WAKE-UP-NOW

WAKE-UP-NOW

WAKE UP NOW

subscribers

Het Satanisme bestaat uit meerdere lagen. In de hoogste laag is sprake van Eugenics waarbij zij bepalen wie leeft en wie niet leeft. Satanisme heeft alles te maken met het ego en vanuit Satanisme mogen zij liegen en bediegen zolang het hun eigen ego helpt.

Pedofielen mogen nooit beschermd worden en de satanisten die Satanisch ritueel kindermisbruik verheerlijken moeten keihard worden aangepakt.

Het World Economic Forum roept nu op tot de decriminalisering van seks met kinderen, met als argument dat wetten tegen “liefde in de leeftijdskloof”, beter bekend als pedofilie, “de mensenrechten schenden”, bericht Baxter Dmitry.

In plaats van een plaag is de pedofilie-epidemie die de wereld overspoelt eigenlijk een “geschenk van de natuur” aan de mensheid, volgens Klaus Schwab, wiens World Economic Forum heeft verklaard dat pedofielen niet voor niets in steeds grotere aantallen door de natuur worden gecreëerd.

Volgens een onderzoeksdocument dat tijdens het WEF in Davos werd gepresenteerd, is het pedofielenfenomeen een poging van de natuur om de aarde te reinigen en de “mensheid te redden” van zichzelf. Tot minderjarigen aangetrokken mensen hebben veel minder kans om grote aantallen nakomelingen te produceren, volgens academische gegevens, en de zogenaamde “minderjarigen” waarmee zij zogenaamde “relaties” hebben, hebben statistisch gezien minder kans om zelf hoofd te worden van grote gezinnen.

Dit sluit aan bij het WEF en hun visie om de gezinseenheid te vernietigen en de aarde te ontvolken.

Het WEF, dat de mainstream media heeft opgedragen om het narratief te beginnen pushen, wil een internationaal beleid invoeren dat de meerderheid van de landen zal verplichten om hun wetten tegen pedofilie te decriminaliseren of op zijn minst te versoepelen.

De New York Times, altijd in de voorhoede van de globalistische agenda, publiceerde een opiniestuk waarin wordt gesteld dat pedofilie geen misdaad is.

Volgens de Times moet de bescherming van burgerrechten worden uitgebreid tot pedofielen. “Zonder wettelijke bescherming kan een pedofiel niet het risico nemen om behandeling te zoeken of zijn status aan iemand bekend te maken voor steun.”

https://www.frontnieuws.com/wereld-economisch-forum-verklaart-dat-pedofielen-de-mensheid-zullen-redden/

https://newspunch.com/the-world-is-run-by-pedophiles-wikipedia-co-founder-blows-whistle-on-elite-high-society/

Eenvoudige antwoorden kan de CEO niet beantwoorden. Duidelijk heeft hij geen behoefte om zijn misdaden tegen de mens toe te geven. Deze man zal de geschiedens ingaan als een van de grootste massamoordenaars.

Deze smerige informatieoorlog kan je mogelijk alleen winnen wanneer je laat zien tot waar de Elite toe instaat zijn. Wanneer je aan hun 'stoelpoten zaagt', dan stort het kaartenhuis vanzelf een keer in. Expose de waarheid over hun manier van denken, acteren en het tast hun geloofwaardigheid aan.

De politiek loopt hier met een bocht om heen terwijl hier eigenlijk een debat over gevoerd moet worden. Wanneer deze 'beerput' opengaat, gaat hun wereld langzaam afbrokkelen.

Hidden in plain sight

Wanneer iedereen weet dat er wereldwijd een occulte is dat zich richt op satanisme, waarbij kinderen worden misbruikt, verhandeld en pedofilie wordt verheerlijkt is het GAME OVER voor hun !!

KEERING is de holding boven Balenciaga. Met een omzet van 80 Miljard en waar 40.000 mensen werken.

De CEO Philip is ook een Satanist. Expose deze mensen allemaal en het is klaar !!!

Www.blackumbrellas.nl

Geloof jij nog in sprookjes?

AMSTERDAM 6 11 2022. Kunstenaar of Satanist? De Blackumbrellas zijn geweldloos en staan voor het onrecht dat veel kinderen is aangedaan. Er wordt gesproken om partijen en tv zenders te verbieden ,mensen worden als fascist weggezet maar blijkbaar wordt satanisme onder kunst geschaart?

