν Πλειάδες

****ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΜΕ ΗΧΟ****
***ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ***

Ενώ ζούμε τον δεύτερο εγκλεισμό ενός μη θανατηφόρου ιού, αμέτρητοι άνθρωποι έχουν επηρεαστεί ψυχολογικά και εκατομμύρια έχουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες με αυξανόμενο φόβο και αβεβαιότητα, όπου οι ελευθερίες καταστέλλονται και ψεύτικες ειδήσεις δημιουργούνται με πειστικό, χειραγωγούμενο και επίμονο τρόπο.
Και στα πλαίσια αυτής της εξαπάτησης που δημιουργεί μια νέα ηθική υποδουλωμένων και υπάκουων σκλάβων, έχουμε τα διογκωμένα δεδομένα για τον αριθμό των θανάτων από τον Covid, κρύβοντας τους κινδύνους από τη χρήση της μάσκας για μεγάλο χρονικό διάστημα ή τη ζημιά που προκαλεί στα παιδιά, ως επίθεση κατά της δημόσιας υγείας και της αξιοπρέπειας.
Και τι να πούμε για την πανδημία του φόβου, την αύξηση του άγχους, της κατάθλιψης, των υποχονδρίων, της αγωνίας και ορισμένων συνδρόμων και νευρολογικών διαταραχών που αυξάνονται ως αποτέλεσμα της ατελείωτης κρίσης υγείας, και που τροφοδοτούνται από τα μέσα ενημέρωσης και την ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ; Το γεγονός της διατήρησης των αποκλεισμών και του εγκλεισμού για όσο το δυνατόν περισσότερο χρονικό διάστημα, κάνει τους ανθρώπους τόσο φοβισμένους, θυμωμένους και στεναχωρημένους όταν βλέπουν ότι η οικονομία καταρρέει, που πολλοί είναι πρόθυμοι να εμβολιαστούν, αλλά δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα αυτού που βρίσκεται από πίσω ... Ομοίως, η ελίτ των ψυχοπαθών, των παιδεραστών και των σατανιστών που κυριαρχούν στον κόσμο στοχεύουν να δημιουργήσουν περισσότερο χάος, οδύνη και ταλαιπωρία παντού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ικανότητα διάκρισης και αντίληψης μαζί με τη συναισθηματική ευφυΐα είναι απαραίτητες ως βάσεις για να ενωθούμε με αποφασιστικότητα, επειδή οι άνθρωποι είναι ήδη κουρασμένοι από τον τόσο εγκλεισμό, την απώλεια εργασίας και την αστάθεια, ωστόσο, οι κυβερνήσεις που αγνοούν την πληθυσμιακή κόπωση κωφεύουν και αυτό που χρειάζονται πραγματικά είναι υποστήριξη, δεδομένου ότι το μέλλον μας διακυβεύεται επειδή η ατζέντα τους είναι να τους εμβολιάσουν όλους έως ότου μας μετατρέψουν σε ρομποτικά ζόμπι χωρίς συναισθήματα, συλλογισμούς ούτε ψυχές συνειδήσεις. Και τι μπορούμε να πούμε για τον τρέχοντα εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, με τις παιδόφιλες και σατανιστικές του κλίσεις. Αλλά ποια είναι η ατζέντα του ως νεοεκλεγμένου πρόεδρου του πιο ισχυρού έθνους στον κόσμο;
Δημιουργός βίντεο Αλκυόν Πλειάδες

