fejkpirat

fejkpirat

fejkpirat

subscribers

[20.06.13] Vildmarken är mitt hem. Vågen är min fiende. Hör mig vråla!

Tack vare mina sköna föräldrar så blev jag aldrig någon vacker svan eller ens en ful ankunge. Istället blev jag den fetaste jäveln i hela världen.

Musik: "Dub Spirit" by Jingle Punks, "Prelude No.16" by Chris Zabriskie, "Called Upon" by Silent Partner, "I Blink / She's Gone" by Josh Lis, "Bring Me Your Sorrow" by Dan Lebowitz & "Heavenly" by Aakash Gandhi.

[20.03.28] Tidsmaskinen tar mig och Majsan tillbaka till 2012, då jag var mitt uppe i min tid på Campus i12.

Musik: "Eighty Miles" by Vyen, "Safe and Sound" by Capital Cities.

[20.01.20] Sista delen av af Trötthet är lite som en krönika över mitt 2019 och livet i största allmänhet. Några saker som den innehåller är julen, Donken, sexklubbar, Kristianstad, Youtube, kyrkor och löpning.

Musik: "Eighty Miles" by Vyen, "Slow Times Over Here" by Midnight North, "Kiss the Sky" by Aakash Gandhi, "Nimbus" by Evening Land, "It's All Happening" by Huma Huma, "Shut Up and Dance" by Walk the Moon.

[19.12.14] Mitt i en kall trädgård drömmer jag mig tillbaka till högstadiet, saknar mina vänner och minns den där gången då jag gled runt i en kyrka för att kolla på fina saker.

Music: "Let it Snow" by Dj Quads, "Sunshine" by The Mini Vandals, "I Saw Three Ships" by Audionautix is licensed under a Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/). Artist: http://audionautix.com/

[19.11.22] Jag uppfinner en tidsmaskin vilket gör att jag kan visa hur mitt liv ser ut 2019, samt även berätta vad fan jag egentligen gjorde under sommaren! Det går att sammanfatta med festivaler, psykisk ohälsa, rasistdjur, nakenchocker och fina kyrkor.

Music: "Dub Spirit" by Jingle Punks, "Palms" by Bobby Renz / Text Me Records, "Lost Native" by Nate Keefe with The Bow Ties, "I Blink / She's Gone" by Josh Lis, "Despite the Traffic" by Wes Hutchinson.

[19.09.15] Skolstart, alligator-aids och ljuva minnen av den där naturfilms-linjen i Polen som jag aldrig kom in på.

Music: "Dub Spirit" by Jingle Punks, "Slow Times Over Here" by Midnight North.

[19.10.05] Skolan går bra och livet är helt okej. En sak som inte går bra är jakten på det perfekta bäverfotot.

Music: "Dub Spirit" by Jingle Punks, "All Aboard" by Silent Partner.

[19.08.08] Sveriges natur är fucking amazing! Tillsammans med Torulf och Sälen njuter jag av livet i Stenshuvuds Nationalpark.

Musik: “Give” by Silent Partner, “Bring Me Your Sorrows” by Dan Lebowitz, “Hermanos Ranchero” by Biz Baz Studio.

[19.07.23] I min ständiga jakt på någon att para mig med, stötte jag på jongleringens sköna konst och fick ett nytt kall i livet. Två år senare kunde några forskare glatt konstatera att jag varken var luggen eller bra på att jonglera. Allt var, med andra ord, precis som vanligt.

Musik: "Eighty Miles" by Vyen, "Slow Times Over Here " by Midnight North.

[19.07.07] Filmnörden i mig lever ut sina fantasier i en weird rekommendation av en helt okej film.

Musik: "Waltz to Death" by Sir Cubworth

[19.06.08] Fick copyright claims på all musik i videon så jag klippte ihop en ny version.

[2018] I början av året fann jag mig själv sittande med 800 ofärdiga vloggar från året innan. Jag satte ihop alla till en årskrönika. Den fick en död geting i betyg.

Musik: "Dub Spirit" by Jingle Punks, "Terrier Waltz" by Nate Keefe with The Bow Ties, "Nimbus" by Eveningland.

