WAKE-UP-NOW

WAKE-UP-NOW

WAKE UP NOW

subscribers

Ik wil iedereen bedanken die mijn video’s heeft bekeken. Het was mijn missie om dit te doen en ik ben reuze trots op iedereen die 'naast' mij stond om de waarheid te exposen. Iedereen op zijn eigen manier.

We raakten veel ' vrienden' kwijt maar deden ook veel nieuwe mooie contacten op.

Het Eindhovens Dagblad (DPG MEDIA) heeft ook een publicatie gedaan over de opnames in Helmond samen met Filemon. DPG media was daar ook bij aanwezig. Locatie was Nei Skoen.

Van een kant mooi dat DPG media verteld over hoe iemand uit de ellende was geklommen en dat zelfredzaamheid een opsteker is.
Jammer dat iemand in dit zelfde verhaal als persoon hier nogal gestigmatiseerd wordt, waarin de schrijver toch wel een ‘Wappie’ stempel op iemand zijn voorhoofd stempelt.

Tegenwoordig ben je een complotdenker of wappie als iemand die het wetenschappelijk, maatschappelijk en cultureel debat aangaat en niet zondermeer iemand anders narratief volgt, omdat dit van je verwacht wordt, of omdat je met de massa mee moet gaan. Helaas wordt je tegenwoordig al stigmatiserend Wappie genoemd als je niet alles klakkeloos gelooft wat op de NOS verteld wordt en zelf een gezonde hoeveelheid grijze massa hebt, waarmee je hebt leren nadenken om de zin van de onzin te leren onderscheiden.

Enough is enough and we all stand together to stop these evil puppets working for Klaus Schwab. These people are not the same like us. These people only want to control us and use us as their slaves.

Wij gaan ons nooit overgeven aan een stel corrupte WEF aanhangers, Burgerlijke ongehoorzaamheid is het beste middel tegen dit smerig leugenachtig zelfingenomen politiek kartel.

Nadat meerdere steden zijn opgestaan tegen de belachelijke maatregelen staat nu ook Eindhoven op. Er zouden meerdere groepen zijn en staan allemaal NIET voor geweld. Zij laten hun stem horen in de hoop dat meerdere mensen gaan inzien dat de maatregelen NIETS meer te doen hebben met gezondheid.

In meerdere landen zien we het zelfde beeld en globalisten waaronder o.a. Klaus Schwab zijn bezig om Europa om te " dopen " naar controlestaten.

Geheime genootschappen waaronder o.a. het WEF en BILDERBERGGROEP zijn hier verantwoordelijk voor. " De Great Reset " is hun plan maar is niet ons plan en het verzet neemt toe. Zij hebben de Great Reset en wij de Great Awakening.

De agenda die de overheid uitvoert is de agenda van het WEF waarbij meerdere landen worden omgedoopt tot een controlestaat.

De maatregelen..... ,dit heeft niets meer te maken met gezondheid ! Genoeg = Genoeg
In Eindhoven is er op iedere woensdag een lichtjestocht waarbij mensen op basis van liefde en verbinding samen komen en zijn NIET uit op geweld.

Finally, Fakebook is now going to be exposed as a political platform for the corrupt ELITE. It's finally getting the attention we've been waiting for. Justice is on his way.

The Awakening is now on his highest leven and the exposeren of the corrupt Elite can be stoppen. People more get the attention of the devil plans of the criminal cartels that is including for example the WHO, the Bill & Melinda Gates foundation, WEF, Rockefeller foundation, goverments and more. They all go down including the corrupt some corrupt social media platforms. Just a matter of time and it won't take a lot of time anymore.

Trudeau is nothing more than a puppet for the NWO working out agenda 2030. But enough is enough and we the people take back their power. NO GREAT RESET !

This EVIL war is going on but we did already win this battle. These corrupt Elite thas does have a " contract" with satan are going down. This war is between Good and Evil but the light is going to win from darkness.
At this moment we all are part of the biggest awakening in human history.

