Endtimenews

Endtimenews

Endtimenews

subscribers

And of course, Biden and Fauci are the biggest liars.
Translation and more information at: https://eindtijdnieuws.com/12-mensen-verspreiden-waarheden-en-desinformatie-maga-en-itnj-ontmaskerd/

Translation button available

https://eindtijdnieuws.com/

Video transcript at: https://eindtijdnieuws.com/bombshell-niet-gevaccineerde-fema-verpleegsters-vervangen-ziekenhuisverpleegsters-die-de-injectie-weigeren/

Translation button available

More information about FEMA: https://eindtijdnieuws.com/

(There might be some problems with the recent newsletter emails = delayed)

https://eindtijdnieuws.com/northrup-tracking-van-het-vaccin-bevestigd-bij-het-aan-boord-gaan-van-een-internationale-vlucht-luciferase/

Be aware that she is part of the so-called gatekeepers: the controlled opposition... a lot of truth, but also disinformation.

Translation button available

https://eindtijdnieuws.com/

More about Freemasonry and the Illuminati: https://eindtijdnieuws.com/?s=vrijmetselarij
Meer over Vrijmetselarij en de Illuminati: https://eindtijdnieuws.com/?s=vrijmetselarij

Translation button available

https://eindtijdnieuws.com/grafeen-in-de-lucht-grafeenoxide-wordt-ook-in-onze-atmosfeer-gespoten/

with video transcript in Dutch, which can be translated into other languages.

More information about graphene, about weather modification en geo-engineering, and much more, at:

https://eindtijdnieuws.com/

https://eindtijdnieuws.com/in-het-vk-worden-momenteel-enorme-heropvoedingskampen-of-gevangenissteden-gebouwd/
Translation button available: works well in Chrome

In het VK worden momenteel enorme heropvoedingskampen of gevangenissteden gebouwd!
Nieuwe mega gevangenissen of gevangenissteden worden nu gebouwd in het VK, om de ‘bewoners’ opnieuw op te leiden, zodat ze weer in de samenleving kunnen worden vrijgelaten.

Gevangenen in de privé mega gevangenis zullen eerder ‘bewoners’ dan gevangenen worden genoemd, terwijl ze zich voor kunnen bereiden op vrijlating.

Aan het eind van de video kun je echter een terrein met crematorium zien liggen, verdacht dicht bij de mega gevangenis.

Eerste mega gevangenis
HMP Five Wells is de eerste gevangenis in het VK, die speciaal wordt gebouwd als een ‘herhuisvesting’-gevangenis, zoals ze het noemen. De particuliere faciliteit is gericht op ‘revalidatie’, en zal beschikken over 16 klaslokalen, 24 werkplaatsen, en cellen zonder tralies voor de ramen.

De meerderheid van de gevangenen zal worden overgebracht naar HMP Five Wells.

Sommige cellen, die worden omschreven als ‘kamers’, hebben uitzicht over de rivier de Nene, terwijl degenen die buiten hun tijd doorbrengen, gebruik kunnen maken van vier voetbalvelden om te sporten, een tuingedeelte en een hellend auditorium.

De geheel mannelijke gevangenis van categorie C, die de grootste in Engeland zal worden, zal ook speciale klaslokalen en workshops hebben voor ‘hoogwaardig academisch en beroepsonderwijs’. Een centraal knooppunt zal worden gebruikt voor zowel het onderwijs, het beroepsonderwijs als de sociale activiteiten.

Het doel is dat alle bewoners, zoals ze worden genoemd, een kwalificatie hebben tegen de tijd dat ze de poorten mogen verlaten!

HMP Five Wells (afbeelding) naar verwachting open in januari 2022
De gevangenis van £ 253 miljoen, gerund door beveiligingsbedrijf G4S, weerspiegelt veranderingen in het bredere gevangenisbezit in de afgelopen vijf jaar.
In 2018 werd gemeld, dat HMP Warren Hill in Suffolk ook de term ‘bewoners’ gebruikte en cellen als ‘kamers’ beschreef. Het jaar daarop bevestigde de gevangenisdienst, dat er geen tralies meer op cel ramen zouden worden geplaatst, omdat de functie dateerde uit de tijd dat glas ofwel te kwetsbaar was voor het doel, of helemaal niet was gebruikt. Gehard glas in een verzegeld ontwerp is veiliger dan de traditionele benadering, zeiden ambtenaren.

Soortgelijke nieuwe ‘mega gevangenissen’ worden momenteel gebouwd in het VK.
En op zondag 28 juni 2020 heeft de Britse regering plannen aangekondigd, om nog 4 nieuwe mega gevangenissen of gevangenissteden te bouwen, goedgekeurd in het VK.

