Angelo Karageorgos

Μετά και την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση στο Νταβός για το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ του Κλάους Σβαμπ μπορούμε πλέον να πούμε πως επίσημα περάσαμε στην εποχή της “πολυκρίσης,” μια ορολογία σκαρφισμένη από τους ίδιους με σκοπό να περιγράψει τον σημερινό γεμάτο κρίσεις καιρό όπου ελλοχεύει ο κίνδυνος αυτές να συνδυαστούν και να οδηγηθούμε σε αποτελέσματα πολύ χειρότερα από το σύνολο αυτών αν συνέβαιναν μεμονωμένα. Βλέπεις οι μεγάλες επανεκκινήσεις απαιτούν και του αντίστοιχου μεγέθους κρίσεις ώστε η βασανισμένη ανθρωπότητα να αποδεχτεί θέλοντας και μη τις προδιαγεγραμμένες και καλά στοχευμένες ριζικές αλλαγές.

Με άξονα λοιπόν τη συνάντηση τους και διάφορα που ειπώθηκαν είδαμε κατ’αρχήν για το ιντερνετ των σωμάτων και τεχνολογίες ήδη υπάρχουσες ακόμα και για πάνω στο σώμα μας όπου μπορούν να καταγράφουν τη δραστηριότητα του εγκεφάλου όλο και πιο εξονυχιστικά. Είδαμε ξανά φυσικά αναφορές για το κλίμα και τις γειτονιές των 15 λεπτών όπου οι άνθρωποι θα εξυπηρετούνται σε αυτή την περίμετρο από το σπίτι τους για να μην έχουν αυτοκίνητα χτίζοντας έτσι πόλεις σε οικειοθελή και μόνιμα lockdowns. Είδαμε το Κούλι περήφανο για τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τον κόσμο να ζητά από τους λαθρομετανάστες να μην προτιμήσουν άλλη χώρα από την Ελλάδα καθώς τους χρειαζόμαστε. Είδαμε τον Ζελένσκυ να ζητά άμεση παρέμβαση των δυτικών δυνάμεων στην Ουκρανία κάτι που στη συνέχεια συνέβη και αναμένονται ως και 200 τανκς βοήθειας με την αμέριστη συμπαράσταση των Blackrock, Goldman Sachs και JP Morgan δείχνοντας μας πως απαξ και ο μαύρος αποφάσισε να κλιμακώσει εκεί την κατάσταση επίσημα όλα μπορούμε πλέον να τα περιμένουμε.

Επίσης είδαμε μια ακόμα αιώνια μαριονέτα, τον Τόνι Μπλερ να ζητά να φτιαχτούν ισχυρές ψηφιακές υποδομές για την καταγραφή των εμβολιασμών καθώς αναμένεται τα επόμενα να έχουν πολλές δόσεις την ίδια ώρα που αρχίζουν να κάνουν παραδοχές για τις συνέπειες των ενέσεων ενώ οι πιθανές αιτίες που μας παρουσιάζουν για καρδιοπάθειες έχουν σχεδόν εκατοστήσει γι’αυτό και φαίνεται πως σαν απάντηση έρχεται το νέο εμβόλιο mRNA από την Moderna που θα γίνεται απευθείας στην καρδιά. Όπως και να’χει, εκ των πραγμάτων η χρησιμότητα των ανθρώπων εμφανώς και μειώνεται με αυξανόμενες απολύσεις εργαζομένων από τις μεγάλες εταιρίες παράλληλα με τη συνεχή παρουσίαση από την πλευρά τους πιο εξελιγμένων επιτευγμάτων της τεχνολογίας που σκοπεύουν να κυριαρχεί στον νέο κόσμο που ονειρεύονται με όλο και πιο αποτελεσματικά ρόμποτς από πλευράς hardware αλλά και πιό ικανή τεχνητή νοημοσύνη από πλευράς λογισμικού. (Συνεχίζεται εδώ μαζί με τους συνδέσμους: https://angelokarageorgos.gr/i-planemeni-heiragogisi-stin-epohi-tis-poli-krisis )

Μπαίνοντας στη νέα χρονιά και περνώντας Χριστούγεννα που αφενός μεν προσπάθησαν όσο μπορούσαν να τα κάνουν χωρίς Χριστό αφ’ετέρου δε ειδικά στη Θεσσαλονίκη με τις εκδηλώσεις για τα παραμύθια στα παιδιά περισσότερο έμοιαζε λες και είχαμε φτάσει στις Απόκριες και κακόγουστα μάλιστα, συνεχίζουμε στην πορεία δύο γενικών τάσεων που σκοπεύουν συντονισμένα να οδηγήσουν σε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα σε παγκόσμιο επίπεδο γι’αυτό και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι συμβαίνουν παντού με παρεμφερή ρυθμό. Από τη μια λοιπόν σμπαραλιάζοντας οποιαδήποτε δομή και αξία θυμίζει τον κόσμο μέχρι πριν 3 χρόνια και από την άλλη ταχύτατα χτίζοντας στα συντρίμμια του τις νέες δομές από τις οποίες η ανθρωπότητα δεν αναμένεται να έχει έξοδο διαφυγής.

Για να φτάσουμε ως εκεί θα έπρεπε όμως να “προκύψουν” διάφορες κρίσεις που μας έβαλαν σε “νοοτροπία κρίσεων” όπως λέει ο Κλάους Σβαμπ του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ που αυτές τις μέρες διοργανώνει τη γνωστή συνάντηση στο Νταβός για την οποία αναμένεται ρεκόρ συμμετοχών παρέα με τους Κούλι, Άδωνι και Σταϊκούρα. Τον οποίο Σβαμπ θυμηθήκαμε όταν έπεσε το σύστημα στα αεροδρόμια της Αμερικής και του Καναδά με αποτέλεσμα να αναβληθούν και να ακυρωθούν παρα πολλές πτήσεις, μιας και παλαιότερα μια από τις ενδεχόμενες επόμενες κρίσεις που μας υποδείκνυε ήταν μια σοβαρή κυβερνοεπίθεση που μπορεί να ρίξει πολλά συστήματα και να προκαλέσει χάος.

Και επειδή φαίνεται αρχίσαμε να ξεχνάμε ότι υπάρχει κρίση και στο θέμα της υγείας, οι ιοί ξαναέρχονται στο προσκήνιο πρώτον με την ίδια φρασεολογία όπως τις εποχές που ο κοροϊδοϊός ήταν στα φόρτε του αλλά αυτή τη φορά τα χτυπήματα προέρχονται από ένα τριπλό κοκτέιλ και δεύτερον με τις ίδιες εικόνες από την Κίνα με τις εποχές που η μεγάλη επανεκκίνηση τους ξεκινούσε. Αυτά προφανώς μαζί και με τις μυριάδες πιθανές αιτίες για καρδιοπάθειες που κάθε μέρα εφευρίσκουν οπως και διάφορες απεργιες στους υγειονομικούς κλάδους διαφόρων χωρών, είναι ιδιαίτερα βολικά όσο οι ξαφνικίτιδες αυξάνονται και αρχίζει να καταλαβαίνει και η κουτσή Μαρία πως κάτι δεν πάει καλά με αυτές τις υποχρεωτικές ενέσεις...

