JesuisVidere

Onze FilmpjesmakerT. Altijd bezig met het maken van Kunst, altijd bescheiden op de achtergrond.

Maar aanstaande zondag 5 februari 2023 zal hij uit de anonimiteit treden en zijn ongezouten mening laten horen!

Ben je erbij? Kom dan!
www.videre.fail

17 december 2022

Oh Rootje Waar ben je toch mee bezig?
Tijdens het doen van de aangifte tegen rechter Jacco Jannsen ging Rodutch live (want natuurlijk) en aangezien wij waarschijnlijk zijn enige kijkers zijn, bracht dat de nodige irritaties met zich mee.
Een zichtbaar steeds kwader wordende Laken stak al zijn middelvinger op maar liet wat later een nogal bijzondere ring zien...
Hij liet deze al eerder zien toen in een andere livestream hij een geluidsopname liet horen waar hij met iemand van de AIVD spreekt.

Na een klein beetje onderzoek weten we dat het een Valknot is.
De valknot is niet direct een nazi symbool... Maar net als met meerdere Viking symbolen wordt het vaak gepikt en misbruikt als symbool voor extreemrechts gedachtengoed.
Wat wilt Robux hier eigenlijk mee zeggen?
Dat hij een Nazi is?
Of heeft het een andere betekenis?

Hij heeft eerder al bewezen het niet zo te hebben op Marokkanen. . Maar ja dat zal wel gewoon "geintje bedankt" zijn of niet?
Ik ga nu natuurlijk geen aannames doen of meneer beschuldigen van iets verder...
Maar mijn MENING is dat het toch wel een verdacht symbooltje is zo.

De 'strijders'. Een echte saamhorige club waar mooie, pure vriendschappen uit ontstaan. Dat is ook waarom ze zoveel bereiken.
Gewoon even je ego opzij zetten en samen een vuist maken. Strijden! Voor het Volk! Voor de Liefde! Voor de Vrijheid!

Natuurlijk weet ieder weldenkend iemand dat dit bullshit is, samenwerkingen verdwijnen sneller dan dat Mahimahi wijven verslijt en dat zegt wat!

Hier weer zo'n mooi voorbeeld hoe messen in ruggen worden gestoken.

Ene Ronald Laken wil indruk maken op Chrisje Folgers en laat hem de gesprekken tussen fakkelgek Max vd Berg en hem gewoon even lekker horen.
En niet alleen aan Chrisje Folgers, ook wij mogen meegenieten als blijkt dat Chrisje Folgers onze Ronald maar een lul vindt en hem niet vertrouwt want deze gesprekken gooit wappie Ronald zo maar gratis en voor niets op zijn YouTube kanaal

En zo kunnen we gewoon eens lekker meeluisteren vanuit de 'strijdershoek'.
Wappie Max vd Berg was een tijdje geleden bij Ronald thuis vanwege een huiskamersessie. Blijkbaar was dat toch niet zo gezellig als het leek (LOL) en zijn er woorden over geweest, want het was niet Max zijn ding.

Indruk willen maken over de rug van een ander. Typisch wappiegedrag. Je zou bijna medelijden met wappie Max krijgen. Bijna.

Vanavond zetten we fakkelgek Max vd Berg nog eens extra in het zonnetje, hij is immers één van de genomineerden van de Wappie van het Jaar 2022!
Heb je al gestemd? Dat kan nog steeds!

SHOW MORE

Created 11 months, 4 weeks ago.

181 videos

Category None

Goedemorgen! We beginnen deze maandag gelijk goed, we gaan lekker live sproeien met een psychopatenpiloot, jawel, chemtrails! En daar krijgen die psychopatenpiloten vet voor betaald, om ons te  vernietigen! Allemaal gif, er is geen normale wolk te zien, allemaal uitgewasemde chemtrails!

En niet alleen chemtrials maar ook HAARP! De overheid zit in het complot, het chemtrailscomplot!

Ja, we kijken naar een onvervalst filmpje van oppergek Erik Groenendijk.
Gewoon, omdat het fijn is om zo de week te beginnen.