Peter_Heine

Peter_Heine

Peter_Heine

subscribers

De 63e koeienwedstrijd met enkele agrarische demonstraties was met ruim 3500 betalende bezoekers weer een succes. De dames (koeien) lieten zich door de jury bewonderen en er de beste/mooiste werden beloond met een prijs. Verder veel activiteiten voor de kinderen, kramen met streekproducten, paardrijden, demo´s met honden en schapen enzovoort. De dag begon nat, maar klaarde snel op.

World Wide Demonstrations Netherlands organiseerde op 20 mei 2023 een demonstratie voor vrede in Den Haag. Ondanks dat er nauwelijks publiciteit was over deze demonstratie kwamen toch nog enkele honderden deelnemers naar het Koekamp op deze mooie zaterdagmiddag. Voorafgaand trad Spacegirl [email protected] met 3 nummers. (Het kan zijn dat ik deze moet verwijderen als dit door auteursrechten claims de video niet zichtbaar is) Daarna startte een wandeling van 7 kilometer naar de ambassades van Oekraïne en de Russische Federatie waar bloemen werden gelegd. Opvallend was de enorme politiemacht die rondom de Russische ambassade was opgesteld.
Onder politiebegeleiding kwamen de betogers weer op het Koekamp aan. Daar kwamen enkele sprekers hun visie geven op de oorlog in Oost-Europa.
Drie sprekers zijn hier wegens de voorschriften die YouTube stelt, niet te zien en te horen, maar natuurlijk wel hier.
Elke laatste zondag van de maand is er vanaf 12 uur ´s middags een vredesdemonstratie op de Dam in Amsterdam.
De video op Bit Chute is sterk gecomprimeerd wegens de beperking van de grootte. De beeldkwaliteit is daardoor niet optimaal.

Zie ook https://peterheine.com/

Politiek en media schreeuwen weer ´moord en brand´ als zij wordt opgewacht een aangesproken over het door D66 gesteunde beleid om de boeren weg te saneren. Zie hier wat er zich echt afspeelde.

Ook een verwijderde video van YT. Een demonstratie van-met o.a. Tinus Koops in Hilversum. Ook deze demonstratie werd aan het einde voortijdig beëindigd wegens het niet houden aan de anderhalve meter afstand. Ook POW-nieuws met ´de Slijptol` kwam nog even langs.
Tijdschema van de video:
00:00:00 Opening
00:00:29 De POW-nieuws microfooncap
00:02:33 'Slijptol' op het podium
00:04:50 Welkom door Tinus Koops
00:10:04 Solomon Genial Messenger
00:14:33 Introductie Floor
00:15:35 Floor's toespraak
00:17:11 Lied van Floor
00:21:45 Over de vliegtuigen van https://artsenvoorwaarheid.nl/
00:23:03 Bericht van Mordechai Krispijn
00:25:44 Laatste waarschuwing
00:26:24 2e optreden van Solomon Genial Messenger
00:30:17 Toespraak van Willem Engel
00:40:51 Maak het wat Luchtiger!
00:41:21 Steven de Oude & Jonethan Krispijn
00:54:51 Bianca Wagt met 'Het is Begonnen'
01:01:25 Oh, Oh
01:01:53 Zang uit een afvalbak?
01:05:53 Slot (01:04:50)
01:06:17 Interview van LNN met Stanley ter Haar door Daphne en Arjen (01:05:14)

Ook deze video is van/door youtube verwijderd. Dit om nooit te vergeten!
--------
In het Westerpark van Amsterdam hielden de Vrouwen voor Vrijheid https://www.vrouwenvoorvrijheid.com/ op 4 september 2021 een manifestatie. Samen met andere organisaties zoals Keuzevrijbijmij, Wij de Ouders, Artsen Collectief en Zorgmedewerkers die een nieuwe samenleving creëren waarin vrijheid, gezondheid, respect en zingeving centraal staan. Een inspirerende informatieve middag die een dag later werd gevolgd door de grootste demonstratie in jaren wederom weer in Amsterdam