Συνέχεια και Σύνδεσμοι εκπομπής εδώ: https://angelokarageorgos.gr/to-endelehes-hakarisma-sto-dromo-gia-tis-anoites-poleis

Μέσα στις άγιες αυτές ημέρες που θα έπρεπε να είναι πλημμυρισμένες με το υπέρλαμπρο φως του Κυρίου δεν μπορούμε παρά να διακρίνουμε την ανάγκη τους να βλασφημίσουν ακόμα περισσότερο αφενός μεν, να συνεχίσουν απτόητα και ταχύτατα την ψηφιακή, πράσινη, οικονομική και λοιπές μεταβάσεις αφετέρου δε. Τελευταία εφεύρεση είναι το food pass, το οποίο όχι μόνο μέσα από την τεχνητή επισιτιστική κρίση κάνει τους ανθρώπους όλο και πιο εξαρτώμενους από το ψευτοχρήμα του αφεντικού αλλά και εκπαιδεύει τους παραλήπτες στη χρήση του ψηφιακού ψευτοχρήματος και των λοιπών κεντροποιημένων υπηρεσιών. Είναι διότι οφείλουμε βλέπεις να ακολουθήσουμε το μέλλον που φτιάχνουν όπως θέλουνε με το άπλετο χρήμα που φυτρώνει μέσα από τα κομπιούτερ των κεντρικών τραπεζών και εισρέει είτε μέσω άμεσων επιδοτήσεων είτε δήθεν επενδύσεων από τις μεγάλες πολυεθνικές της μητρικής εταιρείας.

Όσο όμως κι αν μας πιέσουν είτε ψυχικά είτε υλικά και ο,τιδήποτε κι αν μας στερήσουν ο μαύρος ξέρει ένα πράγμα. Πως όσο υπάρχει ο Χριστός στις καρδιές και στον νου μας πραγματικά δεν θα μπορέσει ποτέ να πάρει αυτό που θέλει από εμάς. Γι’αυτό και η εντεινόμενη βεβήλωση προς το πρόσωπο Του λαμβάνει χώρα άλλες φορές άμεσα, άλλες φορές μέσα από αδιανόητες βλασφημίες από την υποτιθέμενη τέχνη τους και άλλες μέσα από μια γενικότερη υποτίμηση του Χριστιανισμού όπως στην Αγγλία για παράδειγμα που για πρώτη φορά μετρήθηκαν λιγότεροι από τους μισούς πολίτες σε αντίθεση με άθεους, μουλάδες και… σατανιστές που αυξήθηκαν.

Σ’αυτή την κατεύθυνση της απόλυτης ύβρεως διαφημίζουν όλο και περισσότερο τις γονιδιακές ανατροπές με σκοπό να τις κάνουν πλέον κανονικότητα και το ίδιο συμβαίνει και με τα ενσωματωμένα τσιπάκια στον εγκέφαλο για να αλληλεπιδρούμε με τις μηχανές που όλα αυτά αναμένεται, όπως μας λένε, να δώσουν λύσεις σε πολλά ιατρικά προβλήματα . Όπως περιμέναμε, μέσα από “θαύματα” σχετικά με το ίσχυρο ένστικτο της επιβίωσης θα πλάνευε την ανθρωπότητα να τον ακολουθήσει σε μια εφιαλτική φυλακή που διέξοδο δεν αναμένεται να έχει για όποιον περάσει το κατώφλι της. Μια φυλακή που πλέον μας την έχει παρουσιάσει αναλυτικά μέσα από ένα τρομακτικό project όπου εργοστάσια με τεχνητές μήτρες θα “κυοφορούν” μωρά τα οποία θα παράγονται μαζικά και γενετικά τροποποιημένα φιλοδοξώντας να χειραγωγήσει πλήρως την ανθρώπινη ζωή.

Κι αν τραβούν το σκοινί τόσο πολύ στήνοντας την απόλυτη υποδούλωση ο δρόμος της Αλήθειας είναι πάντα μπροστά μας να τον τραβήξουμε και μέσα μας να τον εφαρμόσουμε κάθε στιγμή, σε κάθε σκέψη και από την μικρότερη ως τη μεγαλύτερη επιλογή μας η συνείδηση μας μπορεί να είναι όπου πρέπει να είναι, οποιοσδήποτε κι αν φαίνεται πως είναι ο εξωτερικός περιορισμός μιας και τώρα ξέρουμε πως αυτό που έχει σημασία είναι η ψυχή και όχι το φθαρτό. Ας εκμεταλλευτούμε τις μέρες αυτές ιδανικές για περισυλλογή να διακρίνουμε τις ποιότητες του κακού καλύτερα, να ξεριζώσουμε κάθε αγριόχορτο που παρέμενε μέσα μας και να βρίσκουμε όλο και περισσότερο χώρο να αναπτύσσουμε όσα μας δίδαξε ο Ιησούς Χριστός με τον ερχομό Του.

Kι όσο παρακολουθούμε ένα ακόμα περίεργο φαινόμενο που δεν είναι άλλο από τις πρωτόγνωρες εξεγέρσεις για τα μέτρα του κοροϊδοϊού στην αυστηρότατη Κίνα με αστυνομικούς να χάνουν συχνά τον έλεγχο, περιμένουμε να δούμε τις συνέπειες που και πάλι θα έχει σε εμάς μιας και δια στόματος Κλάους Σβαμπ επίσημα αποτελεί μια χώρα πρότυπο για όλες τις υπόλοιπες όσο κι αν τα μέσα εξαπάτησης προσπαθούν να μας παρουσιάσουν την ιδέα πως υπάρχει κάποιου είδους δίπολο του οποίου τη σύγκρουση για να αποφύγουμε και να κερδίσουμε την ειρήνη θα πρέπει να επιζητήσουμε μια μοναδική παγκόσμια τάξη όπως πρότεινε και ο Εμανουέλ Μακρόν.

Άλλωστε όλες οι χώρες που υποτίθεται πως βρίσκονται σε σύγκρουση όχι μόνο συναντήθηκαν στο Μπαλί για τη συγκέντρωση των G20 αλλά και συνυπέγραψαν ομόφωνα ένα σύμφωνο που συμπεριλαμβάνει το κάθε τι που έχουμε αναγνωρίσει στην ατζέντα τους και στην ουσία η εφαρμογή της ματαιοδοξεί να υποκαταστήσει τον Θεό με το αφεντικό τους συνεχίζοντας την αλλαγή που σχεδόν 3 χρόνια πριν έβαλαν μπρος όλοι ανεξαιρέτως με αλλεπάλληλες επιθέσεις ενάντια στην ανθρωπότητα σε κάθε επίπεδο. Οπότε τώρα πλέον που μπόλιασαν ένα μεγάλο μέρος του λευκού πληθυσμού και έκαναν τις ξαφνικίτιδες συνήθεια βρεθήκαμε να αναμένουμε σύμφωνα με τους επιστήμονες πολλαπλάσιους θανάτους λόγω της κλιματικής κρίσης από όσους προέβλεπαν από τον κοροϊδοϊό κάτι που καταλαβαίνουμε πως απαιτεί και αντίστοιχα πολλαπλάσια μέτρα όπως και κυνηγητό σε όσους τολμήσουν να σκεφτούν.

