wakkeremensen Ufo Fenomeen

Elena Danaan wake up call

Elena Danaan
Thor Han made contact with me tonight, saying he had a surprise for me. Someone I wanted to meet had replied to my wish and was onboard the Federation's station...

Corey Goode bevestigd onafhankelijk dat er 22 genetische experimenten zijn uitgevoerd door 40-60 buitenaardse groepen gedurende de laatste 500.000 jaar.

Hier doet Elena verslag van de exodus naar Mars vanwege het neutraliseren van alle pogingen door de Galactische Federatie om een Amerikaanse burgeroorlog, grote valse vlag gebeurtenissen en een Derde Wereldoorlog te veroorzaken. Dit betekent dat de agenda van de Diepe Staat op Aarde aan het instorten is, en dat de elites niet hier willen blijven om berecht te worden voor hun vele misdaden.

APRIL 24, 2021 - EXOPOLITICS - Dr. Michael Salla en Elena Danaan

In dit vierde interview met Dr. Michael Salla op Exopolitics Today, geeft Elena Danaan een overzicht van de oorsprong, geschiedenis, en allianties van verschillende menselijk uitziende buitenaardsen zoals die betrekking hebben op de recente geschiedenis van de Aarde. Zij legt uit hoe verschillende menselijke buitenaardsen van Aldebaran en Alcyone (rebelse Pleiadiërs) samenwerkten met Nazi Duitsland en Draco Reptiliaanse buitenaardsen bij het opzetten van bases in Antarctica, Maan en Mars.

Er staat geschreven dat deze entiteiten uit de duisternis kwamen en vormloos waren. Ze verstoppen zich onder ons en hebben nu geleerd te lijken op ons. Deze noemen we 'shape-shifters'. Klinkt als een griezelroman, nietwaar? Maar de waarheid is dat mysterieuze entiteiten misschien wel in wisselwerking staan met de mensheid. Entiteiten die buitenaards, interdimensionaal of iets anders zijn en die nauw verbonden lijken te zijn met het UFO-fenomeen. Ze worden beschreven als reptielachtig en kunnen hun uiterlijk veranderen en aanpassen. Zouden zij werkelijk onder de mensheid leven? Sommigen geloven niet alleen dat zij er zijn, maar ook dat zij er al heel lang zijn.

What Really Happened at Roswell - The Truth will shock you!!

SHOW MORE

Created 1 year, 3 months ago.

10 videos

Category None