Hoe heeft het zover kunnen komen in Nederland? Duizenden kinderen zijn verdwenen en er wordt niets aan gedaan. Alleen al uit het AZC praten we over duizenden. Dit staat nog los van de kinderen uit de toeslagenaffaire.

Bizar om te zien hoe de demo is verlopen op 6 nov. David Icke was niet welkom. Dit omdat overheden hem zien als een extremist. Een gevaar voor de mensen. Maar vervolgens staat Antifa vrolijk op de Dam beschermd door een grote politiemacht.

Antifa is o.a. tegen fascisme maar zij zien niet in dat ze misbruikt worden door de NWO voor het creëren van Chaos. Deze groep is van mening dat ze het goed doen alleen waarom horen we hun niet over het satanisch ritueel misbruik van kinderen? Of de 2500 vermiste kinderen uit het AZC waar de overheid niets aan doet. En waar zijn de 1675 kinderen uit de toeslagen affaire?

Een ding was duidelijk. De groep die wel opkwam voor de kinderen uit Nederland werd gesommeerd om te vertrekken waarna Antifa op dezelfde plek kon gaan staan.

https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/

https://youtu.be/-gbjpJDREng

https://ongehoordnederland.tv/2022/01/03/laatste-nieuws/politie-laat-verfbomgooier-lopen/

https://www.hpdetijd.nl/2017-09-21/antifa-in-parijs/

https://mobile.twitter.com/tomvangrieken/status/1485308575044014084

https://youtu.be/af5o-4eI9PA

https://youtu.be/HbpxJ-JBmE8

Ook al ben je geen voorstander van Trump. Hierin had hij wel gelijk

https://www.ad.nl/buitenland/trump-zet-antifa-op-binnenlandse-terreurlijst-vanwege-hevige-rellen~a99260e74/

https://www.vlaamsbelang.org/antifa-hoort-thuis-op-lijst-terroristische-organisaties/

We 'groeien' naar het grootste schandaal uit de menselijke geschiedenis. Paniek bij niet alleen de MSM maar ook bij de globalisten achter deze 'plandemie'.

Hier de link naar Rumble

https://rumble.com/v1qox56-de-film-die-youtube-binnen-5-min-verwijderde.html

Hoe transparant is onze media of is deze een verlengstuk van de politiek? Tegenwoordig zijn er 2 media kanalen. De nieuwe media en de mainstream media. Is de laatste echt wel onafhankelijk?
Bij even waardigheid is niemand minder of meer dan de ander. Ongeacht de huidskleur, opleiding of denkwijze. Is de MSM zich däar ook bewust van of werken zij juist mee aan verdeel en heers?

Nederland werd verdeeld en veel huwelijken gingen stuk door verschil van mening. Ook gingen veel familiebanden stuk
Omdat meningen sterk verdeeldheid waren. De media stapte hier ook volledig overheen en besteedde hier weinig of géén
aandacht aan. Wie is onze echte vijand eigenlijk? Het virus?

Het is zo belangrijk dat Nederland weer één vuist maakt, mensen elkaar niet aanvallen of afvallen maar juist weer ingesprek gaan met elkaar vanuit wederzijds respect. Dat zouden eigenlijk de woorden moeten zijn van een premier.

PERFORMERS DYING, FALLING ILL AND COLLAPSING ON STAGE, 53 IN 3 MONTHS
https://www.bitchute.com/video/08xl2aMTGBjz/

https://www.ninefornews.nl/in-de-omgeving-van-marijke-stierven-10-mensen-na-vaccinatie-waaronder-haar-vader-ongelooflijk/

https://www.frontnieuws.com/nieuwe-schokstatistieken-over-oversterfte-in-europa-slechts-een-land-niet-getroffen/

https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/corona-kwestie/ivermectine-werkt-simple-as-that/

https://ivmmeta.com/#fig_fpc

VERDEEL EN HEERS / ONEVENWAARDIGHEID
https://www.facebook.com/100085536801374/posts/pfbid0Ayxav3xPyj2UebLddoHJB7VohAskwxZQR4tMRajwta95A82qKtXvrv9SQ7dvbk97l/

https://www.ninefornews.nl/rob-elens-handelde-4000-hulpvragen-af-en-bijna-iedereen-is-genezen-toch-kreeg-hij-een-fikse-boete-vreselijk/#.Y07JpN8Hl65.facebook

https://www.ninefornews.nl/aantal-kankergevallen-onder-jonge-mensen-explodeert-wereldwijd/

