felemelkedes

A filmrészlet az Idő Urai című filmből lett kiragadva. Mindenki oda teszi, ahova tudja.

A világ vezetői nem egy társadalmi/gazdasági szervezet tagjai, hanem különböző vérvonalakhoz köthető családi dinasztiák, amelyek már évezredek óta kínozzák, uralják és szipolyozzák az emberiséget világ szerte. Ezen 13 család a következő:

1. Rothschild (Bauer) - Pindar
2. Bruce
3. Cavendish (Kennedy)
4. de Medici
5. Hanover
6. Habsburg
7. Krupps
8. Plantagenet
9. Rockefeller
10. Romanov
11. Sinclair / St. Clair
12. Warburg (del Banco)
13. Windsor (Saxe - Coburg - Gothe)

A videórészlet a 2015-ben feltöltött "Az Emberiség Történelme - Kék Vér Igaz Vér" című videómból származik.
Eredeti videó: https://www.youtube.com/watch?v=J8Tg-y8DOVs&t=1262s

Az Európa Tanács állásfoglalása az oltás kötelezővé tételének megtiltásáról és az oltatlanok diszkriminációjának elkerüléséről: https://pace.coe.int/en/files/29004/html

Az illuminátusok csicskabábjai bejelentették az oltásigazolás bevezetését. A videó párhuzamot von a Nürnbergi zsidóellenes törvények és az oltatlanok ellen bevezetésre kerülő fajfasiszta diszkriminatív rendeletek és törvények között
Források:
Wikipédia Nürnbergi törvények
https://hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%BCrnbergi_t%C3%B6rv%C3%A9nyek
Az Európa Tanács állásfoglalása az oltás kötelezővé tételének megtiltásáról és az oltatlanok diszkriminációjának elkerüléséről
https://pace.coe.int/en/files/29004/html
SARS-CoV-2 proteáz-gátló gyógynövények és összetevők
https://www.youtube.com/watch?v=cxUp2aWkEnk
A CDC állásfoglalása a maszkhordás és a távolságtartás szükségszerűségéről a második oltás után is:
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/faq.html

Álom egy több ezer méter magas fáról...

A mindent látó szemes illuminátus hatalmi piramis exotériai értelmezését és a mögötte megbújó nem taglalt másik jelentését igyekszem kifejteni.

Legújabb álmomban az Alföld alá nyertem betekintést...

2016.03.10-én beormusozva egy összefüggő információhalmaz jött letöltésben Jézusról és a karakterének lehetséges jelentéséről. Figyelem! A videóban elhangzó gondolatok NEM Biblikusak.

2017. december 31-én ittam meg az utolsó korty alkoholt. Habár sosem voltam alkoholista, de egy ellenállhatatlan indíttatás fogott el, hogy még ünnepnapokon se fogyasszam, mert nem szolgál.
Mind egészségügyi, mind spirituális fejlődés szempontjából esszenciális döntésnek bizonyult később.

2010. december 31-én kapcsoltam ki végleg a televíziót.
Életem legjobb döntése volt.
Az inkarnációs fejlődésem körülbelül 89%-a ezután indult be.

A Youtube (Google) cenzúrája miatt biztonsági felvételt készítettem a videógráfiámról.

195. § Aki mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel jelentős érdeksérelmet okoz, ha más bűncselekmény nem valósul meg, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Ezúttal személyesebb hangvételű beszélgetésre kerítettünk sort Oláh Sanyival. A videó többek között Sanyi életének történetébe, kritikus pontjaiba és jelenlegi tevékenységébe nyújt betekintést.

Akinek nem inge...

A kínálat széles: kereszténység, ateizmus, materializmus, jobboldal, baloldal, fehér bőrű, fekete bőrű, magyar, spanyol, amerikai, zsidó, cigány, orosz, feminizmus, hímsovinizmus, stb. Mindenféle kocka tálcán van kínálva a dualitás által, Ti pedig önként zárjátok magatokra a kockákat. A kiút a kockákból befelé vezet.