Αναμφίβολα, η χιλιετής ινδουιστική κουλτούρα μας δείχνει το εξαιρετικό μεγαλείο που είχε μέσα από αναρίθμητα μνημεία-πόλεις με μια εκπληκτική τεχνολογική και αρχιτεκτονική τελειότητα, καθώς πολλά από αυτά χτίστηκαν από τους ίδιους τους θεούς, ή από σοφούς αρχιτέκτονες όπως τον Βισβακάρμα τον κατασκευαστή πόλεων όπως η Ντουάρκα, η χρυσή πόλη του Θεού Κρίσνα. Και είναι ότι το Τριμούρτι των θεών Βράχμα, Βισνού και Σίβα μαζί με τις συζύγους τους, αντιπροσωπεύει μια θεμελιώδη δύναμη για την ύπαρξη του σύμπαντος, και όπως έχει αποκαλυφθεί σε βιβλία όπως η Μαχαμπαράτα, το Σκάντα Πουράνα, το Ραμαγιάνα, την Μπαγκαβάντ Γκίτα, την Ριγκ Βέδα και σε πολλά άλλα Βεδικά-Βραχμανικά κείμενα αυτοί οι θεοί ήταν φυσικά παρόντες και συνυπήρχαν με τα ανθρώπινα όντα.
Και μέσα σε αυτά τα αινίγματα της εντυπωσιακής τεχνολογίας και της αρχιτεκτονικής βρίσκεται ο μυστηριώδης ναός της Καϊλάσα, σκαλισμένος σε ένα μόνο βράχο, ο ναός του ΄Ηλιου του Κόναρκ, ο αρχαίος ναός της Ραμάπα, το οχυρό Βαράγκαλ, που μέχρι σήμερα κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πώς κατασκευάστηκαν ή τι χρήση είχαν, λόγω των τεράστιων διαστάσεων τους και πολλά άλλα.
Καταγράφεται επίσης ότι οι ντέβας μεταφέρονταν μέσω γιγαντιαίων κινητών παλατιών, γνωστά ως Βιμάνας, αληθινά ιπτάμενα σκάφη που ήταν ικανά να κινούνται όχι μόνο στον ουρανό αλλά και στο διάστημα ... Θα μπορούσε να είναι ότι στην αρχαιότητα είχαν τόσες πολλές τεχνολογικές εξελίξεις που τους επέτρεψαν να κάνουν διαπλανητικά ταξίδια ή ακόμα και να ταξιδεύουν στο χρόνο; Και τι γίνεται με τα ισχυρά όπλα που είναι γνωστά ως Άστρας, τα οποία οι θεοί χρησιμοποιούσαν για να πολεμήσουν τους δαίμονες-ασούρας; Και τι γίνεται με τις κοσμικές πολιτιστικές παραδόσεις όπως το Ντιβάλι και τη σύνδεσή του με τις Πλειάδες, ή επτά αδελφές Κρατίκας, όπου γιορτάζεται ο θρίαμβος του φωτός επάνω στα σκοτάδια;
Αναμφίβολα, η χιλιετής ινδουιστική κουλτούρα έχει ένα βαθύ περιεχόμενο σοφίας και γνώσης, τόσο τεχνολογικής, μεταφυσικής, κοσμογονικής, επιστημονικής χωρίς προηγούμενο που δεν έχει εκτιμηθεί βαθιά, ή ακόμη και έγινε προσπάθεια απόκρυψης της.
Όχι μόνο αυτό, αλλά και τα αρχαία ινδικά κείμενα είναι γεμάτα περιγραφές ενός μεγάλου πυρηνικού ολοκαυτώματος στην αρχαιότητα, που προκλήθηκε από ισχυρά καταστρεπτικά όπλα που δεν φανταζόμασταν δυνατό να υπάρχουν σε εκείνες τις εποχές.
Αφηγείται στη Μαχαμπαράτα ότι πολλοί σκληροί καταστροφικοί πόλεμοι όπως ο πόλεμος της Κουρουκσέτρα διεξήχθησαν μεταξύ των Παντάβας και των Καουράβας, τρομακτικές συγκρούσεις στις οποίες αφανίστηκαν εντελώς πόλεις και έθνη όπου αναφέρεται ότι συμμετείχε ένα πλήθος ιπτάμενων σκαφών και μαγικών όπλων άγνωστων σήμερα. Υπήρχαν πραγματικά πυρηνικά όπλα στην αρχαιότητα; Ποια είναι τα μυστήρια που κρύβονται σε αυτόν τον απίστευτο πολιτισμό της Αρχαίας Ινδίας;
Δημιουργός βίντεο Αλκυόν Πλειάδες

