Gertjan01

Gertjan01

WAKE UP NOW

subscribers

FRANCE, GERMANY, ITALIE, PORTUGAL, UNITED KINGDOM AND A LOT OF NATIONS MORE STAND UP AGAINST THE TYRANI OF THE GOVERMENT'S. THE AWAKENING IS GOING ON IN FULL SPEED.

Het is bijna onwerkelijk wat iedereen ziet die echt wakker is. Een nep vliegtuig, het Capitool, Biden, Australie, de vaccinazi etc etc...

Nee, het is geen slechte droom maar echt werkelijkheid. Australie is een mooi voorbeeld. Mensen mogen bijna niet uit huis, 24.000 kinderen worden in een sporthal geinjecteerd met gif waarbij er 2 kinderen direct overlijden.

Mensen worden letterlijk uit hun huis getrokken en bij een overtreding betaal je duizenden euro's boete. Dit zijn feiten en wanneer je er met andere over praat lijkt het hun niet te raken of ze roepen dat het onzin is.Te bizar voor woorden.

Maar in agenda 2030 was er geen rekening gehouden met de kracht van het social media platform. Mensen ontwaken nu massaal en komen in verzet.

Ferd Grapperhaus vindt alles prima maar wanneer we kijken naar BPOC2020, dan sluiten de getuigenissen bijna naadloos aan bij de beelden die we weer zagen in Den Haag. Vaak wordt er door enkele agenten extreem proportioneel geweld gebruikt..

Niet alle agenten delen het gedachtegoed van Ferd Grapperhaus maar door de media wordt daar niets over verteld. De media zoomt alleen in op covid terwijl we inmiddels weten dat dit misbruikt wordt om agenda 2030 verder uit te werken.
Onze overheid misbruikt onze politie om hun plannen te verwezenlijken.

YOU OWN NOTHING AND WILL BE HAPPY zijn de magische woorden van KLAUS SCHWAB. Laten we hopen dat meerdere agenten gaan inzien dat zij aan de verkeerde kant staan.

DE DEEPSTATE WORDT KEIHARD TERUG GEPAKT. DE KOP VAN DE " SLANG" IS ERAF. BIDEN IS FINISHED EN AFGHANISTAN IS WEER VRIJ VAN DE DEEPSTATERS.

Frankrijk en Italië in meerdere plaatsen. Nederland op meerdere plaatsen.
Wereldwijd grote demonstratie tegen de GREAT RESET van Klaus Schwab.

IS DE GGD SCHULDIG AAN HET MOGELIJK OPZETTELIJK TOEBRENGEN VAN ZWAAR LICHAMELIJK LETSEL BIJ KINDEREN?
Kinderen krijgen binnenkort bezoek van de prikbus. Kinderen kunnen dan vanaf 12 jaar zonder toestemming van de ouders de GIFPRIK halen met alle gevolgen van dien.

MOCHT U EEN MANAGEMENT FUNCTIE HEBBEN BIJ EEN VAN DEZE ORGANISATIES OF BENT U WERKZAAM BINNEN DE ZORG IS DEZE FILM VOOR U EEN ECHTE AANRADER !

VAERS

In Vaers zijn 27 landen van de EU aangesloten.
In totaal zijn er ongeveer 50 landen.

Het aantal slachtoffers zijn officieel geregistreerd. De schatting is dat het daadwerkelijke aantal vele malen hoger ligt.

Wanneer een schouwarts iets anders op de akte plaatst dan wordt dit ook niet in Vaers geregistreerd.

Bij het plaatsten van het overzicht VAERS op je FB pagina zal FB je gaan bannen.

Vertrouw je het vaccinatiebeleid niet dan ga in gesprek met je werkgever en vertel jouw werkgever over VAERS en BPOC. In Lareb zou het aantal geregistreerde doden inmiddels ook zijn oplopen tot boven de 1000.

Kijk ook eens op www.artsenvoorvrijheid.be
Wereldwijd zijn er duizenden artsen die zijn opgestaan en hun stem laten horen. In Amerika zijn er de Frontlinedokters.
Alle partijen waaronder ook BPOC2020 zijn verbonden met NEURENBERG 2.0 waar duizenden advocaten mee bezig zijn.

Nederland loopt flink achter omdat de media in Nederland en Belgie onder toezicht staat van de overheid. De mensen krijgen hier niet het eerlijke nieuws te zien.

Dat verklaart ook de " karaktermoord" op de WAPPIES!
In o.a. Frankrijk, de Uk, Portugal, Griekenland, Polen en Duitsland is nog onafhankelijke media wat verklaart dat er daar Miljoenen mensen demonstreren. De media cencureert deze beelden en laat slecht een fractie zien van wat er echt gaande is.

Mocht het zijn dat jouw werkgever fraudeert met cijfers en ondeskundig omgaat met het vaccinatiebeleid met overlijdens tot gevolg dan meld dit bij o.a. BPOC2020.

WWW.BPOC2020.NL

https://www.globalresearch.ca/20595-dead-1-9-million-injured-50-serious-reported-european-union-database-adverse-drug-reactions-covid-19-shots/5751904

DE CORRUPTE MEDIA HIER CENCUREERT ER OP LOS. BELANGRIJKE INFO WORDT NIET GEDEELD.

