wakkeremensen

Deze ongelooflijk oogopenende documentaire onthult iets verbazingwekkends: het grootste deel van onze wereld is in handen van precies dezelfde mensen. Hierdoor kunnen zij de hele wereld beheersen en hun verdorven agenda opleggen aan de hele mensheid. Dit is het moment om hen te ontmaskeren en als één man op te staan om onze vrijheid te verdedigen.
De namen van de twee bedrijven die virtueel de wereld bezitten zijn Vanguard en BlackRock. Zij vormen het hart van de Deep State of Cabal. Hun plan is de Grote Reset waarbij ze ieder mens op aarde tot slaaf willen maken.
Deel deze video waar je maar kunt. Zie meer hier:
Https://www.stopworldcontrol.com

Situatie update - Red Oktober

Friday, August 6, 2021 9:30

Doug and Simon expose some current events that are about to take place and also cover everything we are witnessing now.

Sven Hulleman - over straatverlichting als wapen

Dr. Matthias Rath talks to Tom Zwitser from the Blue Tiger Europe team

Simon gives the update we’ve all been waiting for. So many things are going on in D.C. and abroad, and he covers it all. This is a must watch. The whispers of Donald Trump’s victorious return is one of the main rumors.

Saturday, May 29, 2021 12:08

Het Hopi volk heeft sinds de oudheid de wijsheid van de Aarde geërfd. Hopi betekent "volk van vrede". Aan de hand van de woorden van Hopi ouderling Vernon Masayesva, zullen we de huidige crisis van de Aarde en de toekomst van de Aarde beschouwen. (Hopi: een inheemse Amerikaanse stam die voornamelijk leeft in het Hopi Reservaat in noordoostelijk Arizona, USA)

Politica Haberl schokt wereld: "Ik heb het zwart op wit gezien. Het gaat om het verminderen van de wereldbevolking." – CommonSenseTV

Very Important to view

Friday, April 16, 2021 9:13
In his latest video, Simon discusses important updates on the Deep State, China,The Trade Wars President Trump and what moves will be played next..

Jared Rand - Opwindende info over. Hemelse Kamers (medische bedden), Onze Toekomstige Wereld, en Meer!

Foto's uit het Nasa Archief

Via de STILLNESS IN THE STORM WEBSITE
"BELANGRIJK OM TE WETEN" neem de tijd om dit te bekijken.

SHOW MORE

Created 2 years ago.

132 videos

Category None