Angry Foreigner

Angry Foreigner

Not easy being a tourist. Went to Germany for some fun but encountered multiculturalism instead. After a long while I accidentally found out that the central station, where we booked our hotel, is a no-go zone.

Namaste

Första gången jag får positivt omnämnande i media, typ. Erik Hörstadius är journalist och har skrivit en bok om invandringen, där jag fick privilegiet av ett helt kapitel: https://www.adlibris.com/se/bok/vart-nya-land-sverige-efter-flyktingkrisen-9789177031390

Navid Modiri har en grym podd vars syfte är att minska polarisering via öppna, intellektuellt värdiga samtal. Den heter ”Hur kan vi”, prenumerera gärna: https://youtu.be/Dul_qlV7k3k

De har även en facebook-grupp som idkar seriösa, sakliga diskussioner kring ämnen som lyfts i podden: https://www.facebook.com/groups/hurkanvi/

Aron Flam hoppas jag ni följer redan, en av de vassaste dissident-rösterna i Sverige. Vi tog ett snack om nationalism och Israel: https://youtu.be/K9tUQzZ2Lfo

Här är vårt första samtal, som även det var ett behagligt möte: https://youtu.be/7CSYEnua2RA

Se gärna när Aron roastar feminism + socialism: https://youtu.be/Q5aaJI8TkVs

Kriminalitet – Arv eller miljö? https://youtu.be/tSPoCMq0Di0

Henrik Jönsson är en ny youtuber som gör riktigt grymma videor. Prenumerera gärna: https://youtu.be/ybMvIKOb7Vg

Vill ni ha smakprov tycker jag avsnittet om Sverigebilden var riktigt vasst: https://youtu.be/CiZhTqGb6TY

Samt den om public service: https://youtu.be/0GfujiuZi2o

Sen får ni självklart inte missa A Swedish Elephant: https://youtu.be/xhf61C2-S4I

Kolla i videobeskrivningen för swish-information samt övriga länkar som kan vara bra :) De är väldigt responsiva på sin facebook-sida så skicka gärna meddelande om ni har frågor eller konstruktiv kritik.

Här är min patreon: https://www.patreon.com/EABT

Hoppas ni har det bra. Skål och namaste!

En Arg Blatte Talar om valresultatet 2018 och chocken när Socialdemokraterna blev överlägset största parti - efter en mandatperiod av gruppvåldtäkter, moralpoliser och förstörd sjukvård.

Valfusk har helt klart förekommit, däremot har det inte gjorts en utredning kring hur utbrett det är – och huruvida det är illa nog att påverka valresultatet markant.

Det kan därför vara mer relevant att Socialdemokraterna spenderade 8 miljoner skattekronor på att få invandrare i utanförskapsområden att rösta, ljög om att M & SD vill ta ifrån muslimers barn på sociala medier, sedan skickade ut 700'000 SMS i invandrartäta "mobiliseringsområden" på valdagen. Allt detta samtidigt som svenska förorter redan överlägset röstar vänster.

En annan relevant faktor kan vara att Sverigedemokraterna tog ut vinsten i förskott och inte riktigt kämpade för sin sak. Det enda vassa de gjort under hela valåret var dokumentären om Socialdemokraternas nazistförflutna, annars har det vart rätt torrt från deras håll.

Eller så är svenska folket tillräckligt dumma att gå på Moderaternas, Kristdemokraternas och Socialdemokraternas lögner om skärpt invandring. Isåfall måste vi alla ägna oss mer åt opinionsbildning i vardagen. De flesta människor är nog inte så insatta i diverse skandaler som vi är.

Oavsett, se gärna hela videon innan du avfärdar min analys. Källförteckning finns här:

*Alla ni som beskådat fusk* - Dokumentera eventuella bevis, skriv ner ditt vittnesmål, sedan kan ni kontakta riksenheten mot korruption: https://www.aklagare.se/kontakt/aklagaromraden/nationella-aklagaravdelningen/riksenheten-mot-korruption/

Skicka det även till den danska politikern för han tänker ta upp det på EU-nivå: [email protected]

Men jag vill gärna betona: Se till att du har något konkret de kan undersöka. Man vill inte att de drunknar i för mycket luddigheter. Det är nog bättre att kontakta de två ovanstående istället för polisen, då polisen nog har för mycket annat att göra just nu.

#val2018 #svpol #va..

Hanif förklarar varför jag hycklar när det kommer till SD, varför han ogillar Medborgerlig Samling, och vikten av personröster i hans engagemang. Jag ställde några tuffa frågor, ni får avgöra om Hanif Bali svarade tillfredsställande.

