Bodify

Bodify

Bodify

subscribers

irlands myndighet HSE, motsvarande FHM i Sverige, medger att de på begäran INTE kunde finna något dokument som kunde påvisa att Covid-19 SARS-Cov-2 viruset någonsin har isolerats i laboratorium.

Dr. Judy Mikovits avslöjar vad testpinnen ingående i RT PCR testkitet innehåller. Hon avslöjar även varför
Masker inte skall nyttjas. Vi är människor som är konstruerade för att nyttja luft att andas. Vi skall inte andas in
vår egen giftiga koldioxid. Vi nyttjar INTE fotosyntes, vi är INTE växter. Vi är människor som behöver syret i luften vi andas.

Följande presentation larmar Prof. Dolores Cahill gällande det genetiska experiment som bedrägligt benämns ett Covid-19 ”vaccin”.

Hon förklarar väldigt tydligt vad det handlar om.

Dr. David Martins vittnesmål med en svensk översättning gällande det bedrägliga med Covid-19.
Det finns s.k grants, finansiering från skattefinansierade medel, som beskriver hur forskning och utveckling av hur Corona viruset analyserats och modifierats för att nyttjas inom biovapen utveckling med start 2001. Den utvecklingen har senare lett till patens som visar på hur mRNA injektioner påverkar mänskliga celler att producera det protein som en naturlig Corona infektion skapar. Det leder till att när en naturlig Corona infektion sker så aktiveras kroppen en ADE, Antibody Dependent Enhancement / Cytokine storm. Effekten blir att kroppens immunförsvar i en autoimmun respons eliminerar de celler som har ett protein som liknar det protein en naturlig Corona infektion ger.

Dr. David Martin gives av full featured testimony over the background to the Covid-19 Hoax.
It all started back in 2001 when University of North Carolina at Chapel Hill, UNC, was granted
funds to develop chemeric versions of the natural corona viruses. The results of the
development started back in 2001 is seen today in the genetic experiments that is called: Covid-19 ”vaccines”.

The testimony also revolves the fact that CDC and UNC has illeagal patents from 2003 that is patenting nature what is against all laws concerning patents all over the world. 100% illegal patents.

RT PCR teskit Debunked

Nu med bl.a uppdaterad bakgrundsmusik. Håll tillgodo.

Här ges en tydlig förklaring vad det s.k Covid-19 ”vaccinet” verkligen är.
Det är ett genetiskt experiment bedrägligt förklätt som ett Covid-19 ”vaccin.”

Both Pfizer and Moderna admits that their Covid-19 ”vaccines” are not really vaccines.
They are gentetically experiments disguised as vaccines. None of their Covid-19 products has sofar been approved as vaccines.

Assisterande professor vid Strömstads Akademi Björn Hammarskjöld intervjuas i en mycket klar och pedagogiskt fulländad session gällande PCR tester och även innehållet i s.k Covid-19 vaccin av typen mRNA. Björn Hammarskjöld rekommenderar att INTE vaccinera innan man vet vad det s.k Covid-19 vaccinet innehåller. Björn Hammarskjöld ser helst att vaccinet först testas under minst ett par års tid för att se vilka effekter det uppvisar. Det finns idag ingen dokumentation på vad mRNA påverkar för delar av vårt DNA. Det är alltså ett rent genetiskt experiment som kallas Covid-19 vaccin.

I intervjun meddelar även Björn Hammarskjöld att den 8 januari 2021 så fattar riksdagen beslut gällande ett förslag till ny pandemilag.

Motsvarande förslag till pandemilag röstades ner i Danska parlamentet efter ljudliga protester från många tusen danska innvånare under någon vecka. Sveriges befolkning är tyst och samtycker därmed. Som man sår får man skörda som man bäddar får man ligga är ordspråk som väl sammanfattar flatheten / dumheten hos den svenska befolkningen. Oinformerad och dumburks förgiftad är vad som karakteriserar 2020-talets svensk.

Pandemilagen som det röstas om i morgon är rent grundlagsvidrig enligt Björn Hammarskjöld. Om riksdagen röstar igenom pandemilagen så måste regeringen omedelbart avgå för brott mot grundlagen. De riksdagsmön som röstar på förslaget om ny pandemilag måste omedelbart avgå genom det brott mot grundlagen som då begås genom en röstning för en ny grundlagsvidrig pandemilag.

