TwentyOneTwelve

Het wordt tijd dat Hugo de J aansprakelijk wordt gesteld met zijn gifspuit.

𝗟𝗶𝗲𝗴𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗮𝗺𝗯𝘁𝘀𝗺𝗶𝘀𝗱𝗿𝗶𝗷𝗳 𝗽𝗹𝗲𝗴𝗲𝗻 𝗮𝗹𝘀 𝗺𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗽𝗿𝗲𝘀𝗶𝗱𝗲𝗻𝘁 𝗱𝗼𝗲 𝗷𝗲 𝘇𝗼.
▪︎ Zoals beloofd hier de uitgebreidere video van een keihard liegende M.P. Rutte. Mensen dit is echt zeer ernstig, en dit mag en kan niet zonder gevolgen blijven.
▪︎ Een 'meinedige verklaring' is strafbaar en kan leiden tot maximaal zes jaar gevangenisstraf. Het ondermijnt bovendien de waarheidsvinding in een rechtsstaat. Het afleggen van een valse verklaring kan namelijk nadelige gevolgen hebben voor alle betrokkenen.
■ Echter primair is hier sprake van een ambtsmisdrijf door Rutte. Hij ge(mis)bruikt zijn positie binnen de overheid, om eerder beleid zonder goede reden te vervangen door ander beleid, om zo als overheid een koers te gaan varen puur gericht op een vaccin, en niet (meer) voor groeps-immuniteit te kiezen.

Rutte maakt zich schuldig aan obstructie van waarheidsvinding, met ernstige gevolgen voor zeer belangrijk beleid, over de rug van de bevolking. Dit is zeer ernstig!

Extra toelichting en mogelijke verklaring waarom Rutte het NIET over groeps-immuniteit wil hebben:
■ Groeps-immuniteit ontstaat pas wanneer mensen met elkaar kunnen samenkomen. Dus dit is pas mogelijk wanneer de overheid stopt met alle groep - en samenkomst verboden, stopt met de 1.5 meter maatregelen, en stopt met alle andere intermenselijke contactverboden.
Terwijl een 'vaccin-strategie' als enige uitweg, juist een 'perfect argument' vanuit de overheid is, om het 1.5 meter regiem in stand te houden, totdat er vaccin is.... Ze creëren dus hun eigen argumenten om de 1.5 meter staat in stand te houden... Krommer en zieker kan het niet!
▪︎ Hoe is dit in hemelsnaam mogelijk in een democratische rechtstaat?... of is die er nu eigenlijk al niet meer?.. :-(

▪︎ Kijk & luister naar de bijgevoegde video, en huiver!...
■ Beste onafhankelijke pers.... Kijken jullie even mee?...
Waarom heeft geen enkele journalist, geen geen enkele main stream media hier iets mee gedaan?..

Uitleg door Pierre Capel

Zie hier de reïncarnatie van Joseph Mengele.
Je kinderen zullen maar bij zo'n stuk ongeluk in de klas zitten. Een mislukt mens is het.

Het niveau van de pers ik echt bedroevend.
Zie hier voor bijzonder nieuws:
www.brekendnieuws.nl

Nadat actiegroep Viruswaarheid de afgelopen week onverwacht succes behaalde in de rechtbank met het aanvechten van de avondklok was het land in rep en roer. Even leek het er op dat de democratische rechtstaat zegevierde over de autoritaire neigingen van de zogenaamd liberale regering, echter niets bleek minder waar: het kabinet zette alles op alles om de avondklok in stand te houden en liet daarbij zijn ware gezicht zien.

Dat is de grootste winst van de door Willem Engel en Jeroen Pols aangespannen procedure: de Nederlandse overheid is gedwongen om kleur te bekennen en de stemming omtrent de "Tijdelijke wet beperking vertoeven in de openlucht covid-19" heeft de bevolking misschien wel de best denkbare stemwijzer opgeleverd.

Te gast is juriste Maria-Louise Genet, die in haar onderzoek naar de juridische onderbouwing van de coronamaatregelen een aantal opmerkelijke wetten en wetswijzigingen tegenkwam die, in het licht van de tunnelvisie van het kabinet, het meer dan waard zijn om eens nauwkeurig onder de loep te nemen...