Και έτσι παράλληλα με το δαιδαλώδες ξήλωμα ήδη στήνουν τις βάσεις για την αντανθρωπιστική δυστοπία τους ετοιμάζοντας την παρέμβαση στο μυαλό των ανθρώπων με τη χρήση της τεχνολογίας, δοκιμάζοντας τα ψηφιακά νομίσματα που είναι ταυτισμένα με τις ψηφιακές βιομετρικές ταυτότητες που σκοπεύουν να τις παρέχουν από τη γέννηση μας και για όλη τη ζωή μας, φορτώνοντας νησιά στο Metaverse, καθιερώνοντας το διαδίκτυο των πραγμάτων και φτιάχνοντας παιχνίδια ρεαλιστικά όπου πεθαίνοντας εκεί πεθαίνεις και κανονικά τα οποία όλα θα ελέγχονται από την τεχνητή νοημοσύνη για την οποία οι επιστήμονες τονίζουν όλο και περισσότερο πως ο τρόπος που λειτουργεί και επεξεργάζεται πληροφορίες τους είναι στην πραγματικότητα άγνωστος.

Κι αν όλα όσα βλέπουμε γύρω μας να κανονικοποιούνται και να μας υποδηλώνουν πως σχεδόν σε τίποτα δεν μπορούμε πια να συμμετάσχουμε δημιουργώντας ένα φαινομενικό αδιέξοδο, αυτό στην ουσία μας δίνει και την ευκαιρία να φρενάρουμε, να κοιτάξουμε γύρω μας και μέσα μας και παραμένοντας στην κάθε τωρινή στιγμή να καταλάβουμε πως όταν ο νους είναι ήρεμος και είμαστε ενωμένοι με τον Θεό όχι μόνο πάντα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε αλλά είμαστε και πλημμυρισμένοι από αγαλλίαση.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ: https://angelokarageorgos.gr/i-omofoni-systrateusi-se-ena-resital-vlasphimias

Επικοινωνία: [email protected]

Iστολόγιο: https://angelokarageorgos.gr

Γκρουπ στο Telegram: https://t.me/joinchat/TfYwsWAbj53KKzel
Γκρουπ στο Viber: https://invite.viber.com/?g=ti5xMtOGxU1U2nHFLjg6MkCDGm

Κι αφού πέρασε η Ελληνική εθνική εορτή όπου η πρόεδρος της δημοκρατίας κατάφερε με τη βοήθεια του κινητού της να βγάλει την αγγαρεία της παρουσίας της, τα μέσα εξαπάτησης φαίνεται πως διέγνωσαν σαν πιο αξιοσημείωτο γεγονός την παρέλαση παιδιών από λογιών λογιών φυλές που πρέπει να θεωρούμε τιμή μας το ότι πλέον ξεκάθαρα συντονισμένα αντικαθιστούν τον Ελληνικό πληθυσμό. Τουλάχιστον για τους εναπομείναντες από εμάς φροντίζουν με ζήλο για τα βασικά αγαθά μας. Οπότε το υπουργείο έφτιαξε μια λίστα με τα 51 που θεώρησαν πιο σημαντικά με σκοπό υποτίθεται να μειώσουν τις τιμές μέσα από τον ανταγωνισμό των μεγάλων σουπερ μάρκετ τα οποία όμως στην πραγματικότητα πλέον αποτελούν καρτέλ με τον ίδιο αφέντη ώστε αυτός να μπορεί να ελέγχει την τροφή και τελικά κάνοντας μας να οσμιζόμαστε πως είναι ένα βήμα προς τη δημιουργία συστημάτων που έχουν χρησιμοποιηθεί κυρίως σε καθεστώτα που ομοιάζουν με αυτό που ονειρεύονται για τη μεγάλη επανεκκίνηση, όπου δεν κατέχεις τίποτα και προμηθεύεσαι με κουπόνια. Εαν και εφόσον είσαι τυπικός με τους νόμους φυσικά.

Την ίδια ώρα που στην καταβυθιζόμενη Αγγλία, με εξεγέρσεις λαθρομεταναστών κι εκεί, διέρρευσε ένα σχέδιο όλως τυχαίως φτιαγμένο από πριν την κατάσταση στην Ουκρανία με τις ελλείψεις ενέργειας που προέκυψαν, το οποίο σχέδιο περιγράφει τις κινήσεις που θα γίνουν στην περίπτωση που φτάσουν ακόμα και σε μια εβδομάδα blackout οπότε και θα επηρεαστούν τα πάντα. Όμως η αυξανόμενη συσκότιση δεν έχει να κάνει μόνο με λάμπες αλλά στην ουσία καλύπτει κάθε μέρος της κοινωνίας της οποίας οι ηθικές παραέχουν γίνει αντίχριστες διαστρεβλώνοντας κάθε τι το φυσιολογικό και ιερό καθημερινά καταστρέφοντας χωρίς επιστροφή νέες ανθρώπινες ψυχές μέσα από την προώθηση ιδεών όπως τα 1500 φύλα, την ταυτιση των ανθρώπων με τα ζώα, την οικειοποίηση με τα σκουλήκια και τα έντομα ακόμα και για το πιάτο μας και άλλα χειρότερα όπως τα βαμπιρ δηλαδή άνθρωποι που τρέφονται με αίμα και ανθρώπινη ενέργεια. Ιδιαίτερης αναφοράς χρήζουν και οι μαρτυρίες ανθρώπων που δείξαμε για το πόσο οικτρά μετάνιωσαν για τις επεμβάσεις αλλαγής φύλου που έκαναν μέσα όμως από συστηματοποιημένη και θεσμική κινητοποίηση.

Και βέβαια η πορεία προς την απόλυτη ψηφιοποίηση καλά κρατεί γι’αυτό και ο Κούλης πέρασε από την τριμερή επιτροπή του Ροκφέλερ όπου κατα τη διάρκεια των νέων διαταγών που πήρε συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Microsoft και πάλι μιλώντας μεταξύ άλλων για τα κέντρα δεδομένων που θα φτιάξουν στη χώρα μας και για την εκπαίδευση 100 χιλιάδων ανθρώπων στις επιταγές της ψηφιοποίησης που το αφεντικό όρισε πως θα είναι το μέλλον. Η τελευταία δεν περιορίζεται προφανώς στην Ελλάδα αλλά παντού βρίσκουμε παραδείγματα από την Τουρκία που θα συνδέσει το ψηφιακό νόμισμα με την ψηφιακή ταυτότητα ως τη Ρωσία που φτιάχνει μια μεγάλη βάση δεδομένων για τα σχολεία και ταυτόχρονα φέρνει τα νέα γνωστά τεχνολογικά πρότυπα στην εκπαίδευση (Συνεχίζεται)

Η συνέχεια και όλοι οι σύνδεσμοι εδώ: https://angelokarageorgos.gr/i-vathmologia-zois-mas-se-mia-enteinomeni-syskotisi

Η ταχύτερη καταβύθιση, όπως καιρό παρατηρούσαμε μέσα από τις ασταμάτητες απεργίες, τον ραγδαία αυξανόμενο πληθωρισμό και τις δήθεν πολιτικές αναταραχές θα ερχόταν παράλληλα με μια σειρά από μεγάλου συμβολισμού τελετουργικά στη χώρα που πρώτη βγήκε από την ευρωπαϊκή ένωση, πρώτη έδωσε τα μπόλια αλλά και πρώτη μείωσε τα μέτρα του κοροϊδοϊού. Μετά τον ξεμαλλιάρη για εξιλαστήριο θύμα στη Βρετανία έβαλαν κατά σειρά δύο μέλη του παγκοσμίου οικονομικού φόρουμ να διατείνουν το χάος, να αποδείξουν μετά τον μουλά δήμαρχο του Λονδίνου και τώρα τον Ινδό πρωθυπουργό πως οι πολίτες της παγκόσμιας κυβέρνησης δεν έχουν έθνη ειδικά αν δεν είναι λευκοί και να μπουρδουκλώσουν ακόμα περισσότερο την απόδοση ευθυνών για τους μαζικούς θανάτους που όλο και πιο πολύ επίσημα διαπιστώνουν.

