Epicrotus

Τα φερέφωνα του διεθνισμού παίζουν συνέχεια την ίδια κασέτα προσπαθώντας να παρουσιάσουν την παθητική αυτοκαταστροφή ενός Έθνους σαν ηθική υποχρέωση. Ενημερωθείτε κι ενημερώστε τους ανθρώπους γύρω σας.

Όταν ένας εργατικός μετανάστης παίρνει τα λόγια του πρωθυπουργού για μπόλιασμα πολύ σοβαρά. Comic relief.

Για τις φίλες/ους που το ζήτησαν, το αγγλόφωνο βίντεό μου "A Message Of Solidarity" με ελληνικούς υπότιτλους.

The globalist politicians, institutions, EU, UN, leftists, multinational corporations and the ideologues that push for the Great Replacement Agenda must be confronted from all European natives. A message of solidarity. Apologies to Anglophones. English is not my mother tongue.

Παρουσίαση της μελέτης του ΟΗΕ σε συνοπτική μορφή γιατί κάποιοι συνεχίζουν να ισχυρίζονται ότι είναι θεωρία συνωμοσίας. Το αρχικό βίντεο υπάρχει εδώ: https://bitchute.com/video/6betyrT8gLPr/

Οι γυναίκες της εισβαλλόμενης φυλής ήσαν ιστορικά για τους εισβολείς μέρος των λάφυρων. Σήμερα οι διεθνιστές που θέλουν τη δημιουργία ενός μιγά μαζανθρώπου χωρίς ρίζες, προσπαθούν να πείσουν τις (λευκές) εισβαλλόμενες γυναίκες να πάνε από μόνες τους με τους εισβολείς.

Μετά τα επεισόδια μεταξύ Κρητικών & Πακιστανών στο Τυμπάκι, έγιναν προσαγωγές στα Δικαστήρια Ηρακλείου. Μία αυθόρμητη προσέγγιση για το τι πρόσεξα.

Οι κεφαλές του Μεταπολιτευτικού Κοινοβουλευτισμού απαγγέλουν εν χορώ: "Είμαστε περήφανοι για όσους καλωσορίζουν τους εισβολείς με ανοιχτές αγκάλες".

Πώς θα διαχειριζόταν ακόμα κ ένα ευαίσθητο θέμα σαν αυτό των ασυνόδευτων ανηλίκων ένα Εθνικό Κράτος; Αποδομήστε τον ισχυρισμό ότι η Αφροασιατική Εισβολή κ ο Εποικισμός γίνονται για ανθρωπιστικούς λόγους.

Το διεθνιστικό σύστημα που διαχειρίζεται την κληρονομιά του Ελληνικού Πολιτισμού θέλει να μας πείσει ότι δεν είναι σωστή η εθνική περηφάνεια, ενώ ο εχθρός απέναντι είναι αναπολογητικά περήφανος κ διεκδικητικός που είναι Τούρκος. Κάτι δεν πάει καλά...

Όλα μπορεί να πάνε θαυμάσια μέχρι κάτι μικρό να τα τινάξει στον αέρα. Δύο πράγματα μοιάζουν μέχρι μια ελάχιστη διαφορά να εμφανίσει το χάσμα μεταξύ τους. Συνειρμοί πάνω στις διαφορές και τις ομοιότητες.

"Δεν είναι δικιά σου η Ελλάδα ρε φασίστα για να απαιτείς κλειστά σύνορα". Κάποιες σκέψεις.
Ενημερωθείτε κι ενημερώστε τους ανθρώπους γύρω σας. Η κλεψύδρα αδειάζει.

Αυθόρμητες σκέψεις με αφορμή την καλοπροαίρετη επιθυμία "Θέλω τα παιδιά μου να έχουν καλύτερη ζωή από μένα".

Αυθόρμητες σκέψεις σχετικά με τα δύο αυτά θέματα κ κείνους που βρίσκονται σε άρνηση. Για να καταλάβετε τη θέση μου, φανταστείτε η Ελλάδα να κατοικείται μόνο από έγχρωμους κ νέγρους αλλά η Αγία Σοφία να είναι ορθόδοξος ναός. Όλα καλά; Κλιπάκι φτιαγμένο για το τουίτερ, όπου δέχεται βίντεο έως 140".

Επιλογή σκέψεων του διανοητή Γουσταύου Λε Μπον μέσα από το κεφάλαιο "Κοινωνική Άμυνα" της "Πολιτικής Ψυχολογίας" του 1910. Για περαιτέρω μελέτη, θα πρότεινα το ομώνυμο βιβλίο των εκδόσεων Ζήτρος.

