Red-Pill-Junkie

Jeg har oversatt og tekstet denne videoen fra Dr. Vernon Coleman, som heter; "Nightmare on your street". Dette skjer nå i Kina og allerede på vei til oss. Det implementeres stegvis i de vestlige land nå. Vi må stoppe dette om ikke for oss selv, så for våre etterkommere, for ellers vil de aldri tilgi oss. Vær så snill å spre denne videoen så bredt som mulig, den er som sagt tekstet så alle skal kunne få med seg innholdet. Nå begynner det virkelig å haste, for hva som venter oss om vi lar oss lede som krøtter til slakterhuset, er en dystopisk fremtid som langt overgår hva de hadde i Sovjet og DDR. Dette er ikke konspirasjonsteorier, dette er den dystopiske virkeligheten som nærmer seg i ekspressfart.

Vernon Coleman sine internettsider:
https://vernoncoleman.com/
https://vernoncoleman.org/

Oversatt og tekstet til norsk. En virkelig bedrager, selger deg ikke kun løgnen, men de kombinerer løgnen med sannheten. Kan vi benytte kontrollert opposisjon til vår fordel ved å skille mellom hva som er sant og hva som er løgn?

Orginal video: https://www.bitchute.com/video/ElUDSxQOXbid/

Homeopaten Jon Holden har en videokanal på Youtube og der har han for tiden en serie gående som han har kalt "Om jeg var statsminister". Der setter han lys på aktuelle emner i denne dystre tid vi befinner oss i. Dette er en meget klok og oppegående mann og han bør lyttes til. Så derfor legger jeg inn den siste episoden hans her også, for å ytterligere spre den klokskapen og de råd han kommer med.

Jon Holden på Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCE84W-CTxTVrd45Jpu0zuRw
Denne episoden: https://www.youtube.com/watch?v=_XEliTKgdHE

Start using cash again now people!

Dette er fra document.no sine internasjonale sendinger. Men det finnes en norsktekstet video inne i denne sendingen fra Hugo Talks om hvordan myndighetene nå overvåker alt vi kjøper i butikkene her i Norge. (Starter fra 1:12 i videoen).

Hugo Talks: https://www.bitchute.com/video/60uivR8xqgSy/
Document.no : https://rumble.com/v19epsv-doctv-tittel-kommer.html

Tekstet på norsk og postet på nytt da Bitchute tydeligvis ikke vil spille av den forrige opplastingen lenger. Dette er fra de olympiske åpningsseremoniene i Barcelona i 1992 og fra London i 2012. Sett i et 2022 perspektiv, er det helt tydelig at denne covid-plandemien har vært planlagt veldig lenge. Folket har blitt forberedt på denne covidhoaxen gjennom sublime beskjeder. Vel de er ikke engang sublime, de er ganske tydelige sett med dagens briller.

Jeg har oversatt og tekstet denne videoen på norsk, slik at de som ikke kan engelsk også skal få en mulighet til å se sannheten. Mange eldre snakker ikke engelsk, da det ikke var så vanlig i Norge tidligere, del denne med dem. For er det en video som kan få folk til å våkne opp av hypnosen som massemedia og myndigheter har påført dem og innse at denne pandemien var planlagt for å innføre globalt tyranni, så er det akkurat denne videoen. Spre den så mye som mulig og selv om enkelte er så til de grader under hypnose at de aldri noensinne vil våkne, så er det gode muligheter for at de i den gruppen som begynner å mistenke at det er noe som ikke stemmer, vil våkne etter å ha sett denne.

Jeg fant videoen her: https://rumble.com/v13ghrb-the-plan-the-who-plans-for-10-years-of-pandemics-form-2020-to-2030.html

Det er norske undertekster på denne korte men meget sannferdige og klare talen, fra en lege som de fleste andre leger burde lære av.

Denne omhandler Danmark, men hva danskene gjør, slik gjør desverre også Norge og videoen er like aktuell for oss. Dette er hva vi snart lever under om vi ikke våkner opp. Tiden er virkelig i ferd med å renne ut nå, globalistene har passert "point of no return" og det er oss folket, mot fascistene. Dette er ikke konspirasjonsteorier, dette er desverre de skremmende fakta.

