FreeBit

FreeBit

FreeBit

subscribers

In deze video, gaan we praten over de waarheid van COVID-19 re-infecties. Verschillende bronnen zeggen dat u steeds opnieuw geïnfecteerd kan raken met het coronavirus. Deze uitspraak creëert een boel stress bij veel mensen.
Deze studie laat zien als u reeds geïnfecteerd bent geweest en antilichamen hebt aangemaakt, de kans dat u herhaald geïnfecteerd raakt slechts 2 op de 10.000 is. Slechts 1 uitzonderlijk geval deed zich voor in deze studie.

Originele Engelse video van Dr. Eric Berg. https://www.youtube.com/watch?v=hQXVQ0RbFzA
De bronlink naar de studie; https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.01.15.21249731v1
Met dank aan Dr. Eric. Berg.

In this video, we’re going to talk about the truth about COVID-19 reinfections. Certain groups are saying that you can keep getting reinfected over and over again with the coronavirus. This is creating a lot of stress for many people.

According to a study on reinfection, if you were infected with COVID-19 and you have antibodies, the odds of being reinfected are 2 in 10,000. Only one severe case of reinfection occurred during this study.

Video in English with German and Dutch sub. Dit is een verkorte versie van Max Igans video; Coronavirus Fight the Lie waar Cristian Drosten van het RKI in een videosessie zegt 'Er is geen ziekte en er zijn geen doden'

De originele video van Max Igan: https://www.bitchute.com/video/lysORznY1N08/

De link naar de bron van Drostens video (Helaas verwijderd, waarschijnlijk door de toegenomen secuur) German Health Office "The Virus Doesnt Exist": https://terraherz.wpcomstaging.com/2020/12/17/drosten-sagt-es-gibt-kein-virus-damit-waere-die-regierung-erledigt/

In deze video beschrijft Dr.Berg waarom virussen van levensbelang zijn. Ze zijn in ons en om ons heen. Ze zorgen ervoor dat het microbioom in en om ons in evenwicht blijft. Na het zien van deze video zult u begrijpen waarom het een illusie is te denken dat de mensheid ooit in staat zou kunnen zijn om virussen uit te kunnen roeien. Uiteraard wordt dit feit door de msm virologen niet vermeld en helaas ook onderbelicht door artsen en virologen - met een gedegen reputatie - die zich hard voor onze vrijheid inzetten. Dat is de reden dat ik deze video van Dr. Berg heb voorzien van Nederlandse ondertiteling en hem hier heb gepost. (Dr Berg is daarvan op de hoogte) Voor de 'corona' tijd zou ik geen flauw idee hebben gehad dat er virussen in ons leven en ook nog eens een goede functie vervullen. Ik vermoed dat er wel meer mensen zijn die dat niet weten, of beter gezegd niet konden weten. Ik hoop dan ook dat ik voor die mensen een steuntje kon zijn, want van de msm hoeven we dat (buiten paniekzaaierij) niet te verwachten.

Andere bronnen: https://www.micropia.nl/nl/ontdek/virussen/long-reads-virussen/virussen-van-levensbelang/
https://www.micropia.nl/nl/ontdek/onzichtbare-wereld/in-en-op-jezelf/
https://www.nemokennislink.nl/publicaties/leven-dankzij-virussen/
https://www.lumc.nl/over-het-lumc/hoo/oraties-redes/2004/80805104343185/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21200397/
https://www.medicalnewstoday.com/articles/327167

SHOW MORE

Created 5 months ago.

3 videos

Category None