https://twitter.com/LetsGoBrando45/status/1582894341181145088?t=tNMe4vsxk8kSa0Gmak94BA&s=08

https://www.thegatewaypundit.com/2022/10/canadian-doctor-urges-canadian-medical-association-investigate-unusual-death-80-young-doctors-since-vaccine-rollout-800-baseline-expected-number/

https://www.google.com/amp/s/www.dagelijksestandaard.nl/politiek/lol-baudethaters-denken-dat-hij-in-echte-reptielen-gelooft-hij-zegt-het/amp

https://nieuwrechts.nl/90117-dit-bedoelt-baudet-cht-met-zijn-reptielen-uitspraken-een-strijd-op-wereldniveau

https://www.ninefornews.nl/ophef-om-reptielen-uitspraak-baudet-je-moet-echt-dom-of-demonisch-zijn-als-je-over-zon-metafoor-heisa-maakt/

https://odysee.com/@GeopoliticsAndEmpire:f/Thierry-Baudet-Globalism-Covid-Putin:8?src=embed

https://www.youtube.com/watch?v=kQGPlk4iaiI

Marina Abramovic is wel welkom in
Amsterdam-Nederland....

https://carre.nl/voorstelling/7-deaths-of-maria-callas?r=gadws&gclid=CjwKCAjw79iaBhAJEiwAPYwoCEoLOM7mvaq4UZ3HljDE2YMZJQ_TbzQbHUewtP_zACWT-Kw8SPvZjxoCSFIQAvD_BwE

David Icke niet

https://www.blckbx.tv/binnenland/waarom-zijn-nederlandse-de-autoriteiten-zo-bang-voor-david-icke

https://www.rijksfinancien.nl/memorie-van-toelichting/2023/OWB/XVI/onderdeel/1465283

https://www.frontnieuws.com/donderpreken-en-spanningen-over-de-eu-vaccinatieschandalen-en-de-pers-zwijgt-we-moeten-pfizer-vervolgen-en-de-contracten-onmiddellijk-opzeggen/

https://www.frontnieuws.com/europa-heeft-in-2022-een-recordaantal-oversterftegevallen-gehad-en-dat-komt-omdat-zoveel-kinderen-en-jongeren-op-mysterieuze-wijze-sterven/

https://www.frontnieuws.com/de-gaslighting-van-de-massa/

https://www.frontnieuws.com/moderna-ceo-geeft-nu-toe-dat-covid-19-net-als-seizoensgriep-is-zegt-dat-alleen-de-kwetsbaren-een-covid-boosterprik-nodig-hebben-video/

https://www.frontnieuws.com/media-blackout-grote-hoeveelheid-onwelwordingen-tijdens-marathon-amsterdam/

https://www.frontnieuws.com/80-canadese-artsen-dood-als-gevolg-van-covid-19-vaccinmandaten-terwijl-het-dodental-blijft-stijgen/

https://www.frontnieuws.com/von-der-leyen-stelt-18-miljard-euro-voor-oekraine-in-het-vooruitzicht/

https://www.frontnieuws.com/95-procent-van-de-lijken-had-covid-vaccinatie-ontvangen-binnen-2-weken-na-overlijden-begrafenisondernemer/

https://www.frontnieuws.com/geen-satire-von-der-leyen-krijgt-great-reset-award-uitgereikt/

https://www.blckbx.tv/corona/cdc-neemt-coronavaccins-op-in-vaccinatieprogramma-kinderen-kindermisbruik-op-gigantische-schaal

https://twitter.com/jaapjandevries/status/1579624896405327872

https://youtu.be/meWM4lChqy4

https://www.ninefornews.nl/rutte-reageert-op-explosieve-uitspraak-pfizer-directeur-mijn-advies-zou-zijn-gewoon-vaccineren/

🚨 You need to watch this again and ask yourself. We need to get rid of the Corporations.

https://twitter.com/repkatieporter/status/1582475617723113472?s=61&t=tsdSS7fAiiAEz9DLSKHeIA

https://twitter.com/repka

Bij even waardigheid is niemand minder of meer dan de ander. Ongeacht de huidskleur, opleiding of denkwijze.
Hoe transparant is onze overheid en wat doen zij om te zorgen dat er géén verdeeldheid ontstaat bij het volk?
Wanneer we kijken naar o.a. uitspraken van M.Rutte en Hugo de Jong waren hun uitspraken vaak controversieel?

