Alcyon Plejádok

Az özönvíz emléke az emberek mítoszaiban és legendáiban él szerte a világon.
A közös elem az emberiség nagy részének elpusztulása a múltban, és egy kisebb csoport marad életben egy főszereplővel: Noé, Nene, Atrahasis, Manu... attól függően, hogy melyik kultúra meséli el. Azokban az időkben a technológia nagyon fejlett volt, és néhányan elmenekültek a vimánáknak nevezett hajóikon.
A különböző tengerekben a víz alatt talált, mintegy 12 000 évvel ezelőtti épületmaradványok felbukkanása alátámasztja az Atlantisz civilizáció létezését.
A mitológia és az ősi írások szerint Atlantisz utolsó korszakait hatalmas katasztrófa jellemezte, amelyben hegyekig érő hullámok, hurrikánok és vulkánkitörések rengették meg az egész bolygót. Több kortárs kutató is felveti azt a hipotézist, hogy egy nagy aszteroida vagy üstökös mintegy 13 000 évvel ezelőtt becsapódott és meggyorsította az utolsó jégkorszak végét, és ez döntő változást hozhatott civilizációnk történetében, elpusztítva Atlantiszt és özönvizet okozva.
Az Alcyon Plejádok által készített videó

2020 eleje óta egy disztópikus világban élünk, ahol minden a hamis pandémiával és az új vírusokkal generált, amelyeket azért gyártanak, hogy a félelemmel, a vakcinákkal, az egyre inkább elidegenedett és beteg társadalommal folytassák, ahol az emberek engednek a robotizációnak és a transzhumanizmusnak.
Azonban egyre több az olyan felébredt ember is, akik összefognak, és létrehoznak egy társadalmi mozgalmat, amely számos országban folyamatban van, egyesületek, szervezetek, szakértői csoportok, amelyek tiltakozásokat és bírósági panaszokat nyújtanak be a szabadságért és az igazságért mindazzal kapcsolatban, amit velünk tettek.
Mert milyen jövőt akarunk, a társadalmi ellenőrzés rideg és robotikus világát, a vakcinák kollektív hipnózisát és az újonnan létrehozott járványokat, betegségeket, amit ma élünk, vagy elkezdünk egy új, valódi értékeken alapuló világot építeni ebből a korrupt rendszerből, ahol a szolidaritás, az önzetlenség vezet minket ahhoz, hogy harmóniában, szabadságban és békében éljünk?

Az Alcyon Plejádok által készített videó

Az ezeréves hagyományok "Agharta" eredetét a bibliai Noéhoz és az atlantiszi civilizáció pusztulásához kapcsolják.
Atlantisz egy magasan fejlett civilizáció volt, nagyszerű technológiával, például űrhajókkal, amelyek korlátlan energiát használtak, amit számos bizonyíték és kutató is alátámaszt. Az utolsó korszakában és a pusztulása előtt azonban a dekadencia időszakát élte, ahol szörnyű háborúk zajlottak a hadseregeivel és kifinomult fegyvereivel, ennek ellenére voltak figyelmeztető üzenetek a lényektől, akik megpróbáltak segíteni az emberiségnek abban az időben, a nagy özönvíz előtt.
Atlantisz, Lemúria és Hyperborea sok túlélője talált menedéket az Üreges Földön, a korábbi civilizációk folytatásában, amely megtanulta a leckét, és azóta békében fejlődik.
Az indiai, görög, egyiptomi, maja mítoszokban, sőt az Ezeregyéjszaka perzsa meséiben is találunk utalásokat a maximális ragyogásról egészen az atlantiszi faj hanyatlásáig és végéig, valamint az emberiség jelenlegi fajának kezdetéig, amely, ha nem teszünk valamit, hogy elkerüljük, úgy tűnik, az önpusztítás ugyanazon lépcsőfokain haladunk.
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Aranyról beszélni annyi, mint gazdagságról és vagyonról beszélni, de annyi is, mint sötét történelmekbe, haragba, kapzsiságba és halálba merülni. Az "aranyláz" 1848 januárjában kezdődött a kaliforniai Sacramentóban, amely még mexikói terület volt. Ebben az évben Mexikó és az Egyesült Államok aláírta a két állam közötti háború lezárását, és az USA megkapta az addig mexikói területeket, mint Új-Mexikó, Texas, Kalifornia, Arizona, Utah, Nevada.
Mindössze hét év alatt több mint 300 000 ember érkezett Kaliforniába. Az amerikai őslakosok elleni erőszak és gyűlölet népirtással végződött: az őslakosok száma mindössze 25 év alatt 150 000-ről 30 000-re csökkent, éhezés, betegségek és támadások miatt.
A világkereskedelem fejlődésével az iparosodott országok keresték a tranzakciók szabványosításának és a "világpiac" létrehozásának módját. Erre válaszul elfogadták az aranyszabályt. A kongresszus 1913-ban hozta létre a Federal Reserve-t, hogy stabilizálja az arany és a valuta értékét, de 1971-ben az aranystandardot feladták. Egyértelmű, hogy az egyes országok különböző aranytartalékai idővel eltűntek. Lehet, hogy az Illuminátusok, a Bilderbergek és a világot uraló 20 nagy család felvette? Fort Knoxban található az USA aranytartaléka, de ma már senki sem tudja pontosan, hogy létezik-e arany, vagy az valójában aranyozott volfrám.