Tijdschema van de video:
00:00:00 Introductie
00:02:24 Olaf Weller - ondernemer Keuze Vrij Bij Mij
00:07:38 Ed Kortekaas - Wij de ouders
00:14:40 Fiona Zwart - Wij de Ouders
00:19:34 Lidewij Hoorntje - Medisch Specialist
00:35:20 Leoni Bos
00:39:35 Jan Storms - Schrijver/Wetenschapper
00:49:58 Shohreh Feshtali - Schrijfster van het boek ‘Gesluierde jaren’
01:01:05 Leoni Bos met om
01:07:00 Tisjeboy Jay
01:10:24 Enkele woorden van Tisjeboy Jay
01:14:53 Nadia Denise Duinker - horeca ondernemer
01:34:55 Isabelle Chappin - Inspirational Guide
01:51:47 Slot

Op het kanaal van Vrouwen Voor Vrijheid zijn - mits deze nog bestaat - ook de opnamen van deze en voorgaande manifestatie te bekijken. https://www.youtube.com/channel/UCZTuA-94qywm2aeDwWBL-lw

Kopie van Twitter
🇬🇧 David Icke reageert op zijn inreisverbod:
"Why this extraordinary, over the top response to one man, coming to Amsterdam, speaking for half an hour at a peace rally? Because they know I know ... and what you're seeing here is panic over one man and what he's got to say."👍👍

EN - On Sunday afternoon, October 30, a demonstration against Dutch government policy was held in the Maasstad. Shortly before the end, the leading demonstrators went in a different direction than the apparently agreed route and the police responded by blocking the road. A few more arrests were made in pursuit, including a woman from eastern Ukraine.

NL -
Op zondagmiddag 30 oktober werd in de Maasstad een demonstratie tegen het Nederlandse regeringsbeleid gehouden. Even voor het einde gingen de voorste betogers een andere kant op dan de blijkbaar afgesproken route en de politie reageerde hierop met een blokkade van de weg. Achtervolgend werden nog enkele aanhoudingen vericht, waaronder een vrouw uit Oost-Oekraïne.

Op 10 en 11 september 2022 ging men in Brielle terug in de tijd. Op en rond de Bastions waren diverse activiteiten en demonstraties die deden denken aan de 16e en 17e eeuw. Meer informatie is, of was, te vinden op https://beleefbrielle.nl/
De video is op de tweede dag opgenomen door https://peterheine.com/ en laat enkele hoogtepunten van deze dag zien.

Op de Dag van Verbinding, gehouden op 15 augustus 2020 op het Malieveld in Den Haag, waren verschillende sprekers uitgenodigd. Voor duizenden demonstranten vertelde Anne-Marie van Raaij-Schouten, namens de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken, het een en ander over vaccins. De (geheime) samenstelling en risico's kwam ter sprake evenals de lakse houding van overheidsinstanties.

Ondanks de 2626 weergaven en 169 likes op YT, deze, wegens de steeds weer scherpere aanpassingen van hun richtlijnen, ook maar verwijderd.

- ook door YouTube verwijderd -
De Sint arriveerde op een grote tractor met aanhanger die helemaal vol zat met meer dan twintig pieten.

Op de Markt werd Sinterklaas hartelijk ontvangen door wethouder Igor Bal en 'nachtburgemeester' Scholte van Heenvliet. De Sint vertelde hen, dat hij een lastige reis had gehad vanuit Spanje dit jaar: Amerigo, jarenlang het trouwe paard van Sinterklaas is met pensioen en Ozosnel, het nieuwe paard, durfde niet over water te reizen. Sinterklaas was dus voor het eerst naar ons land gereisd per trein. Gelukkig heeft hij Heenvliet goed kunnen vinden en vanaf de trekker goed de schoentjes van de kinderen zien staan, zodat die gevuld kunnen worden met lekkers en schoencadeautjes.

