Jampagyatso68

Brussel Demonstratie 21 januari 2023
Voor Vrijheid en Mensenrechten

Mondkapjes zijn ongezond en nutteloos zegt Dr Carla Peeters, immunoloog al twee jaar. Zet af die nutteloze dingen. Ze schaden je gezondheid

Dr Jeff Hoeberghs spreekt zich uit tegen de coronahoax bij https://www.blckbx.tv/livestreams/nabeschouwing-persconferentie-2022-01-14

Schoonheid

Bakkie met Bergsma #220
In dit fragment legt Sietske uit waarom het verzet aan de goede kant staat van de wet.

19-1-2022 fakkeltocht voor de vrijheid
LIEFDE VRIJHEID GEEN DICTATUUR !!!

Thierry Baudet legt alles goed uit over de corona hoax en krijgt weerwoord van de oppositie. Dat weerwoord was zo buiten alle proportie dat ik het heb weggelaten. Behalve de belachelijke opmerkingen van Ploumen van wat eens de PvdA was. Thierry pareert ze allemaal die minkukels en WEF zetbaasjes in ons gekaapt parlement.

Amsterdam demo "Koffieslag" 16-1-2022
Tegen de QRdictatuur
Samen voor Nederland

boeddhistische impressies
zevenvoudige toevlucht meditatie
compilatie uit de jaren 2007 - 2008

Alle toespraken in het Westerpark.
De demo die verboden was door Halsema maar die ondanks politiegeweld een groot succes werd en eindige bij de grote bijeenkomst van Forum voor Democratie in het Westerpark.

5G death towers are killing vaxxed people when they use their cell phones. You caan be the next victim.

Dangerous grafeenoxide in vaccines is proved by the scientists of La Quinta Columna in Spain. It connects you directly with the internet.

Protest und Widerstand in Miltenberg 19 dezember 2021

The situation is very bad. We must fight for Freedom !

Op 19 december gaf FVD de bevolking een cadeau. Een FVD kerstmarkt tijdens de lockdown van het regime. Vrijheid is een geboorterecht en geen regime heeft het recht om ons grondrecht af te nemen. Een Gelukkig Vrij Kerstmis Allemaal.

Thierry Baudet mag van de rechter de discriminatie van de ongevaxten niet vergelijken met de discriminatoire maatregelen van de nazi's tegen de Joden in de aanloop naar de holocaust. Het polcor proces was aangespannen door het CIDI en werd omlijst met emotionele getuigenissen van joodse slachtoffers. Maar Baudet waarschuwde alleen met de vergelijking van de anti joodse maatregelen van voor de holocaust. Iets waarin hij door vele Joden gesteund werd. Hij moest vier tweets verwijderen op straffe van 25.000 euro.
Hoger beroep is aangetekend.
De Vrijheid van Meningsuiting in Nederland wordt aangevallen door het medisch totalitaire regime dat zich nu steeds meer van zijn gevaarlijke kant last zien.

Corona Ausschuss Reiner Fuelmich 2021

The Experts give warnings against the jab

Het Zevenvoudig Gebed in de Tibetaanse traditie

John waarschuwt tegen de injecties nadat precies uitkomt waarvoor wetenschappers als Mike Yeadon vorig jaar al waarschuwden : massale sterfte. Omikron is vaccinatieschade.Bescherm jezelf neem nooit een prik meer.Ga op zoek naar middelen om jezelf te ontgiften als je geprikt bent.

Excursie naar de expositie Pompeii the immortal city
November 2018

Dr Michael Brunner : Impfung kann man nicht verplichten

Indian Energy

Utrecht Demo 4-12-2021
tegen de corona dictatuur

SHOW MORE

Created 2 months, 2 weeks ago.

48 videos

Category Music

Politics Culture History