Az Alcyon Plejádok által készített videó

Ez alkalommal saját fajunk eredetébe, azaz a nagy atlantiszi és lemúriai kultúrába fogunk belemerülni, de nem csak annak a hanyatlás korában végső pusztulásáról fogunk beszélni, ami a mi jelenlegi árja fajunk eredetét eredményezte, hanem még messzebbre visszamegyünk az időben, magáról az eredetéről, aranykoráról és legnagyobb pompájáról, a fény és pompa mára kihalt korszakairól is.
Különböző íróknak, kutatóknak és tudósoknak sikerült megfejteniük ennek a hatalmas és fejlett civilizációnak számos maradványát, sokan utalnak a nagyszerű csillagászok, mérnökök kultúrájára, akik mágiát használtak, de ma már ismeretlen tudományos és technológiai vívmányokkal is rendelkeztek. Képesek voltak az atomenergia és más energiák, például a napenergia kezelésére, és városaikat végtelen nullponti energia világította meg.
Hajókat építettek, amelyekkel a szárazföldön, a tengeren és az égen is utazhattak, űrutazásokat tettek, és kapcsolatba léptek más emberiségekkel és csillaglényekkel.
Gigantikus metropoliszok foglalták el a föld különböző régióit, bölcs lényekkel, akik tudták, hogyan kell kormányozni ezt a hatalmas civilizációt, amelynek elsüllyedt maradványai megmutatják építményeik, sugárutak, templomok és paloták, piramisok pompáját. És mi a helyzet a tükrökkel és hogyan használták őket, és mi volt az orikalkum vagy orikálcium funkciója, és hogyan szerezték be? Sok rejtély jutott el hozzánk, és mi megpróbáljuk megoldani őket.
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Hollywoodot a kezdetektől fogva álomgyárnak tekintették, ahol a ragyogó fiatal színészek sikerre vágytak, de a gazdasági és hatalmi elit érdekeinek megfelelően átalakult, és a CIA által irányított amerikai propagandaminisztérium, valamint az agykontroll és a manipuláció gyára lett egészen napjainkig.
Olyannyira, hogy jelentős befolyással bírt a nagy világháborúkban, támogatta a náci rezsimet, és történelmében botrányok, korrupció, bűnözés, kábítószer, szexuális visszaélések, öngyilkosságok és gyilkosságok sorakoznak... az amerikai és nemzetközi bűnügyi maffia központjává vált.
De nem csak ez, hanem a gyermekbántalmazás krémje is. Az agykontroll technikák elérték a "Disney Klub" lányait és sok fiatalt, aminek következtében életük a drogok, a depresszió, a börtön, a romlottság, a pedofília, a sátáni szertartások poklává vált, amíg hipnotizált bábfigurákká nem váltak alkotóik szolgálatában.
De Hollywood is egy nagyszerű propagandagyár a hatalmon lévők számára, és a számtalan bűncselekményük elfedésére és dezinformálására szolgál, mint ahogyan ma is. És mi van azzal a rengeteg híres színésszel és színésznővel, akik támogatták a kormány oltáspárti kampányát és a lakosság elleni drákói intézkedéseket, hazugságokat terjesztettek, majd viszont a gyilkos oltóanyagok mellékhatásainak áldozatai lettek, sőt meg is ölték őket?
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Ebben az új videó dokumentumfilmben a keleti kultúra évezredes eredetét tárjuk fel, amely az égi szférákból származó istenekhez kötődik, és amelynek semmi köze a jelenlegi Kínához, ahol csak egy elnyomott és rabszolgává tett kollektivizmus létezik.
E nagyszerű civilizáció kezdete mintegy 5000 évvel ezelőttre nyúlik vissza, Huangdi vagy Sárga Császár uralkodására, amikor egy isteni ihletésű kultúrát hoztak létre, kialakult a csillagászat, az írás, a mérnöki tudományok és az orvostudomány. A Nyugat nagy anyakirálynője, aki a Jáde Császárral, az ég legfőbb uralkodójával együtt uralkodott a Kunlun-hegyen található jáde palotában, a Hszi paradicsomban, ahol a halhatatlanság barackjai teremtek.
Az ázsiai hagyomány szerint Kuan Yin, az irgalom és az együttérzés istennője, aki a világ minden szenvedését figyeli, a mai napig nagy tiszteletnek örvendő istenség. A japán panteonban a legfontosabb istenség Amaterasu napistennő. A kelták előtti népeknél Brigit istennő, más néven Dana, a bölcsesség hatalmas istennője volt. Dou Mu szintén egy istenség, akit Ázsia-szerte egyaránt tisztelnek a buddhisták és a taoisták. Őt a Hét Csillag Anyjaként ismerik.
És mi a helyzet az első császárral, Csin Si Huanggal, aki mindössze 49 éves uralkodása alatt egyesítette Kína nagy országát, számos fejlesztést ért el a társadalom számára, és a kínai Nagy Fal megalkotója volt? És mi van a halhatatlanságra való törekvéssel, amelyet mindig is lehetségesnek tartottak ezekben a kultúrákban? Ez olyasvalami, amit számos kultúrában említenek, és a történelem halhatatlan lényekről beszél.