Jeg hentet videoen her:
https://www.bitchute.com/video/7n1t8eBheMbo/

Jeg anbefaler på det sterkeste å ta en titt på denne siden:
http://www.dinmakt.no/

Jeg har oversatt til norsk og tekstet denne låta. Dette svineriet som pågår over hodet på oss nesten daglig er grusomt å bevitne og det er ikke vitaminer de dropper i hodet på oss, for å si det slik. Verdt å merke seg for alle som bidrar til å utføre disse groteske ordrene, flyvere og annet personell, er at de har et større ansvar enn globalist-satanistene som beordret dette. Nurnberg rettssakene slo fast en gang for alle det at å hevde at en bare fulgte ordre, ikke holder i det hele tatt som begrunnelse for slik kriminalitet. Dette er ikke bare kriminalitet mot menneskeheten, det er kriminalitet mot alt levende på hele jorda vår.

Original video:
https://archive.org/details/chemtrail-cowboy

Richard forteller om et gripende møte med Gud i en nær døden opplevelse på et operasjonsbord i 2005, noe som forandret livet hans totalt. Gud fortalte han også hva meningen med livet er. Jeg har oversatt og tekstet videoen til norsk.

Jeg har oversatt og tekstet denne korte videoen fra John Litteral, hvor han kommenterer en advarsel fra Fritz Springmeier om globalistenes skremmende planer innen år 2030. Først og fremst for USA, Canada og Australia, men jeg mistenker at dette også er planlagt for Europa.

Fritz Springmeiers artikkel:
https://litteraltruth.com/2022/04/22/2030-china-the-u-n-fritz-springmeier/

Jeg vil anbefale de som forstår engelsk å abonnere på kanalene til John, han er en ekte patriot som er meget kunnskapsrik, både om globalistene og Illuminati, men også meget belest i Bibelen. I tillegg så har han gitt ut bøker, som selges til absolutt minimumpris i paperback utgave, eller de kan lastes ned gratis i pdf format fra hans side, som han også oppdaterer daglig med lenker til andre frihetskjemperes materiale. Dette er en sann idealist og jeg verdsetter det arbeidet han gjør for oss som vil ha frihet, meget høyt.

Original video: https://www.bitchute.com/video/wslrnMz26zRE/

John Litteral: https://litteraltruth.com/

John har også denne Bitchute kanalen om Bibelske studier, som jeg kan anbefale på det sterkeste:
https://www.bitchute.com/channel/yHSAjmyWv9Cq/

Flykaptein Bob Snow, snakker ut etter at han føler han ble tvunget til å la seg "vaksinere", med trussel om å bli sparket om han ikke gjorde det. Hva folk må skjønne, er at dette ikke er noen "vaksine", men en injeksjon(er), som kan ta livet av den som tar den, enten med en gang eller i løpet av noen få år (en slow kill), ved at folk får AIDS, kreft, blodpropper, etc., etc. Ingen, absolutt ingen jobb, er verdt å la seg presse til å ta dette svineriet.

Folk må også være oppmerksomme på farene det nå er ved å fly, fordi så mange flygere har blitt presset til å ta dette svineriet, spesielt i mindre fly, som kanskje bare har en flyver...

Hvis du vil vite hva som kommer til å skje her i morgen, se til Kina i dag. Jeg har klippet ut dette fra Max Igans siste video fra i dag og oversatt og tekstet til norsk. Hva som skjer i Kina er fullstendig fascisme og djevelskap, komplett galskap og tyranni og hva dette videoklippet viser, er forløperen til hva som skjer akkurat nå, hvor kineserne blir sultet til døde og begår selvmord i desperasjon. Folkens vi må kjempe med alt vi har mot vaksinepass, for dette er hva vi har i vente om vi føyer oss. Det er en global satanistisk cult som står bak dette og landenes regjeringer er ikke annet enn klovner og nyttige idioter for denne kulten. Antagelig har de blitt kompromittert alle sammen og må føye seg, for en kommer ikke så langt oppover karrieremessig om en ikke er kompromittert. Det er de sørgelige fakta og det gjelder ikke minst også pressen.

Hele videoen fra Max Igans the Crowhouse: https://www.bitchute.com/video/7rLnvUtuqcHD/

Denne videoen er meget grusom og en bør vurdere om dette er noe en orker å se på. Den viser mennesker som desperat begår selvmord i Shanghai og Kina. Myndighetene har stengt dem inne og sulter dem til døde. Hvor er media? Hvorfor i all verden rapporteres det ikke om hva som skjer i Kina? Den påfallende stillheten fra massemedia om dette, burde være alt en trenger av beviser for å bekrefte at media er styrt av de globale satanistiske kreftene som ønsker å redusere verdens befolkning til under en halv milliard.

Folk må våkne opp snart, dette skjer i dag, det var ikke bare tilbake i historien (holodomor) at dette skjedde, det skjer nå og det kommer snart globalt også. Vi kjemper en krig mot grusomme djevelske krefter og myndighetene er ikke våre venner, men våre fiender.

