WAKE-UP-NOW

WAKE-UP-NOW

WAKE UP NOW

subscribers

De slager keurt zijn eigen vlees en dat is wat de overheid nu doet. Zij bepalen wat jij wel of niet mag zien. De EU heeft zijn eigen regels gemaakt om op deze manier van censureren hun LEUGENS te kunnen verbergen.

“Het Tedros-dossier” legt meedogenloos het criminele verleden van de huidige directeur-generaal van de WHO bloot en ontmaskert hem als terrorist en zware crimineel! Grotendeels onopgemerkt door het publiek plant Tedros nu zijn opmars om de machtigste man ter wereld te worden door middel van nieuwe internationale verdragen. Help mee zijn verraderlijk opgezette internationale gezondheidsdictatuur te stoppen!

Niets is dat wat het lijkt te zijn. Scheveningen is de spiegel van het kwaad en laat ons zien door hidden in plain sight wat er daadwerkelijk gebeurd. Wanneer iedereen dit goed vindt, dan is het ook goed voor 'hun GOD'.

Hoe wil jij de 'vijand' verslaan en het corrupte kartel exposen? Gaan we de vijand aanpakken op hun meest zwakke plek ? In deze informatie oorlog is juist een effectieve asnpak noodzakelijk. Is een wappie een wappie?

Een trauma is per definitie niet slecht. Wanneer je hier op een positieve manier aandacht aan hebt besteed, wordt het een mooi verlengstuk van jouw brein wat jou vaker kan gaan helpen dan tegenwerken.

De overheid zou een veilige paraplu moeten zijn. De morele kompas zou dezelfde kant moeten op wijzen als bij meeste gemeentes. Assielopvang heeft een dwingend karakter gekregen en gemeentes worden opgezadeld met een bijna onmogelijke taak. Het bieden van veiligheid aan de bewoners en veiligheid aan de immigranten. Gevolg is polarisatie waarbij onze overheid doet voorkomen dat ze héél begaan zijn met de immigranten. Niets is minder waar want onder hun supervisie verdwenen er alleen al duizenden kinderen en ze doen er NIETS mee. Ook de toeslagen affaire is gewoon volslagen belachelijk. Kinderen zijn gewoon weg, verdwenen en scheveningen laat een onthutsend beeld zien van wat er mogelijk met al die kinderen is gebeurd. Dit allemaal onder het 'rookgordijn' van sprookjes. Het is gewoon 'crimineel' wat we daar zien en je moet wel heel erg blind zijn wil je dat nog kunnen goedpraten.

Iedere gemeente, wethouder en politici zouden hier vragen over moeten stellen. Dit is mogelijk een van grootste schandalen uit de Nederlandse geschiedenis.

DEEL 1
https://www.bitchute.com/video/t5Y9k8Dm8GDT/

Compleet gesprek beelden aan zee
https://www.bitchute.com/video/snuDkE1Uaou3/

In Geldrop komen 54 alleenstaande kinderen tussen de 15 en 18 jaar oud. De aanwezige waren boos. Ook het COA was aanwezig en erkent het probleem dat er zoveel kinderen verdwijnen maar er is nooit een openbaar onderzoek geweest.

Het is gewoon schandalig dat er door onze eigen overheid niets mee wordt gedaan. Net als bij de toeslagen affaire is het hier hetzelfde verhaal. Géén enkele journalist gaat met deze vragen aan de gang en de gemeentes hoor je hier ook niet over.

Het gaat inmiddels over duizenden kinderen en dit is gewoon NIET meer normaal. Is beelden aan zee dan toch een afspiegeling van wat er metdeze kinderen is gebeurd.

Logisch toch dat inwoners zich oprecht boos maken. Ook zij zien al het onrecht en maken zich zorgen over hun veiligheid.

DEEL 2

https://www.bitchute.com/video/CVXjXtggSqws/

Het kabinet is gevallen. De onderwerpen van klimaatakkoord, Beelden aan zee en de val van het kabinet worden hier uitvoerig besproken.