Χωρίς αμφιβολία, το Χόλιγουντ ήταν πάντα ένα κατ 'εξοχήν μαγικό μέρος με μια ιδιαίτερη έλξη από την προέλευσή του, ωστόσο είναι γνωστό ότι η βιομηχανία του Χόλιγουντ έχει από καιρό μια ατζέντα χειραγώγησης και ελέγχου, εκτός από το ότι έχει μετατραπεί στον κινηματογραφικό βραχίονα της διαφήμισης, είναι επίσης το πώς η σατανιστική ελίτ προσπαθεί να μας πιέσει με την πονηρή της οπτική για τον κόσμο, μέσα από ταινίες όπου υπάρχει πάνω από έναν αιώνα απληστίας, διαφθοράς, άλλοθι, υπερβολικών δόσεων, σκανδάλων και σεξουαλικών κακοποιήσεων πίσω από τις κάμερες, καθώς και τον πιο διεφθαρμένο Λουσιφερισμό.
Εν ολίγοις, το Χόλιγουντ δεν είναι πραγματικά ένα μέρος έλξης και γοητείας, όπως πιστευόταν πάντα, αλλά αφορά τελετουργίες, δαίμονες και σοδομίες και όπου πολλοί εξαπατημένοι ηθοποιοί και των δυο φύλων έχουν υποφέρει ειδικά στην αρχή της καριέρας τους τα "κάστινγκ του καναπέ", υπό τις απαιτήσεις των σεξουαλικών χαρών από μέρους των παραγωγών ή των σκηνοθετών, με αντάλλαγμα την επιλογή ενός ρόλου. Επίσης στο Μπόλιγουντ έχει εμφανιστεί η τεράστια αποκάλυψη των σεξουαλικών κακοποιών που εργάζονται ως σκηνοθέτες στον σκοτεινό κόσμο του ινδικού κινηματογράφου, και όπου αρκετές ηθοποιοί αρχίζουν να μιλούν εναντίον των σεξουαλικών αρπακτικών.
Όμως αυτό δεν συμβαίνει μόνο στη βιομηχανία του κινηματογράφου, είναι γνωστό ότι η Ευρώπη ήταν πάντα ένα καταφύγιο παιδεραστών και η κατοικία των αρχαίων αριστοκρατικών γραμμών αίματος που ελέγχουν τον πλανήτη, ενώ τρέφονται παρασιτικά με την ενέργεια και το αίμα των νέων που αποκτούν μέσω τελετουργιών που σχετίζονται με τον σατανισμό ... Και τι να πούμε για τον σεξουαλικό δράστη Τζέφρι Έπσταϊν, και τη σύνδεσή του με πολιτικούς, διασημότητες και εκατομμυριούχους, επιβάτες του Lolita Express και το νησί των οργιών;
Και σχετικά με τις δομές της εξουσίας, οι οποίες ελέγχουν την παιδεραστία, τον σατανισμό, τη σοδομία, τον βαμπιρισμό, την παιδική τελετουργική κακοποίηση και κάθε είδους διαστροφών του χειρότερου είδους και στις οποίες τα πιο ζημιωμένα είναι τα παιδιά; Και σχετικά με το αδρενόχρωμα ή το αδρεναλισμένο αίμα που λαμβάνεται μέσω τελετουργιών αίματος και κακοποίησης παιδιών, το οποίο πολλές από τις διασημότητες έχουν χρησιμοποιήσει ως φάρμακο; Και είναι ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο στόχος της σκοτεινής, κακής και σατανιστικής ελίτ είναι επειγόντως να τερματίσει αυτόν τον άβολο πολιτισμό.

Δημιουργός βίντεο Αλκυόν Πλειάδες

Συνεχίζοντας με αυτή τη διαρκή πίεση και ανησυχία που εντοπίζουμε στον πλανήτη μας σχετικά με τα σκληρά γεγονότα που βρίσκονται καθοδόν, μπορούν να θεωρηθούν συμπτώσεις τόσα φαινόμενα διαστημικά ή τότε τί συμβαίνει στον πλανήτη με τις αμέτρητες μυστηριώδεις κοσμικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια αυτού του έτους που διανύουμε, 2016;
Επισημαίνονται κομήτες και άλλα κοσμικά-διαστημικά φαινόμενα, όπως εκλείψεις, υπέρ-φεγγάρι, πλανητικές ευθυγραμμίσεις σε πολύ κοντινές ημερομηνίες, αστεροειδείς και μετεωρίτες που περνούν ξυστά από τη Γη… ωστόσο σε επίσημο επίπεδο δε δίνουν μεγάλη σημασία, παρά τον κίνδυνο που προκαλούν.
Θα μπορούσε αυτό να επηρεάσει τον προστατευτικό μανδύα “Van Allen” ο οποίος αποδυναμώνεται καθημερινά και ακόμη με αμέτρητα υπολείμματα διαστημικών απορριμμάτων που ενέχουν επίσης κίνδυνο για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ΔΔΣ);
Και αυτή η αποδυνάμωση της προστατευτικής για τη ζωή μας ασπίδας μήπως έχει προκληθεί από ένα ισχυρό ενεργειακό πεδίο που έρχεται έξω από τη Γη, και αυτό απειλεί επίσης τον ΔΔΣ όπως και την Γη;
Άραγε ξέρουμε να προστατευτούμε και οι κυβερνήσεις θα κάνουν κάτι ώστε να αποφευχθούν μεγαλύτερα κακά, και περισσότερο τώρα που ολόκληρο το Ηλιακό Σύστημα εισέρχεται σε μια περιοχή πολλών αστεροειδών καθώς πλησιάζουμε το κέντρο του γαλαξία;
Τότε τι πρέπει να κάνουμε μπροστά σε αυτή τη σοβαρή παγκόσμια κατάσταση που δε σταματά καθόλου; Το μόνο που απομένει είναι να προσπαθήσουμε να το αντισταθμίσουμε, με πιο εποικοδομητικές και θετικές δράσεις, αφού οτιδήποτε υπάρχει ενεργοποιείται από ενέργειες-δονήσεις-συχνότητες…