Källor till allt vi nämner i videon: https://tinyurl.com/yaw8kser

~

Samtalet var upplysande men även nerslående. Jag märker hur komplex det politiska spelet är. Det räcker inte med att ha bra idéer, de måste även vara detaljrikt genomförbara, samtidigt som det sociala läget måste vara fruktbart för att de ens ska kunna diskuteras. Hanif återkom flera gånger till hur KD, C och L har saboterat när M vill driva igenom hårdare migrationsförslag.

Min analys: Hanif Bali är ärlig i sitt uppsåt. Däremot vet jag inte om det räcker att ha goda avsikter och leda via exempel för att uppnå den förändringen, åtminstone inte tillräckligt fort.

Som jag påpekade kan han få 90'000 personröster och ändå inte bli nästa partiledare, för personröster har helt enkelt inte den funktionen enligt lag. Han säger att han inte vill bli partiledare utan bara söker mer personmandat för att kunna förändra Moderaterna. Samtidigt är toppskiktet i partiet så nervösa att de lyssnar mer på media än sin mest populära politiker. Jag tror de är för kaxiga för att våga låta en kontroversiell ändock populär figur ta över partiet just nu.

En poäng som Hanif återkom till flertal gånger är den enorma makten media utövar över partier. Politiker rättar sig ofta utifrån hotet om mediastormar, så i praktiken bestäms svensk politik av vad en journalistelit känner för tillfället.

Samtalet gjorde mig ännu mer övertygad att rösta SD. De dagisfasoner Hanif beskriver går så långt tillbaks som 2005. Även om Moderaterna haft bra hållning i vissa frågor har KD, L och C satt sig emot. Sen tog det några år och så blev man mer ”rasistisk” på grund av det förändrade klimatet. Detta visar att SD behöver normaliseras mer och mer, tills de är så pass stora att övriga partier vinner mer på at..

Hanif Bali från Moderaterna är en av Sveriges populäraste politiker. Men han är också en skamlös opportunist. Allt han säger om PK-vänstern är lika sant om hans eget parti. Han vill lura folk att han personligen gjort om Moderaternas nya migrationspolitik, trots att de hade samma vallöften för 10 år sen.

Hanif har jobbat hårt för att Moderaterna ska locka tillbaks väljare från SD. Men nu har Ulf Kristersson utlyst en ny decemberuppgörelse, så förtroende för M borde verkligen räknas som självskadebeteende.

Om det är nått folk måste förstå är det detta: Hanif Bali är inte Moderaterna. De som styr är samma personer som satt bredvid Reinfeldt. Att personrösta på Hanif kommer inte ändra hur Moderaterna fungerar som enhet. Om det är nått borgerliga väljare borde läsa är det "Knapptryckarkompaniet" av f.d. moderata riksdagsledamoten Anne-Marie Pålsson.

Hanif hade rykt för länge sen om han inte vore så populär på sociala medier, och det erkänner han t.o.m. själv vid 09:20 i videon. Bali är inte mer än en marknadsföringstaktik, så man låter honom hållas, men i slutändan är det Annie Lööf som ska bestämma politiken.

Det har gått ett helt valår utan att alliansen kommit överens om en gemensam invandringspolitik, och Moderaterna kan inte svara på hur de ska få igenom skärpt invandring utan att samarbeta med SD. Hanif kan inte det heller. Det säger mycket.

Jag förstår inte varför Hanif Bali, en invandringskritiker som brinner för yttrandefriheten, insisterar på att stanna i ett parti som vill ta emot fler migranter och censurera youtube. Men jag antar att uppmärksamheten och pengarna är för lockande.

Synd, då det finns bättre högeralternativ som faktiskt respekterar sina väljare: https://youtu.be/mtgtwNAddqE

~

KÄLLOR & rekommenderad läsning: https://tinyurl.com/y9fuzo56

SWISH: 0723 71 99 44

Angry Foreigner PATREON: https://www.patreon.com/EABT

TWITTER: https://twitter.com/ArgBlatteTalar
FACEBOOK: https://www.facebook.com/argblattetalar/

My Bitcoin wallet: 34JWVYt..

Viktig information för alla som tänkt rösta. Fusk lär vara förekommande detta år och jag har lite tankar kring hur vi kan försäkra ett demokratisk riksdagsval för Sverige.