Een Zwarte Piet kreeg ook nog een standje van Sinterklaas, omdat hij wethouder Bal een nepcadeautje gaf. Na de uitbrander van de Sint kreeg de wethouder dan toch nog een èchte chocoladeletter en ging het gezelschap in optocht door het dorp onder muzikale begeleiding van de Kruidnootjes.

's Middags was er in sporthal Kam Lung nog een groot feest voor de kinderen.

Wegens mogelijke overtreding van de YT-regels is deze video uit voorzorg verwijderd. Ook al betreft het een oud verslag van een demonstratie die aanvankelijk op 12 juli 2020 in Amsterdam zou worden gehouden. Deze werd uiteindelijk op het laatste moment verplaatst naar Den Haag. Ongeveer 800 mensen namen deel aan deze demonstratie.
----------------------------------------------------------------------------------------------
De organisatie melde in hun bericht voorgaande aan de demonstratie het volgende:

Welkom Vrienden van de VRIJHEID.

Vanmiddag gaan wij met z'n allen laten zien dat er in Den Haag op een vredige manier een gezellige bijeenkomst gehouden kan worden zonder dat er volgende week in de media te zien en te horen is dat er wederom een betoging is gehouden met zogenaamde relschoppers, Laten we ervoor zorgen dat deze prachtige zonnige dag verloopt zonder ongeregeldheden, Wij willen aan jullie vragen om goed op te letten of er geen provocerend gedrag te bemerken is in de demonstratie, Mochten jullie ontdekken dat er ongeregeldheden ontstaan probeer dit dan met praten en luisteren op te lossen, BLlJF VOORAL VRIENDELIJK.

Ook willen wij jullie vragen om indien nodig exact de aanwijzingen van de politie / handhavers op te volgen.
Probeer ondanks onze zorgen niet dit probleem te weerspiegelen op de politie / handhavers.

Indien er rellen / ongeregeldheden o.i.d. ontstaan zal de organisatie de demonstratie per direct beëindigen

Wij zullen op het Buitenhof een klein woordje zeggen over de huidige toestand in Nederland en wellicht in overleg is er ook nog ruimte voor vrije sprekers, :Let op : spreken met respect en over de maatregelen, Niet iedereen is even wakker !!
Later zullen wij een kleine mars door Den Haag lopen, waarna wij ieder ons eigen weg zullen gaan.

Verder willen wij vanuit de organisatie melden dat een ieder verantwoordelijk is voor zijn eigen gedrag en zal ook de consequenties moeten aanvaarden indien men dit niet in bedwang kan houden of niet de aanwijzingen opvolgt welke op dat moment gegeven worden door organisatie en of politie en handhaving.

Verder wensen wij een ieder een fijne dag gewenst en zet hem op !! VRIJHEID VOOR IEDEREEN !!

Groeten vanuit de organisatie

Mike Daasen
Wendy Kroeze (het bloemenmeisje)
Viruswaanzin (Mordechai Krispijn)

Voor de zekerheid ook maar verwijderd van YT. Een van de eerste demonstraties van Michel Reijinga.

