davidalaje

davidalaje

davidalaje

subscribers

A vakcina kódnév alatt a felszabadítást érti. Csak olvasni kell a sorok között és más szemmel értelmezni a videót. Magyarul a választások előtt jöhet a várt cabal lekapcsolása, de közbe szólhat a hatalom még, így lehet, hogy a választások után lesz majd nem sokkal. Reméljük a legjobbakat.

,,Hamarosan elkészül a nagyszerű vakcina. Azt gondolom, hogy a választások előtt már meg kell lennie. De őszintén, ebbe beleszólhat a politika és ez így rendben van. Akarják játszani a játszmáikat, de készen lesz a választás utánra. Igaz, soha nem volt még ilyen korszak, de egy elnök sem gyakorolt rájuk ekkora nyomást, mint én, az igazat megvallva. Szóval azt gondolom, hogy elkaptam ezt, mindenez Isten áldása volt. Egy álruhába bújtatott áldás volt. És meglátják, lenyűgöző dolgok fognak történni. Mert a katonásságunk fogja a szétosztás megoldani!"

A pár nap sötétség nem szó szerint értendő. A felszabadításunk ideje itt van.
Eredeti forrás: https://video.parler.com/QU/QD/QUQDtaCPLR2u.mp4

Négy másodperces videó. Megszámlálhatatlan a logikátlan intézkedések és ellentmondások a nem létező vírusra hivatkozva.

A leleplezések második része.

Eredeti forrás: https://youtu.be/BoByzNw44vs
Köszönjük: Dr. Carrie Madej és Heffner Attila
Spiritual TV. 169. adás

Az alábbi 25 perces videóból megtudhatod mellébeszélések és szépítések nélkül, hogy miért dobták be a tervezett, nem létező vírust, mi a további hullámok célja, és hogy mit tehetünk mindez ellen.

SHOW MORE

Created 2 months, 4 weeks ago.

7 videos

Category None