Az Alcyon Plejádok által készített videó

Az angol királyi család története ellentmondást rejt, mégpedig azt, hogy nem teljesen britek, mivel a királynő családja német származású. Köztudott, hogy a Windsor-ház, a dinasztia, amelyhez II. Erzsébet királynő tartozik, 1917-ben született Európa két legjelentősebb királyi háza, a németországi Szász-Coburg-Gotha-házból (Saxe-Coburg-Gotha) és az angliai Hannoveri Királyi Házból....
II. Erzsébet az Egyesült Királyság jelenlegi brit uralkodója, tizenöt független, királyságként működő állam uralkodója és a Nemzetközösség ötvennégy tagországának vezető politikai személyisége.
Mindez a hatalom azonban sötét múlt mögé rejtőzik, a nácizmus, valamint más eugenikus ideológiák szimpatizánsai, illuminátusok, a visszaélések és a pedofília vádjaival körülvéve, sőt az igazságszolgáltatással folyamatban lévő ügyekkel, és mindez hozzáadódik a mai napig számos botrányhoz a gyermekeik és unokáik körében.
És mi a helyzet a titkos szabadkőműves és sátánista jellegű rendekben való részvételével, vagy a bankokban és nagyvállalatokban, valamint olyan gyógyszeripari cégekben való érdekeltségeivel, mint a brit AstraZeneca?
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Ebben az új videódokumentumfilmben folytatjuk az Üreges Föld és a benne élő lények érdekes és széleskörű témájának vizsgálatát, ezúttal az ősi kelta és druida népek, az ősi Britannia és Európa lakói, a hiperboreusok leszármazottai, a Thuathas de Danann és a sarki faj, óriási termetű, a természet elemi erőihez és mágiájához nagyon kötődő lények, valamint a Föld belsejét bölcsességgel benépesítő Agharti lényei kerülnek terítékre.
A geon és a geomágnesesség tudományának, és mindannak ismerői, ami a nagy kövekkel és megalitikus építményekkel kapcsolatos, amelyek tele vannak rejtélyekkel, mint például a híres dolmenek, menhirek, Stonehenge és Avebury kromlechjei, és sok más, a ley-vonalakat és a földi mágnesességet követő összehangolások, a hermeiák,...
Úgyszintén a beszélő, lengő, sétáló, lebegő kövek és más misztériumok, hogy elmélyedhessünk Artúr király, felesége, Guinevre legendás történetében Camelotban, az angliai Glastonburyben, a Kerekasztal lovagjaiban és a Grál-keresésben, valamint abban, hogy a hagyományok a kereszténység és a kelta-druida hagyomány egyesüléséről beszélnek a Szent Szövetségen keresztül a kereszténység eredetében.