Και προφανώς ήταν και μεγάλη η σύμπτωση για τον Ινδό mr Bean που καιρό τώρα προωθούσε τις καλές σχέσεις της Αγγλίας με την Κίνα, αυτές τις μέρες να ισχυροποιήσει τη θέση του ο Κινεζος Τζινπινγκ συνεχίζοντας για 3η πενταετία την κυβέρνηση του όντας σε ένα ρόλο κλειδί για τα παγκόσμια δεδομένα καθώς έχει φτάσει η ώρα η δύση με την ψευτοδημοκρατία της και τους όλο και περισσότερο εκτεθειμένους ηγέτες της να καταρρεύσει σε επίπεδα αδιανόητης παρακμής και μέσα από τα συντρίμια να γεννηθεί η ανάγκη να ακολουθηθεί το μοντέλο της νέας αυτής υπερδύναμης που όρισε και έφτιαξε με το ψευτοχρήμα του το αφεντικό και θα συμπεριλαμβάνει τον απόλυτο τεχνοκρατικό έλεγχο μέσα από κεντροποιημένα και αυστηρότατα συστήματα.

Το περιεκτικότερο εγχειρίδιο της οικειοποίησης και συμπεριφορικής εφαρμογής μιας τέτοιου επιπέδου δυστοπίας είναι η Ατζέντα 2030 που περιλαμβάνει 17 απαραίτητους στόχους μέσα από τους οποίους σκοπεύουν να έχουν επιτύχει τον ολοκληρωτικό έλεγχο του πλανήτη με την τεχνολογία φυσικά να παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο όπως για παράδειγμα τα ολογράμματα που είναι 3διαστατα ρεαλιστικά σώματα φτιαγμένα από φως και ήχο τα οποία μπορούν να είναι διαδραστικά με εμάς δημιουργώντας αυτό που ονομάζουν μικτή πραγματικότητα και όπως καταλαβαίνουμε μεταξύ άλλων τους δίνει τη δυνατότητα να παρεμβαίνουν ακόμα και στον κόσμο που οι ίδιοι βιώνουμε ειδικότερα αν όσο περνά ο καιρός η διαφορά μεταξύ όλογραμμάτων και φυσικών σωμάτων γίνεται όλο και πιο δυσδιάκριτη.

Όμως ο κεντρικός συντονισμός των πιονιών που υποκρίνονται ρόλους μοιραία όλο και περισσότερο φανερώνεται την ώρα που ο πατέρας του ψεύδους διαπράττει την απόλυτη ύβρη προσπαθώντας να αντιγράψει τον Θεό αλλά δημιουργώντας κακέκτυπα που μόνο ζωή δεν μυρίζουν με αποτέλεσμα όχι μόνο να κινητοποιούμαστε προς την αποφυγή τους αλλά και πιο δυναμικά να ξαλαφρώνουμε από τις περιοριστικές πλάνες που ανέκαθεν προσπαθούσε να μας φυτέψει εισπνέοντας τον αέρα της ελευθερίας που μόνο ο Πατέρας μπορεί να παρέχει.

Ιστότοπος: https://angelokarageorgos.gr/
Επικοινωνία: [email protected]

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ: https://angelokarageorgos.gr/oi-yvristikoi-stohoi-tis-mi-viosimis-ypoanaptyksis

Μπαίνοντας, λοιπόν, σιγά σιγά ο χειμώνας στο βόρειο ημισφαίριο, οι διαταγοδόχοι της ατζέντας συνεχίζουν συντονισμένα να διαμηνυουν για τη νέα κρίση που φέτος μας προέκυψε προτείνοντας ένα σωρό τραγελαφικές λύσεις στα θέματα της κατανάλωσης ενέργειας που θυμίζουν ζωή των σπηλαίων επειδή ξαφνικά υποτίθεται καταλήξαμε να ξεμείνουμε ταυτόχρονα βλέποντας τα οικονομικά των ανθρώπων να καταρρακώνονται μέσω του πληθωρισμού και χιλιάδες επιχειρήσεις να κλείνουν με μεγαλύτερο παράδειγμα την Αγγλία όπου έχουν φτάσει τα επίπεδα του 2009.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως η πολυεπίπεδη προσπάθεια τους για το καλό της υγείας μας φρενάρει καθόλου. Γι’αυτό και τις προηγούμενες μέρες σε όλο τον Ελλαδικό χώρο παρακολουθήσαμε ίσως τα εντονότερα ψεκάσματα που έχουμε ποτέ αντικρίσει σε μια ακόμα συγκλονιστική τελετή που μεταξύ άλλων φανερώνει και τι μας θεωρεί το αφεντικό. Έτσι έπρεπε ίσως να γίνει τον καιρό της Αποκάλυψης γι’αυτό και η γεωμηχανική και ο έλεγχος καιρού λαμβάνουν χώρα πλέον με επίσημα προγράμματα δισεκατομμυρίων και έρευνες από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια με πρωτεύοντα στόχο λένε να στρέψουν μακριά από τη γη τις ευεργετικές ακτίνες του ηλίου χωρίς όμως από την πλευρά μας να ξεχνάμε πως οι ψεκασμοί ειναι και τρόποι διεξαγωγής βιολογικού πολέμου.

Την ώρα όμως που τα πάντα καταρρέουν με αποκορύφωμα τους συνεχείς τραγικούς θανάτους νέων αθλητικών ανθρώπων που τους ανακοινώνουν σφυρίζοντας ανήξερα “περνώντας” τους σαν μια κανονικότητα όπως και γενικότερα πολλές παρενέργειες των μπολιών που συνεχώς εμφανίζονται, αυτός που ελέγχει όλο το τραπέζι έχει εξαπολύσει ήδη την εφαρμογή του νέου κόσμου που τόσο ποθεί. Όπως λοιπόν η βιολογία των ανθρώπων θα συνδιαστεί με την τεχνολογία μέσα και έξω από το σώμα τους, έτσι και η τεχνολογία-τεχνητή νοημοσύνη-μηχανές θα “ανθρωποποιηθούν” ώστε για αρχή να μας είναι πιο οικεία στη συνύπαρξη. Κάτι που το βλέπουμε με πολλές παρουσιάσεις ανθρωποειδών ρομπότ που σκοπός είναι να μπορούν να αντιλαμβάνονται το περιβάλλον, να μαθαίνουν και να αλληλεπιδρούν συναισθηματικά.