[19.05.25] Just när jag ska till att njuta av den sköna sommaren stöter jag på min ärkefiende Bengt, den onda geten. Strax innan det upptäcker jag en hednisk offerplats och strax efter Bengt spanar jag in Galleria Boulevards takvåning.

Musik: "Terrier Waltz" by Nate Keefe with The Bow Ties, "Portal Trip" by Asher Fulero, "Nimbus" by Eveningland.

[19.06.18] I den här videofilmen hittar jag en Sphinx, bjuder in mig själv till Knugens slott och konstaterar glatt att det äntligen har blivit sommar.

Musik: "Palms" by Bobby Renz / Text Me Records, "All Aboard" by Silent Partner, "Eighty Miles" by Vyen, "Nimbus" by Eveningland.

[19.05.01] Jag jobbar med ett arbetsprov och spenderar lite tid i ett wasteland.

Musik: "Eighty Miles" by Vyen, "Digital Solitude" by Silent Partner, "Sunshine" by The Mini Vandals.

[2019.06.05] Jag fick massa copyright claims på de tre sista delarna av Knösus Knork så jag tog bort musiken och gjorde om allt till en enda video. Enjoy!

[19.02.02] Knösus Knork 5 - Rymdkikare
Jag pratar utbildningar och såna där saker som man kollar på rymden med.

[19.02.13] Knösus Knork 6 - Ishacka
Tomb Raider har väckt upptäckaren i mig och godhetskrigare i svenska skolan gör mig trött.

[19.02.23] Knösus Knork 7 - Alpinyxa
En rättelse angående den där jävla ishackan, Life is Strange-inspiration och en djup suck över att min mobil inte vill fungera längre.

Musik: "Kiss the Sky" by Aakash Gandhi.

[18.12.24] Julafton till ära gnäller jag om att även fattiga kan fira jul samt listar alla mina favorit-kalendrar.

Musik: "Let it Snow" by Dj Quads.

[18.11.20] Jag har ju som bekant god hand med pensionärer, gamlingar och annat pack. Det är därför hög tid att flytta mina "gröna fingrar" ut i naturen och samtala lite med djuren som bor där.

Musik: "Terrier Waltz" by Nate Keefe with The Bow Ties.

[18.10.11] I ett försök till att utveckla vloggen byter jag namn på den och försöker även att bli mer seriös. Jag behandlar viktiga ämnen som arbete, att må dåligt och varför Anna är en speciell person.

Musik: ”I Blink / She’s Gone” by Josh Lis.

[18.08.29] Boule-tävlingar, time lapse, sex, skön natur och vuxenmobbing. Min sommar har ändå varit jävligt nice!

Musik: "I Blink/She's Gone" by Josh Lis, "Heartbreaking" by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/). Artist: http://incompetech.com/

[18.07.06] Snart är det sommar igen. Det hindrar inte mig från att se bakåt på nio konstiga saker som hände tidigare i år.

Musik: I have no idea.

[17.02.03] Under mellandagsrean funderar jag på att köpa något roligt och min dumma katt Majsan har lovat att hjälpa till med renoveringen.

Musik: "I'm Fly" by Gunnar Olsen.

[16.12.12] I min andra vlogg har jag ångest över att vlogga offentligt, stora planer på köpa en katt och sen funderar jag på att fånga en Tomte.

Musik: "Dub Spirit" by Jingle Punks.

[18.05.12] Jag har god hand med gamla människor då jag både är intresserad av historia samt en expert på att dikta som om det vore yngre stenåldern. Därför skriver jag ett brev till min mormor. Hon kommer att älska det!

Musik: "Prelude No. 16" by Chris Zabriskie.

[16.11.11] Min allra första vlogg. Den är filmad en kall novemberdag, i ett försök till att utmana mig själv. Ämnen som avhandlas är dalkullor, psykisk ohälsa och storleken på julgranar.

Musik: ”Dub Spirit” by Jingle Punks.

SHOW MORE

Created 1 year, 11 months ago.

24 videos

CategoryVlogging

Vloggar om allt möjligt. Helt på svenska och oftast i Sverige.

[20.06.30] Fixade mina taggar, beskrivningar och min playlist så nu borde det vara lättare att hitta saker.