Dit is wat Rutte met zijn vrienden de kinderen aandoet. Die man is echt gestoord.
De complete video is hier te vinden: https://www.youtube.com/watch?v=zy0gKAPAOdg

Klaus Schwab, een boef uit een James Bond film. Rutte mag deze man erg graag, de lafaard kruipt Schwab in zijn kont, vernietigt Nederland met psychopatische maatregelen en vermoordt zijn bevolking met vaccins en de schapen grazen voort.
https://2020news.de/whistleblower-aus-berliner-altenheim-das-schreckliche-sterben-nach-der-impfung/
Rutte is een geschiedenis leraar, maar heeft hier weinig van begrepen. Deze verraders zullen tegen de muur worden gezet en doodgeschoten door hun meesters, dit omdat ze teveel weten. De geschiedenis herhaalt zich altijd. Geef je over Rutte, dan kun je nog verder leven als de "drie van Breda", Rutte, de Jonge en van Dissel.

Ken je de opkomende theorie over wat virussen zouden kunnen zijn: exosomen? Ben je er absoluut zeker van dat COVID-19 besmettelijk is? Hoe zeker ben jij van de resultaten van de coronatest?

Bekijk deze video van Mikey Landings met Nederlandse ondertiteling. Hij baseert zijn verhaal op het werk van onder anderen dr. Tom Cowan, David Crowe, dr. Andrew Kaufman en John Rappoport.
www.bondoverheidszaken.nl

Het fragment komt uit een persconferentie van vrijdag 28 augustus 2020, een dag voor de grote manifestatie tegen de niet werkende corona maatregelen, met meer dan 1 miljoen deelnemers in Berlijn. Robert F. Kennedy Jr, voorzitter van Children's Health Defense (CHD), maakt tijdens de persconferentie de oprichting van Children's Health Defense Europe (CHDE) bekend. Andere sprekers op de persconferentie waren Senta Depuydt en Tina Choy (bestuursleden van CHD Europe), Advocaat Markus Haintz (Querdenken-731 Ulm) en Arts Heiko Schöning (Ärzte für Aufkärung ). De volledige persconferentie staat hier: https://youtu.be/ZEGWSTif2Ac

Een Oorlog Reeds Verloren.

CODE ROOD! De mensheid in gevaar!
http://www.marcelmessing.nl/nl/artikelen/artikelen/p389

Dit is een fragment uit de Big Five met Pieter Lakeman, de man die strijd tegen fraude in de bankensector.

De Gulden Middenweg.

Het Aap Noot Mies van het V woord door Pierre Capel.

Nederlands ondertiteld. (verkorte versie).
Hier vertelt Marc trots hoe hij de bevolking heeft misleid tijdens de Mexicaanse griep in 2009.

De burgers angst aanjagen om de Great Reset er door te jagen. Rutte en de Jonge denken dat hun meesters ze zullen belonen, maar ik kan ze wel vertellen dat Klaus Schwab niet op zulke lulhannessen zit te wachten. Ze zullen als bruikbare idioten met 'cementschoenen' in de Noordzee worden gedumpt.

Citizens terrifying in order to chase the Great Reset. Rutte and de Jonge think their masters will reward them, but I can tell them that Klaus Schwap is not waiting for such windbags. They will be dumped in the North Sea as useful idiots wearing 'cement shoes'.

SHOW MORE

Created 5 months, 3 weeks ago.

81 videos

Category None

"The Only Thing We Have To Fear, Is Fear Itself"
F.D. Rooseveld

“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
― Mark Twain

"Leaver Dea As Slaef"
Slag bij Warns 1345

It's easier to fool people, than to convince them that they have been fooled.

IRF: https://www.who.int/bulletin/online_first/BLT.20.265892.pdf Ja hoor, is verwijderd.
Nu te vinden: https://drive.google.com/file/d/1aAuXhKcc4pKHsKLsDeIBWjZzWrGUSPaZ/view?usp=sharing
https://informedconsentdefense.org/

My Back Braces: https://photos.app.goo.gl/q9QLPrEmQYuRNSEUA