- Κράτος: Απαιτώ ίση μεταχείριση για όλους αλλά αυτούς εδώ μην τους πειράξει κανείς. Θα ΄χει να κάνει μαζί μου. Ετοιμάζω κάτι νόμους μούρλια.
- Μάλιστα, ό,τι πείτε. Σίγουρα πρόκειται για κάτι σοφό.
Κλιπάκι φτιαγμένο αρχικά για το τουίτερ.

Το διεθνιστικό σύστημα θέλει οπωσδήποτε όλοι οι υπήκοοί του στον Δυτικό Κόσμο να αγαπηθούν και να ζήσουν αγκαλιασμένοι σε ένα τεράστιο πολυφυλετικό, πολυπολιτισμικό, πολύχρωμο λιβάδι σαν καλά παιδάκια.

Αυτά ζούμε στο τουίτερ μάγκες...
Γρήγορο κλιπάκι για μία αστεία τουιτερική ιστορία την Ημέρα του Πατέρα (21/6)

*ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΤΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2020 (175 ΕΚ ΕΥΡΩ). ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 2017-2020 ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ 671,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!
Μία γρήγορη ματιά σε όσους ισχυρίζονται ότι ενδιαφέρονται για την υπογεννητικότητα κ για αυτό είναι υπέρ της μαζικής μετανάστευσης.
Βιντεάκι φτιαγμένο αρχικά για το τουίτερ, όπου επιτρέπονται βίντεο έως 140".

Ένα σύντομο σκετσάκι ως παραβολή γιατί κάποιοι δυσκολεύονται να καταλαβαίνουν για τι πράγμα μιλάμε.
Κλιπάκι φτιαγμένο αρχικά για το τουίτερ, όπου επιτρέπονται βίντεο έως 140".

Είναι η Διαφορετικότητα κάτι εξ ορισμού καλό; Είναι ο Πολυφυλετισμός ευλογία; Ενημερωθείτε κι ενημερώστε τους ανθρώπους γύρω σας.
Πηγή: https://thuletide.wordpress.com/2020/06/04/diversity-meta-analysis/?fbclid=IwAR3D8RHyz6Mvw8n5Av5Ti5XaTf6VY7OiHsMikFIsBYzraUjcpZrK3F85mPQ

Πρόσφατα εισήχθη και στην Ελλάδα ο όρος "λευκό προνόμιο". H Lauren Rose έχει γνωρίσει σε βάθος στη χώρα της εδώ και χρόνια αυτού του είδους την υπονομευτική πλύση εγκεφάλου και έχει κάτι να μας πει.

Η σημασία του συναισθήματος της ντροπής και της πρόκλησής του στους άλλους για μία κοινωνία κι έναν πολιτισμό, ιδιαίτερα ανάμεσα στα δύο φύλα.
Οι ηθικοί αρμοί μιας κοινωνίας χαλαρώνουν εκ των έσω, την ώρα που ο εχθρός βρίσκεται όχι απλά προ των πυλών αλλά έχει αρχίσει να πλημμυρίζει τις πατρίδες μας.
Παρουσίαση εμπνευσμένη από τη δουλειά του Way Of The World που υπάρχει σε βίντεο με τίτλο "Why Women Have No Shame". Ενημερωθείτε κι ενημερώστε τους ανθρώπους γύρω σας.

Μία τελευταία συνοπτική ανάλυση στη γνωστή δήλωση περηφάνειας που έγινε στη Βουλή των Ελλήνων.
Ενημερωθείτε κι ενημερώστε τους ανθρώπους γύρω σας.

Τη 2η υψηλότερη φορολόγηση εργαζομένων με παιδιά ανάμεσα στις χώρες του ΟΟΣΑ έχει η Ελλάδα σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη.
Πηγή: https://www.kefim.org/deltio-typoy-ekthesi-toy-tax-foundation-gia-ti-forologiki-epivarynsi-tis-ergasias/
Ενημερωθείτε κι ενημερώστε τους ανθρώπους γύρω σας.

SHOW MORE

Created 1 year ago.

57 videos

Category Education

Υπέρ των Ευρωπαϊκών Εθνών, κατά του Σχεδίου Αντικατάστασης Πληθυσμών & της Αφροασιατικής Εισβολής. Προσπαθώ να μην φλυαρώ. Φτιάχνω βίντεο όταν κρίνω πως έχω κάτι να συνεισφέρω.

In defense of European Nations, against the Replacement Migration Agenda and the Afro-Asian Invasion. I try not to jabber. I make videos when I think that I have something to contribute.