WakeUpGlobe SE

Ole Dammegård gör här en presentation av den senaste tidens potentiella falskflagg terror och psykologiska operationer han studerat.

Presentationen börjar med misstänkta spår kring pilbågeattacken i Kongsberg i Norge hösten 2021. Spåren i Norge leder vidare till Alec Baldwins utmålade skjutnings-olycka vid en filminspelning i USA och därefter tillbaka till Norge igen med en ny incident med en knivman.

Härifrån leder spår på plats i Norge oss till Kazakhstan och frågetecken kring Vulkanutbrottet på Tonga. .

Han tar även upp Lars Vilks olycka samt liknande incidenter i USA och spekulationer kring drönarattacker och fjärrstyrning av fordon. . En minst sagt spännande annorlunda analys spåret av terrorn.

Ole Dammegård gör här en presentation av den senaste tidens potentiella falskflagg terror och psykologiska operationer han studerat.

Presentationen börjar med misstänkta spår kring pilbågeattacken i Kongsberg i Norge hösten 2021. Spåren i Norge leder vidare till Alec Baldwins utmålade skjutnings-olycka vid en filminspelning i USA och därefter tillbaka till Norge igen med en ny incident med en knivman.

Härifrån leder spår på plats i Norge oss till Kazakhstan och frågetecken kring Vulkanutbrottet på Tonga. .

Han tar även upp Lars Vilks olycka samt liknande incidenter i USA och spekulationer kring drönarattacker och fjärrstyrning av fordon. . En minst sagt spännande annorlunda analys spåret av terrorn.

Själva presentationen börjar ca 36 minuter in i videon.

2022 blir ett turbulent år på alla sätt. Många börjar förstå att det är något annat som pågår bakom kulisserna än det som sägs i media. Allt större namn går ut och talar emot det som sker allt fler ansluter sig till den uppvaknande skaran som sett igenom fasaderna.

Detta kan makthavarna inte acceptera och man manifesterar alltmer kaos och rädsla i samhället genom propaganda & negativ information.

Vi siar i dagens avsnitt kring vad som kan komma att ske under året.

Världens folk säger nej till mer restriktioner och utanförskap i spåren av vaccination. Debatten är död och de som tänker annorlunda skall tryckas ner.

Men vi står mitt i den största evolutionära processen mänskligheten gjort på tusentals år. Makthavarna försöker med samma gamla trick att skrämma människor till lydnad men det är för sent. Har vi väl börjat förstå går det inte att reversera. .

Vi har många gånger berättat om hur vi hotats och trakasserats av de som inte vill denna rörelse för sanning och spiritualitet skall växa som den gör. Hoten har varit många längs vägen och inte minst besöks vi ofta av helikoptrar vid träffar, event, föreläsningar eller när vi exempelvis släppt information de bakom kulisserna inte tycker om.

Igår hade vi glädjen att vara på Lou Rosslings sommarfest med musik, mat och föreläsning av Susann Björklund och mycket riktigt så besöktes vi åter av vad som verkade vara en militär helikopter.

När den så kallade statsmaktens resurser används för att skrämma och hota fredliga medborgare börjar vi se ett samhälle växa fram som vi inte kan acceptera.

Naturligtvis kan de som ligger bakom hävda att de bara råkade flyga förbi. Men på de 20 åren Lou Rossling bott på den här platsen har det aldrig hänt förut att en militär helikopter kommer så nära inpå.

Lever man våra liv så är slumpens möjlighet förbi sedan många år tillbaka.

Se hela videon i klippet.

Dela gärna. Det här behöver spridas.

När moralen sjunker och korruptionen är våra ledares drivkraft så blir resultatet ett samhälle i förfall. Men än värre är det när det faktiskt är en farlig ideologi som är drivkraften bakom en värld i snabb förändring.