Källor och nyttiga länkar: https://bit.ly/2MsbD3X

SWISH: 0723 71 99 44

Angry Foreigner PATREON: https://www.patreon.com/EABT

TWITTER: https://twitter.com/ArgBlatteTalar
FACEBOOK: https://www.facebook.com/argblattetalar/

My Bitcoin wallet: 34JWVYtGiTQ6zsMW3qTDzxDZuRkeT3neug
Bitcoin cash: 12AKEY3AfbXTzSo5ZyQrPNgsfbS4oDbqtf
Etherum: 0xe7C735a9A7d28005aE2F0a361708b56a2079e715
Litecoin: La5DTxwxxLk9AmaayxnpRm8yohNfVskc6G

#svpol #val2018

Besökte två kommunister för att diskutera varför vänstern förlorar, medan ”populisthögern” blir allt populärare på nätet. Kolla gärna in deras podcast, det är väldigt skönt med en folklig vänster som inte har PK-psykos: https://soundcloud.com/markus-och-malcom

No english subs for this one, sorry guys. Usually takes me 4 hours to do for a 20 minute video and I simply don't have time to translate a 1 hour video right now, with the election and all. If any fan wants to do it though it would be appreciated.

Centerpartiet är bondepartiet som vill lägga ner svenskt jordbruk, och prioriterar storföretag före svenska bönder. Dom brukade även vara rasister men idag kan dom tänka sig 30 miljoner invandrare.

De kallar sig liberala, men tycker inte människor ska få bestämma över sin egen kropp. De älskar frihet, men vill lagstifta kring åsikter. Annie Lööf älskar dessutom att anklaga SD för rasism, men hennes parti har färre invandrarpolitiker än Sverigedemokraterna.

Därför tar man in vem som helst för att kunna se trendig och tolerant ut, så slutar det med att man får islamister. Tack vare Centerpartiet har Sverige fått sin första shariadomstol.

Partiet började som Bondeförbundet 1913 och bytte namn till Centerpartiet 1957. Den ledande bondeförbundaren KG Westman, som var justitieminister 1936-43, var öppet antisemit. Han bär ansvar för att Sverige i stor utsträckning höll judarna borta före och under andra världskriget. Under krigsåren var han även ansvarig för censur av tidningar som skrev misshagligt om Hitler.

Sen på 70-talet gjorde Centerpartiet en skarp sväng och började flörta med totalitär kommunism istället. Deras ungdomsförbund kallades Åsa-Nisse Marxister. 2006 skedde nästa totalvändning, nu var man Stureplanscentern. Trendiga liberaler som älskar mångfald och hjälpte Reinfeldt genomföra västvärldens extremaste invandringspolitik.

Partiet som tidigare profilerat sig med att värna bönderna vill nu att svenska bönder ska förintas, för att, jag citerar: ”"Det finns inget egenvärde i att ha just svenskt jordbruk".

Centerpartiet har ironiskt nog aldrig vart center. Dom har alltid gått från en extrem idioti till en annan, och partiets historia är något de gärna gillar att dölja eller omskriva.

Annie Lööf kan mycket väl bli Sveriges nästa statsminister. Folk ska inte underskatta små partier. De kan spela väldigt stor roll när större partier måste bilda regering, till exempel gick sossarna bara med på den katastrofala afghanamnestin för att Miljöpartiet hotade a..

Innehållsförteckning och kapitel-länkar:
00:00 Problemet med svenska högern
04:30 Hur man bekämpar karriärspolitiker
06:31 Har politikerna för höga löner?
08:44 Hur vill MeD förändra skattepolitiken?
12:56 Problemet med Hets Mot Folkgrupp-lagar
14:51 Invandringspolitiken
21:13 Kriminalpolitiken
26:20 Narkotikapolitik
28:12 Skolpolitiken
30:49 Meningen med att rösta på små partier

Många vill se en politisk opposition till vänstergalenskaperna i Sverige, men Alliansen är fega och Sverigedemokraterna passar inte. Vare sig man är obekväm med partiets historia, tycker dom står för långt till vänster, eller helt enkelt är ointresserad av nationalismen som ideologi.

Därför blir Medborgerlig Samling en intressant spelare i dagens politiska situation, eftersom de inte bara är intresserade av att minska invandringen. De vill bli ett trovärdigt borgerligt alternativ till Alliansen. En äkta höger där individualism, vetenskapsorientering och personligt ansvar står i fokus.

Här kan ni lära er mer om deras politik: https://www.medborgerligsamling.se/var-politik/

Följ MeD på Facebook för uppdateringar och ställningstaganden: https://www.facebook.com/MedborgerligSamling/

Twitter: https://twitter.com/medborgsamling

Det handlar inte bara om invandring men även postmodernismen i det svenska skolsystemet, hets mot folkgrupp-lagens skymf mot yttrandefriheten, politikerkorruptionen och orimligt höga skatter. Det är absurt hur den svenska högern klagar på för höga bidrag, samtidigt som högerpolitiker aldrig haft riktiga jobb utanför politiken – där deras riksdagslön finansieras av skattebetalarna.