Op zondag 13 september 2020 was er ook een demonstratieve bijeenkomst op het Museumplein in Amsterdam. Deze was gelijktijdig met de 'Vrouwenmars' in Utrecht die enkele duizenden deelnemers trok. Mede daardoor was de belangstelling beperkt tot enkele tientallen bezoekers. Michel Reijinga organiseerde deze meeting, die de start was van een serie opeenvolgende demonstraties, allen te houden op het Museumplein.
Het was een korte, van 2 tot 4 uur, demonstratie onder toeziend oog van de Amsterdamse politie die het geheel rustig van afstand volgde.
Op de Facebook-pagina was de volgende tekst te lezen:
NEDERLAND KOM IN ACTIE!
De boeren zijn niet tevreden, de zorg word onder betaald. Kermis exploitanten zijn radeloos, de ouderenzorg verslonst. De evenementenbranche staat op springen, het geld van de Nederlandse belastingbetaler gaat naar het buitenland. Het kabinet kan het geweld in Nederland niet onderdrukken en wat dacht je van woningnood... Het is genoeg geweest! Ik ben niet tevreden met 5.000 betogers, bij 25.000 ben ik pas tevreden! Een week later, op 20 september staat Nederland voor Nederland op het Malieveld. Na 2 succesvolle demonstraties demonstreert 27 september heel Nederland, overal, dat is het streven. Elke zondag, net zolang dat kabinet Rutte 3 is afgetreden. Grootse demonstraties kunnen in Spanje, Wit Rusland, Frankrijk en China. Wij Nederlanders moeten dit ook kunnen. Ik ga d’r voor!
NEDERLAND IN VERZET
WEG MET DIT KABINET!
HET IS NU OF NOOIT !!!
*Geen geweld maar netjes zoals het hoort en in Algemeen Beschaafd Nederlands.

Verwijderd van YT

Laura Hos en Duncan Robles reageren op de persconferentie van de Minister President Mark Rutte en de minister van Volksgezondheid Hugo de jonge van vrijdag 18 september 2020. Daar werden extra beperkende maatregelen afgekondigd in verband met de toename van positieve testen op het Covid-19 virus.

Een dag voorafgaand aan de betoging in Berlijn waar, net als in Londen, honderdduizenden mensen op af kwamen, gaf Robert F. Kennedy Jr. een persconferentie in de hoofdstad van de Bondsrepubliek Duitsland.
Deze versie is naar het Nederlands vertaald en ondertiteld door YouTube. Soms staat daar dat er muziek is, maar dat is dus niet het geval. De meeste opnamen van het persmoment zijn uitsluitend in het Duits en Engels. Niet iedereen zijn deze talen machtig, dus vandaar deze, meest eenvoudige, aanvulling. --- Overigens is de toespraak van Kennedy door alle MSM doodgezwegen! De waarheid mag blijkbaar niet gehoord worden! --- En ook al in overtreding met de YouTube richtlijnen, dus ook daar niet meer te zien. Een heldere en beter verstaanbare uitleg over de gevolgen van angst is te zien op: https://www.bitchute.com/video/2jl3P7cBldIf/

Registratie van de manifestatie gehouden op 24 oktober 2020 op het Malieveld in Den Haag.

Music: https://www.bensound.com and https://audioflow.io/

Excuses voor de beeldkwaliteit. Opnames van livestreams van Facebook zijn hierin verwerkt. De resolutie is daarvan slecht. De opnamen werden ook gehinderd door de harde wind en lichtomstandigheden. - Ook deze verwijderd van YT -
Einddoel was het vormen van een groot hart gevormd door mensen met lichtjes, om daarvan een opname te maken en deze de wereld over te sturen.
Binnen in het hart de namen van alle Eerste Kamerleden die het wetsvoorstel
35526_tijdelijke_wet_maatregelen op 26 en 27 oktober moeten beoordelen voordat de Koning deze ondertekend. Zie hiervoor ook de artikelen op de website van https://viruswaarheid.nl/
00:00 Intro
00:06 Presentator Mordechaï Krispijn begroet de toeschouwers
08:24 Het veld met het Hart
08:39 Bas Filippini
10:39 Maaike Vermoen
14:49 Mordechaï Krispijn over afspraak met de politie
18:03 Willem Engel
28:09 Frank Ruesink
35:13 Eldor Van Feggelen
43:20 Ab Gietelink
50:10 Anna Zeven
58:13 Naar het Hart
58:48 Het Hart verlicht
59:58 Foto van het Hart uit de hoogwerker
1:00:25 Einde