Het eerste deel van de video toont een ‘Quarantaine Hotel’, zoals ze het noemen.
Schokkend is om erachter te komen, dat de verplichte ‘quarantainehotels’ op Britse luchthaven Heathrow eigenlijk COVID-gevangeniskampen zijn.

“Om eerlijk te zijn, het is net het hotel uit de hel”, zei een vrouw.
“Je wordt naar buiten begeleid. Er is beveiliging op elke verdieping”, legt een man uit.

Op beelden, die buiten de Britse luchthaven Heathrow zijn gemaakt, kon men zien hoe mensen, die gedwongen worden om in een ‘quarantainehotel’ te verblijven, als gevangenen worden behandeld.

Buiten de camera was een vrouw te horen, die zegt:
“Het is net een gevangenkamp. Hier oefenen ze. Dat is gestoord. Ze kunnen niet weg!”


More about camps at: https://eindtijdnieuws.com/

‘Covid variants’ have the same names as Alpha, Beta and Gamma waves emitted by a 5G cell tower

https://eindtijdnieuws.com/5g-illuminati-delta-variant-connectie-is-de-echte-delta-variant-de-nieuwe-delta-5g-mast/

5G – Illuminati – ‘Delta variant’ connectie: Is de echte Delta variant de nieuwe Delta 5G-mast?

De nieuwe 'Delta-variant' is wat de MSM probeert te verkopen. In werkelijkheid weten ze al dat mensen als vliegen zullen neervallen, als ze hun nieuwe 5G-systeem op volle toeren inschakelen, in het bijzonder degenen die gevaccineerd zijn.

Wanneer ze hun 5G-systeem volledig aanzetten, zullen er nog meer mensen omkomen en zullen ze de ‘Delta variant’ en de niet-gevaccineerden de schuld geven.

Delta: 40 jaar leiderschap
Wat doet Delta onder andere? ‘Delta biedt klanten een veilig, comfortabel, gezond, energiebesparend, productief en duurzaam gebouw. Delta is een belangrijke leverancier van telecomoplossingen voor 's werelds grootste telecomoperators.’

Delta onthult energie-efficiënte oplossingen voor 5G en IoT edge (Internet of Things edge), e-mobiliteit (elektrisch rijden), en slimme productie.
‘Edge computing’ is sterk in opkomst. Edge computing houdt in, dat de informatie aan de rand (edge) van het netwerk wordt verwerkt. Ook het verzamelen van data vindt dicht bij de bronnen plaats, evenals de uiteindelijke aflevering van de verwerkte informatie.

Let op het Delta logo, verborgen in het volle zicht...

En let daarna op het alziend oog symbool...

'Covid-varianten'
De varianten hebben dezelfde namen als de alfa-, bèta- en gammagolven die worden uitgezonden door een zendmast… mhh… Opmerkelijk te zien is, dat deze zogenaamde mutaties, waar de niet-gevaccineerden de schuld van krijgen, dezelfde namen lijken te hebben als de hersengolven:

Delta
Alfa
Beta
Gamma
Wat is de volgende… zombie tijd… activeert het ook zombiegedrag?

De echte bron van de video heb ik niet, wel informatie over de verschillende hersengolf frequenties.

De antennes met de toepasselijke naam: alfa, bèta en gamma
Hier volgt een interessant stukje uit een artikel van de Idaho Observer (2007)

De stralingsvergiftiging van Amerika (en de wereld)
Vóór 1996 kwam het draadloze tijdperk niet snel genoeg online, voornamelijk omdat gemeenschappen de bevoegdheid hadden om de plaatsing van zendmasten te blokkeren. Maar de Federal Communications Act (1996) maakte het voor gemeenschappen vrijwel onmogelijk, om de bouw van zendmasten nog te stoppen, zelfs wanneer ze een bedreiging vormen voor de volksgezondheid en het milieu! Sinds de beslissing, om het tijdperk van draadloos gemak in te gaan, voor ons politiek bepaald was, zijn we echter goed gedocumenteerde veiligheids- en milieuzorgen vergeten. En met een duivelse ijver die dodelijk kortzichtig is, hebben we elk draadloos speelgoed in ons leven opgenomen, dat op de markt te vinden is. We gedragen ons alsof we verslaafd zijn aan straling. Onze verslaving aan mobiele telefoons heeft geleid tot hardere ‘drugs’, zoals draadloos internet. En nu baden we in de straling, die ons draadloze enthousiasme zelf heeft gefinancierd. Over de apocalyptische gevaren van draadloze straling zouden we alarm moeten slaan.