Balenciaga is een onderdeel van de Kering groep. De media vertelde iedereen een onvolledig verhaal over de reclamecampagne. Er was overduidelijk sprake van HIDDEN IN PLAIN SIGHT. Balenciaga wist heel goed waar ze mee bezig waren dus de excuses waar ze mee kwamen waren volledig onzinnig en geen enkele journalist stelde kritische vragen.

Frankrijk is omgedoopt tot een oorlogsgebied. Het verdeel en heers heeft gewerkt voor de Elite en onschulduge burgers en ondernemers zijn de dupe. Precies wat de Globalisten wilden. Het was even wachten maar nu is het zover. Nooit eerder hebben we dit gezien en een complete blackout zal mogelijk de volgende stap zijn.

Het stopt alleen wanneer wij willen dat het stopt.

Aegon, Gemeente Den Haag, Lida Fonds en Vriendenloterij zijn allemaal partner van het Beeldenmuseum. Kinderen in kooien, misbruik van een kind in beeldvorm. Een ontwerper met de bijnaam " THE DOG KILLER". Horen zien en zwijgen staan op de kade en overal zijn kleine kindjes die niets met sprookjes te maken hebben.

Paviljoen de witte zit om de hoek en is alleen exclusief toegankelijk voor leden. Niemand blijkt hier vraagtekens bij te zetten. Zou de film SOUND OF FREEDOM ons meer duidelijkheid geven?

Child Lives Matter is niet het eigendom van één groep. Child Lives Matter is voor en van iedereen. Gedaan om gezamenlijk een strijd aan te gaan tegen childtrafficking, kindermisbruik en de normalisering van pedofilie. Het is nu een gezamenlijke taak om samen aan een kant te staan en een 'vuist te maken tegen het grootste onrecht wat er zich nu gericht op kinderen afspeelt.

Het Swastika ( hakenkruis) is een symbool dat staat voor voorspoed en geluk. We weten inmiddels wel dat de geschiedenis niet zuiver is en dat we over veel zaken zijn voorgelogen. Zo leerde we dat Hitler slecht was en het Swastika teken wordt nu geassocieerd met racistische ideologie. Maar wanneer je je verdiept in de materie zien we toch ook hier dat we werden opgezadeld met leugens en indoctrinatie niet veel goed heeft gedaan? Besef ook goed dat Satanisten alles omdraaien. Wat goed is, is slecht en andersom. Zolang de leugens hun hogere doel rechtvaardigen, is liegen en bedriegen toegestaan van hun god.

DE WAARHEID ZAL HET ALTIJD WINNEN VAN DE LEUGENS OF NIET BESTE AIVD ?

Daders gaan vrijuit en slachtoffers en klokkeluiders sluiten ze op. Weinig mensen beseffen wie J.Demmink is en wat de beschuldigingen waren.

Nederland kent véél doofpot affaires. De zaak Joris Demmink is er een van. Al eerder werden Joost Knevel en Wouter Raatgever opgesloten. Micha Katt zit nog vast en ook Bart werd de mond gesnoerd. Zijn verjaardag moest hij weer in detentie vieren voor wat er te vieren valt.

Waar stopt het voor jou? Wanneer zeg jij: " genoeg is genoeg". De weldenkend kritische vragensteller wordt NOOIT aan het woord gelaten. Wat de overheid wel doet is het volk demoraliseren. Dit mede door de AIVD naar voren te schuiven als 'spreekbuis' van al hun leugens.

Keering, Artemis, Beelden aan Zee, Balenciaga, Guci, Gorsad Kyiv. En er zijn nog genoeg voorbeelden meer. Doe je ogen open en zie wat et echt speelt. Het is diepcen diep triest van wat er nu op grite schaal speelt.

Blijf zeker geld storten naar Oekraïne! Een modemerk als Gorsad Kyiv moeten we zeker steunen. Oekraïne is het centrum van Satan, sorry, we bedoelen GOD natuurlijk. Kinderen hebben echt een toekomst in Oekraïne en Zelensky houdt van kinderen anders kan een merk als Gorsad Kyiv niet bestaan. Dus, hang de vlag van Oekraïne maar snel buiten.

Het echte nieuws ontbreekt in de media. De oorlog is een oorlog tussen goed en kwaad.