Met dank aan Martin Mourik, ReVrouwLutie en anderen voor de beelden.

https://peterheine.nl
https://peterheine.com

- Ook deze is van YouTube verwijderd -
Op het Zwitsalterrein in Apeldoorn werd de eerste Vrijheidstour gehouden.
Op Facebook gaf organisator Frank Ruesink de volgende reactie na die zonnige middag:
TWEE JONGENS WAREN VOOR MIJ DE HELDEN VAN DE DAG
En daar stond hij opeens naast het podium.
Merlijn een stralende jongen met een bloem in zijn hand.
Een bloem bedoeld voor mij.
Ik pakte zijn bloem natuurlijk in dankbaarheid aan.
Een bloem als een teken van liefde voor mij.
Terwijl ik mij weer naar het publiek draaide besefte ik mij opeens dat dit gebaar van liefde nu juist niet meer mocht van de gemeente het systeem op deze demonstratie.
Merlijn liet mij het meest liefdevolle gebaar zien van de dag wat strafbaar geworden in dit land. Iemand op een demonstratie een bloem geven.
Met dit beleid regeert de leugen, dus was ik blij dat mijn jongste zoon Moos ook het podium op kwam en mij wederom de tip van de dag gaf:
'Papa, de volgende keer als je Mark Rutte spreekt, zeg dan gewoon: als jij mij de waarheid vertelt dan krijg je van mij een ijsje.'
Dank Merlijn, dank Moos, dank iedereen voor een topdag in Apeldoorn. Nu door naar de tweede bestemming van de Vrijheidstour - Leiden eind November.
Met gezonde groet, Frank Ruesink.
https://www.vrijheidstournederland.nl
00:00:00 Intro
00:01:10 Mordechai Krispijn verwelkomt de bezoekers
00:05:06 Frank Ruesink
00:10:45 Een ondernemer verteld
00:22:00 Meer afstand a.u.b.
00:25:40 Bakkerij Stricker
00:33:06 Gemeente Raadslid
00:35:34 Jongeren in actie
00:36:43 Steven den Ouden
00:44:38 Rutte krijgt geen ijsje van Moos
00:45:47 Terugblik over de 8e oktober
00:55:40 85 Helden van Het Plein in Den Haag
00:55:50 Vlag terug
01:02:08 Ferdinand van der Neut over zijn nieuwe actie
01:04:25 Mike Verust - Ik Leef Bewust, over voeding en gezond blijven
01:08:12 Wijnand Schippers met 'Meneer de President'
01:10:40 Over vaccinaties
01:15:02 Over de gevolgen van vaccinaties
01:20:35 Als u straks weggaat
01:22:12 Loes Ruesink
01:30:40 Ter Afsluiting
01:31:15 Oproep naar kwetsbare groepen
01:31:55 Gedicht
01:33:56 Slot
Zie ook:
https://www.vrijheidstournederland.nl
https://voorvrijheid.nu/
https://corona-nuchterheid.nl/

https://peterheine.com/

De afdeling Amersfoort van Viruswaarheid https://viruswaarheid.nl/ hield in het middelpunt van Nederland een samenkomst op het plein bij Onze-Lieve Vrouwetoren. Ongeveer 550 personen namen hier aan deel.
In de video zijn enkele worden verwijderd die tot uitsluiting zouden kunnen leiden. Let speciaal op de toespraak van Eldor Van Feggelen op 01:21:11 Demonstranten worden krijgen vaak te horen dat zij corona ontkennen. Dat dit NIET waar is verteld Eldor hier!

