NI1® Nieuws

NI1® Nieuws

NI1© News

subscribers

This hospital in Belgium has only vaxxed in icu

Two doctors speak out at recent FDA meeting about (booster) vaccines killing more people than saving

Vandaag publiceerde journalist Roelof Marchal een nieuw artikel genaamd "Prik erger dan de kwaal". Lees het hele artikel op https://www.ni1.nl/onderzoeksjournalistiek/artikelen/2021/bijwerkingen-mrna-prik-erger-dan-kwaal

Transcriptie
-------------
In het artikel haal ik cijfers, bewijsstukken en vooral waarschuwingen aan - van vooraanstaande virologen, lijkenschouwers en de officiële gezondheidsinstanties in de hele wereld - over de ernstige bijwerkingen van de mRNA-prik.

Deze waarschuwingen zijn allemaal in de laatste twee weken naar voren gekomen.

Eerst leg ik uit wat deze nieuwe techniek precies inhoudt, en welke bezwaren de mede-uitvinder van de mRNA-prik - dr. Robert Malone hier zelf bij heeft.

Dan bezoek ik de diverse landen waar alarm geslagen is, beginnend bij Duitsland. Daar treft hoofd lijkenschouwer dr. Schirmacher aan de Unversiteit van Heidelberg 15 lijken aan met de mRNA-prik als doodsoorzaak.

In Amerika werd de “White Coat Summit” gehouden. 590.000 ‘witte jassen’ zijn hierin aangesloten, en geven kritische geluiden over de mRNA-prik.

Een presentatie van Dr. Ryan Cole is bijgesloten, met daarin foto’s van infecties van alle organen in het lichaam in diverse slachtoffers van de mRNA-prik.

Vorig jaar al verscheen in Amerika dr. Mike Yeadow op het toneel, niemand minder dan ex-directeur van het lab bij Pfizer. Hij trok aan de bel over de gevaren van de prik. NI1 stelt een nederlandse vertaling van het gehele interview met dr. Yeadow ter beschikking.

Dan gaan we naar Belgie. De Telegraaf kopte: ‘7 volledig gevaccineerde bewoners in woonzorgcentrum Ter Burg in Zaventem overleden aan de colombiaanse variant. Dit toont opzichzelf aan dat de mRNA-prikken niet zijn opgewassen tegen nieuwe varianten.

Tegelijkertijd slaakt Dr. Kobi Haviv alarm in Israel. De directeur van het Herzog ziekenhuis moet er weer steeds meer corona-afdelingen bij doen om de nieuwe klappen op te kunnen vangen. 95% van de corona-opnames in dit ziekenhuis betreft echter zogenoemde ‘volledig gevaccineerden’.

Deze cijfers zijn in lijn met een eerder onderzoek van de AIx-Marseille University in Frankrijk, die uit de data van Pfizer moest concluderen dat de prik een factor 1000 meer doden veroorzaakt dan de ziekte zelf.

Aan de overkant van de wereld, in Australie, meldden de autoriteiten dat er 141 nieuwe coronapatiënten zijn opgenomen in de ziekenhuizen van Sydney, waarvan slechts één iemand geen prik heeft gehad.

Ook eilanden zoals IJsland en Gibraltar zijn voorbeelden met hetzelfde fenomeen. Op deze eilanden is 99% van de bevolkingen ook twee keer geprikt met het mRNA-serum. Beide eilanden vertonen echter grote, nieuwe virusuitbraken.

Dit toont net als het voorbeeld in Belgie aan, dat de prik totaal geen effect heeft op het indammen van het virus. Sterker nog, het lijkt er juist eerder op dat de mRNA-prikken zelf de oorzaak zijn van nieuwe uitbraken, aangezien er meer besmettingen worden aangenomen dan in de periode vóór de prikken.

En hoe zit het dan met China? Dr. Gao Fu, hoofd van het Chineze RIVM heeft de mRNA-prik vanaf het begin afgekeurd, omdat de risico’s van deze nieuwe techniek onbekend zijn. China zette in op een traditioneel vaccin, maar deze blijkt ook niet goed te werken. Dit is hetzelfde probleem met vaccins tegen andere verkoudheidsvirussen, er is helaas vooralsnog niet tegen op te werken.