Verkeerd herinnerd hebben we de premier vaak genoeg horen zeggen. Is daardoor het vertrouwen niet behoorlijk geschaad?
Bij geen klachten niet testen waren letterlijk zijn woorden en vaccineren doe je voor een ander. Dat waren ook de woorden van meerdere politici.

Nederland werd verdeeld en veel huwelijken gingen stuk door verschil van mening. Ook gingen veel familiebanden stuk
Omdat meningen sterk verdeeldheid waren. De media stapte hier ook volledig overheen en besteedde hier weinig of géén
aandacht aan. Wie is onze echte vijand eigenlijk? Het virus?

Het is zo belangrijk dat Nederland weer één vuist maakt, mensen elkaar niet aanvallen of afvallen maar juist weer ingesprek gaan met elkaar vanuit wederzijds respect. Dat zouden eigenlijk de woorden moeten zijn van een premier.

PERFORMERS DYING, FALLING ILL AND COLLAPSING ON STAGE, 53 IN 3 MONTHS
https://www.bitchute.com/video/08xl2aMTGBjz/

https://www.ninefornews.nl/in-de-omgeving-van-marijke-stierven-10-mensen-na-vaccinatie-waaronder-haar-vader-ongelooflijk/

https://www.frontnieuws.com/nieuwe-schokstatistieken-over-oversterfte-in-europa-slechts-een-land-niet-getroffen/

https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/corona-kwestie/ivermectine-werkt-simple-as-that/

https://ivmmeta.com/#fig_fpc

VERDEEL EN HEERS / ONEVENWAARDIGHEID
https://www.facebook.com/100085536801374/posts/pfbid0Ayxav3xPyj2UebLddoHJB7VohAskwxZQR4tMRajwta95A82qKtXvrv9SQ7dvbk97l/

https://www.ninefornews.nl/rob-elens-handelde-4000-hulpvragen-af-en-bijna-iedereen-is-genezen-toch-kreeg-hij-een-fikse-boete-vreselijk/#.Y07JpN8Hl65.facebook

https://www.ninefornews.nl/aantal-kankergevallen-onder-jonge-mensen-explodeert-wereldwijd/

https://twitter.com/LetsGoBrando45/status/1582894341181145088?t=tNMe4vsxk8kSa0Gmak94BA&s=08

https://www.thegatewaypundit.com/2022/10/canadian-doctor-urges-canadian-medical-association-investigate-unusual-death-80-young-doctors-since-vaccine-rollout-800-baseline-expected-number/

https://www.google.com/amp/s/www.dagelijksestandaard.nl/politiek/lol-baudethaters-denken-dat-hij-in-echte-reptielen-gelooft-hij-zegt-het/amp

https://nieuwrechts.nl/90117-dit-bedoelt-baudet-cht-met-zijn-reptielen-uitspraken-een-strijd-op-wereldniveau

https://www.ninefornews.nl/ophef-om-reptielen-uitspraak-baudet-je-moet-echt-dom-of-demonisch-zijn-als-je-over-zon-metafoor-heisa-maakt/

https://odysee.com/@GeopoliticsAndEmpire:f/Thierry-Baudet-Globalism-Covid-Putin:8?src=embed

https://www.youtube.com/watch?v=kQGPlk4iaiI

Marina Abramovic is wel welkom in
Amsterdam-Nederland....

https://carre.nl/voorstelling/7-deaths-of-maria-callas?r=gadws&gclid=CjwKCAjw79iaBhAJEiwAPYwoCEoLOM7mvaq4UZ3HljDE2YMZJQ_TbzQbHUewtP_zACWT-Kw8SPvZjxoCSFIQAvD_BwE

David Icke niet

https://www.blckbx.tv/binnenland/waarom-zijn-nederlandse-de-autoriteiten-zo-bang-voor-david-icke

https://www.rijksfinancien.nl/memorie-van-toelichting/2023/OWB/XVI/onderdeel/1465283

https://www.frontnieuws.com/donderpreken-en-spanningen-over-de-eu-vaccinatieschandalen-en-de-pers-zwijgt-we-moeten-pfizer-vervolgen-en-de-contracten-onmiddellijk-opzeggen/

https://www.frontnieuws.com/europa-heeft-in-2022-een-recordaantal-oversterftegevallen-gehad-en-dat-komt-omdat-zoveel-kinderen-en-jongeren-op-mysterieuze-wijze-sterven/

https://www.frontnieuws.com/de-gaslighting-van-de-massa/

https://www.frontnieuws.com/moderna-ceo-geeft-nu-toe-dat-covid-19-net-als-seizoensgriep-is-zegt-dat-alleen-de-kwetsbaren-een-covid-boosterprik-nodig-hebben-video/