Όσο μεγάλη κι αν είναι η πλάνη που πάει να στοιχειώσει τους ανθρώπους και χωρίς επιστροφή να τους διαστρέψει τόσο η δυστοπία που φανερώνεται μέσα από τις προθέσεις τους είναι και πιο αποδείξιμη αλλά και ταυτισμένη με το θάνατο ο,τιδήποτε Θεϊκού, κάτι που αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία να συνεχίσουμε να επιλέγουμε δυναμικά και συνειδητά τον λυτρωτικό μονόδρομο της Ζωής.

Επικοινωνία: [email protected]

Iστολόγιο: https://angelokarageorgos.gr

Γκρουπ στο Telegram: https://t.me/joinchat/TfYwsWAbj53KKzel
Γκρουπ στο Viber: https://invite.viber.com/?g=ti5xMtOGxU1U2nHFLjg6MkCDGmuUSOA6
Φίλοι εκπομπών Άγγελου Καραγεώργου Facebook Group https://www.facebook.com/groups/478441460227303/
Κανάλι Telegram: https://t.me/angelokar
Προφιλ Facebook: https://www.facebook.com/angelo.karageorgos/
Κανάλι στο Odysee. com: https://odysee.com/@AngeloKar:6
Κανάλι Brighteon: https://www.brighteon.com

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ: https://angelokarageorgos.gr/i-epelas

ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ: ΤΑ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΦΡΙΚΩΔΟΥΣ ΥΠΟΕΞΕΛΙΞΗΣ

Κι αφού και επίσημα πλέον με μεγαλοπρεπείς τελετουργίες περάσαμε στη νέα εποχή όπου η κηδεία της βασίλισσας συμβολίζει την κηδεία του παλαιού κόσμου έχοντας πλέον επιτύχει και την αλλαγή του γενετικού υλικού μεγάλου μέρους της ανθρωπότητας, η εξάπλωση της κακαισθησίας επιταχύνεται σε οποιαδήποτε πτυχή της πραγματικότητας με σκοπό να διαστρέψει κάθε αίσθηση Θεεϊκής αρμονίας που διαπνέει τα ανθρώπινα όντα. Άλλωστε γνωρίζουν καλά πως όσο οικειοποιείσαι το τέρας τόσο του μοιάζεις γι’αυτό και μας διαποτίζουν μανιωδώς με λογιών λογιών “φρούτα” που δεν θα έβγαιναν ούτε μέσα από κωμικά καρτούν επιστημονικής φαντασίας όπως γυναίκες που γονιμοποιήθηκαν με κιτ γονιμοποίησης, καθηγητές με τεράστια επιπρόσθετα στήθη, παιδικά με δυο μαμάδες, άσημους αθλητές που διακρίνονται αγωνιζόμενοι ενάντια σε γυναίκες και άλλα πολλά.

Παρότι η ηθική εξαθλίωση είναι ίσως το μεγαλύτερο όπλο για να οδηγηθούμε στην πλήρη υποδούλωση που χωρις ρεπό πασχίζουν να επιτύχουν αιώνες τώρα, ταυτόχρονα θα έπρεπε να περάσουμε και από ένα ολικό ξήλωμα των οικονομιών και κατα συνέπεια όλων των δομών των κοινωνιών. Γι’αυτό και όσο περνά ο καιρός βλέπουμε τις οικονομίες ακόμα και των μεγαλύτερων χωρών να βρίσκονται σε πρωτοφανή ύφεση με τα χειρότερα να έρχονται, ταραχές να συμβαίνουν όλο και περισσότερο και τον κόσμο αποσβολωμένο να μην ξέρει από που να πιαστεί την ίδια ώρα που στην Ελλάδα και όχι μόνο οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να μπαίνουν σαν με επίσημες προσκλήσεις και πλέον από προσωρινοί επισκέπτες για να αποφύγουν τους πολέμους έχουν μετατραπεί σε χρήσιμες μόνιμες προσθήκες για τη σωτηρία του δημογραφικού αλλά και της παραγωγικής οικονομίας. Δεν είναι και άσχετο βέβαια που οι θρησκευτικοί ηγέτες στα πλαίσια της δημιουργίας της πανθρησκείας επισημοποίησαν το Chrislam.

Παράλληλα και ενώ τα δεδομένα είναι καταιγιστικά σε σχέση με τις συνέπειες των γονιδιακών ανατροπών που υπέβαλαν τους ανθρώπους, είτε από τον περίγυρο μας, είτε από την πολύ σημαντική συνεχιζόμενη αύξηση της ολικής θνησιμότητας, είτε από τα νέα και είτε από επίσημες μελέτες, οι τηλεειδικοί ορκισμένοι στην ατζέντα συνεχίζουν με την ίδια ρητορική την αποστολή τους όπως και οι ομόλογοι τους στον τομέα τους ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας μας που πασχίζουν να μας φυλακίσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται για να κερδίσουν πόντους στα μάτια του αφεντικού αγνοώντας πως είναι άφιλος. Σ’έναν κόσμο που ενώ θα έλεγες πως φανερά το κακό έχει προσβάλλει τα πάντα απλώνοντας το σκοτεινό πέπλο του νομίζοντας πως είναι ικανό να μας επιβάλλει το αιχμαλωτιστικό μέλλον που τόσο ποθεί, εμείς και πάλι έχουμε τη δυνατότητα να διαφύγουμε συνεχίζοντας να το απαρνούμαστε και να παραμένουμε στον ανηφορικό μεν βαθειά λυτρωτικό δε δρόμο της Αλήθειας.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΘΗΝΑΣ
Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 6μμ
Άλσος Μπαρουτάδικο Αιγάλεω

Επικοινωνία: [email protected]

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ: https://angelokarageorgos.gr/ta-para-fysin-ektromata-mias-frikodous-ypoekseli

Ημερομηνία Εκπομπής 9 Σεπτεμβρίου 2022

Περνώντας τους καλοκαιρινούς μήνες με έναν υφέρποντα κοροϊδοϊό που πλέον δεν μονοπωλούσε το προσκήνιο, φρόντιζαν να αναγγέλουν ανερυθρίαστα τους νέους μεσαιωνικούς οριζόντιους περιορισμούς που θα χρειαστεί συλλογικά να υποστούμε σαφώς με σκοπό να επιτύχουν τα ίδια και χειρότερα περιοριστικά και αφαιμακτικά αποτελέσματα με τα προηγούμενα χρόνια όμως κάτω από διαφορετική δικαιολογία αυτή τη φορά. Βλέπεις βρεθήκαμε ξανά σε εμπόλεμη κατάσταση μόνο που για αιχμή του δόρατος αντί για την τελευταίας τεχνολογίας ένεση αυτή τη φορά θα βρεθούμε να βαστάμε κανένα μαγκάλι για να ζεσταθούμε παράλληλα εκπαιδευόμενοι στην εξάρτηση της επιβίωσης μας από το αφεντικό μέσα από τα επιδόματα.