Tijdschema:
00:00:00 Start
00:00:25 Welkom
00:04:29 Bianca Wagt 'Ik was bang'
00:11:48 Afstand a.u.b.
00:12:18 Sonja Verwijs 'Dat past helemaal niet bij jouw'
00:20:44 Wijnand Schippers en Bianca Wagt zingen
00:24:20 Anna Zeven, voorzitter Vrij en Sociaal Nederland (VSN)
00:35:58 Mordechaï Krispijn
00:41:22 Beeldhouwer op trom
00:43:38 Abe Dijkstra 'over politie'
01:02:06 Waarschuwing
01:02:57 Wijnand Schippers met 'Minister President' (voor de camera probeerde een spinnetje een web te maken. Vandaar die storing links boven in het beeld.)
01:05:32 Duncan Robles en Laura Hos 'De Jongeren en de samenleving'
01:19:34 Eldor Van Feggelen
01:21:11 Eldor 'Ik heb zelf ook corona gehad'
01:28:45 Wijnand Schipper zang
01:32:50 Ab Gietelink (Cafe Weltschmerz)
01:37:27 Afsluiting
01:38:36 Een Spiraal maken
01:40:13 Aankondiging Jongerendemonstatie van 'Generation Freedom'
01:40:51 Einde

https://peterheine.com/amersfoort-voor-de-vrijheid/

Het actiecomité “stop het korten op pensioenen en ga indexeren” organiseerde op dinsdag 10 mei 2022 vanaf 15:30 uur een pensioendemonstratie bij de Tweede-Kamer voor iedere pensioendeelnemer van Nederland.
Doel:
Te demonstreren tegen de hervorming pensioenstelsel, voor en tijdens: “Het 3de rondetafelgesprek hervormen pensioenstelsel”, gehouden in de Troelstrazaal van 16:30 - 19:00 uur, waarbij minister Carola Schouten en de commissie leden van de vaste tweede-kamer commissie Sociale Zaken en Werkgelegenheid elkaar spreken over de invoering van het Nieuwe Pensioenakkoord in de wet.
Bij de Tweede-Kamer bood een klein comité om 13:30 uur de petitie: ”Stop het korten op pensioenen en ga indexeren” aan.

Update rechtszaken Willem Engel - Actie woensdag 30 maart 2022 - Den Haag
Zojuist ie de eerdere live meteen verwijderd. Hoe bizar! Ik vermoed een blokkade dus als je mij zoekt op Telegram: https://t.me/mordechaik
Willem Engel moet woensdag 30 maart 2022 voor de rechter verschijnen in Den Haag.
Het gaat hier om zijn aanhouding bij de demonstratie op 10 oktober 2020 in Den Haag omdat hij opriep om naar het stadhuis te wandelen. Deze aanklacht is vervallen. Nu wordt hij vervolgd omdat hij tijdens de onrechtmatige insluiting door de politie zichzelf hardop de vraag stelde of dit nou een situatie zou zijn waarvoor de wet een burgerarrest toestaat.
Willem zit momenteel in voorarrest in verband met het onderzoek op basis van de aangifte van Norbert Dikkeboom. Dinsdag 29 maart 2022 heeft de raadkamer van de Rechtbank Rotterdam besloten dat zij woensdag 30 maart 2022 om 13 uur een uitspraak zal doen of dit voorarrest met 30 dagen wordt verlengd.
Het gaat hier dus om twee afzonderlijke zaken. De actie bij de rechtbank in Den Haag heeft alleen betrekking op de aanhouding van 10 oktober 2020.
Om Willem te steunen organiseren wij, geheel in de stijl van Willem Engel, op woensdag 30 maart 2022, een liefdevolle actie.
Wij vragen iedereen om een witte roos (of meerdere rozen) neer te leggen bij de Rechtbank in Den Haag met eventueel een briefje erbij 'Wij zijn de nette mensen'.
Waarom een witte roos?
De Weiße Rose, Witte Roos, was een Duitse verzetsgroep tijdens de Tweede Wereldoorlog. De groep riep op tot geweldloos verzet tegen het naziregime
Hou het netjes en blijf in vrede. Word je door de Politie gevraagd weg te gaan, ga dan weg. Kan je blijven staan, blijf dan staan.