Az Alcyon Plejádok által készített videó

Ebben az új videódokumentumfilmben tovább mélyedünk az Üreges Föld és rejtélyei, valamint a benne élő fejlett lények érdekes témájában, és ez alkalommal az évezredes egyiptomi kultúrát és annak rejtélyeit tárjuk fel, amelyek közül sok a mai napig megoldatlan.
A bevezetőben látni fogjuk a vonzó gyöngyök misztériumát, hogy az Üreges Föld csodájaként olyan tudást közvetítenek, amelyet sok kultúrában jól őriztek, mindig is a bölcsesség, a halhatatlanság, valamint a szerelem és a boldogság szimbóluma volt.
Megvizsgáljuk a sok kultúrában jelen lévő hamis ajtók érdekes témáját is, olyan ajtókét, amelyek látszólag sehová sem vezetnek, de amelyek mégis interdimenzionális portálok voltak, amelyeket ősidők óta használtak csillagközi utazásra, és amelyeket olyan űrlények használtak, akik mindig kapcsolatban álltak a földi emberiséggel.
Az egyiptomi kultúra olyan megfejthetetlen rejtélyeket őriz, mint a piramisokat és a Szfinxet összekötő alagutak létezése, Kik és milyen célból készítették ezeket a baljóslatú építményeket? És mit rejt a feljegyzések kamrája, valamint az ismeretlen adatokat feltáró leltári sztélé?
Mi a helyzet a fejlett technológiával, amellyel meg kellett építeniük őket? A templomok, piramisok, a Nílus folyó, a csillagok és csillagképek, mint a kozmosz földi tükörképe kapcsolatának felfedezése valóban meglepő.
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Meglepő, hogy éppen akkor, amikor a legtöbb kormány feloldja a Covid járvány miatt bevezetett drákói intézkedéseket, két hosszú év Covid csalás után, amely a kísérleti vakcinák által kiváltott számos betegséget és halálesetet okozott, éppen akkor, amikor a legéberebb emberek kezdenek rájönni, hogy ki áll az egész ügy mögött, aki a kormányok szálait mozgatja... éppen most bukkan fel a semmiből egy újabb koholt háború Oroszország és Ukrajna között. És ezzel együtt energia- és élelmiszerhiány, növekvő árak, infláció, gazdasági válság és félelem, éhezés és szegénység az egész világon.
Nyilvánvalóan nem bízhatunk azokban, akik most azt mondják nekünk, hogy mindennek vége, hogy néhány hónap múlva új intézkedésekkel, vagy rosszabbakkal térjenek vissza egy újabb járvány kitörése vagy egy újonnan tervezett világjárvány esetén, de nem bízhatunk azokban sem, akik most, hogy elfedjék az emberiség elleni bűnöket, amelyeket a gyilkos vakcinákkal követtek el, háborút indítanak és manipulálják az emberiséget, szenvedést és válságot okozva, és amelyet füstfüggönyként használnak, hogy elfedjék mindazt, amit tettek.
Most már tudjuk, hogy ez része a tervüknek, ugyanazoknak az embereknek, akik mindkét oldalon játszanak, nem törődve az emberi szenvedéssel, mivel a céljuk ugyanaz marad, ami nem más, mint az elnéptelenedés és a Nagy Új Világrend Újraindítása, amit az egész emberiségre akarnak kényszeríteni.
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Vannak olyan ősi térképek, amelyek nagy pontossággal írják le a Földnek a jelenlegitől eltérő konfigurációját, például a jég nélküli Antarktiszt, hiányzó kontinenseket, és amelyeknek számos adatát a közelmúltban a hivatalos tudomány is megerősítette. Olyan térképek, mint Piri Reisé, Pizziganoé, Oronteus Finaeusé, Gerardus Mercatoré vagy Scott-Ellioté, az ősi Atlantisz és Lemúria bizonyítékával.
Sok bizonyíték van arra, hogy 12 000 vagy több évvel ezelőtt létezett egy vagy több nagy tudással bíró civilizáció, amely mára eltűnt, és ezek kapcsán számos hagyomány és legenda beszél "óriásokról", mitikus lényekről, állatokról, mint az egyszarvúak, pegazusok, főnixmadarak, garudák, beszélő hírvivő madarak, akik kísérték az emberekkel együtt élő isteneket, és más, mára eltűnt mitikus lényekről.
