Fafy

channel image

Fafy

Fafy

subscribers

Egyéni vélemény nyilvánítás a Magyar Péter rendezvényen

Ma (2024. március 10-én) történt Berlinben a "Békét a háborúskodás helyett!" címmel meghirdetett demonstráción:
"Dr. Heiko Schöninget elvitték a rendőrök a 2024. március 10-i, békéért tartott tüntetésről. Még azelőtt, hogy a demó elkezdődött volna. Még mielőtt elmondhatta volna a beszédét. További információ egyelőre nincs."
Markus Haintz, német ügyvéd jelezze a berlini rendőrség felé, hogy ő óhajtja képviselni dr. Schöninget. Haintz jelentkezni fog, amint új hírei vannak.

2024.03.16.

2024.03.16.

2024.03.16.

2024.03.16.

2024.03.16.

Sarlóspuszta 2024.03.06.


Winnipeg Biolaboratóriuma évek óta együtt mûködött kínai biolaboratóriumokkal és bioterrorizmusra utaló kutatásokat végeztek közösen!
Forrás:Szõke Mária Magdolna 2024. márc. 4.

Egy palesztin ellenálló dokumentumfilmje

Egy palesztin ellenálló dokumentumfilmje,1.rész

Az Egyesült Államok fővárosában Washingtonban Ron Johnson amerikai szenátor e hét elején történelmi fontosságú kerekasztal-beszélgetést szervezett olyan szakértőknek, akik végzettségük, tudományos munkásságuk, illetve politikai tisztségük révén megkérdőjelezhetetlenül kompetensek levonni a konklúziót, az egész COVID-panama jelenségről. Ezeket az embereket, akik részt vettek a “ Mit rejtegettek a világ elől a szövetségi egészségügyi ügynökségek és a COVID-kartellek?” című szakértői konferencián tudományosan és társadalmilag is leleplezték, mekkora hihetetlen, globális hazugság volt az egész pandémia-mese és az ehhez kapcsolt vakcina-propaganda.
És ezeket az embereket nem lehet “konteósnak” nevezni, ugyanis tudásuk és végzettségük messzemenően felette áll mindazoknak , akik a meghazudtolt “tudományosság” nevében globális terrortámadást indítottak a Föld lakosai ellen 2020 elején, aminek a “COVID19-pandémia” nevet adták.

V.Alkotmányjogi konferencia
2024.02.24.

John Watts: „Szia, Rishi Sunak. Annyi mondanivalóm van, de olyan kevés az időm. A nevem John Watts, és egyike vagyok azoknak, akiket a COVID-oltás maradandóan megbetegített ebben az országban.

Azt akarom, hogy a szemembe nézz, Rishi Sunak, és azt akarom, hogy lásd a fájdalmat, a traumát és a szomorúságot a szememben. Minden segítség nélkül maradunk. Nem csak én sérültem meg a COVID-oltástól a jelenlevők közül, hanem egy másik ember is van itt, akinek az életét szintén tönkretette ez a C19 vakcina.

Ismerek olyan embereket, akiknek az oltás miatt amputálni kellett a lábukat. Ismerek olyan szívbeteg embereket, mint én. Sokan lettünk ilyenek miattad, miattatok! Ezért kellett támogató csoportot létrehoznom Skóciában a Covid-19 vakcina által érintett emberek gondozására?

Malcolm Roberts ausztrál szenátor egy meghallgatáson kijelentette amit a világ értelmesebbik része egy ideje tud, éspedig, hogy a COVID-19 világjárványt „globálisan tervezték és koordinálták” már évtizedekkel azelőtt, hogy rászabadították volna az emberiségre ezt a tömeggyilkos, példátlan hazugságot.
„Egyértelmű, hogy ez egy globálisan összehangolt terv volt. Az is világos, hogy nem hat hónap, nem két év alatt fogant meg, hanem évtizedek alatt” – mondta Roberts szenátor a COVID-19-el kapcsolatos vizsgálati meghallgatáson.

„Ebben az országban törvénymódosításokat hajtottak végre, hogy ellenőrizni lehessen az orvosokat és az embereket. De az emberek felébrednek. Tudjuk, hogy az egész csak álhírek ,hamis propagandák sorozata volt. És félrevezettek minket.”

"De mi utánatok fogunk menni, ti a bűnös tömeggyilkosok!" - tette hozzá Roberts szenátor. – Utánajárunk, és felelősségre vonunk benneteket. És nyilvánosságra hozzuk a globális napirendjét a megbüntetéseteknek, hogy Ausztrália lakossága a jövőben szabadon élhessen.”

A 2024-es választások jelöltjei csatlakoznak a veszélyes COVID-injekciók ellen felszólaló több ezer orvoshoz

2024.01.19.

2021.július 21.Népítélet rendezvény

Riport Noll-Szatmári Enikővel

2023.11.27.Magnetház

SHOW MORE

Created 2 years, 7 months ago.

501 videos

Category None

Oltatlan, ellenálló