Didimaster

Didimaster

Didimaster

subscribers

Cathy is het voorbeeld van een vrouw die bleef geloven in haar dokters, in het systeem, en er door bedrogen werd.
Een burger die plichtsgetrouw handelde, zoals van haar verwacht werd, en daar nu de gevolgen van draagt, zoals al mijn getuigen.
Ze had een goede relatie met haar dokter en gynaecoloog, vertelde ze me, en daarom bleef ze hen vertrouwen, tot en met haar 3de vaccin
Toen werd ze boos en brak het vertrouwen, omdat ze weer de ellende ervaarde waar ze maanden van had afgezien.
Vandaar dat ze getuigt. Het is confronterend voor een mens om te ervaren dat je niet geloofd wordt door mensen aan wie je je gezondheid toevertrouwt.
Dat je hen niet langer kan vertrouwen, omdat je er van overtuigd bent dat ze niet mogen spreken. Ze zitten zelf in de tang van hun systeem.
“Luister dan toch”, getuigt ze, een vraag die bij alle slachtoffers resoneert. Ze worden niet gehoord, en niet geloofd. Na de fysieke ellende komt dat er bovenop, en wellicht is dat één van de hoofdredenen dat ik de getuigenissen blijf filmen. Zodat dokters als Erwin Annys er hun collega’s mee kunnen confronteren. De ellende een gezicht geven heeft meer impact dan een tabel. Dank om te delen. #vaccinatieschade #corona #vaccinatie

Yardena wordt op 3 manier levensbredreigend getroffen na haar vaccinatie. Dokters bevestigen haar dat de link duidelijk is. Deze getuigenissen worden gemaakt opdat het taboe van de bijwerkingen zou doorbroken worden. Wanneer zal de pers de moed hebben deze mensen te gaan interviewen. Hoe lang moet deze ellende nog duren.

3 weken na haar boosterprik krijgt de 17 jarige Xena zware gezondheidsproblemen.De getuigen die in deze opnames aan het woord komen kregen allemaal af te rekenen met ernstige klachten na hun vaccinatie tegen Covid-19. Ze maakten melding van hun vaccinatieschade bij vzw Legal Hearts en waren bereid om hun verhaal te doen voor de camera om zo het taboe te doorbreken. De vaccinaties waren effectief en veilig zo werd ons beloofd en de zeldzame bijwerkingen mild en van voorbijgaande aard. Oordeelt u zelf maar. Legal Hearts bereidt zich intussen voor om hierin ook juridische stappen te ondernemen.
Vragen over vaccinatieschade? Dan kan je altijd terecht bij Legal Hearts:
https://legalhearts.org
[email protected]

4 dagen na de booster: elke dag verlammingsverschijnselen. 10 maanden later nog altijd niet aan het werk, en aan haar lot overgelaten. 1 neuroloog wijdt het ondertussen ‘mogelijks’ aan de booster. Hoe kan dit onder de radar blijven. In samenwerking met VZW Legal Hearts

Rafael viel neer in het vaccinatiecentrum, en werd 4 dagen later opnieuw opgenomen in het hospitaal, ditmaal in kritieke toestand. Een jaar later ziet hij de toekomst somber in.

Na haar vaccinatie kon Alona kan niet meer sporten van de pijn, ze kreeg verlammingsverschijnselen, al op de parking van het vaccinatiecentrum. Haar menstruatiecyclus is volledig verstoord.

Deniz was een gezonde jonge vader met een actieve job in de bouwsector. 3 weken na zijn corona vaccinatie kan hij zijn geliefde job niet meer uitoefenen, en is hij levenslang hartpatient. #vaccinatieschade

3 weken na haar vaccinatie wordt Davina met spoed geopereerd. Een trombose aan haar milt waardoor lever, nieren zijn beschadigd. Een stuk dunne darm moet worden verwijderd. De rest van haar leven moet ze de gevolgen dragen.

Enkele uren nadat Jan V. uit Kaulille zijn vaccin krijgt, krijgt hij last van oorsuizingen die de kwaliteit van zijn leven zwaar beïnvloeden. Een jaar later zijn die er nog steeds. De geneeskunde heeft geen oplossing.

Aan Ann werd verteld dat er in Belgie nog nooit een baby werd geboren met deze 2 vormen van agressieve leukemie. Ze trekt haar eigen conclusie.

Mimi B. uit Boutersem kampt al een jaar met oncontroleerbare bijzonder pijnlijke bewegingsstoornissen, die 1 dag na haar vaccinatie begonnen. De geneeskunde heeft geen antwoord.

Lisette voelt zich gebroken na de corona vaccinatie. Ze kampt sindsdien al een jaar non stop met ontstekingen waar de geneeskunde geen antwoord op kan bieden. De naam Yvette werd me verkeerd doorgegeven. Ze heet Lisette

Onderneemster Hilde uit Mortsel vertelt over wat haar overkwam na haar vaccinatie ter preventie van covid.

SHOW MORE

Created 5 months, 3 weeks ago.

15 videos

Category None