Άλλωστε η κρίση της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας είχε κι αυτή προσομοιωθεί πριν από μερικά χρόνια γι’αυτό και προφανώς οι ηγέτες αυτού του κόσμου ήταν προετοιμασμένοι έχοντας ήδη επενδύσει στη διατροφική αξία των εντόμων και των ακρίδων. Η οποία κρίση φυσικά είναι άμεσα σχετιζόμενη με το ληστρικό χρηματοπιστωτικό σύστημα το οποίο μας λένε πως έχει εκτινάξει τους πληθωρισμούς κάνοντας το κόστος ζωής υπερβολικά δυσβάσταχτο. Και όχι μόνο αυτό αλλά η διαταγή του πάπα να μεταφερθούν όλες οι αμυθητες περιουσίες κάθε οντότητας του Βατικανό στην τράπεζα του ως το τέλος του μήνα αναμένεται βέβαια να έχει συνταρακτικές συνέπειες για τις οικονομίες πολλών χωρών αλλά και ίσως αποτελεί μήνυμα για κάτι αντίστοιχο και αλλού.

Όπου μέσα σε αυτό το διατεινόμενο χάος, επικρατεί παράλληλα και ένα άλλο χάος από μόνο του που δεν είναι άλλο από αυτα τα ξαφνικά και ανεξήγητα προβλήματα υγείας όπως και θάνατοι που παρουσιάζονται ακόμα και σε μικρά παιδιά όλο και περισσότερο την ίδια ώρα που τα νέα επικαιροποιημένα σκευάσματα θα κυκλοφορήσουν χωρίς έστω μια τυπική έρευνα σε ανθρώπους λόγω της μεγάλης επιτυχίας και επιβεβαιωμένης ασφάλειας των υπαρχόντων… Διότι αφού οι παρεμβάσεις στο γονίδιο μας πλέον είναι καθιερωμένες πολύ εύκολα μπορούμε να συνεχίσουμε με ενσωματώσεις που θα παρατηρούν τι γίνεται ακόμα και μέσα στο σώμα μας και μέσω της ψηφιοποιημένης ταυτοποίησης μας θα μπορεί εύκολα να καθορίζεται σε τι μας επιτρέπεται να έχουμε πρόσβαση και πόσο.

Όλα τα παραπάνω μαζί και με την πρωτόγνωρη ξηρασία τον προηγούμενο καιρό σχεδόν παντού στην Ευρώπη διαμορφώνουν ένα εμφανώς Αποκαλυπτικό σκηνικό που από τη μία η στάμνα έχει σπάσει και ο εχθρός της ανθρωπότητας που ανηλεώς μάχεται να αντιγράψει το Θεό και να χακάρει τη Ζωή δρα φανερωμένος από την άλλη ας είμαστε οπλισμένοι από τις μέχρι τώρα αντοχές μας μεσα στις δυσκολίες για να συνεχίζουμε ακούραστα την προσπάθεια της σωτηρίας της ψυχής μας.

Επικοινωνία: [email protected]

Iστολόγιο: https://angelokarageorgos.gr

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ: https://angelokarageorgos.gr/oi-diavolikoi-proaggeloi-enos-apokalyptikoy-heimona/

NA ΘΥΜΑΣΑΙ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ, ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΣΟ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ.

30 Μαρτίου 2020

Προσπαθούν να φέρουν το νεο κόσμο τους όλο και πιο ξεκάθαρα.

Το προηγούμενο επεισόδιo ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΙΟ. ΤΑΞΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ "ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ": https://youtu.be/Cj7Pwut7ipo

Εδώ τα links που έδειξα στο βιντεο:

Germany’s 2012 Covid scenario became real in 2020: https://www.foreigner.fi/articulo/news/germany-s-2012-covid-scenario-became-real/20200325014404004958.html

Coronavirus outbreak: The German government was warned of the dangers of a looming pandemic and did nothing: https://www.wsws.org/en/articles/2020/03/16/coro-m16.html

7 September 2019 German Chancellor Merkel visits central China's Wuhan: http://www.china.org.cn/photos/2019-09/08/content_75184313_2.htm

The Event 201 scenario: http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/scenario.html

Wuhan coronavirus: US health experts hosted mock pandemic 3 months ago, with expected death toll of 65 million! https://meaww.com/wuhan-coronavirus-exercise-fictional-coronavirus-pandemic-2019-wasnt-predicting-current-outbreak

Aυτοκτόνησε ο υπουργός οικονομικών της ‘Εσσης https://slpress.gr/snews/aytoktonise-o-ypoyrgos-oikonomikon-tis-essis-fovotan-oti-den-tha-vrei-toys-poroys-gia-ton-koronoio/

«Κατασκευάζουμε ιούς για αποτελεσματικά εμβόλια, κάθε χρόνο έχουμε “πανδημία”» (vid) https://www.flogasport.gr/%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1/

Κορονοϊος: Σε «παράλληλη διάσταση» βρίσκεται η Σουηδία https://www.alfavita.gr/kosmos/316634_koronoios-se-parallili-diastasi-brisketai-i-soyidia

Τσιόδρας: “Ο κόσμος όμως όπως τον ξέρουμε αλλάζει” https://www.fosonline.gr/plus/epikairotita/article/89102/tsiodras-95-nea-kroysmata-stoys-38-oi-thanatoi

Εύα Καιλή “Φοβάμαι πως ο κόσμος δεν θα είναι πια ο ίδιος” https://www.megatv.com/megagegonota/article.asp?catid=27371&subid=2&pubid=38564594

Βιντεοσκόπηση 28 Μαρτίου 2019

NA ΘΥΜΑΣΑΙ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ, ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΣΟ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ.

Στο παρόν επεισόδιο προσπάθησα να αναλύσω τα τελευταία νέα που ειναι ουκ ολίγα και να κάνω κάποιες παρατηρήσεις σε σχέση με τα σενάρια που φαίνονται να "υφαίνονται."

Πώς είναι όταν δηλώνεις κάτι που σε ξεμπροστιάζει και στη συνέχεια πας να το "μπαλώσεις" γνωστοποιώντας ακόμα περισσότερα στοιχεία που κάθε άλλο παρά σε τιμούν;

Στοχεύοντας λοιπόν στο "θόλωμα των υδάτων", αποτυγχάνουν να "εμβολιάσουν" το αφήγημα τους με έστω μια δόση ειρμού βάσει τα νέων δεδομένα που προκύπτουν. Με λίγα λόγια η σουρεάλ προσπάθεια χουντοποίησης και τρομοκρατίας καλά κρατεί χωρίς να δείχνουν ότι τους αφορά η έκθεση τους στα μάτια μας. Συμπεριφορά διατεταγμένων δηλαδή.

Χαρδαλιάς: Fake news η απαγόρευση κυκλοφορίας 12 - 6 π.μ.
https://www.news247.gr/koinonia/chardalias-fake-news-i-apagoreysi-kykloforias-12-6-p-m.7635358.html

ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ 15 ΜΑΪΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΦΩΤΟ) https://www.kontraseolous.gr/%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B5%CE%B9-15-%CE%BC%CE%B1%CF%8A%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%B9/

Σκίτσο εξωφύλλου από τον Dranis https://dranisart.wordpress.com/

Για επικοινωνία: [email protected]

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΣΕ ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑ!