Het bombarderen van de bemanning…
De constante zwervende pijn is intens voor de 32-jarige Kenneth Hurtado uit Zuid-Californië. Hij is naar de hel en terug geweest, te beginnen met een tumor van zeven pond op een nier, gediagnosticeerd in 2002. De kanker verspreidde zich naar zijn hersenen. Zijn eerste hersentumor werd verwijderd door craniotomie (schedeloperatie), de tweede door het cyber mes. In 2005 werden uitzaaiingen gevonden in zijn longen. In 2006 was de kanker uitgezaaid naar zijn benen. Dit jaar vecht hij tegen drie ondraaglijke tumoren op zijn ruggenmerg. Hurtado heeft een hekel aan zijn aanvallen. Zijn laatste stuiptrekking kwam op, terwijl hij aan het rijden was. "Het is alsof de duivel je lichaam overneemt", zegt hij.

Zijn carrière als installateur voor draadloze providers
Nu dat hij niet in staat is om te werken, zegt Hurtado dat hij in 1998 relatief gezond was, toen hij een carrière begon als installateur voor een grote internationale onderneming, die elektronische apparatuur voor draadloze providers produceerde. Aan de voet van de zendmasten staat er een ‘hut’ met apparatuur, waar installateurs de radio's, versterkers en filters combineren, die door de mens gemaakte microgolffrequenties genereren, en deze via enorme kabels naar de zenderantennes leiden. Gemonteerd op sectorsteunen met de toepasselijke naam alfa, bèta en gamma, verzenden en ontvangen de antennes deze kankerverwekkende radiogolven en hun gepulseerde datapakketten...

More information and translation button at: https://eindtijdnieuws.com/

https://eindtijdnieuws.com/digitale-vezel-in-kleding-volgt-je-overal-digitale-vezel-bevat-geheugen-sensoren-en-neurale-netwerken/

Translation button available!

In een primeur bevat de digitale vezel geheugen, temperatuursensoren en een getraind neuraal netwerkprogramma voor het afleiden van fysieke activiteit.

Koop oude kleren voor onzichtbaarheid en privacy.
Want MIT-onderzoekers hebben de eerste programmeerbare vezel gemaakt met digitale mogelijkheden, die uw activiteiten kan detecteren, opslaan, analyseren en afleiden, nadat ze in bijvoorbeeld een shirt zijn genaaid.

Professor Yoel Fink zegt, dat digitale vezels de mogelijkheden voor textielstoffen vergroten in het blootleggen van verborgen patronen in het menselijk lichaam, die kunnen worden gebruikt voor het monitoren van uw fysieke prestaties, en medische gevolgtrekkingen kunnen maken, en ziekten vroegtijdig detecteren…

Of misschien bewaar je op een dag je trouwmuziek in de jurk die je op de grote dag droeg…

Fink en zijn collega's beschrijven de kenmerken van de digitale vezel in Nature Communications.
https://www.nature.com/articles/s41467-021-23628-5
Tot nu toe waren elektronische vezels analoog - met een continu elektrisch signaal - in plaats van digitaal, waarin ‘discrete stukjes informatie’ kunnen worden gecodeerd en verwerkt in nullen en enen.

"Dit werk presenteert de eerste realisatie van een stof met de mogelijkheid om gegevens digitaal op te slaan en te verwerken, waardoor een nieuwe informatie-inhoudsdimensie aan textiel wordt toegevoegd en textielstoffen letterlijk kunnen worden geprogrammeerd."

Honderden chips op microschaal
De nieuwe vezel is gemaakt door honderden vierkante digitale silicium chips op microschaal in een voorvorm te plaatsen, die vervolgens werd gebruikt om een polymeervezel te maken. Door de polymeerstroom nauwkeurig te regelen, konden de onderzoekers een vezel creëren met een continue elektrische verbinding tussen de chips over een lengte van tientallen meters!

De vezel zelf is dun en flexibel en kan door een naald worden gehaald, in stoffen worden genaaid en minstens 10 keer worden gewassen zonder af te breken.

"Als je het in een shirt stopt, voel je het helemaal niet. Je zou niet weten dat het er was."

Opening van verschillende gebieden aan mogelijkheden
Het biedt bijvoorbeeld een manier om individuele elementen binnen een vezel te besturen, vanaf één punt aan het uiteinde van de vezel. "Je kunt onze vezel zien als een gang, en de elementen zijn als kamers, en ze hebben elk hun eigen unieke digitale kamernummers", legt een van de onderzoekers uit.