Fantastisk musikk av Ole Dammegård og Mo Anton. Jeg har satt til norsk teksting. Dette er en fantastisk frihetssang og det er ønskelig at den spres vidt og bredt.
Mo Anton: "Please watch & then, if you love it... share it, share it, air it and be a living part of making it spread like a wild fire around the world, igniting the souls of millions. We are all in this together, and we are the ones we have waited for. So now the time has come to WAKE UP and Celebrate Life!!!"

Ole har forresten en stor del i min egen oppvåkning, fra tida da Youtube ikke var sensurert, hans arbeide med å avdekke falsk flagg terror er strålende.

Ole Dammegård : https://lightonconspiracies.com/
Mo Anton: https://moanton.com/

Denne videoen er fra Dave Cullen (Computing Forever). Han har laget en glimrende video, som viser både hvor lett folk flest føyer seg for gruppedynamikk og hvordan de ukritisk bøyer seg for det de oppfatter som autoriteter. Tre forskjellige eksperimenter viser dette; Asch eksperimentet, Milgram-eksperimentene og eksperimenter fra et program som heter Brain games. Resultatet fra disse eksperimentene, er direkte overførbare til hvordan folk flest, helt uten å koble inn de små grå, føyde og fortsatt føyer seg for de idiotiske covid-direktivene.

Orginalvideoen finnes her:
https://www.bitchute.com/video/2MmTs4o8YZ2n/

Sources: Asch experiment: https://www.youtube.com/watch?v=TYIh4MkcfJA
Brain Games Conformity Waiting Room: https://www.youtube.com/watch?v=X6kWygqR0L8&t=0s
Milgram experiment 1963: https://www.youtube.com/watch?v=Kzd6Ew3TraA&

Oversatt og tekstet på norsk. Mark Passio er en kapasitet på Naturlig/Guds lov og her forklarer han inngående om hvilket ansvar hver og en av oss har og at å følge ordre aldri er en unnskyldning, noe også Nürnberg-rettssakene slo fast. Ordrefølgere er de som holder slaverisystemet på plass. Den smertefulle sannheten som de fleste ikke tar inn over seg, er at ordrefølgeren alltid bærer mer moralsk skyld enn ordregiveren.

Naturlig lov om frihet:
"Til mer moralsk et samfunn er, til mer frihet har menneskene i det samfunnet og til mer umoralsk samfunnet er, til mer slavebundet blir menneskene der."

"Du alene gjør valgene og du alene må svare for konsekvensene av dem."
David Icke.

Mark Passio: https://whatonearthishappening.com/

Jeg har kastet meg rundt og oversatt og tekstet til norsk denne videoen fra doktor Vernon Coleman, da den er meget aktuell. Jeg har fulgt ham i lang tid og hva han har forutsagt har skjedd, dette er en lege som faktisk vet hva han snakker om.

Hvis vi skal vinne denne krigen, må vi kjempe hardt og med besluttsomhet og lidenskap og sannheten. Mistro regjeringen, unngå massemedier og bekjemp løgnene.
Vi må gjøre alt i vår makt for å bekjempe disse onde maktene som vil ødelegge vår verden og våre liv.

Han har i tillegg til videoene sine også skrevet bøker og alt finnes på hans sider og er gratis. Spre denne videoen vidt og bredt, for vi befinner oss i en krig og går meget dystre tider i møte.

vernoncoleman.org
vernoncoleman.com

Utdrag, hentet fra foredrag av Hedersmannen og sannhetsforkjemperen Hans Gaarder, som høyst sannsynlig ble mydet av de onde kreftene for ett år siden.
På kirkegården ved Riis kirke i Oslo ligger en massegrav som sist ble tatt i bruk i 1989. Historien bak denne massegraven er så mørk og grusom at Gaustad sykehus har sendt brev til pressen om ikke å omtale graven eller dens historie. Da pressen har blitt en lydig puddel, måtte det en Ertresvåg til for å rippe opp i historien. CIAs eksperimenter med MindControl, atferdskontroll og bruken av psykedeliske stoffer som sannhetsserum nådde også frem til Gaustad sykehus, brukt på forsvarsløse pasienter som hadde blitt fratatt alle rettigheter, som tatere og barn med tysk far og norsk mor.