O πρόεδρος της Τανζανίας John Magufuli όντας και διδάκτωρ Χημείας αποκαλύπτει ότι έδωσε στο εργαστήριο της χώρας του δείγματα από διάφορα ζώα, φρούτα ακόμα και από λάδι αυτοκινήτου κρύβοντας ότι δεν ήταν ανθρώπινα.

Προς μεγάλη του έκπληξη τα τεστ έβγαλαν μια κατσίκα και μια παπάγια θετικές!

Είχα πει πολλές φορές στις εκπομπές ότι μετά την απάτη των θανώντων θα έρθει η ώρα που θα μαθευτεί και η απάτη των κρουσμάτων.

Αρχικό βίντεο βρέθηκε εδώ https://youtu.be/wKRcPFk3v9k
Ελληνικός Υποτιτλισμός από εμένα

Πόσο ευδιάκριτο είναι το όριο μεταξύ ψευτιάς και τρολιάς; Το αναρωτήθηκα έντονα μετά τις δηλώσεις του Εθνικού Σαλτιμπάγκου.
Όχι ότι είχαμε ανάγκη την επιβεβαίωση του αλλά είναι απολαυστική όπως και να χει η παραδοχή του.

Το ίδιο ισχύει και για τη συνομωσιολογία και την αλήθεια.
Στα μάτια μου συνωμοσιολόγος με την κακή έννοια είναι ξεκάθαρα αυτός που περιέργως πιστεύει ακόμα ότι υπάρχει μια μυστική συμφωνία ανθρώπων να κατηγορήσουν άδικα τις αγνές προθέσεις του πατερ φαμιλια Ροτσιλντ και του "παιδιού" του Μπιλ Γκειτς, αν με καταλαβαίνεις...

Είναι δυνατόν να κυκλοφορούν ανάμεσα μας άνθρωποι που τους θεωρούν ακόμα αξιόπιστους;;;

Μας παρουσιάζουν μεν ότι μας απελευθερώνουν κάπως, αλλά γι'αυτούς είναι μια συνέχεια του σχεδίου τους. Είναι μια προσπάθεια κανονικοποίησης των διαδικασιών που μας φαίνονταν ξένα για όλη μας τη ζωή ως και την εμφάνιση του ιού. Ήλπιζαν ότι με το lockdown θα μας εξεπαίδευαν σε αυτές...

Συνεχίζουν να βιάζουν τη λογική με τις νέες οδηγίες αλλά αυτό είναι σίγουρο πως είναι το τελευταίο που τους απασχολεί αφού φαίνεται πως έχουν ένδεια σοβαροφανών δικαιολογιών.

2009 – 2020 : Back to the future και… 24 εκ. εμβόλια! https://speedynews.gr/2009-2020-back-to-the-future-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-24-%CE%B5%CE%BA-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1/

Θεσσαλονίκη: «Όχι» αστυνομικών σε έλεγχο πολιτών – πρόστιμα για τις μάσκες: https://www.typosthes.gr/thessaloniki/215739_thessaloniki-ohi-astynomikon-se-elegho-politon-prostima-gia-tis-maskes

ΗΠΑ: Ένοπλοι πολίτες στο κοινοβούλιο του Μίσιγκαν απαιτούν να αρθούν άμεσα οι απαγορεύσεις https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/873515_ipa-diadilotes-kata-tis-karantinas-oplismenoi-me-toyfekia

To "τραγουδάκι" της αρχής είναι από εδώ https://youtu.be/RmdxfiGnxAQ

Φαίνεται πως οι εξουσιαστές μας θέλουν να επιβάλλουν ως μοναδικό νόμιμο συναίσθημα τον τρόμο, μοναδική νόμιμη πνευματική διαδικασία την παπαγαλία, μοναδική θανατηφόρα ασθένεια τον κορονοιό, μοναδική νόμιμη θεραπέια το εμβόλιο και μοναδικό νόμιμο σωτήρα τον μπιλάκο.

Θα έχεις προσέξει ότι συχνά σου αναφέρω γεγονότα που προέρχονται απ'έξω από την Ελλάδα. Ελπίζω να είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το κάνω διότι πολύ απλά υπάρχουν ελάχιστες διαφορες μεταξύ των χωρών που ελέγχονται από τη νεα τάξη. Τόσο στα σχέδια όσο και στην νοοτροπία των πολιτών γιατί διαμορφώνονται κάτω από τον ίδιου είδους έλεγχο της πληροφορίας. Ακόμα κι αν κάτι δεν το έχεις δει στην Ελλάδα ακόμα αναμένεται σύντομα να έρθει αν δεν το σταματήσουμε μη συναινώντας.

Delay 5G in the UK until there’s been an independent investigation: https://petition.parliament.uk/petitions/312997

5G Appeal: Scientists from around the world warn of potential serious health effects of 5G: http://www.5gappeal.eu/the-5g-appeal/

Μέρος της διαγραμμένης από το Youtube συνέντευξης τους Ντείβιντ Άικ στο London Real με ελληνικούς υπότιτλους: https://www.brighteon.com/72461c04-bba8-4030-8d78-8fa475302cad

Coronavirus: YouTube tightens rules after David Icke 5G interview: https://www.bbc.co.uk/news/technology-52198946

Π.Ο.Υ.: Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, ΙΔΡΥΜΑ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΔΡ. FAUCI, ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ (Βίντεο): https://nikosxeiladakis.gr/%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85

Petition calling for resignation of WHO Director-General nears 1,1 million signatures: https://the-levant.com/petition-calling-resignation-director-general-nears-11-million-signatures/

Call for the resignation of Tedros Adhanom Ghebreyesus, WHO Director General: https://www.change.org/p/united-nations-call-for-the-resignation-of-tedros-adhanom-ghebreyesus-who-director-general

Australia's coronavirus tracing app's data storage contract goes offshore to Amazon: https://www.abc.net.au/news/2020-04-24/amazon-to-provide-cloud-services-for-coronavirus-tracing-app/12176682

Parks swamped with sunbathers as phone data shows Brits are ignoring lockdown: https://metro.co.uk/2020/04/25/parks-swamped-sunbathers-phone-data-shows-brits-ignoring-lockdown-12610758/

Queensland doctors report flu jab plunge https://www.9news.com.au/health/dramatic-fall-in-qld-flu-vaccinations/778b7169-bdbf-4ed8-9787-0a76b499ae63

NHS chief says UK is investigating as a 'matter of urgency' after reports of children falling ill with inflammation syndrome possibly linked to coronavirus: https://www.dailymail.co.uk/news/article-8260399/NHS-issues-doctors-urgent-alert-coronavirus-related-condition-children.html

Το βίντεο στην αρχή είναι κομμένο από εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=zzKFGLysmGw

Μαζί με την ανοιξιάτικη αναγέννηση της φύσης, φίλοι μου, η ΖΩΗ η ίδια τώρα που χρειάζεται περισσότερο από ποτέ μας φανερώνεται και τα λόγια του θανάτου τους φαίνονται ανίκανα να την αγγίξουν.

Στο τέλος αναφέρθηκα και σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακάλυψη που αφορά τις πολυσυζητημένες τελευταίες δηλώσεις Τραμπ για απολυμαντικά σε εμβόλιο. Θα δείς.