Az egyik lépéselőnye az illuminátusoknak az egyesülés és összefogás. Amíg dualitás alapú nézetek (vallások, skizoid sosem létezett jobb- és baloldal, stb.) határozzák meg döntéseiteket, sosem lesz valódi összetartás. Változtatni kellene...

Miután megindult az ébredés és az emberek egyre szkeptikusabbak a tömeges halálozás és tömeges fertőzöttség tekintetében, illuék úgy döntöttek újra előhúzzák a terrorista kártyát és aktiválják emberölő ügynökeiket, hiszen a félelmet muszáj fenntartani.

Nyilvánosságra hozták az országos szlovák koronavírus tesztelés részeredményét. A 5.458.000 főt számláló teljes szlovák lakosságból 3,625,332 emberen végezték el a tesztet. Ez a teljes lakosság 66.42%-a. Összesen 38.359 ember eredménye lett pozitív, ami az összes letesztelt ember 1.06%-a.
Forrás:
https://www.webnoviny.sk/celoplosne-testovanie-na-slovensku-vysledky/

A háttérhatalom csicskái fokozatosan szorítják a kötelet a nyakatok körül. Intézkedéseiknek lélektani hatásaiért senki nem fog felelősséget vállalni. Szerintetek minek tartanak titeket megvezetőitek? Igen, négy lába van.

A jelenlegi tudományos, vallási, spirituális és egészségügyi helyzet mind Magyarországon, mind globálisan halálközeli állapotban van. Ennek felszámolása, valamint több évezrednyi lélekirtó elmeprogram és fizikai leépülés visszafordítása egy több lépcsőből álló folyamat lesz. Kifejtem hogy lehetne ezt elvégezni megakadályozva az Új Világvallás kiépülését.

A sorozatos cenzúra miatt úgy érzem felesleges a youtube-ra támaszkodnom az információmegosztás tekintetében. 7 év után úgy döntöttem szétosztom a csatornám:
A youtube által potenciálisan betiltandónak ítélhető tartalmakat bitchute-ra, lbry.tv-re, illetve a jövőben egyéb videómegosztó csatornákra töltöm fel, míg a "biztonságosabbnak" ítélt tartalmakat a youtube-ra is.
Bitchute csatornám: https://www.bitchute.com/channel/EivY6z53J6SF/
lbry csatornám: https://lbry.tv/@felemelkedes:e

Az azóta betiltott rozmaring tinktúra készítésről szóló videó folyománya. Egy hónap telt el az elkészítés óta, íme a végeredmény. Eredeti videó az elkészítésről
https://www.bitchute.com/video/ffdOewIrLQWY/

EREDETI YOUTUBE FELTÖLTÉS: 2020. október 19.
A félelem alapú elmeprogramozás gőzerővel beindult, hogy legitimizálják a kényszeroltást. Rajtatok múlik, hogy beveszitek-e a mainstream média és a transzhumanista honlapok paráztatását, vagy önálló kutatásra fordítjátok az időt.

EREDETI YOUTUBE FELTÖLTÉS: 2020. október 12.
Az USA külügyminisztériumának hivatalos oldalán a Freedom of Information Act (Információszabadságról szóló törvény) égisze alatt hivatalos kérvényeket lehet beadni bizonyos információk nyilvánosságra hozataláért. Denetra D Sinegar kérvényt nyújtott be Gilgamesh újraélesztő kamrájára, valamint a testére és az eltemetett Nefilim pontos helyére vonatkozó dokumentumok feltárására.
Itt találjátok:
https://foia.state.gov/Search/Search.aspx
A Search Terms mezőbe ezt írjátok: nephilim majd nyomjatok entert
A legfelső találatra kattintsatok: Department of State FOIA Log 2018
Denetra D Senigar kezdetű sor.
Eredeti forrás:
https://www.youtube.com/watch?v=5y6hRpaCs7U&t=2s

SHOW MORE

Created 1 year, 4 months ago.

98 videos

Category None