Do not mess with truckers !
Trucker convoy with thousands of trucks now united to takedown Trudeau in Canada.
The whole world is watching and the mainstream media is ignoring what is happening right now. It is all about controll and it won't take longtime and the cabal will be history.

Justice will come soon and all corrupt elite will go down. It is powed to the people. This plan was written just after worldwar 2 was finished but they did not know about the power of social media. That is why Fakebook is cencuring all messages about vaccins. Twitter, Instagram, Youtube and LinkedIn is all the same shit.

But it is to late for them. Tomuch people are awake now and want to take back their freedom. We will go winn this dirty evil war. It is from dark to Light.
People are now united worldwide !

Beste DPG media. Kunnen jullie deze beelden delen op jullie social media kanaal? Blijkbaar is er bij jullie tijdgebrek waardoor niet iedereen alle informatie te zien krijgt.

De Neurenberg code is met handen en voeten overtreden maar steeds meer mensen doorzien de leugens en bedrog van overheden. De Awakening is in Full speed.

Is de Familie Mol een Satanische bende? De omgekeerde kruizen tijdens de Comedy Center Roast of in 2018 is toch wel heel bijzonder. Wat heeft Hilversum nog meer te verbergen voor ons?

Het petruskruis is een omgekeerd Latijns kruis. ... Sommige katholieken gebruiken dit kruis als symbool voor nederigheid en onwaardigheid aan Christus. Het wordt ook vaak gekoppeld aan satanisme. Aleister Crowley geloofde dat dit kruis een
symbool was voor tegenovergestelde goedheid, of afstoten van Christus' goedheid. Het omgekeerde kruis is nogal dubbelzinnigsymbool. Aan de ene kant is het een teken
van het zwaard als een christelijke strijdmacht, en aan de ​andere kant - nederigheid met Jezus Christus in het begrip van katholieken). Bovendien behoort het
omgekeerde kruis tot de oude god van de zon Apollo en de Scandinavische god van storm en donder Torah. Dit symbool werd natuurlijk het meest gebruikt voor satanisten.

Hoe gaat het nu verder? Ali B lijkt verloren maar hoe is dat met de andere?
De zwager van J de Mol zou naar Amerika zijn gegaan en daar nu zijn opgenomen in een afkick kliniek. Voor sex ?

De beerput is veel dieper dan dat veel mensen dachten en we zijn er nog niet.
Dit is nog maar een druppel op de gloeiende plaat.

Bertelsmann laat niets van zich horen terwijl dit de grootste aandeelhouder is van RTL. En waar blijft nu Reuters, onze factchecker ?
The Voice was het paradepaardje van RTL en een concept wat wereldwijd werd verkocht. John de Mol loog mogelijk over data en daar had hij een goede reden voor. Hij wist zeker al veel meer en ook veel langer.

Het is bizarrr wat we zien gebeuren en dat de slachtoffers maar de goede hulp krijgen want voor enkele zal het traumatiserend zijn geweest.

De overheid is niet onschuldig maar dat wordt beerput 2 die mogelijk nu wel meer aandacht krijgt. De media is om en laat nu een eerlijk geluid zien. Voor hoelang ?
Media nu controlled bij the good guy's ? We gaan het zien.

Al in 2020 werd er door de SNAPPIES voor gewaarschuwd. Daar waar de meeste Nederlanders druk bezig waren om stokkies in de neus te douwen was de andere groep druk bezig om de wandaden bij de Mol te exposen.

Weer een complot opgelost. De waarheid gaat zegevieren en het roer gaat om. Iedereen gaat zien dat onze media dus echt niet onafhankelijk is. Dit is geen afleiding van 2G want de slapers gaan er toch in mee en de wakkere weten het allemaal al.

Dit is een doorbraak in Nederland en een ramp voor de Bertelsmann, de grootste mediamagnaat uit Duitsland en grootaandeelhouder van o.a. de RTL groep.

