Barbara Bend v/d

None

Original theme from Led Zeppelin (1971) in medieval - renaissance instruments

Het schokkende boek "Thanks For The Memories" van Brice Taylor in het Nederlands vertaald en bewerkt en aangevuld met ter zake doende informatie over o.a. Satanische rituelen, kindermisbruik ook binnen de Nederlandse regering, en onderzoeksgegevens over de plannen van de Nieuwe Wereldorde. Ook als E Book verkrijgbaar met veel links.
Europa wordt van binnenuit verwoest door onze eigen regeringen die allen functioneren als robots en "JA" knikkers van de Nieuwe Wereld Orde. Regeringen onder mindcontrol, lees het boek. http://www.pumbo.nl/boek/mindcontrol

None

Subliminal messaging, hypnotic suggestions, sigils, archetypes, and word play.. PROGRAMS THE SUBCONSCIOUS MIND AND WE CREATE THE REALITY THEY WANT US TO EXPERIENCE.
We also know for a fact, that archetypes and sacred geometry also occurs in nature..
It’s all illusion, all you need to understand beyond this, is that Morphic resonance or the hive mind - creates reality, as a consensus of our mutual opinions of what it is.
Change opinions and reality changes right along with it, our masters run that game, for now, but opinion is becoming better informed...
The mass mind is very powerful.. The subconscious mind creates this 3D reality through subliminal suggestion..
All of this has directly affected each and every one of us.

#78 Veritas Vos Liberabit | 22-11-2020 | Hollywood, Klaas, Hugo, Angela, Mark en Youp

The Fake Alien Agenda. Mind control, occult and scientific knowledge to keep everyone in FEAR,

Since the fall of man, after the great deluge, the human race has been in total disharmony, on every level that you could possibly imagine,
By DESIGN!
Knowledge has been taken away from the masses and given to a very select few…….
In the 1960’s spiritual leaders, priests, and some secret society organisations, from around the world, decided in unison, to lift the veil of secrecy and to shine light back into the darkness of ignorance.
Time to give it back….Knowledge is POWER!. Knowledge is knowing where the ledge is… So you don’t fall down……

None

Links:
Argos - Glasscherven en duistere rituelen: https://www.vpro.nl/argos/media/aflev...
Antwoorden Kamervragen over de uitzending van Argos over ritueel misbruik: https://www.rijksoverheid.nl/document...
Replica of Syrian arch destroyed by Isis unveiled in New York City: https://www.theguardian.com/us-news/2...
Sign of the Times: 'Temple of Baal' to Go Up in New York, London: https://youtu.be/gLZPZfBcwsY

Robert F Kennedy Jr waarschuwt Bill Gates & Anthony Fauci
Laat dit even goed op u inwerken!

Marcel Messing zag in 2014 al aankomen wat er nu aan de hand is.
Zeer de moeite waard om hier naar te luisteren.

None

Link: https://docs.google.com/document/d/1tvadcTneZYxGYoXDOHlmcwSP3ZEjxsA0zS-aEoNC3CA/edit?usp=sharin

VACCINE DEATH WAVE: Britse regering plaatst bod op AI-systeem om de verwachte stroom COVID-19-vaccinletsels en bijwerkingen te verwerken die worden beschreven als een "directe bedreiging voor het leven van de patiënt" (vrije vertaling)

Terwijl de leugenachtige, verraderlijke reguliere media ons allemaal vertellen dat covid-19-vaccins volkomen veilig en '95% effectief' zijn - en deze leugen wordt herhaald door PJ Media, Breitbart en andere zogenaamde 'conservatieve' nieuwsuitgevers - het VK De regering heeft een bod uitgebracht en een aankondiging van een gunningscontract, op zoek naar een kunstmatige intelligentie (AI) -systeem dat de verwachte stroom van covid-19 vaccinverwondingen en bijwerkingen kan verwerken.

Deze aankondiging van de gunning van een contract, die we oorspronkelijk op 19 oktober 2020 hebben gepost, is eenvoudigweg getiteld 'Supplies - 506291-2020'

De MHRA is dringend op zoek naar een softwaretool voor kunstmatige intelligentie (AI) om het verwachte grote aantal Covid-19-vaccin Adverse Drug Reaction (ADR's) te verwerken en ervoor te zorgen dat er geen details uit de reactietekst van de bijwerkingen worden gemist.