HEALTH GUIDES
WHAT GOES INTO A VACCINE?: https://www.publichealth.org/public-awareness/understanding-vaccines/goes-vaccine/

Centres of Disease, Control and Prevention: Chemical Disinfectants: https://www.cdc.gov/infectioncontrol/guidelines/disinfection/disinfection-methods/chemical.html

Έχουμε ξανααναφέρει ότι οι εξουσιαστές μας γνωρίζουν πως για να συντηρηθεί μια κατάσταση που θέλουν να φέρουν πρέπει να μας έχουν ενημερώσει (έστω στο υποσυνείδητο) κι εμείς να έχουμε συναινέσει ή έστω να μην έχουμε αντισταθεί. Επίσης αγαπούν πολύ τα σύμβολα.

Εδώ έχουμε μια τελετή που τελετή όντως ήταν αλλά όχι του είδους που μας λέγανε, απ'ό,τι φαίνεται.

Μοιράσουν το με όσους μπορείς.

Όλο το βιντεο είναι από στιγμιότυπα αυτού https://www.youtube.com/watch?v=CgYnoXH0laI και Ελληνικούς υπότιτλους δικούς μου

Θυμάσαι που σου έχω πει ότι όταν μια αντίδραση φτάσει σε επίπεδο που δεν κρύβεται, την βγάζουν στην επιφάνεια προσπαθώντας να την "περάσουν" όπως θέλουν;

Έχεις παρατηρήσει πώς λειτουργεί ένας θρασύδειλος τρομαγμένος. Πώς ωρύεται ότι θα γίνει αυτό που έχει ανάγκη για να σωθεί όταν του φαίνεται κατά βάθος πώς δεν θα γίνει. Πώς προσπαθεί να σε πείσει μετά με φιλότιμο ή χρήμα ή ψυχολογικό εκβιασμό.

Και πώς του ξεφεύγουν ΛΟΓΙΑ που τον ξεσκεπάζουν!

Εγώ έχω μάθει ότι ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΔΕ ΔΑΓΚΩΝΕΙ!
Tα άλλα που δεν γαβγίζουν είναι ήδη ξωπίσω τους και το ξέρουν καλά.

Κατ'αρχήν έχουμε μερικά πολύ ενδιαφέροντα νέα που στα πολυαγαπημένα μας Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης παρουσιάστηκαν με τους αδαώς προβλέψιμους τρόπους τους.

Μετά από αυτά όμως μπήκαμε βαθύτερα και είδαμε με αδιάσειστα στοιχεία πώς οι αριστερόστροφες πολιτικές παγκόσμιας εξουσίας ήταν προκαθορισμένες από πολύ παλιότερα με σαφήνεια. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΝΩΣΗ!

CONFIRMED: Hackers Strike And Leak Bill Gates, WHO, And Wuhan Lab Emails: https://www.fort-russ.com/2020/04/con...

EXTENSION OF REMARKS OF HON. A.S. HERLONG, JR of Florida IN THE HOUSE OF REPRESENTATIVES: CURRENT (1963) COMMUNIST GOALS http://www.autentico.org/oa09723.php

Κάποια στιγμιότυπα στα πρώτα δευτερόλεπτα είναι από εδώ: https://youtu.be/ahsGGAd21b4

Μουσική © Music Copyright 2014 Mattia Cupelli https://youtu.be/rQ_box0VEEM

Ίσως να πιστεύεις πως είμαστε λίγοι όσοι έχουμε αντιληφθεί την κολοσσιαία απάτη παρότι μας τη δείχνουν τόσο ευθαίως και ευθαρσώς με τα παράλογα λόγια και πράξεις τους. Για να δούμε πώς δείχνει όμως η πραγματικότητα που δεν θα σου δείξουν τα "εγκυρότατα" κανάλια.

Επίσης ας αρχίσουμε να ερχόμαστε σε επαφή και με κάποιες άλλες "προσωπικότητες" με βαρύτατο ρόλο στη διαμόρφωση των εξελίξεων. Ένα πρόσωπο είναι η "καλλιτέχνιδα" Μαρίνα Αμπράμοβιτς.

Υ.Γ. Να σου υπενθυμίσω ότι η Νεα Τάξη Πραγμάτων, έχοντας κάνει απίστευτες έρευνες μέσω του στρατού, ξέρει πώς να χρησιμοποιεί το θέαμα για να μας κατευθύνει εκεί που θέλει με πολλαπλούς τρόπους. Μουσική, Κινηματογράφος, Παιδικά, Διαφημίσεις, Performance Art κ.ο.κ Τίποτα δεν βγαίνει αν δεν έχει προκαθοριστεί να παίξει κάποιο ρόλο στην επιρροή της μάζας.

Link για συλλογή υπογραφών να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη και στη συνέχεια εκεί που πραγματικά ανήκει, σε ένα υγρό βαθυσκότεινο υπόγειο, για πάντα, ο Μπιλάκος. We Call For Investigations Into The "Bill & Melinda Gates Foundation" For Medical Malpractice & Crimes Against Humanity: https://petitions.whitehouse.gov/petition/we-call-investigations-bill-melinda-gates-foundation-medical-malpractice-crimes-against-humanity

ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΣΟ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Πρόκειται για ένα θέμα που θεωρώ κομβικό. Αυτός είναι και ο λόγος που προσπάθησα να τα πάρω με σειρά και να τα εκφράσω χωρίς επιστημονικές ωρολογίες. Επίμένω πως ακόμα κι αν η αρχή σου φανεί θεωρήτική είναι επειδή είναι απαραίτητο να μπουν κάποιες βάσεις στην κατανόηση μας. Καταλαβαίνω ότι ίσως κάποιες ιδέες να σου φανούν πρωτόγνωρες σε σχέση με το πώς μας εκπαιδεύει το σύστημα αλλά πίστεψε με είναι απαραίτητες για την πνευματική μας απευλευθέρωση που έχει τη μεγαλύτερη σημασία από όλα.

Βιντεοσκόπηση 15 Μαρτίου 2020

Όταν ξεκίνησε αυτό που πολύ θα ήθελαν κάποιοι να είναι η αρχή του τέλους.

Με τον Dean Saras

Σφοδρες και αναλυτικές καταγγελίες από τον γιό του Ρόμπερτ και ανιψιό του Τζον Κέννεντυ, Ρόμπερτ τζούνιορ. Όχι μόνο αυτό αλλά και αποκαλύπτει στον πολύ κόσμο με στοιχεία τον τρόπο που ο Γκειτς χρησιμοποιεί τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές εταιρίες με σκοπό να εξυπηρετήσει την πορεία προς την παγκόσμια χούντα. Γι'αυτό και σκοπεύει να εφαρμόσει στην Δύση τις μεθόδους που δοκίμαζε επι χρόνια στον 3ο κόσμο.

ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΣΟ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ.

Instagram post: https://www.instagram.com/p/B-s-9ZjH0YP/

Gates’ Globalist Vaccine Agenda: A Win-Win for Pharma and Mandatory Vaccination: https://childrenshealthdefense.org/news/government-corruption/gates-globalist-vaccine-agenda-a-win-win-for-pharma-and-mandatory-vaccination/

SHOW MORE

Created 2 years, 10 months ago.

28 videos

Category News & Politics