Alliansen har misskött sitt uppdrag i decennier och är numera bara en nickedocka åt godhetsvänstern. Decemberuppgörelsen var det tydligaste exemplet på detta, men trots att den officiellt sas upp kvarstår samma problematik; Högerpartierna har haft flera chanser att fälla den rödgröna regeringen, istället har man räddat Löfven flera gånger om och bidragit till galenskaperna vi ser idag.
..

Ilan Sadé från Medborgerlig Samling berättar hur han som vit man agerade husblatte-alibi åt Centerpartiet, och varför han tror de blivit nya Miljöpartiet.

Ja, jag vet att han aldrig skulle använda dom orden själv, men det blir ju roligare när nån sätter krydda på perspektivet eller hur?

Detta är ett kort utdrag ur en längre intervju med Ilan Sade som kommer laddas upp inom kort, där vi går igenom Medborgerlig Samlings politik, problembeskrivningar och även lösningar.

När kommer den? En dag? En vecka? Jag vet inte, beror på hur mycket elk brew du vill donera: https://www.patreon.com/EABT

Lite källor för de som vill fördjupa sig - Två centerpartister ville fria mannen enligt sharia. Två: https://bit.ly/2J3XzHg

Aldebes åsikter har varit kända i åratal, såväl som hennes makes. Båda har fått mediauppmärksamhet tidigare men trots det har dessa islamister fått stanna i Centerpartiet: https://bit.ly/2NvqsiS

Intervju med Katerina Janouch om Medborgerlig Samling: https://bit.ly/2tPiTup

Bard ansluter sig också: https://bit.ly/2tGgy5W

Alexander Bard i debatt om Centerpartiet och Alliansens död: https://youtu.be/NVaFniJT4F8

Angry Foreigner gets interviewed for a documentary on Sweden, check out full thing here: https://youtu.be/dU8SoW_dTRo
Seriously, its really good. Even for me who's used to all kinds of information. This is the second one RT have done on Sweden's immigration crisis, the first one which I also participated in was good too: https://youtu.be/hMbRkgVV_Bs

Being interviewed by Russia Today was a very nice experience, since they actually listen to what I say and don't try to re-edit to paint me as a crazy intolerant nazi.

In that first documentary I participated in, they emphasized me saying that this is not specifically a muslim problem - but rather an issue of taking on more than you can handle in terms of resources, etc. Swedish media would've never done that careful yet important nuance. Because it's an honest representation of my actual stance: It's not about immigrants as people, it's about the irresponsible policies by Swedish politicians.

In fact, when I was interviewed by Swedish public service they tried desperately to make me look like a serial abuser of women: https://youtu.be/vOczdz3LYrI

So it's funny how Russia's public service are not only more balanced when it comes to migration than Sweden, but also more respectable as journalists. This despite the constant fear mongering about Russia. It's even been proven that Swedish media write way more negative stuff about Russia than vice versa: https://twitter.com/daccraft/status/983670831451656192

The documentaries as a whole are also fair and honest. Notice how they emphasize the stories of real refugees as well, contrasted by immigration critics giving their outlook. There's no alarmism there. This is how real journalism is done, showing up different aspects of the issue. This is something Sweden's media rarely do.

En musikal om svensk politik av humorgruppen Gaphalsarna, prenumerera på deras youtubekanal här: https://youtu.be/kfVvEubc6ME

KÄBBEL feat. Stefan Löfven, Ulf Kristersson, Jimmie Åkesson, Annie Lööf, Jan Björklund & Jonas Sjöstedt, är en sammanfattning av Almedalen för de som hellre ser på fotboll.

GAPHALSARNA är partipolitiskt obundna, men vill ha mer bas och mer folkstyre. Kontakt: [email protected]

Deras twitter: https://twitter.com/gaphalsarna

Alternativ för Sverige, Medborgerlig Samling, SD, Direktdemokraterna eller rösta blankt?

En Arg Blatte Talar om politiska alternativ för de missnöjda och ger sin analys av vad som vore bäst att rösta på. Kolla gärna till slutet, jag försökte täcka allt under 10 minuter.

RIKSREVISIONEN FASTLÄGGER - Alla förslag 2004-2015 kring invandringspolitiken saknade ”konsekvensbedömningar”: https://bit.ly/2tFOLT8

Med andra ord – Både Alliansen och de Röd-Gröna sket i vad som skulle hända med Sverige. Man brydde sig inte om er, vanliga medborgare, och hur era liv skulle påverkas till de sämre. Mitt förtroende försämras vidare när jag läser hur både Moderaterna och Socialdemokraterna visste att katastrofen skulle komma: https://bit.ly/2KtdlQD
- https://bit.ly/2mie0Fu
- https://bit.ly/2ICp62m

Att öppna våra hjärtan slutade i högre skatter, sämre service och höjda politikerlöner: https://bit.ly/2IBSSEr

Är det rimligt?