A mesék és legendák beszámolnak varázslatos lényekről, halhatatlanokról, dzsinnekről, repülő szőnyegekről is, amelyek eredete az emberi múlt ősiségébe vész, de őrzik valaminek az emlékét, ami valóban létezett.
És mi a titka a Salamon királyról és Sába királynőjéről és csodáiról szóló történeteknek? Mi a helyzet a tengereken túli földdel, a legmagasabb bölcsesség és boldogság szent földjével, amelyet Shamballahnak hívnak, ahol a világ királya él?
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Eljött a történelem legnagyobb, leghíresebb és legpompásabb óceánjárója, a Titanic elsüllyedésének 110. évfordulója, amelyben 1514 ember vesztette életét, és a mai napig nem tisztázódott a rejtély, hogyan történt a dolog. Vajon, ahogyan azt eddig hittük, a jégheggyel való ütközés volt az ok, ami a végkifejletet okozta, vagy esetleg más tényezők is közrejátszottak, amelyekben a kor leggazdagabb emberei, például a Morganok, a Rockefellerek és a Rothschildok is részt vettek?
De nem csak ők az egyetlen érintettek, több elmélet is létezik, amelyek között szerepel a hajótársaság finanszírozója és tulajdonosa, a hajó kapitánya és mások is, akiket figyelembe kell vennünk ahhoz, hogy megismerjük a történtek valódi tényeit.
És miért volt több olyan személy, aki részt vett ebben a végzetes összeesküvésben, kapcsolatban állt a jezsuita illuminátus elittel a Vatikánban és az Új Világrenddel?
És miért mondta le JP Morgan, a gátlástalan bankár az utolsó pillanatban az utazását, és mentette meg ezzel az életét?
Mi a helyzet a múmiával, amelyet a Titanic a rakományai között szállított, ami egy sokak számára ismeretlen tény, de az átok és a körülötte lévő halálesetek miatt említik?
A Titanic elsüllyedése megakadályozta a szabad energia felfedezőjének, Nicola Teslának a finanszírozását, és elősegítette a Federal Reserve létrehozását, amit sok politikus és mágnás a fedélzeten ellenzett. Lehet, hogy ez volt a süllyedés egyik célja?
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Ebben az új videó dokumentumfilmben folytatjuk az Üreges Föld rejtélyes témáját, mely számos kultúrában egy elveszett paradicsom ősi emlékéhez kapcsolódik, amelyet meg kell menteni, és ezt az északi kultúrában is átvették, ez a Valhalla, Odin mennyei csarnoka, ahová a tiszteletreméltó harcosokat küldték. Egyfajta túlvilági jutalom; a görögöknél az Elíziumi mezőkhöz vagy Elysiumhoz hasonló "paradicsom", a tökéletes boldogság földje, az ókori Britanniában Avalon szigete, vagy az örök ifjúság Szerencsés szigetei, Tule, amely szintén az ókori Atlantiszhoz kapcsolódik.
Ez az Agharti mitikus királysága is, ahol a Föld királyának bölcs vezetése alatt égi lények laknak, és ezen a másik síkon, vagy magán a Földön belüli negyedik dimenzióban sok intelligens lénynek, például a Természet szellemeinek is ott van a lakhelye. Ez a hiedelmek világa, amelyet tündérek, manók, gnómok laknak, a vízben pedig olyan lények, mint a sellők, vízitündérek, nereidák, akik nem a fantázia szüleményei, hanem valós eredetűek és létezőek, amint azt számos olyan ember tanúvallomása bizonyítja, akik látták őket, írtak róluk vagy lefestették őket, és amelyeket ebben az érdekes dokumentumfilmben láthatunk majd.
Ugyanez igaz a különböző vallásokban leírt angyalok világára is, akik közel állnak az emberhez, segítenek és támogatnak minket a szükség idején. Sokan leírják az ezekkel a lényekkel, például az őrangyallal, Szent Mihály arkangyallal vagy Szent Rafael arkangyallal kapcsolatos tapasztalataikat, ezek a lények betöltik a feladatukat, és azok, akiknek halálközeli élményeik voltak, mind visszatértek, hogy elmeséljék a történetüket.