Vi analyserar ordet kakistokrati för att undersöka om Sverige liksom många andra länder i världen fallit in under den kategorin.
För många är svaret enkelt men för de allra flesta så är det ett påstående som inte alls passar in på ett land som de tycker är både hälsosamt och demokratiskt.

Några tankar direkt från mitt hjärta kring tiden vi lever i.

Snälla dela gärna våra videos så brett ni kan. Vi är väldigt shadowbannade så vi är mycket tacksamma för alla som vill hjälpa till i det arbetet.

Stötta gärna via Swish 123 341 18 65. 💖

❤️

Vi lever i en värld under stor förändring och mera kaos är att vänta. Klaus Schwab och hans World Economic Forum har flera gånger varnat för en "cyberpandemi" och nu verkar vi närma oss med stora steg. Allt fler system attackeras i en eskalerande hastighet världen över, nu senast även i Sverige med Coop som tvingats stänga många av sina butiker.

Vi kikar i den här videon kring vem som kan ligga bakom och varför.

I detta avsnittet gästas vi av Niclas Holmsten som berättar om sin resa emot sanningen och hur det ledde till att han startade sin YouTube kanal: Strävan Efter Sanningen.

I en tid av stor och snabb förändring är det nu alltfler svenskar som deltar i att sprida sin version av verkligheten. Miljontals människor har under lång tid ägnat sig åt att lägga ett stort pussel och det finns många olika vägar mot målet. I den här intervjun delar Niclas sin väg mot att förstå mer hur helheten hänger ihop i vår värld. Både kring maktstrukturer och politiken men även sitt spirituella uppvaknande.

Avsnittet filmades för en tag sedan men på grund av "Youtube-karantän" mm så har det inte släppts förrän nu.

Länk till Niclas Youtubekanal Strävan Efter Sanningen:

https://www.youtube.com/channel/UC4NSRunOqKNzGOL0N8caIbA

I den spännande tid vi går igenom som mänsklighet så börjar människor inom alla delar av samhället att upptäcka nya saker och tänka i nya banor.

Så var det även för Marlene Stål Linder som jobbat inom polis och Säpo i 27 år med stort engagemang. I den skiftande tid vi lever i så kände hon en dag att hon inte längre kunde fortsätta och att hon inte längre utvecklades. Marlene hade också börjat vakna upp till nya insikter i en tid av stor mänsklig transformation.

Idag coachar hon andra till att hitta sin inre styrka samt jobbar med behandling genom så kallad kraniosakral terapi.

Jag är mycket tacksam för att fler och fler inom systemet vi lever tar mod till sig och vågar synas i den alternativa världen.

Stort tack till Marlene!

Länk till Marlenes hemsida:

https://c-you.se

Conny Andersson är ett namn som blivit synonymt med att stå upp för sanningen i Sverige. Känd för sin bakgrund inom polisen där han upplevde djup korruption just bland dom som skulle upprätthålla lagen.

”Vårt land ska byggas av lag, är det sagt, men lagen är byggd av folkets moral. Så vad händer om lag och moral går emot varandra? Då skall lagen ändras. En lag skall kunna kännas, i hjärtat, som en känsla av rättvisa och godhet.

Men ett land kan upplösas och korrumperas genom påverkan som ändrar eller förstör moralen. Det görs genom masskommunikativa system som massmedia, utbildning, musik, film, politiska beslut mm.

Hur kan vi människor återta moralisk styrka och karaktär? Hur kan vi veta vad som är rätt och fel? Hur försvarar vi vårat samhälle mot förfallet, även kallat korruption?
Jag belyser under min föreläsning om människans grundläggande behov av rättvisa, kärlek och hopp för ett gott samhälle. Jag tar upp personliga erfarenheter kring att möta korruption och att finna styrka och kärlek i krisen.“

~Conny Andersson

Vi lever i en märklig tid när mannen som är vald till det viktigaste och högsta ämbetet i den fria världen är censurerad från alla stora sociala medieplattformar. Med bara 7 dagar kvar som president så tystas hans röst efter en attack som av allt att döma var en falskflaggattack för att skapa rådande situation. Samtidigt driver motståndarna en kampanj för att åter ta presidenten inför riksrätt. Igen; bara dagar innan han ändå skall lämna över makten till sin motståndare som alla säger vann så stort.Media världen över trummar på och tycker att detta var det bästa som hänt på länge. Ingen i etablissemanget ifrågasätter det som inträffat och alla välkomnar den kommande administrationen. 