De samme myndighetene, mange leger og de motbydelige hovedstrømsmediene, ber nå nordmenn om å stole på dem og fortsette å brette opp ermene og få injisert ukjente substanser inn i kroppene sine. Normenn flest er desverre utrolig naive og godtroende og er dermed et lett offer for slike psykopater. Men nå er det på tide at vi våkner opp og setter ned foten. De som ikke lærer av historien er dømt til å gjenta den og det er de samme maktkonstellasjoner som dengang, som fortsatt styrer her i Norge, dvs. noen få kriminelle blodslinjer, via nikkedukkene og idiotene som opptrer som politikere.

Jeg legger ved to linker til artikler det er vel verdt å lese:
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/hva-skjuler-massegraven-ved-gaustad/
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/02/bokanmeldelse-av-ertresvags-sov-mitt-lille-norge-2008/

Jeg har plukket ut, oversatt og tekstet på norsk, dette fra vitnemålet til Vera Sharav til Grand Jury (folkedomstolen), hvor hun snakker om den såkalte spanskesyken i 1918-1920. Alle som har kjærlighet til sannheten bør se denne, for vi har levd med en gigantisk og ond løgn i 100 år og likhetene til dagens såkalte pandemi er slående.

Del 1. av meget interessant video fra WakeUpGlobe i Sverige, hvor Michael Oddane snakker med Ole Dammegård og hvor han analyserer hva som høyst sannsynlig er falsk flagg operasjoner i den siste tiden, bl.a. 2. stk. her i Norge. Spesielt interessant at dette er fra ca 3. uker før operasjonene i Ukraina ble iverksatt.

WakeUpGlobe her på Bitchute: https://www.bitchute.com/profile/b7SzrkWsGjE7/

Del 2. av meget interessant video fra WakeUpGlobe i Sverige, hvor Michael Oddane snakker med Ole Dammegård og hvor han analyserer hva som høyst sannsynlig er falsk flagg operasjoner i den siste tiden, bl.a. 2. stk. her i Norge. Spesielt interessant at dette er fra ca 3. uker før operasjonene i Ukraina ble iverksatt.

WakeUpGlobe her på Bitchute: https://www.bitchute.com/profile/b7SzrkWsGjE7/

Personlig synes jeg dette kanskje er den viktigste videoen jeg hittil har oversatt og tekstet. Om menneskeheten hadde blitt opplyst om og virkelig forstått Naturlig lov, eller Guds lov som mange vil kalle den, ville vi hatt reell frihet. Dette er kunnskapen som de hemmelige samfunn absolutt ikke ønsker at vi skal forstå, for da ville de blitt maktesløse om nok av oss fulgte denne loven.

Naturlig lov er like reell som f.eks. tyngdekraftsloven og konsekvensene for et samfunn som helhet, følger ubønnhørlig av om menneskene i samfunnet følger Naturlig lov, eller ikke.

Naturlig lov om frihet:
"Til mer moralsk et samfunn er, til mer frihet har menneskene i det samfunnet og til mer umoralsk samfunnet er, til mer slavebundet blir menneskene der."

Desverre har fortsatt ikke det store flertall av menneskene forståelse for Naturlig lov og mye av grunnen er nok at de mørke makter har voktet denne kunnskapen gjennom inndoktrineringsinstitusjonene kalt skoler. Men vi befinner oss nå i en spirituell krig og nå er det viktigere enn noengang, at menneskene benytter de våpen vi har tilgang til. Våre etterkommere fortjener det.

Mark Passio:
https://onegreatworknetwork.com/mark-passio
https://whatonearthishappening.com/

Hemalis redaktør Julia Schreiner Benito har truffet mennesker hvis liv ble totalt endret etter vaksinering. Her er filmen og de ønsker at den deles på sosiale medier.

Sitat Hemali: "Vi trenger hjelp til å markedsføre vår lille film "Beretninger etter vaksinering". Innsamlede midler øremerkes til dette formål.

Det er essensielt at filmen når et bredt publikum - vaksinerte og uvaksinerte, folkevalgte og folk.
Fra vaksinasjonen startet i Norge 27. 12. 2020 til 15. 2. 2022 har Legemiddelverket mottatt
56 479 meldinger om mistenkte bivirkninger. Vår film gir de berørte en stemme.
"Jeg håper bare å få livet mitt tilbake". Slik lyder det fra unge og voksne i filmen vi har laget. Deres tillit til våre helsemyndigheter har blitt satt på prøve. La deres røst bli hørt.

Målet er at filmen går viralt og blir et bidrag i vaksinedebatten og i høringen om koronapass." sitat slutt.

https://hemali.no/
https://hemali.no/siste/hemali-lager-film-om-vonde-erfaringer-etter-vaksinering-se-traileren/

SHOW MORE

Created 1 year, 2 months ago.

61 videos

Category None

Oversette til norsk og legge til undertekster på viktig informasjon.