Het Satanisme bestaat uit meerdere lagen. In de hoogste laag is sprake van Eugenics waarbij zij bepalen wie leeft en wie niet leeft. Satanisme heeft alles te maken met het ego en vanuit Satanisme mogen zij liegen en bediegen zolang het hun eigen ego helpt.

Pedofielen mogen nooit beschermd worden en de satanisten die Satanisch ritueel kindermisbruik verheerlijken moeten keihard worden aangepakt.

Het World Economic Forum roept nu op tot de decriminalisering van seks met kinderen, met als argument dat wetten tegen “liefde in de leeftijdskloof”, beter bekend als pedofilie, “de mensenrechten schenden”, bericht Baxter Dmitry.

In plaats van een plaag is de pedofilie-epidemie die de wereld overspoelt eigenlijk een “geschenk van de natuur” aan de mensheid, volgens Klaus Schwab, wiens World Economic Forum heeft verklaard dat pedofielen niet voor niets in steeds grotere aantallen door de natuur worden gecreëerd.

Volgens een onderzoeksdocument dat tijdens het WEF in Davos werd gepresenteerd, is het pedofielenfenomeen een poging van de natuur om de aarde te reinigen en de “mensheid te redden” van zichzelf. Tot minderjarigen aangetrokken mensen hebben veel minder kans om grote aantallen nakomelingen te produceren, volgens academische gegevens, en de zogenaamde “minderjarigen” waarmee zij zogenaamde “relaties” hebben, hebben statistisch gezien minder kans om zelf hoofd te worden van grote gezinnen.

Dit sluit aan bij het WEF en hun visie om de gezinseenheid te vernietigen en de aarde te ontvolken.

Het WEF, dat de mainstream media heeft opgedragen om het narratief te beginnen pushen, wil een internationaal beleid invoeren dat de meerderheid van de landen zal verplichten om hun wetten tegen pedofilie te decriminaliseren of op zijn minst te versoepelen.

De New York Times, altijd in de voorhoede van de globalistische agenda, publiceerde een opiniestuk waarin wordt gesteld dat pedofilie geen misdaad is.

Volgens de Times moet de bescherming van burgerrechten worden uitgebreid tot pedofielen. “Zonder wettelijke bescherming kan een pedofiel niet het risico nemen om behandeling te zoeken of zijn status aan iemand bekend te maken voor steun.”

https://www.frontnieuws.com/wereld-economisch-forum-verklaart-dat-pedofielen-de-mensheid-zullen-redden/

https://newspunch.com/the-world-is-run-by-pedophiles-wikipedia-co-founder-blows-whistle-on-elite-high-society/

Eenvoudige antwoorden kan de CEO niet beantwoorden. Duidelijk heeft hij geen behoefte om zijn misdaden tegen de mens toe te geven. Deze man zal de geschiedens ingaan als een van de grootste massamoordenaars.

Deze smerige informatieoorlog kan je mogelijk alleen winnen wanneer je laat zien tot waar de Elite toe instaat zijn. Wanneer je aan hun 'stoelpoten zaagt', dan stort het kaartenhuis vanzelf een keer in. Expose de waarheid over hun manier van denken, acteren en het tast hun geloofwaardigheid aan.

De politiek loopt hier met een bocht om heen terwijl hier eigenlijk een debat over gevoerd moet worden. Wanneer deze 'beerput' opengaat, gaat hun wereld langzaam afbrokkelen.

Hidden in plain sight

Wanneer iedereen weet dat er wereldwijd een occulte is dat zich richt op satanisme, waarbij kinderen worden misbruikt, verhandeld en pedofilie wordt verheerlijkt is het GAME OVER voor hun !!

KEERING is de holding boven Balenciaga. Met een omzet van 80 Miljard en waar 40.000 mensen werken.

De CEO Philip is ook een Satanist. Expose deze mensen allemaal en het is klaar !!!

Www.blackumbrellas.nl

Geloof jij nog in sprookjes?

SHOW MORE

Created 3 years, 4 months ago.

198 videos

Category None

HET MOET STOPPEN MET DE RIOOL JOURNALISTIEK VAN DE OVERHEID. STOP MET PROPAGANDA EN VERTEL HET EERLIJKE VERHAAL.