URSÄKTA tekniska problem i den här videon.

Forskningen kring healing visar tydligt på mycket positiva resultat och mer eller mindre mirakel uppstår då professionella utövare använder sin egen livskraft för att hjälpa och läka de som har behov.

Men det är såklart inte mirakel utan ganska enkelt så att många sjukdomar både fysiskt och psykiskt uppkommer genom blockeringar och obalans inom oss själv. Minskat flöde av livsenergi.

Kineserna har vetat detta i tusentals år och deras traditionella läkekonst är helt baserad på detta energiflöde. Men i våra västerländska system så motarbetas det här kraftfullt från myndigheter och läkemedelsindustrin. Frågan blir såklart varför?

Redan som liten upptäckte Linda Rutherford att hon hade en läkande effekt på människor i sin omgivning. Men i en värld med förlorad "gudskontakt" är det lätt att tappa sin styrka. Som så många andra fick Linda gå igenom sitt eget mörker innan hon hittade tillbaka till sig själv och sina förmågor.

Linda är idag en fantastisk healer som transformerat sitt motstånd till visdom och förnyad kraft som hon här delar med sig av.

Idag lär hon ut sin japanska healing teknik som är både en unik & speciellt kraftfull metod. En kunskap som hon är ganska ensam om att besitta i Sverige.
____________________

Vi är helt beroende av stödet från våra tittare. Donera gärna ett bidrag till Swish 0723746812 eller på https://www.patreon.com/wakeupglobe
____________________

Kontaktugifter till Linda:

Email: [email protected]
Facebook : Fhee Body & Mind Healing
Webbsida: www.fheereiki.com
Mobil 0706012750 (OBS! Skicka endast SMS till att börja med)

Forskaren Wilhelm Reich som är upphovsmannen till ordet "orgon-energy" var ett hot mot den nuvarande ordningen. Ordet "orgon energy" tog han från ordet orgasm eftersom han ansåg att det var den samma energin som den sexuella energin - den livgivande energin i universum. Hans forskning kring hur man genom den här teknologin kunde bota exempelvis cancer blev ett hot för läkemedelsindustrin och den internationella djupa staten. När han skapade sin cloudbuster för att skapa regn i Arizona efter lång torka var CIA på plats och bevakade experimentet. Sedermera arresterades Wilhelm.

När vi studerar andligheten och de gömda lärorna så lär vi oss att vår livsupplevelse och vår expansion har allt med tillgången till livskraft att göra. Vi lär oss att genom en ökad genomströmning av energi så ökar vår vibration, nya förmågor aktiveras och vi närmar oss den spirituella domänen.

Det är också denna samma energi som är avgörande för vår hälsa och vårt välbefinnande. Dålig hälsa både på det mentala och fysiska planet orsakas till stor del av blockeringar i vårt flöde.

Idag finns det en mängd saker som stör våra energier. Elektrosmog, strålning från 4G och 5G, negativ information, dåliga nyheter, en skakig värld och naturligtvis negativt ledarskap. Då behöver vi ibland en hjälp för att rensa och stabilisera våra energifält samt hålla vibrationen och humöret högt.

Tony Pantzer är en av de få i Sverige som tillverkar bl a orgoniter och tensorteknologi som kan hjälpa till att hålla energin uppe i en skakig tid. I det här avsnittet berättar han om teknologin, historien bakom samt hur de kan användas.