Lär er och fatta nån gång. Handlingar väger mycket tyngre än ord. De som skärper retoriken nu agerade aldrig för att förhindra problemen, nu väljer de att rida på SD:s skenande popularitet för att överleva: https://bit.ly/2KjPR11

För att inte nämna båda sidornas daltande med islamister: https://youtu.be/hkdmMDFA7kY
- https://youtu.be/wP7_yY9m5GM
Och hur de förde en migrationspolitik som ledde till terrordåd: https://youtu.be/z91P_9lwoJs

Ränderna går inte ur. Allianspartierna kommer inte våga minska invandringen. De har lovat tuffare tag i decennier och det händer aldrig. Mönstret går helt enkelt inte att förneka. Lär er av historien och gå framåt istället. Det behövs något nytt i den stagnerade svenska politiken.

Moderaternas vallöften har inte förändrats på 10 år: https://bit.ly/2yU4inf

2008 skriver Gillou: ”På sitt nyligen avslutade ”framtidskonvent” formulerade moderaterna tre nya vägar för att visa sig tuffa mot invandrare. Man vill än en gång skärpa flyktingpolitiken, man vill minska det internationella biståndet till svartskallar utomlands och man f..

Angry Foreigner talks about paying high taxes in Sweden and what the people get back, which is essentially nothing. We have some of the highest taxes in the entire world and we can't even take care of our own people.

This shows that there is no correlation between high taxes and taking care of those in need. Rather, there's evidence to suggest high taxes only makes politicians spoiled. It's not hard to spend money on welfare, but Sweden is using it's welfare state to justify uneccessary decisions.

Why should we spend so many millions on gender studies, weird art and non-citizens while people are dying in hospitals due to lack of resources?

Something is fundamentally wrong in the welfare state socialist utopia of Sweden.

Sources & recommended reading, please share: https://goo.gl/zseMbV

~

SWISH: 0723 71 99 44

PATREON: https://www.patreon.com/EABT

TWITTER: https://twitter.com/ArgBlatteTalar
FACEBOOK: https://www.facebook.com/argblattetalar/

My Bitcoin wallet: 34JWVYtGiTQ6zsMW3qTDzxDZuRkeT3neug
Bitcoin cash: 12AKEY3AfbXTzSo5ZyQrPNgsfbS4oDbqtf
Etherum: 0xe7C735a9A7d28005aE2F0a361708b56a2079e715
Litecoin: La5DTxwxxLk9AmaayxnpRm8yohNfVskc6G

PK-aktivist från SVT möter autistisk buddha. Public service partiskhet har aldrig vart så tydlig. Majoriteten av journalisterna röstar vänster: https://bit.ly/2JPsloA

Samtidigt tappar public service förtroende bland allmänheten - men inte hos vänsterväljare där det är tvärtom: https://bit.ly/2ld89C9

Joakim Ruist berättade själv om upplevelsen på sin blogg, tycker ni ska ta del av hans perspektiv på SVT: https://bit.ly/2tbMGNH

Övriga källor & rekommenderad läsning: https://goo.gl/FDJsFo

Autist Buddha tröja går att köpa här: https://shop.spreadshirt.se/angryforeigner/

~

SWISH: 0723 71 99 44

PATREON: https://www.patreon.com/EABT

TWITTER: https://twitter.com/ArgBlatteTalar
FACEBOOK: https://www.facebook.com/argblattetalar/

My Bitcoin wallet: 34JWVYtGiTQ6zsMW3qTDzxDZuRkeT3neug
Bitcoin cash: 12AKEY3AfbXTzSo5ZyQrPNgsfbS4oDbqtf
Etherum: 0xe7C735a9A7d28005aE2F0a361708b56a2079e715
Litecoin: La5DTxwxxLk9AmaayxnpRm8yohNfVskc6G

En Arg Blatte Talar om krigsbroschyren "om krisen kommer" som skickats ut till 4,8 miljoner svenska hushåll.

Videon är satirisk i natur. Jag förstår att jag målar upp en mörk bild, men det är för att scenariot som broschyren föreslår är mörkt. Inte minst för att svenska staten, via sin godhetspolitik, försäkrat sig om att Sverige är illa utrustat att hantera krig.

Fattar du ironin i att samma stat som satt Sverige i kris nu varnar för kris? Välfärden raseras, Sverige kan inte ens ta hand om våra egna medborgare, men vi ska tro på att staten skulle ta hand om oss ifall det blev ännu värre?

Vi lever i ett land där män ska skämmas för sin giftiga maskulinitet, men ändå vara villiga att slåss för nationen på samma gång. Fast nationalism är detsamma som rasism. Hur hade ni tänkt att det ska funka?