Είναι σημαντικό να αποκαλυφθεί ότι υπάρχει μια ατζέντα που δημιουργείται από μη ανθρώπινα ευφυή όντα, έτσι ώστε σε συνδυασμό με το στρατιωτικό-βιομηχανικό-εξωγήινο Σύμπλεγμα με έναν τεράστιο μυστικό στόλο από ΑΤΙΑ, ετοιμάζονται να προκαλέσουν μια ψεύτικη εισβολή εξωγήινων παγκοσμίως ... Αυτή η ψευδής επιχείρηση εισβολής εξωγήινων έχει αναφερθεί από πολλούς συγγραφείς της Νέας Παγκόσμιας Τάξης με την πάροδο των ετών, γνωστή ως το Σχέδιο Blue Beam, και δεν είναι κάτι επιστημονικής φαντασίας, αλλά όπως φαίνεται, είναι μέρος των σχεδίων της ελίτ των ψυχοπαθών, που προετοιμάστηκαν με μεγάλη προσδοκία ενάντια στην ανθρωπότητα, όπως μπορεί να ειδωθεί και με άλλες λυπηρές προβοκατόρικες καταστροφές, που συνέβησαν πολλές στιγμές στην ιστορία, και οι οποίες έχουν τροποποιήσει την πορεία των γεγονότων υπέρ της αυτοκρατορικής ελίτ που μας κυριαρχεί, χωρίς να καταφέρουμε να κάνουμε κάτι για να το αποτρέψουμε.
Παραδείγματα όπως το ναυάγιο του Λουσιτάνια, ο βομβαρδισμός του Περλ Χάρμπορ, η συσκότιση στη Νέα Υόρκη, το Κόνκορντ, ακόμη και οι επιθέσεις της 9/11 και πολλά άλλα, έχουν χρησιμεύσει ως δικαιολογία για επέμβαση, εισβολή ή επιβολή περισσότερου ελέγχου και φόβου στον πληθυσμό.
Εκτός από αυτές τις τρομερές ζημιές που οι ψυχοπαθείς χειραγωγοί των μαζών και η επείγουσα ανάγκη να τεθεί στην ανθρωπότητα ένα προβοκατόρικο γεγονός με την υποτιθέμενη απειλή εξωγήινης εισβολής, υπάρχουν επίσης τα όντα των άστρων, που επιδιώκουν να υποστηρίξουν αυτήν την ανθρωπότητα όπως το έχουν κάνει σε πολλές στιγμές και έχουν αφήσει καταγεγραμμένες μαρτυρίες καθ΄ όλη τη διάρκεια της ιστορίας.
Ωστόσο, δεν μπορούμε να συγχεόμαστε, καθώς υπάρχουν πολλά εξαιρετικά φαινόμενα που αρχίζουν να διαμορφώνονται, αλλά δεν είναι ότι όλα αυτά τα θαύματα αποτελούν μέρος της μεγάλης παράστασης για να δημιουργήσουν στην ανθρωπότητα μια μετατρεπτική κατάσταση στην οποία να την κάνει να πιστέψει ότι ενεργεί μια ανώτερη ενέργεια; παρόλο που είναι μέρος του σχεδίου Blue Beam την ίδια στιγμή που η τρέχουσα ολογραφική τεχνολογία εκπληρώνει το έργο της παγκόσμιας πλύσης εγκεφάλου, για να μας επιβάλει μια NΠΤ, με τη νέα θρησκεία και τον ψεύτικο Μεσσία;

Δημιουργός βίντεο Αλκυόν Πλειάδες
****ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΜΕ ΗΧΟ****
***ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ***

SHOW MORE

Created 1 year, 3 months ago.

62 videos

Category News & Politics