De Bertelsmann groep die banden heeft gehad met het Nazi regime en zo vallen de puzzelstukjes weer in elkaar. Bertelsmann is niet alleen bezoeker van de Bilderberg conferentie maar ook lid van het World Economic Forum. Dat is toevallig !
Waar kennen we die toch van ? Oh ja, daar gingen onze politici ook heen. Valt het kwartje ?

Link satanisme in Nederland

https://www.indigorevolution.nl/2016/09/09/satanisme-in-nederland-endemol-spil-in-satanisch-media-netwerk-html/

DEEL 2

https://www.bitchute.com/video/Q6lRMryMauw6/

=============================

DEEL 3

OMGEKEERDE KRUIZEN TIJDENS COMEDY CENTER ROAST OF IN NEDERLAND

https://www.bitchute.com/video/EvtKs2N3iKC9/

Het wordt tijd dat mensen zich even gaan verdiepen in wat er zich nu aan het afspelen is. Het feit dat je de beelden uit deze film niet op onze TV ziet, wil niet zeggen dat het allemaal wel meevalt. Niets is minder waar !

Al eerder in de geschiedenis hebben zich zaken afgespeeld die FOUT waren maar blijkbaar zijn ze vergeten wat er zich ooit eerder heeft voorgedaan.

Het is ook wel duidelijk dat veel mensen zich laten leiden door de overheid. Zij regelen het wel denken ze. Het ontbreekt bij veel mensen aan kritsch denkvermogen.

Paar jaar geleden wanneer je een keer moest niezen riep iedereen " gezondheid ".
En nu ? Mensen rennen naar de teststraat en bij positief gaan ze 1 week thuis zitten.
De griep bestaat niet meer en bij lichte koorts menen ze al dat ze dood gaan en smeken al voor de volgende prik.

Er is 1 persoon die zich boven gruwlijk ergert. " Had ik dit maar eerder uitgevonden" zou een uitspraak kunnen zijn. Dit is een smerige oorlog en de meeste hebben geen flauw idee wat er gaande is. Slaafs volgen ze alle maatregelen op.

The coverment did close all restaurants because of the Omicron variant. We already know that this variant is not dangerous but they need to push agenda 2030.

The corruption is worldwide and need to be stopped

WIM VISSCHER is a dutch patriot and did visit the Erasmus MC hospital in the Netherlands. Amust to see. In fact, it is criminal what is happening now. It isn't about our health. It is al about pushing their secret agenda.

Bizarrr... om te zien en horen hoe wij als Nederlands volk in de maling worden genomen. Een liefhebber van een terroristische organisatie is onze minister van Financiën geworden. Aanhanger van het WEF en ook een aanbidder van Klaus Schwab die de bijnaam heeft van HITLER 2.0.

En wij mogen geen vergelijking maken met WO2 ? Enigste verschil met toen is dat dat agenda's nu veel sneller worden uitgewerkt als 80 jaar geleden.

WAKKER WORDEN AUB !

Link volledige opname van Wim Visser bij Dutch Digger news.
https://rumble.com/vsanom-maandag-10-1-2022-dutch-digger-news-de-brief-aan-sigrid-wef-kaag-..html

Het verzet is NIET meer te stoppen. De menigte wordt wakker en gaat massaal in verzet tegen de tirannie van overheden. Daar veel mensen nooit eerder hadden gehoord van Klaus Schwab, zal het nu steeds meer een populaire zoekterm worden.

Het volk is klaar met " terroristen " waaronder o.a. Klaus Schwab en medeplegers werkzaam voor het WEF. Genoeg is genoeg !

Kringloopwinkel Warm in Ruurlo was deze week het doelwit van de puppets die in dienst zijn van Klaus Schwab. Zelf hebben ze er geen erg in maar GENOEG IS GENOEG.

Testen omdat je een snotneus hebt en dan jezelf 10 dagen opsluiten. Ze zijn GEK geworden in Den Haag. Winkels, horeca, sportscholen en cultuursector sluiten banwege een verkoudheidsvirus met een IFR van slechts 0.15%. MISDADIG !!!