Sverige har en åsiktskorridor så stark att svenskar inte ens vågar demonstrera, för om man säger sin åsikt i Sverige riskerar man både jobb och vänner. Detta är klimatet ni har skapat. Låter det som social sammanhållning? Låter det som ett enat folk?

Godhetsvänstern och toffel-högern är ett större hot mot Sverige än Putin. Det bästa försvaret i kris är en stark kulturell gemenskap och ett enat folk. Men Sverige har ingen kultur, och vad menas med "folk"? Nu fiskar du i grumliga vatten!

~

KÄLLOR & rekommenderad läsning: https://goo.gl/z9wq28

SWISH: 0723 71 99 44

PATREON: https://www.patreon.com/EABT

T-SHIRTS: https://shop.spreadshirt.se/angryforeigner/

TWITTER: https://twitter.com/ArgBlatteTalar
FACEBOOK: https://www.facebook.com/argblattetalar/

My Bitcoin wallet: 34JWVYtGiTQ6zsMW3qTDzxDZuRkeT3neug
Bitcoin cash: 12AKEY3AfbXTzSo5ZyQrPNgsfbS4oDbqtf
Etherum: 0xe7C735a9A7d28005aE2F0a361708b56a2079e715
Litecoin: La5DTxwxxLk9AmaayxnpRm8yohNfVskc6G

The EU wants to push through a copyright directive that will enforce a "link tax", meaning you'd have to pay big money to do a youtube video with sources. The directive could also make memes illegal, as well as livestreaming games, blogging, satire, YTP's, you name it.

10 everyday things that would become illegal: https://juliareda.eu/2016/12/10-illegal-things/

Fortunately protesting will be simple on this one, just spend 2 minutes of your day on this website: https://saveyourinternet.eu/ Scroll down and you'll see the green box. Don't let them end the internet as we know it.

Julia Reda is an EU politician fighting this: https://twitter.com/Senficon

Here's all the other sources I used, and then some: https://bit.ly/2MaMS8C

~

DISCORD for fans: https://discord.gg/wUmwBk4

SWISH: 0723 71 99 44

PATREON: https://www.patreon.com/EABT

T-SHIRTS: https://shop.spreadshirt.se/angryforeigner/

TWITTER: https://twitter.com/ArgBlatteTalar
FACEBOOK: https://www.facebook.com/argblattetalar/

My Bitcoin wallet: 34JWVYtGiTQ6zsMW3qTDzxDZuRkeT3neug
Bitcoin cash: 12AKEY3AfbXTzSo5ZyQrPNgsfbS4oDbqtf
Etherum: 0xe7C735a9A7d28005aE2F0a361708b56a2079e715
Litecoin: La5DTxwxxLk9AmaayxnpRm8yohNfVskc6G

Böneutrop i Växjö har skapat livlig debatt. Arg Blatte undersöker vad innebörden av böneutrop är, skillnaden med kyrkoklockor, samt hur vanliga muslimer förhåller sig till Islam. Källor till allt jag säger i videon kan hittas här: https://goo.gl/7ua4Ax

DISCORD for fans: https://discord.gg/wUmwBk4

SWISH: 0723 71 99 44

PATREON: https://www.patreon.com/EABT

T-SHIRTS: https://shop.spreadshirt.se/angryforeigner/

TWITTER: https://twitter.com/ArgBlatteTalar
FACEBOOK: https://www.facebook.com/argblattetalar/

My Bitcoin wallet: 34JWVYtGiTQ6zsMW3qTDzxDZuRkeT3neug
Bitcoin cash: 12AKEY3AfbXTzSo5ZyQrPNgsfbS4oDbqtf
Etherum: 0xe7C735a9A7d28005aE2F0a361708b56a2079e715
Litecoin: La5DTxwxxLk9AmaayxnpRm8yohNfVskc6G

Studio audience starts laughing when Stefan Löfven of the Social Democrats pulls awkward attempt to deflect the issue raised by Jimmie Åkesson - of the populist Sweden Democrats. After this, the Angry Foreigner offers some scientific data on what the prime minister is claiming.

Stefan Löfven has been the prime minister of Sweden since 2014, and is historically one of the most unpopular leaders Sweden has had. That same year only 29% felt he was doing a good job. He almost got removed from Parliament but instead the so-called right-wing parties of Sweden made an agreement that ensured his reign until the next election. The reason they did this is to isolate the Sweden Democrats from influence. Because in Sweden, even the right-wing parties are progressive. Although now before the election, both the Social Democrats and the Moderate Party have started to steal both rhetoric and ideas from the nationalist party's programme.

Sadly, in October of 2017 a new poll showed that 35% of Swedes feel trust in Stefan Löfven - making him the most trusted of all party leaders. This despite the fact that he's been reported to the parliament committee for errors 27 times in 3 years. A number no prime minister of Sweden has ever reached prior.