HET VOLK STAAT MASSAAL OP MAAR IN NEDERLAND BLIJVEN WE ACHTER OMDAT DPG EN DE NOS DOOR DE STAAT WORDEN BEHEERD. ENDEMOL, TALPA ETC WERKEN OOK VOOR DE GLOBALISTEN.

Op dit moment zou slechts 10% van de vaccinatieslachtoffers zijn geregistreerd in VAERS wat inhoud dat het aantal mogelijke slachtoffers nu zou oplopen tegen de 500.000.

Er zijn al bijna 2.000.000 officiele registraties van bijwerkingen waarvan 50% zeer ernstig.

Frankrijk stond op 7 Augustus weer op zijn kop. De media in de UK exposed de fraude in ziekenhuizen.
Neurenberg 2.0 is ready to go. Wereldwijd gebeurd er heel veel en meer en meer mensen doorzien de wereldwijde corruptie.

De globalisten zijn niet meer in controle. De leugens en fraude worden exposed en het duurt niet lang meer en het plan
van de globalisten zakt in elkaar. Het plan voor de GREAT RESET heeft geen fundament meer en staat nog slechts op drijfzand.

HET GIFKARTEL MOET MOGELIJK STOPPEN MET PRIKKEN.

Het RIVM Is niet transparrant maar wanneer je een medewerker spreekt zijn ze ook niet allemaal op de hoogte van het echte verhaal.
Op verzoek startte de dame ook de opname zodat zij dit intern ook kon bespreken. VAERS registratie systeem was vor haar ook nieuw en zij was ook niet op de hoogte van de laatste verontrustende onderzoeken en alle slachtoffers.

DE PRIKBUS WORDT DOOR HUGO DE DE JONG INGEZET WAARDOOR NOG ONNODIG VEEL MEER SLACHTOFFERS GAAN VALLEN. DAT ER MAAR SNEL EEN EINDE AAN KOMT EN MENSEN GAAN INZIEN WAT ER DAADWERKELIJK SPEELT.

HOE VER GAAT EEN ZORGVERKERAAR IN DE INFORMATIE VOORZIENING OVER DE GIFSPUITEN? HUN BELEID IS OM HUN KLANTEN NIET TE INFORMEREN MET ALLE RISICO'S VAN DIEN MET MOGELIJK DE DOOD TOT GEVOLG !

HET IS BIZARRRR... OM TE ZIEN EN HOREN HOE SLECHT DE MENSEN IN NEDERLAND WORDEN GEÏNFORMEERD DOOR ONZE OVERHEID WAT BETREFT VACCINATIE.

DEEL DEZE VIDEO ZOVEEL MOGELIJK MET OUDERS VAN SCHOOLGAANDE KINDERENNTUSSEN DE 12 EN 18 JAAR.

KLAUS SWAB IS ONE OF THE HIGHEST CRIMINALS. THESE ELITE ARE WORKING OUT THE GREAT REST AND DEPOPULATE BY GIVE VACCINS TO HEALTY PEOPLE.

Be aware of the violence you are seeing. These agents are like annimals and do not have any shame when they attact innocent children or woman.
They did molest a lot of innocent people. This is more than communism. This is the higher leven of FASCISM. HITLER 4.0

HET COMMUNISME EN HET FASCISME IS DUIDELIJK ZICHTBAAR. MEDE DANZIJ HET WORLD ECONOMIC FORUM DAT NIETS MEER IS DAN EEN CLUB MET DDR 2.0 AANHANGERS.

KLAUS SWAB ZET ZIJN PLANNEN DOOR EN DE GENOCIDE IS IN VOLLE GANG. VAERS REGISTRATIESYSTEEM LIEGT ER NIET OM.

Not suitable for everybody. Be aware of the horror details in the movie. The revolution just started. These warriors of SATANISM now take our children.

DE GENOCIDE IS IN VOLLE GANG BEZIG EN KLAUS SWAB IS EEN VAN DE KRACHTEN ACHTER DIT DDR 2.0 ILLUMINATIE programma.

Oproep aan alle artsen, agenten en ieder die een functie heeft bij de overheid.
Verdiep je even in de materie en STA op !
Verdiep je o.a. in Lareb en VAERS. Dit zijn officiële registratie systemen. Niet alle overlijdens worden geregistreerd. Slechts een deel.
Veel schouwartsen geven een andere reden op.

Veel zorgmedewerkers zijn bang om hun stem te laten horen maar besef wel het volgende:
De tijd komt dat de waarheid naar boven komt en jij mag je dan gaan verantwoorden.

De tribunalen zijn gereed en het gaan militaire tribunalen worden daar onze staat niet meer bestaat sinds 1945.

AB OSTERHAUS IS DE PLANDEMIER EN HET PARELTJE VAN DE FAKE MEDIA. HIJ IS ONDERDEEL VAN HET VACCINKARTEL.

We do see now an awakening on the larbest scale we never have seen before.
People now standup and do see what agenda they are pushing.
This is communism and the vaccins are killing machines.

SHOW MORE

Created 1 year, 4 months ago.

91 videos

Category None

HET MOET STOPPEN MET DE RIOOL JOURNALISTIEK VAN DE OVERHEID. STOP MET PROPAGANDA EN VERTEL HET EERLIJKE VERHAAL. OOK RESPECT VOOR DE STRIJDERS MICHA KAT EN JOOST KNEVEL. WWG1WGA