Kontaktuppgifter:

Tony Pantzer
E-mail: [email protected]
https://www.geometrictools.se

Just nu figurerar det negativa rykten kring oss på Facebook. Det handlar om en av talarna på WakeUpConference i Örebro. Det har framkommit information om förekomst brottsregister vilket upprör och det kan vi förstå. Vi hade ingen aning om detta inför konferensen då det var en relativt ny kontakt. Hade vi vetat hade vi agerat annorlunda. Men nu hängs vi ut som om vi har något med hennes historia att göra eller att vi är tvivelaktiga för att hon deltog.

Vi har sedan ganska tidigt i WakeUpGlobes historia haft ett antal människor online som driver på och försöker plantera negativa rykten och tankar kring det vi gör och vem vi är så nu behöver vi gå ut och prata kring det. En del är troll som jobbar för makten men en del är människor i vakenrörelsen som är skeptiska kring oss och det vi gör vilket naturligtvis är helt ok.

I det här avsnittet berättar jag och Joanna vår syn på denna historia men även i allmänhet om splittring inom rörelsen och påhopp som vi lever med dagligen. Några få uttrycker till och med ilska över det vi INTE gör, att vi skulle fokusera på andra saker osv. Känner man så så är det nog dags att starta en kanal själv så man får ut det man tycker är viktigt. Vi gör så gott vi kan utifrån hur vi upplever samtiden och vad vi anser är bästa sättet att påverka i positiv riktning.

Hoppas videon bringar klarhet för de som känner frågetecken.

Har ni några frågor kring det vi pratar om så skriv en kommentar. De som bara vill vara otrevliga och inte söker dialog bryr vi oss inte om eller blockerar då det inte tillför något konstruktivt.

För ca tre veckor sedan blev både jag och Joanna sjuka. Symptomen stämde väl överens med det man säger kring Corona.
I det här avsnittet delar jag hur jag snabbt kom på fötter med enkla medel. Detta är min historia och de mediciner jag använde utifrån de symptom just jag hade. Det betyder inte att alla själv skall prova de här preparaten utan läkares inrådan.
Hoppas informationen kan vara till hjälp för er som har eller får viruset.

Jag fick nyligen tips om Susanns YouTube kanal "Light at the Centre" av hennes pojkvän Niclas som har kanalen Strävan Efter Sanningen. Han skickade ett par videos och jag blev snabbt mer intresserad.

Det finns många andliga lärare just nu men här kände jag att det var något annorlunda och jag kände att jag hade mycket att lära av Susann vilket också bekräftades när vi träffades nyligen.

I den här intervjun pratar vi om hennes ganska unika livsupplevelse där hon redan från starten mindes sin inkarnation, tiden före och hon mindes även vad hennes uppdrag var. Vi pratar också om hennes tid inom militären. Vad hon såg, kände och upplevde där samt om vem som egentligen styr den här världen.

Precis som WakeUpGlobe så pratar Susann både om ljus och mörker, sanning och andlighet men på sitt eget unika sätt.

Jag kan varmt rekommendera hennes kanal för mer expansion.

Light at the Centre:

https://www.youtube.com/channel/UCQvs...

I allt kaos vi nu går igenom är det viktigt att förstå att just kaos är verktyget negativa makthavare alltid använt för att förändra samhället snabbt i negativ riktning. Falskflagg operationer har länge varit en viktig metod, inte minst de senaste decennierna med kulminering vid 11:e september. Efter 11:e september började kriget mot terrorn som gett våra västerländska regeringar mandat att föra krig, övervaka folket och kraftigt minska mänsklig frihet. Allt för vår trygghets skull.

Ole Dammegård har under flera decennier undersökt terrorn och är idag en av världens absolut främsta experter. Det han fann under sina år med research var INTE muslimska fundamentalister utan just falskflagg operationer. Han har blivit expert i att förutspå var man kommer slå till nästa gång och nu varnar han kring en eventuell attack i Sverige, möjligen Stockholm.