So have the Swedish people finally learned from their errors? Well, we'll find out this year in September when it's time for election. Until then, enjoy this cringe.

Guldtuben är Sveriges största gala för youtubers, nu anklagas den för att vara riggad. Men det har den ju vart från början. Och detta visar varför man borde bry sig om censur även när det inte drabbar en själv. PK-spiralen som började med mig har nu nått ut till helt vanliga svenska youtubers.

Min kanal är både unik och populär i Sverige men den har aldrig nämnts i samband med Guldtuben. Detsamma med Hydra. Nu möter Joakim Lundell samma öde pga ”rasism”, enligt Peg Parnevik som sitter i juryn.

Varför spelar detta roll? Jo, för att Guldtuben är ännu ett slagfält i kulturkriget. Allt som händer kring den visar vilket otäckt grepp vänstern har om kulturen, och hur de nu försöker ta över Youtube på samma sätt som de gjort med etablerad media.

Här kan man läsa vad medias krig mot youtube egentligen rör sig om: https://uvell.se/2018/03/14/fire-in-the-hole-yttrandefriheten/

Deras ursäkter för censuren är att Guldtuben inte tillåter stötande innehåll. När deras egna jury ger uttryck för manshat, relativiserar nakenbilder med minderåriga och rättfärdigar satir på ”vita kränkta män” – vilket är definitionen av kränkande innehåll. Flera av nomineringarna är även ganska udda. Jag anses vara mindre rumsren än rabiata manshatare och runkande transor. Är det definitionen av anständighet?

Min video om svenska youtubers: https://youtu.be/ilyVga6I3cM

Hälften av folket vänder mainstream-media ryggen: https://bit.ly/2wDcQxU

Alternativmedia får större spridning än gammelmedia på nätet: https://bit.ly/2rGayJe

~

DISCORD for fans: https://discord.gg/wUmwBk4

SWISH: 0723 71 99 44

PATREON: https://www.patreon.com/EABT

T-SHIRTS: https://shop.spreadshirt.se/angryforeigner/

TWITTER: https://twitter.com/ArgBlatteTalar
FACEBOOK: https://www.facebook.com/argblattetalar/

My Bitcoin wallet: 34JWVYtGiTQ6zsMW3qTDzxDZuRkeT3neug
Bitcoin cash: 12AKEY3AfbXTzSo5ZyQrPNgsfbS4oDbqtf
Etherum: 0xe7C735a9A7d28005aE2F0a361708b56a2079e715
Litecoin: La5DTxwxxLk9AmaayxnpRm8yohNfVskc6G

Kanye West came out in support of Trump and made republican-friendly tweets, which lead to the hip hop community going crazy. Snoop Doggs cousin called for a ”crip alert” asking gangmembers to hurt Kanye and Snoop himself said Kanye is ”turning white”.

The irony in this is that rappers typically promote hard drugs, violence, adultery and greed. How are you gonna complain about racism when rappers are bragging about shooting black people?

The stigma with right-wing rappers is absurd. Rap music is permeated with the idea that material possessions are desirable because they elevate your social status. Hip hop culture is hypermaterialist and rappers have the same mentality as the wall street bankers who caused the financial crisis.

I'm pretty sure Karl Marx would've hated rap. There is no robin hood theme in rap. Its not about robbing the rich and giving to the poor, its about robbing ANYONE – especially the poor - and buying nice rims for yourself.

Both Marx and Engels coined the phrase rag proletariat, referring to working class devoid of class consciousness, such as criminals.

Put simply, under-class that preys on working class. Parasites acting out of socially ignorant self-interest, and I quote: ” the lumpenproletariat was easily bribed by reactionary forces and could be used to combat the true proletariat in its efforts to bring about the end of bourgeois society. Without a clear class-consciousness, the lumpenproletariat could not play a positive role in society. Instead, it exploited society for its own ends, and was in turn exploited as a tool of destruction and reaction.” https://en.wikipedia.org/wiki/Lumpenproletariat#Usage_by_Marx_and_Engels

Swedish criminal talks about how he started robbing people and selling dope to afford nice clothes and partying: http://www.expressen.se/kvallsposten/skott-och-bomber-ar-en-del-av-deras-vardag/

Children need fathers: https://www.slate.com/articles/double_x/doublex/2012/07/single_motherhood_worse_for_children..

Dokumentären heter A Swedish Elephant och kommer ha engelska undertexter. Efter visningen på Almedalen är det tänkt att den ska plockas upp av TV, samt visas på filmfestivaler världen över. Men då behövs mer pengar så de inte behöver begränsa produktionsvärdet.