https://www.frontnieuws.com/media-blackout-grote-hoeveelheid-onwelwordingen-tijdens-marathon-amsterdam/

https://www.frontnieuws.com/80-canadese-artsen-dood-als-gevolg-van-covid-19-vaccinmandaten-terwijl-het-dodental-blijft-stijgen/

https://www.frontnieuws.com/von-der-leyen-stelt-18-miljard-euro-voor-oekraine-in-het-vooruitzicht/

https://www.frontnieuws.com/95-procent-van-de-lijken-had-covid-vaccinatie-ontvangen-binnen-2-weken-na-overlijden-begrafenisondernemer/

https://www.frontnieuws.com/geen-satire-von-der-leyen-krijgt-great-reset-award-uitgereikt/

https://www.blckbx.tv/corona/cdc-neemt-coronavaccins-op-in-vaccinatieprogramma-kinderen-kindermisbruik-op-gigantische-schaal

https://twitter.com/jaapjandevries/status/1579624896405327872

https://youtu.be/meWM4lChqy4

https://www.ninefornews.nl/rutte-reageert-op-explosieve-uitspraak-pfizer-directeur-mijn-advies-zou-zijn-gewoon-vaccineren/

🚨 You need to watch this again and ask yourself. We need to get rid of the Corporations.

https://twitter.com/repkatieporter/status/1582475617723113472?s=61&t=tsdSS7fAiiAEz9DLSKHeIA

https://twitter.com/repka

We want a independent investigation against satanic ritual abus of children.

WHEN CHILD TRAFFICKERS RULES A NATION.

STOP HET SATANISCH RITUEEL MISBRUIK EN START EEN ONAFHANKELIJK ONDERZOEK OP. DAT IS DE BOODSCHAP AAN DE OVERHEID!!!!

BLACK UMBRELLA'S ZIJN TEGEN GEWELD!
Niet normaal maken wat niet normaal is. De overheid weigert een onafhankelijk onderzoek naar satanisch ritueel misbruik. Wat hebben zij te verbergen? In de zaak Dutroux was er ook sprake van een Satanisch ritueel netwerk waarbij later bijna 30 getuigen werden 'vermoord ' terwijl Dutroux al was vast gezet. Hoog geplaatste Elite zouden hierbij betrokken zijn.

De getuigen in Nederland liegen er niet om en de media besteed er weinig of geen aandacht aan. Blijkbaar is het heel normaal wanneer kinderen hier in Nederland verdwijnen.

De plannen van het WEF staan op instorten. Wij de mensen trekken de grens. Genoeg is genoeg.

Onze overheid is destructief bezig en is er NIET voor ons. 1675 kinderen zijn door onze eigen staat 'ontvoerd'. Boeren worden onteigend en de mensen worden financieel 'verkracht' door de puppets van Klaus Schwab.

Evenwaardigheid wil zeggen dat niemand minder of meer is dan de ander. Bij de overheid hebben ze hier blijkbaar nooit van gehoord. Agenda 2030 rollen ze uit en daarbij wordt er totaal geen rekening gehouden met de mensen.

Nederland is geen democratie meer maar slechts het toneelspel van Klaus Schwab en zijn kornuiten. Genoeg is genoeg !!!

De corruptie wordt steeds beter zichtbaar en steeds meer mensen zien de leugens. De hele wereld kijkt mee naar wat er hier gaande is. Ook heeft M.Rutte NIET de EED VAN BELOFTE afgelegd dus zijn in principe illegaal.

Frank is door gratie van de koning vrij gekomen. Welkom in de bananen republiek Nederland.

Fuck Klaus Schwab and his Evil WEF. We will keep fighting back and expose the truth.
HULDE AAN ALLE BOEREN!!

Wwg1wga

Ik heb mij alles verkeerd herinnerd

De mensen doorzien steeds meer de leugens van het WEF KARTEL en de LIEGENDE HOLLANDER M.RUTTE

Steeds meer mensen zien de verborgen agenda en de totale coruptie binnen overheden. Het wef wordt steeds meer exposed.

SHOW MORE

Created 2 years, 10 months ago.

179 videos

Category None

HET MOET STOPPEN MET DE RIOOL JOURNALISTIEK VAN DE OVERHEID. STOP MET PROPAGANDA EN VERTEL HET EERLIJKE VERHAAL.