Az Alcyon Plejádok által készített videó

Bár sok kormány bejelentette, hogy megszünteti a hamis világjárvány elleni intézkedések nagy részét, és más országok is csatlakoznak, és fokozatosan enyhítik a szabályokat, ahol már nincs szükség oltási bizonyítványokra, karanténra stb., mégsem lehetünk bizakodóak, mivel úgy tűnik, hogy ezt a csatát megnyerték, de a jó és a rossz közötti háború még nem dőlt el, és a sötét erők az árnyékban folytatják az emberiség elleni tervüket.
Ezért van az, hogy most, hogy a Covid-féle komédiára fény derül, sok bevallottan oltáspárti közéleti szereplő és mások meghátrálnak, de még mindig vállalniuk kell a felelősséget a kísérleti vakcinák népirtásáért, amelynek egyre rosszabb hatásai és halálesetei vannak szerte a bolygón.
Mindezek ellenére más kormányok fenntartják, sőt szigorítják a lakosságra gyakorolt nyomásgyakorló intézkedéseiket, mint Olaszország, Franciaország és Kanada esetében, ahol a totalitárius diktátor Trudeau továbbra is alkotmányellenes intézkedésekkel gyakorol nyomást a Szabadságkonvoj tüntetőire, akik a döntés jogáért harcolnak, és ennek ellenére továbbra is megkapják a polgárok támogatását világszerte.
Ezért nem nyugodhatunk bele, miközben az elit az ellenőrzésen keresztül rabszolgasorban akar tartani minket, legyen az oltás, biometrikus vagy digitális, és továbbra is hangosan kell beszélnünk és hallatnunk kell magunkat, hogy nem adjuk fel, amíg a népirtó homály el nem tűnik a föld színéről.
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Folytatva az Üreges Föld és az Agharti Királyság érdekes témájának negyedik részét, ebben a részben további bizonyítékokat fogunk látni, amelyek alátámasztják ennek a földalatti világnak a valóságát, amelyet fejlett földönkívüli lények és mások laknak.
Ezen kívül vannak kapcsolódási pontok és bejáratok a bolygónk belső világába, és ezek között van néhány titokzatos hegy világszerte, amiket szentnek tekintenek, sok titkot tartanak, amelyeket fontos ismerni, így többek között a Mount Epomeo Olaszországban, Mount Shasta az Egyesült Államokban, A romániai Bucegi-hegy és hatalmas, több ezer éves technológiával készült boltozata, a bolygó spirituális csúcsának tartott Kailash a Himalájában, a spanyolországi Montserrat-hegy és annak kőből készült őrzői, mind ősi eredetűek, mind megőrzik a bennük rejlő energiát és rejtélyt.
És mi a helyzet a rejtélyes ley-vonalakkal és azok kapcsolatával a föld és az ember mágneses mezejével? Vagy a varázslatos szigetekkel, amelyek megjelennek és eltűnnek? És a víz rejtélyével és gyógyító erejével, az örök fiatalság forrásával?
Nagy rejtélyek is vannak az óriásokkal kapcsolatban, akiknek sok maradványa van, valamint a hosszú életű lényekkel, És kik voltak a Shemsu Hor, a rejtélyes óriáslények, Hórusz követői, akik az ősidőkben lakták a Földet?
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Bill Gates a modern történelem legveszélyesebb emberbarátja? ez a rosszindulatú, eugenista múlttal rendelkező, a pedofil Jeffrey Epsteinnel kapcsolatos több botrányba, hűtlenségbe keveredett, milliárdos üzletember, aki azzal dicsekszik, hogy emberbarát, de adományai mindig mindannak a támogatására irányulnak, ami aláássa az életet és a családot: LGBT-törvények, abortusz, fogamzásgátlás, válás, évek óta megszállottan foglalkozik a harmadik világban való oltóanyagokkal, ürügyet szolgáltat a világ népességszabályozására és csökkentésére, ami számos országban visszafordíthatatlan károkat okozott a kiszolgáltatott népességnek, és azzal vádolják, hogy összeférhetetlenségben áll a gyógyszeripari vállalatokkal, amelyekből milliós profitot termel.
A világjárvány kezdete óta arra törekszik, hogy a kísérleti génterápiát az egész világra ráerőltesse, az ellenőrző chipekkel együtt, de a humanitárius segélyezésnek álcázott emberbaráti tevékenysége során számos nemzetek feletti szervezetet vásárolt meg és vesz részt azokban, legyenek azok egészségügyi, média-, élelmiszer-, GMO- és vegyipari vállalatok, valamint egy egész média-kulturális hálózat, amelyek milliós támogatásokat kapnak tőle, amelyek végül saját kereskedelmi befektetéseinek kedveznek, és amelyek szintén az ő diktátumainak vannak alávetve. Mikor tartóztatják le Bill Gatest és a globalista technokrata elit egész klikkjét, és mikor állítják bíróság elé emberiség elleni bűncselekményekért?