EN: This video was created by
Olga Reznikova and was posted on YouTube. For the viewers who don't have or want to YT, the full copy is posted here. It depicts ordinary citizens in Ukraine during the Russian invasion on February 24, 2022.
Support Olga at https://www.paypal.com/paypalme/olgareznikova

NL: Deze video is gemaakt door
Olga Reznikova en was geplaatst op YouTube. Voor de kijkers die geen YT hebben of willen, is hier de volledige kopie geplaatst. Het geeft een beeld van de gewone burger in de Oekraine tijdens de Russische inval op 24 februari 2022.
Steun Olga via https://www.paypal.com/paypalme/olgareznikova

Een vrijheidskonvooi van 70 km lang met meer dan 50.000 vrachtwagenchauffeurs en 500.000 auto's is op weg naar Ottawa om de Canadese regering te dwingen een einde te maken aan de gezondheids apartheid. Ze zullen daar blijven tot Justin Trudeau aftreedt, of totdat ze alle afgepakte vrijheden en burgerrechten terug hebben.
Deze enorme protestactie wordt door de oude media genegeerd. Verspreid deze berichten zoveel mogelijk.

De burgemeester van Amsterdam had de demonstratie van Samen Voor Nederland verboden. Dus kwamen meer dan 10.000 mensen naar het Museumplein om 'koffie te drinken'. Daarna werden ze van het plein verdreven door de politie. Ze kwamen in een fuik terecht waarna de ME begon te slaan. Toch lieten de deelnemers zich niet afschrikken en liepen met de handen omhoog naar het Westerpark waar het Forum voor Democratie een manifestatie hield.

Opname van Facebook. Hier verteld Mordechai krispijn waarom de aangifte was uitgesteld.
Dit is nu mogelijk.
Ga naar de website https://www.aangiftehugodejonge.nl en vul het formulier in.
De aangifte is inmiddels uitgebreid met onder andere: Aanzetten tot haat, geweld of discriminatie en groepsbelediging, dwang en stalking.
Even een reactie op de meest gestelde vragen:
1. Je hoeft je adres niet in te vullen bij de aangifte. Dit is met het OM overeengekomen.
2. Je hoeft geen handtekening te plaatsen. Het formulier online invullen en verzenden geldt als een online handtekening.
3. Dit is de online aangifte. Vorige formulier was om te kijken of er voldoende animo was.
Delen en zoveel mogelijk tekenen.

De aangifte, ook namens jou, gaat ingeleverd worden bij het Openbaar ministerie in Den Haag op:
Maandag 10 januari 2022 om 11.00 uur.
Adres: Prins Clauslaan 16 te Den Haag.

Zondagmiddag rond het middaguur kwamen 50.000 mensen naar het Malieveld in Den Haag (Nederland) voor een massale demonstratie. Tegen de QR-codes, lock downs, verplichte "vaccins" en al het andere wat Nederland de afgelopen anderhalf jaar is opgedrongen onder het mom van de "volksgezondheid". Steeds meer mensen zien dat het verhaal niet klopt, dat de logica ontbreekt en dat elke belofte over een "uitweg" wordt gebroken. Dit stopt niet vanzelf: dus komt het volk in opstand om haar vrijheid terug te eisen.
De covid-19 noodwet is voor verlenging met goedkeuring van VVD, D66, CDA, PvdA, Groen Links, Christen Unie en Omtzicht aangenomen.
Verdere protesten tegen de tweedeling van de maatschappij zullen zeker volgen.

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet! Door Pierre Capel 23 okt 2021 - Lezen is moeilijk. Vooral die grafieken.

SHOW MORE

Created 3 years, 2 months ago.

104 videos

Category People & Family

Video's met persoonlijke interesses, met hoofdzakelijk persoonlijk materiaal gemaakt in Nederland. Met diverse onderwerpen.
Foto's en artikelen op mijn website https://peterheine.com