De behöver också donationer för att ens få till Almedalsgrejen, så donera gärna. Det hade helt klart gynnat mig enormt, men också svenska debattklimatet överlag.

Swish-information:
Richard Gardt - 073-687 08 48 (producent)
Göran Uhlin - 070-201 97 80 (projektledare)

If you're living outside of Sweden you can donate here: https://www.indiegogo.com/projects/a-swedish-elephant-a-documentary-film#/

Ni kan följa deras facebooksida för uppdateringar, de är väldigt responsiva med att svara på meddelanden om ni har frågor: https://www.facebook.com/swedishelephant/

De har även projektsida där dom samlat en del klipp från dokumentären, samt sammanfattar syftet och listan av medverkande: https://www.indiegogo.com/projects/a-swedish-elephant-documentary-film-phase2#/

Antirasister hoppas på att ungdomar ska begå självmord - på grund av ett skämt.

Kändiskontot som hängde ut ungdomarna, och hyllats av media flera gånger, vägrar ta emot ursäkt från ungdomarna – med resonemanget att tjejen ”leker offer” när hon ber kändisens följare sluta mordhota hennes familj.

Massmedia nämner inte något om detta. Istället skriver de bara att rasister hade en rasistfest och nu ska de utredas för hets mot folkgrupp. Det är övertydligt att massmedia förlorat sitt existensberättigande. Den riktiga storyn här är hur antirasister beter sig värre än så kallade rasister.

Därför är det viktigt att ni delar videon. Den redovisar varför ”godhetskrigare” är ett ironiskt begrepp.

Gör Autist Buddha stolt. Var smarta nog att inte bete er lika illa som personerna i videon. Hård ton är okej, hot och överdrivet hat är inte det. Saklighet vinner över allt. Vill ni skriva något borde ni rikta positiv energi mot dom utsatta tjejerna. Deras konton kan ni hitta här

Victoria: https://www.facebook.com/victoria.sloberg?refsrc=https%3A%2F%2Fm.facebook.com%2F1758260924
Nelly: https://www.facebook.com/nelly.bengtsson?refsrc=https%3A%2F%2Fm.facebook.com%2F100001278586539

Ha i åtanke att jag aldrig hade tagit tjejens parti, ifall det inte vore för alla hysteriska godhetskrigare som blåser upp saker till enorma proportioner. Antirasism får folk tro att man kan dödshota någons familj och ändå vara på den ”goda” sidan.

DISCORD for fans: https://discord.gg/wUmwBk4
TWITTER: https://twitter.com/ArgBlatteTalar
FACEBOOK: https://www.facebook.com/argblattetalar/

Jockiboi är Sveriges största youtuber och driver kanalen Jocke och Jonna, där dom ägnar sig åt prank, humor, vloggar och musik. Nyligen la han upp en musikvideo där dom klär ut en kille till apa. Folk blev kränkta. Jag tror inte jag behöver påpeka ironin i något av det här, videon sköter det åt mig.

Mitt problem med Joakim Lundell är att han värderar pengar över integritet, och trots att han är medveten om kränkthetskulturen vågar han inte ta ställning på riktigt. Det finns inga förmildrande omständigheter. Sluta be om ursäkt till kravmaskiner, Jocke. Du kommer aldrig bli accepterad av dessa människor ändå.

PATREON: https://www.patreon.com/EABT

Makersupport for one-time donations: https://www.makersupport.com/AngryForeigner

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/angryforeigner666/
TWITTER: https://twitter.com/ArgBlatteTalar
FACEBOOK: https://www.facebook.com/argblattetalar/

Jockiboi är Sveriges största youtuber och driver kanalen Jocke och Jonna, där dom ägnar sig åt prank, humor, vloggar och musik. Nyligen la han upp en musikvideo där dom klär ut en kille till apa. Folk blev kränkta. Jag tror inte jag behöver påpeka ironin i något av det här, videon sköter det åt mig.

Mitt problem med Joakim Lundell är att han värderar pengar över integritet, och trots att han är medveten om kränkthetskulturen vågar han inte ta ställning på riktigt. Det finns inga förmildrande omständigheter. Sluta be om ursäkt till kravmaskiner, Jocke. Du kommer aldrig bli accepterad av dessa människor ändå.

PATREON: https://www.patreon.com/EABT

Makersupport for one-time donations: https://www.makersupport.com/AngryForeigner

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/angryforeigner666/
TWITTER: https://twitter.com/ArgBlatteTalar
FACEBOOK: https://www.facebook.com/argblattetalar/

SHOW MORE

Created 1 year, 2 months ago.

52 videos

CategoryNews & Politics

The unofficial ambassador of Sweden. Or #SJWeden, since Sweden is what Tumblr would look like if it were a country.