Build Back Better is duidelijk zichtbaar en de overheid hecht geen waarde aan o.a. de voetballers die op het veld neervallen. Zij zijn druk bezig met de agenda van Klaus Schwab en het promoten van de biogif booster.

Ook Amerika besteedde aandacht aan de misdaden gepleegd door onze overheid. Op een aantal stations werden de geweldsdelicten van politie uitgezonden.

Nadat een aantal agenten al kinderporno en sex met dieren deelden in een whatsApp groep blijkt dat Ferd het allemaal wel prima vindt.

Femke Halsema, onze vaccin verkoopster uit Amsterdam en BLM, Antifa aanhanger staat er ook niet heel rosekleurig bij.

Nederland is de PEDOCRATIE van Europa. De FAKE media laat halve waarheden zien en beschermd daarmee het leugenkartel in Den Haag. De waarheid mag niet gezien worden.

Diep en diep triest dat Hugo roept " woorden doen er toe " !
Jazeker Hugo de Jong! Maar jouw woordenschat gaat niet verder dan dat jij alleen leugens kan vertellen en alles wil verbloemen. Hoe heeft het zover met jou kunnen komen? Dat jij ooit leraar bent geweest is onbegrijpelijk ?

Femke Halsema is lid van het World Economic Forum en dat verklaart alles. Femke heeft geen credits meer bij veel mensen.
Femke Halsema heeft ook haar ziel verkocht aan Klaus Schwab.

Het geweld op 2 januari was weer buiten proportioneel en mensen werden in een fuik gelokt waarna de ME en collega " antifa " broeders verkleed als agenten helemaal los gingen.

Er zijn veel agenten met een goed hart maar deze los geslagen " hooligens " met wapenstokken, honden en schilden gaven een goede afspiegeling van hoe fascisme eruit ziet. De buitenlandse pers was het zelfs opgevallen en deze beelden gingen de wereld over. Er werd met afschuw gereageerd op dit gestuntel van een stel "DOORGESNOVEN" clowns die niemand bespaarde en waarbij de knuppel weer de weg vond naar onschuldige vrouwen, kinderen, opa's en oma's die daar vanuit liefde stonden.

De media verspreidde weer volop leugens. De telegraaf kwam met voorpaginanieuws rondom de demo. Hun uitspraak was gewoon walgelijk want echte beelden gaven een heel ander beeld van wat er zich daar had afgespeeld.

Ook de NOS deed er nog een schepje bovenop en kwam ook weer met een walgellijk stuk propaganda.
Het goede nieuws is dat Nederland nu weer kon welke verborgen agenda er nu speelt.

SECRET DOCUMENTS REVEALED
The close ties of some cabinet members from the Netherlands to Klaus Schwab's WEF had been known for some time, but until now it was always denied that there was any influence. Several debates about this pressing question were blocked by VVD, CDA, D66 and other cartel parties. In fact, all questions surrounding the dubious influence of the World Economic Forum on Dutch politics have long been dismissed as a 'conspiracy theory'. However, the revealed letters confirm what many people have long suspected.

DOCUMENTS
https://www.fvd.nl/klaus-schwab-leaks-fvd-krijgt-geheime-wef-brieven-boven-water

Niet normaal maken wat niet normaal is. Dat was een uitspraak van Alexander. Een van de weinig zinvolle zaken die hij heeft uitgesproken in de laatste 2 jaar.

Maar beste agent, hoe sta jij erin? Volg jij orders op en ben jij bang om je uit te spreken?
Lukt het jou om iedere avond voor de spiegel te gaan staan en te zeggen " IK BEN TROTS OP JE".

Probeer het eens en vraagje af waarom je trots bent. Is het omdat je de orders opvolgt en je baas is trots op je, of ben je trots omdat jij jezelf wel durft uit te spreken ? Handhaving voor een griepvirus met de naam OMICRON met slechts een IFR 0.15%, vindt jij dat ook niet absurd?

Handhaven omdat de zorg het niet aan kan terwijl dezelfde mensen die dit allemaal verzinnen ook de zorg hebben uitgemolken.