Az Alcyon Plejádok által készített videó

Folytatva ezzel a harmadik résszel az Üreges Föld és az Agharti Királyság témáját, ahol sok lény talált menedéket és él ma is, számos bizonyíték van arra, hogy léteznek elveszett városok, erdők, folyók, mindenféle állatok és enyhe éghajlat, és amelyekbe alagutakon és földalatti barlangokon keresztül lehet bejutni szerte a világon, ahol kilométeres átjárók vezetnek, és ahol sok barlangjuk rejtett kincseket rejt.
Az Üreges Föld létezése számos olyan rejtélyes jelenséget magyaráz, amelyet a tudomány nem tud megmagyarázni, mint például a jéghegyek rejtélyes eredete, a sarki hullámok, valamint az a tény, hogy az éghajlat északon melegebbé válik, továbbá az Aurora borealis fények, amelyek csak a sarkokon fordulnak elő, és amelyeknek a bolygónkon lévő belső Nap létezése miatt nagyon egyszerű magyarázatuk lenne.
És mi a helyzet az ókorban különböző helyeken felfedezett örökfényekkel? Milyen fejlett és jelenleg ismeretlen energiával rendelkeztek azok az emberek, amelyek aztán idővel eltűntek, mi volt az oka? Van-e köze a nullponti vagy toroidális energiához, amelyet már olyan csodálatos kultúrák is használtak építményeikhez, mint az egyiptomi kultúra és az ókori India, és a mai napig senki sem tudja, honnan származik ez a fejlett technológia?
És mi a rejtélye az olyan eltűnt civilizációknak, mint a maják, olmékok, nabateusok, esszénusok, tiahuanakók, Thuathas De Danann, miért tűntek el nyomtalanul, és hová tűntek? Van-e valamilyen kapcsolatuk a földönbelüli lényekkel, valamint az összes többi mágikus lénnyel, mint a tündérek, manók, koboldok, manók és más feerikus fajok?
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Ki az a Tedros Adhanom, az Egészségügyi Világszervezet vezetője, aki a Covid-válság idején az emberiség sorsát tartotta a kezében?
Fény derült előéletére, és elég meglepő, hogy Adhanom politikai karrierje a Tigray Népi Felszabadítási Frontban (TPFL) kezdődött, egy terrorszervezetben, amely jelenleg Etiópiát uralja, és számtalan bűncselekményt követett el a lakosság ellen - emberrablásokat, robbantásokat és rablásokat, még az Amnesty International is elítélte évtizedek óta tartó politikai erőszakát.
Van egy elmarasztaló ügyirat, amely azzal vádolja, hogy Etiópia egészségügyi minisztereként valóban népirtó politikát folytatott, több kolerajárvány kitörését eltussolta hazájában és Szudánban, és amellett, hogy nem orvos, Tedros Adhanom elnökölt és részt vett a globális pénzeszközökkel való visszaélés legnagyobb pénzügyi korrupciós botrányában Etiópiában.
Tedros programja szorosan illeszkedik a Globális Egészségbiztonsági Menetrend prioritásaihoz, amelyet a WHO fő finanszírozói és befolyásolói támogatnak: a Bill & Melinda Gates Alapítvány és a GAVI, a Globális Szövetség az Oltásokért és Immunizációért.
De a KKP bábjaként is eladta a világot Kína védelmének nevében azzal, hogy egy gyilkos Covid vakcinával számos halálesetet és tömeges egészségkárosodást okozott. "Népirtásért", "korrupcióért", "emberiség elleni bűncselekményekért felelős", a Nemzetközi Büntetőbíróságon beperelték.
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Folytatva ezzel a második résszel az üreges Föld érdekes és ismeretlen témáját, számos bizonyíték van a könyvekben, felfedezők, utazók, írók, régészek és kutatók beszámolóiban, amelyek megerősítik a földalatti alagutak hálózatának létezését a földfelszín alatt, ahol az Agarthi világa és fővárosa, Shamballah található, titkos helyek, tele Fénnyel, ahol magas rezgésű, rendkívüli lények laknak, és ahol a világ Melkizedek néven ismert királya uralkodik.
Hasonlóképpen, számos ősi kultúra mítoszai és hagyományai között szerepelnek a kincsekkel teli barlangok, földalatti alagutak, amelyeken keresztül gyönyörű városokba és fénybirodalmakba lehet bejutni, mint például az El Dorado mítosza, amely tele van arannyal és gazdagsággal, vagy a Potosi hegy és a benne található értékes ásványi anyagok, stb...., Sok más történet szerint a föld üreges, és nagy emberek vagy óriások lakják, máskor pedig békés lények, akik az ősi atlantiszi faj leszármazottai, de vannak hüllő típusú, visszahúzódó fajok is, és mások, akik az árnyékban rejtőzködve gyakorolják hatalmukat és befolyásukat a felszínen.
Azonban sok földönbelüli lény, valamint fejlett, nagy bölcsességgel rendelkező földönkívüli lények igyekeznek segíteni és együttműködni a Föld felszíni civilizációjával azáltal, hogy figyelmeztetnek bennünket a Föld nevű gyönyörű bolygónkra leselkedő veszélyekre.
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Bizonyítékok vannak arra, hogy létezik egy belső világ a Föld bolygónk belsejében, ahol fejlett lények élnek. Kik ezek a különös lények? Hogyan kerültek a Föld belsejébe? És hol vannak a bejáratok a földalatti városaikba?
Sok felfedező kereste ezeket a bejáratokat, és néhányuknak sikerült is bejutniuk az üreges földbe, mint például a híres és elismert amerikai ellentengernagy, Richard E. Byrd, a sarkvidékek felfedezője esetében, aki egyik expedíciója során az Északi-sarkon kapcsolatba került ezekkel a Földön belüli lényekkel.
Byrd leírta naplójában, hogy a Föld belsejében tavak, folyók, növényzet és állatvilág van, és hogy a hőmérséklet körülbelül 20 Celsius-fok. Azt is elmeséli, hogy repülőgépét repülő csészealjak fogadták és kísérték, amelyek e földalatti birodalom uralkodóinak jelenlétében vitték el, hogy üzenetet adjanak át az emberiségnek. Még odáig is elment, hogy jelentette felfedezését a Pentagon vezérkarának, de azt a parancsot kapta, hogy hallgasson arról a csodálatos Földről a sarkon túl.