Het verzoek aan het AI-systeem om covid-19-vaccinreacties te verwerken, komt van de Britse Medicines & Healthcare Products Regulatory Agency, de MHRA.

Verderop in het document beschrijft de MHRA een 'extreme urgentie onder Verordening 32 (2) (c) in verband met de vrijgave van een Covid-19-vaccin' en zegt dat de verwachte stroom van bijwerkingen van het covid-19-vaccin de huidige zal overweldigen ' Legacy-systemen. '

'Als de MHRA de AI-tool niet implementeert', legt de MHRA uit, 'zal het deze ADR's niet effectief kunnen verwerken. Dit belemmert het vermogen om snel mogelijke veiligheidsproblemen met het Covid-19-vaccin te identificeren en vormt een directe bedreiging voor het leven van de patiënt en de volksgezondheid. '
Redenen van extreme urgentie - de MHRA erkent dat het geplande inkoopproces voor het SafetyConnect-programma, inclusief de AI-tool, niet zou zijn afgerond door de lancering van een vaccin. Dit leidt tot het onvermogen om bijwerkingen op een Covid-19-vaccin effectief te volgen.

Klinkt dit als een bureau dat verwacht dat het covid-19-vaccin veilig en effectief is?
Wat duidelijk wordt uit de beschrijving in het aanbestedingsdocument is dat:

1) De MHRA verwacht dat covid-19-vaccins een golf van bijwerkingen / bijwerkingen zullen veroorzaken.
2) De MHRA is zich er volledig van bewust dat deze bijwerkingen veel patiënten zullen schaden en doden. Ze waarschuwen specifiek voor 'een directe bedreiging voor het leven van de patiënt'.
3) De legacy-systemen van de MHRA zijn niet in staat om het verwachte aantal binnenkomende meldingen van covid-19-vaccinletsels te verwerken, wat betekent dat het verwachte aantal van dergelijke meldingen erg groot en ongekend zal zijn.
4) De MHRA erkent de 'extreme urgentie' van het opzetten van een nieuw systeem om de bijwerkingen van covid-19-vaccins te identificeren.
5) De MHRA stelt dat als er niet dringend een nieuw AI-systeem wordt geïnstalleerd, het veel van de bijwerkingen die voortvloeien uit het covid-19-vaccin niet kan identificeren, en dat deze mislukking een negatief effect zal hebben op de volksgezondheid. (d.w.z. mensen zullen sterven.)
Wat dit laat zien, is de brute eerlijkheid van de MHRA achter de schermen, in hun aanbestedingsproces voor AI-systemen. Toch delen bijna alle regelgevende overheidsinstanties over de hele wereld - inclusief die in het VK en de VS - dergelijke details niet met het publiek en geven ze ten onrechte weer dat covid-19-vaccins bijna 100% veilig en effectief zijn.

We weten nu dat zelfs de Britse MHRA zich realiseert dat de covid-19-vaccins extreem gevaarlijk zullen zijn voor het publiek en een catastrofale golf van bijwerkingen en dodelijke bijwerkingen zullen veroorzaken.

Het roept de vraag op: waarom zegt de MHRA dit niet in het openbaar?
(h / t aan de maker van de volgende video op Brighteon.com, die deze bom voor het eerst onder mijn aandacht bracht.) https://www.brighteon.com/036c92ca-027b-413a-8ae9-1c17eeb091c6
Het doden van de menselijke bevolking met dodelijke biowapens en giftige vaccins: de "grote reset" is medische tirannie en economisch communisme
Ongetwijfeld weet de CDC dit allemaal ook, en ze zenden niets uit dat het publiek op deze realiteit zou wijzen.

Het is duidelijk dat het publiek opzettelijk in het duister wordt gehouden over de gevaren van covid-19-vaccins, en helaas, zelfs pro-Trump, conservatieve media in de VS papegaaien propaganda van de vaccinindustrie om mensen te laten denken dat covid-19-vaccins zijn gaat de wereld redden.

None

SHOW MORE

Created 1 month, 1 week ago.

33 videos

Category None

"The Only Thing We Have To Fear, Is Fear Itself"
F.D. Rooseveld

“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
― Mark Twain

"Leaver Dea As Slaef"
Slag bij Warns 1345

It's easier to fool people, than to convince them that they have been fooled.

IRF: https://www.who.int/bulletin/online_first/BLT.20.265892.pdf

My Back Braces: https://photos.app.goo.gl/q9QLPrEmQYuRNSEUA