Een digitale vezel kan ook veel informatie in het geheugen opslaan. De onderzoekers waren in staat om informatie op de vezel te schrijven, op te slaan en te lezen, waaronder een 767-kilobit full-color kort filmbestand en een muziekbestand van 0,48 megabyte. De bestanden kunnen twee maanden zonder stroom worden opgeslagen.

Toen ze 'gekke ideeën' verzonnen voor de vezel, dachten ze aan toepassingen, zoals een bruidsjurk die digitale bruiloftsmuziek zou opslaan in het weefsel van de stof, of zelfs het verhaal van de creatie van de vezel in zijn componenten schrijven.

Ja, men heeft de weg al vrij gemaakt voor het maken van het eerste digitale kledingstuk!

Kunstmatige intelligentie op het lichaam
De vezel zet ook een paar stappen vooruit in kunstmatige intelligentie (AI), door in het vezelgeheugen een neuraal netwerk van 1.650 verbindingen op te nemen. Nadat ze het rond de oksel van een shirt hadden genaaid, gebruikten de onderzoekers de vezel om 270 minuten aan lichaamstemperatuur gegevens aan het oppervlak te verzamelen van een persoon, die het shirt droeg. Daarna analyseerden ze hoe deze gegevens overeenkwamen met verschillende fysieke activiteiten. Getraind op deze gegevens, was de vezel in staat om met 96 procent nauwkeurigheid te bepalen met welke activiteit de persoon die hem droeg, bezig was.

Door een AI-component aan de vezel toe te voegen, worden de mogelijkheden nog groter, zeggen de onderzoekers. Stoffen met digitale componenten kunnen in de loop van de tijd veel informatie over het hele menselijke lichaam verzamelen, en deze ‘weelderige gegevens’ zijn perfect voor algoritmen voor machine learning, aldus de onderzoeker.

"Dit soort textiel zou kwantiteit en kwaliteit open-source gegevens kunnen opleveren voor het onttrekken van nieuwe lichaamspatronen, die we voorheen niet kenden."

Analytische macht
Met deze analytische macht zouden deze vezels op een dag de mensen in realtime kunnen detecteren en waarschuwen voor gezondheidsveranderingen, zoals een daling in hun ademhaling.... lees verder op:

https://eindtijdnieuws.com/

https://eindtijdnieuws.com/satanische-rituelen-op-de-g7-top-in-cornwall-van-11-13-juni-2021-video/

Satanische rituelen op de G7-top in Cornwall van 11-13 juni 2021 | Video

Wereldleiders vergaderen jaarlijks, dit maal fysiek in het Verenigd Koninkrijk, om de Great Reset, ‘Build Back Better’, te bespreken. Verder enkele fragmenten van de satanische rituelen, die er plaatsvonden.

Achter gesloten deuren werd er onder andere gesproken over de ‘verbetering van de wereldwijde gezondheid’, de ‘aanpak van de klimaatverandering’ en ‘het eerlijker maken van de wereld’.

Allereerst, wat is de G7?
De Groep van Zeven, of G7, bestaat uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Duitsland, Italië, Frankrijk en Japan. Ook de Europese Unie neemt deel, maar omdat de EU geen land is, telt het niet mee als officieel lid. De leiders van Australië, India, Zuid-Korea en Zuid-Afrika werden als gasten uitgenodigd.

Voor hen geldt geen persoonlijke afstand van 1,5 meter
Let goed op de lichaamstaal, en natuurlijk… geen social distancing.
En ‘de pandemie’, verklaart Boris Johnson, ‘zou wel eens langer, veel langer kunnen gaan duren’.
Na de inleiding, die voor onze oren bestemd is, wordt de journalistieke pers een beetje belachelijk gemaakt en bestempeld als een gigantisch mediacircus, en door Boris Johnson gevraagd te vertrekken, zodat zij achter gesloten deuren met ‘de keerzijde van de chat’ kunnen gaan beginnen.

Vreemde satanische rituelen
Dit zijn de mensen, die beslissen wie leeft en wie sterft, terwijl vreemde satanische rituelen plaatsvinden in de straten en op het strand van Cornwall!
De weg is afgezet, en zelfs de politie gaat voor de ‘in het rood geklede stoet zonder ziel’ aan de kant...

https://eindtijdnieuws.com/

translation button available

SHOW MORE

Created 1 year ago.

76 videos

Category None

Endtimenews presents explosive news about the end times: important, censored news shaking the world, banned from YouTube

Be informed of the end time events.

Please share. Time is short!