Bizarrr hè ? Agenten worden door hun eigen overheid als menselijk schild gebruikt. Slechts een handvol politici is in staat om heel Nederland stuk te maken en mensen met gifspuiten de dood in te jagen. HET NIEUWE NORMAAL !

EUROPA lijkt het Auschwitz 2.0 te worden met een nieuwe fascistische rechtstaat.

We hebben gezien wat er is gebeurd in Den Haag. Onze overheid heeft bindende contracten gesloten met het World Economic Forum. Dit Forum is een private instelling met de fascistische oprichter Klaus Schwab.
Build Back Better komt daar vandaan. Dit verklaart waarom wij nu gegijzeld worden in een lock down en bestookt worden met onzinnige maatregelen. Het virus wordt misbruikt om hun agenda door te voeren die niet door ons democratisch is gekozen.

Dit zijn oorlogsmisdaden. Dat zal ook de reden zijn dat dit jaar de meeting in Davos is afgelast i.v.m. doodsbedreigingen.
Ook Hugo de Jong is inmiddels beveiligd en niet voor niets. Mensen die al langer wakker zijn weten van deze misdaden en verborgen agenda's af. Burgerarrest zinvol? Luister en oordeel zelf !

De klok staat nu 5 over 12 en laat Nederland a.u.b. ontwaken want er voltrekt zich nu in meerdere landen een Humanitaire ramp.

HET GROTE PLAN VAN DE ELITE

https://zaplog.pro/post/29524/ontmaskerd-klaus-schwab-s-school-voor-covid-dictators-het-masterplan-voor-grote-reset-?fbclid=IwAR3g_p671JDVI08nmqNgqLH1WAxH1EJ-uyrb4a7W_A79X2rZHTBGSmxPPyM#

Onze politiek is exposed. Het kartel regime waar enkele overheidsbekleders connectie mee hebben zijn
nu openbaar. Wie zich eerder uitsprak over de great reset werd " uitgescholden" voor WAPPIE".
Je spoort niet was een veel voorkomende term. Wanneer je toen met feiten kwam dan spoorde je niet of ze zeiden " je hebt zeker tijd teveel"?
Maar weinig hadden in de gaten welk drama zich er afspeelde. Maar complot is geen complof meer.

Fleur pakt Rutte hard aan
https://www.ninefornews.nl/fleur-agema-pakt-rutte-hard-aan-hij-heeft-gewoon-een-harde-lockdown-afgekondigd-en-komt-met-dit-slappe-verhaal/

Briefwisseling
https://www.ninefornews.nl/briefwisseling-tussen-rutte-en-klaus-schwab-opgediept-een-lakei-die-zijn-meester-antwoordt/

OM stelt Hugo boven de wet
https://www.ninefornews.nl/om-stelt-coronaminister-de-jonge-boven-de-wet-en-dat-is-volstrekt-onacceptabel/

Hugo exposed als een vaccinatie goeroe
https://www.nu.nl/politiek/6174432/de-jonge-wil-structurele-vaccinatiecampagne-na-booster-nog-periodiek-prikken.html?redirect=1

Is Hugo de weg kwijt ?
https://www.telegraaf.nl/watuzegt/687546096/brief-2-de-jonge-is-de-weg-kwijt

HET GROTE PLAN WAAR POLITICI MEE INSTEMMEN. ZIE DE DOCUMENTEN DIE ZIJN VRIJ GEGEVEN.

https://zaplog.pro/post/29524/ontmaskerd-klaus-schwab-s-school-voor-covid-dictators-het-masterplan-voor-grote-reset-?fbclid=IwAR3g_p671JDVI08nmqNgqLH1WAxH1EJ-uyrb4a7W_A79X2rZHTBGSmxPPyM#

SHOW MORE

Created 2 years, 1 month ago.

154 videos

Category None

HET MOET STOPPEN MET DE RIOOL JOURNALISTIEK VAN DE OVERHEID. STOP MET PROPAGANDA EN VERTEL HET EERLIJKE VERHAAL.