En väldigt viktig intervju som presenterar dagens läge och det allvarliga hot mot verklig demokrati som nu föreligger.

Det diskuteras om det s.k vaccin som nu lanseras över världen. Det är INTE något vaccin det är ett genetiskt experiment som INTE har något med något Covid-19 virus att göra öht. Covid-19 bluffen har pågått för att hjärntvätta befolkningen med rädsla så de skall skrämmas att ingå i det här genetiska experimentet att tro att det är ett vaccin mot Covid-19. Gå INTE på den här 100% bluffen. Du kommer isf. ångra dig för resten av ditt liv.

I den tredje delen av fyra intervjuer så beskriver Anders Björkman hur olyckan kunde ske p.g.a att M/S Estonia var felkonstruerat i.o.m de dörrar som fanns mellan de vattentäta skotten. De dörrarna var placerade så att passagerarna kunde enklet komma till toaletterna. Om dörrarna inte funnits så skulle passagerarna varit tvungna att gå upp över vattentäta skottet och sedan ner igen via trappor för att nå toaletterna.

Den här regelvidriga konstruktionen var en av de avgörande orsakerna att M/S Estonia kunde vattenfyllas och sjunka så snabbt som hon nu gjorde. Svenska sjöfartsinspektionen gjorde en besiktning samma kväll som Estonia avgick på sin sista förd. De två svenska inspektörerna fann 5 fel av sådan allvarlighet att aestonia inte skulle få lämna hamnen innan de felen åtgärdats. Någon ansåg M/S Estonia ÄNDÅ vara redo för avgång. Den personens beslut var direkt avgörande för 852 människors öde.

Det här är del 4/4 av den intervju som gjordes 2011. Den här delen visar på hur det politiska systemet vägrar att ta reda på vad som faktiskt skedde med M/S Estonia. Det politiska systemet skyddar mörkläggningen av ett massmord av minst 852 människor. Det hör är ett brott mot mänskligheten. De ansvariga mpste sona sina brott mot mänskligheten.

Det här är den andra delen av den här intervjuns fyra delar. Här beskriver Anders Björkman bl.a hur dykare väljs ut samt hur regelverket / processen vid sjöolyckor normalt brukar vara.

Intervju med Anders Björkman 2011. Intervjun ingick i en research gällande att finna vad som gjorde att Estonia sjönk så snabbt som hon gjorde.
Intervjun har delats upp i fyra delar så det blir lite mer uppdelat så du direkt kan välja den del som är mest intressant.

Epic interview where the history of Dr. Anthony S Fauci and his control over Moderna (modeRNA) Is revealed.

Judy Mikovitz ger sin syn på det som ligger bakom den s.k Covid-19 bluffen. Hon är en amerikansk forskare som fått betala ett högt pris för att inte låta sig bli köpt av BigPharma. Hon har inte så mycket till övers för Dr. Anthony S. Fauci. Han styr det mesta som har med Covid-19 bluffen att göra. Han utser bl.a de som sitter och bedömer vilka företag som skall få leverera vacciner samtidigt som han är med grundare till ett av de största gällande leveranser av det kommande Covid-19 vaccinet. Företaget Moderna som har bl.a Bill & Melinda Gates Foundation som finansiärer / delägare. Företaget Moderna har aldrig tillverkat något vaccin tidigare men har de senaste 10 åren sökt om Och erhållit runt 140 patent gällande bl.a corona virus. Moderna fick nyligen en affär från DARPA på 500 miljoner doser vaccin. En order värd 9 miljarder dollar. Affären är i hamnså fort FDA godkänt Modernas helt otestade mRNA baserade vaccin. Vaccinet påstås ha utvecklats på rekordtid utan någon egentlig säkerhetsprövning eller effektivitet som är värt namnet. 2016 ansöktes om patent gällande vaccin som behövde skyndas genom patentprocessen för att en stundande corona pandemi var på G. Hur visste man det redan före bluff pandemins utbrott... Go figure

En svensk översättning av David Ickes pedagogiska förklaring gällande bluffen kring Covid-19. Vad vi som enskilda människor kan göra för att bryta det mentala fängsel som media hjärntvättat oss med de senaste 8 månaderna.

SHOW MORE

Created 5 months, 3 weeks ago.

18 videos

Category None