En dan in Nederland. Er wordt een onafhankelijk meldpunt opgericht door de BPOC2020, waarin nu al 1300 sterfgevallen gemeld zijn na toediening van de mRNA-prik.

Ook is het Artsen Collectief Nederland opgericht, waar nu zo’n 1900 geverifieerde medici zijn aangesloten. Al deze experts zijn zeer kritisch over de mRNA-prik.

Ten slotte zijn er nog simpelweg de cijfers van het CBS. En die tonen aan dat de IC’s na de eerste golf in april 2020, nooit meer een kritieke toestand bereikt hebben. Daarmee was de “flattening the curve” qua ziekenhuisopnames al snel bereikt, en praten we nu in feite alleen nog over positieve PCR-testen.

Maar als er al zolang geen kritische toestand meer is in de ziekenhuizen, en we moeten testen om te kijken of we het virus uberhaupt hebben opgelopen, hoe dodelijk is dit virus dan? En weegt dit wel op tegen de onbekende risico’s van de mRNA-techniek?

Alle voorbeelden in dit artikel tonen aan dat dit heel gauw opnieuw kritisch onderzocht zou moeten worden, en tot die tijd het blinde vertrouwen op die mRNA-prik plaats zal moeten maken voor de realiteit.

Eloquently spoken by dr. Dan Stock

the mRNA jabs are doing more harm than good

Hannah Visser, Internist-Infectioloog inzicht inzake covid-19 met de huidige kennis

DOCSFAIR presenteert COVID-19 “THE SYSTEM”

(STEUN DEZE FILM) https://docsfair.nl/donaties/

COVID-19! De hele wereld zit in Lock Down. Er heerst paniek in de samenleving. Wat is hier aan de hand?

Na de toespraak van de Minister-president, over het zeer besmettelijke ‘Corona’ virus, is Nico Sloot, een internationale ondernemer, samen met wetenschappers, artsen en deskundigen zich gaan inzetten om antwoorden te vinden op de vragen rondom het corona-virus. Hoe gevaarlijk is dit virus? Hoe ziet onze toekomst eruit? Staan de huidige maatregelen wel in verhouding met de risico’s van het virus? En wat voor impact heeft dit op onze maatschappij?

Tijdens Nico zijn zoektocht doet hij schokkende bevindingen….

Gaat dit eigenlijk wel over onze volksgezondheid?

Wat als je vice president was bij Phizer en als biochemisch arts gespecialiseerd bent in respiratoire virologie en immunologie. Dan ben je toch wel soort van super gespecialiseerd in de huidige corona-uitbraak. Dat is dr Mike Yeadon. En wat hij te zeggen heeft, zou de hele wereld nu moeten horen. "We waren al immuun voor SARS-COV-2" (COVID-19). Dit coronatype is volgens de door hem geciteerde èchte wetenschap in feite namelijk het kleine broertje van SARS-COV-1 (de mexicaanse griep). De twee coronatypes komen voor 80% overeen. Dit klinkt ook logisch voor de leek, SARS-COV-1 dat later simpelweg SARS-COV-2 werd. Ja toch? En dr Yeadon zegt dat we hierdoor al grotendeels 'kruisimmuniteit' hebben. Verder zegt hij: "De PCR-testen meten geen besmetting, maar antilichamen", oftewel we meten massa-immuniteit. Als laatste zegt hij dingen als "Lockdowns werken niet" en "Degenen achter deze corona-'pseudowetenschap' dienen direct ontslagen te worden".

Tot nu toe galmt het geluid dat Biden de verkiezingen gewonnen heeft de wereld over via de reguliere media. Het enige dat Trump nog lijkt te hebben om zijn stem te laten horen, is zijn eigen Twitter-account. En zelfs die wordt betwist en bestempeld als misinformatie. Maar is dat wel zo?

SHOW MORE

Created 1 year, 6 months ago.

9 videos

Category None

Nederlandse Internetomroep 1 - Onafhankelijke onderzoeksjournalistiek, toegankelijk voor iedereen. "Het Nieuwe Normaal, Is Niet Normaal"