Az Alcyon Plejádok által készített videó

Az az elmélet, hogy a Föld üreges, hogy az északi és déli póluson keresztül lehet belépni a Földbe, és hogy titkos civilizációk virágoznak benne, ősidők óta számos nép hiedelemvilágának része.
A történelem során számos expedíció is történt, mint ahogy Richard Byrd amerikai admirális és más rettenthetetlen felfedezők az Északi- és Déli-sarkra utaztak, ahol rendkívüli tájakat, szinte szubtrópusi hőmérsékletű sarki oázisokat, meleg folyókat, hatalmas erdőket és sok más természeti jelenséget találtak, és mindannyian az Üreges Földről beszéltek, beleértve a Highjump hadműveletet, ami egy tudományos expedíciónak indult volna az Antarktiszra. De mi volt a titkos akció valódi indítéka? Nagy csillagászok és matematikusok is támogatták az üreges Föld elméletét, mint például Euler vagy Edmund Halley, és számos író és kutató beszélt erről a földalatti világról. Hasonlóképpen az ufológusok, mint Ray Palmer és mások, úgy vélték, hogy a Föld üreges, és hogy az ufók egy magasabb rendű lényekből álló civilizációból érkeznek és térnek vissza, amely a Föld feltáratlan belsejében rejtőzik.
Mit rejtenek a sarkvidékek? És mi a helyzet azzal a hatalmas lyukkal, amely a sarkvidéki régiók fényképén látható? Mi a helyzet a sarkvidékeken rejtélyesen eltűnt egész falvakkal? Létezik egy egész földalatti birodalom, amelyben ismeretlen életformák élnek, és amelyet az Agharti Királyságnak neveznek, hogyan lehet oda bejutni?
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Anthony Fauci, az amerikai Nemzeti Allergia- és Fertőző Betegségek Intézetének (NIAID) igazgatója etikátlan tudományos tevékenységet folytatott, állatokkal való szükségtelen rossz bánásmóddal, embereken végzett kegyetlen kísérletekkel, az AIDS-csalással való népirtással vádolták meg.
Ő finanszírozta azt a kínai Wuhan laboratóriumot, ahonnan a híres vírus származik, és e-mailek kerültek elő, amelyek bizonyítják, hogy az egészet megtervezték. Munkája arra irányult, hogy javítsa a vírusok azon képességét, hogy hatással legyenek az emberekre, és így biológiai fegyverként használhassa őket, ”plandémiát” hozva létre.
Hazudott a polgároknak, és arra használta fel a dollármilliárdok feletti ellenőrzését, hogy manipulálja a tudományos kutatást saját és gyógyszeripari partnerei érdekeinek előmozdítása érdekében, egy káros kísérleti vakcinával, a polgárok értékeinek, egészségének és szabadságának kárára. Nem csak ez, hanem egy új covid vallást is létrehozott, a faucizmust.
Dr. Fauci válasza a COVID-19-re a demokrácia lerombolása és egy zsarnoki orvosi technokrácia hatalmának növelése volt.
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Amerikai szenátorok, kormányzók, kongresszusi képviselők, bírák, ügyészek, ügyvédek harcolnak Joe Biden oltási kötelezettségei és a kormányzati zsarnokság ellen, és példát mutatnak Európa és a világ más országai számára.
Mike Lee utahi szenátor, Roger Marshall kansasi szenátor, Ted Cruz texasi szenátor és mások mind jelezték, hogy hajlandóak lennének a kormányzat leállítására Joe Biden elnök oltási szabályai miatt. Akárcsak Rand Paul, Mike Braun, Ron Johnson szenátorok is.
Ron DeSantis floridai kormányzó szintén ellenzi az oltási kötelezettséget, és határozottan kijelentette, hogy Biden oltási kötelezettségre irányuló kísérletei alkotmányellenesek, akárcsak Greg Abbott texasi kormányzó, Clay Higgins kongresszusi képviselő és sokan mások.
Emellett legalább 27 bíróságon nyújtottak be keresetet a mandátum megakadályozására, és 24 republikánus állam főügyésze fogadkozott, hogy jogi lépéseket tesz az amerikai szövetségi kormány ellen, ha a kormány nem változtat a vakcinamandátummal kapcsolatos irányvonalon. Mindezzel olyan eredményeket érnek el, amelyek példaként szolgálnak majd Európa és a világ számos országa számára, hogy megállítsák a zsarnoki kormányokat és mérgező vakcináikat.
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Pszichológiai és spirituális háborúban élünk, ahol emberek nagy részét hipnotizálták félelemmel, fenyegetéssel és vesztegetéssel, hogy elfogadjanak egy gyilkos tüskefehérjés vakcinát, amely szörnyű károkat okoz, sőt most egy rohamosan közeledő holokauszt keretében a gyerekeknek is be akarják adni.
A harmadik világháború teljes lendülettel zajlik, ahol a lelkünk, a szellemi és lelki épségünk a tét.
Ami a karácsonyt illeti, mindenki nagyon várja ezt az időszakot, azonban úgy tűnik, hogy a Covid és új változatai terjedésének megfékezése érdekében elővigyázatosságból számos országban kezdik törölni a karácsonyt, lemondják a karácsonyi vásárokat, a Mikulás érkezését, ünnepségeket, felvonulásokat, koncerteket, karácsonyi éjféli miséket, szilveszteri bulikat és még a családi összejöveteleket is.
És mi van azokkal a családokkal és gyermekeikkel, akik nagy érdeklődéssel várják a Kínából érkező konténerek felszabadulását, hogy ajándékokat vásárolhassanak, és boldog karácsonyt és szilvesztert ünnepelhessenek?
Miért akarják elnyomni az év leghagyományosabb ünnepét, beleértve a Mikulás érkezését az ajándékaival, amely oly sok jót tett a gyerekekkel és a családokkal az évek során?
Az Alcyon Plejádok által készített videó

SHOW MORE

Created 2 years, 1 month ago.

100 videos

Category News & Politics