Vi är mycket tacksamma till alla som delar vidare den här informationen.

Lou Rossling, är pedagogen som har under- visat och studerat elever på alla stadier, från de yngsta blöjbarnen på förskola till universitetsstuderande.
De senaste trettio åren har Lou tillbringat mesta delen av sin tid som eftertraktad föreläsare i våra nordiska länder. Närmare två miljoner människor har hon talat inför och år 2004 fick hon motta Svenska Event Akade- mins talarpris.

Lou som länge varit vaken och medveten om lögnerna som vi alla matats med, har i viss mån kunnat förmedla budskapet på sina föreläsningar. Men det har hela tiden funnits en gräns hur långt hon har kunnat gå. Och så händer det; Lou får ÄNTLIGEN möta den vakna publik hon väntat på. Orädda människor som liksom Lou själv längtar efter att sanningen ska komma upp i ljuset.

Vi lever i en fantstisk tid då många söker och hittar sanningar om vår värld som tidigare var mycket svår att få reda på. Men på Wake- UpConference kommer Lou bland annat att prata om vikten att hitta sanningen inom och till sig själv först.

12:e och 13:e september 2020 gick den första WakeUpConference av stapeln i Örebro. 9 föreläsare och 400 vänner träffades över en helg kring sanning, esoterik och spiritualitet. En underbar lineup med många av de kändaste namnen inom den sanningsrörelsen samt kända namn inom andlighet.

Vi kommer i 9 program framöver visa alla föreläsningar som hölls under helgen med början i detta avsnitt i samma ordning som de talade på WakeUpConference. Jag själv var först ut eftersom jag även jobbade på den tekniska sidan under konferensen och ville kunna lägga fokus där under helgen.

Detta var första WakeUpConference och det blev en stor succé. När så många människor träffas för att samverka i kärlek så kan det bara bli lyckat och vi planerar nu för nästa event till våren/sommaren 2021.

Vi hoppas att de här föreläsningar kommer locka fler av våra vänner att vara med nästa gång på WakeUpConference 2021 så vi bygger kraft tillsammans.

Mycket nöje!

Dett är spekulation men inte desto mindre viktigt att gå ut med. Just nu är vi inne i en mycket märklig situation med kraftiga lockdowns över hela Europa och även prat om Lockdown i Sverige. Senaste igår rekommenderade en läkare full lockdown i Sverige på Aktuellt.

Ole Dammegård har internationellt sett förutspått många attacker innan de sker pga att man hittar spår ofta i föregående attack. I dagarna var det en attack i Österrike där adressen Schwedenplatz är central i de uppgifter man går ut med. Det kan vara en ledtråd till var nästa attack skall ske.

Statsministern i både Danmark och Sverige har gått i vad de kallar för frivillig karantän just inför idag. Det är också årsdagen kring slaget vid Lützen där Gustav II Adolpf dog vilket kan ha signifikans kring sådana här operationer.

I stockholm har Ole också sett militär rörelse senaste dagarna och ett flertal vägarbete centralt i stockholm. Med avspärrningar kring Norrtull där en av skyltarna hade texten "Checkpoint" på sig.

Vi vet att makten är desperat att ta kontroll över samhället och informationen varpå mer kaos behövs för att skapa katalysatorn man behöver för att kunna ta full kontroll.

Oles magkänsla säger att det kan ske något i sverige klockan 16:32. Han säger som alltid att han kan ha fel och att han riskerar att se ut som en idiot men att han hellre i den här tiden går ut med vad han känner än att låta en falskflagg operation verkställas.

Dela gärna med de ni känner. Skulle klippet försvinna så ligger det på Bitchute och Facebook också.

Läkare Mikael Nordfors är en av tusentals läkare världen över som har en helt annan bild av hur man bör hantera rådande influensa Covid-19. Han menar också att det är en helt annan agenda som driver det som nu sker samt att man i spåren av denna skapade kris även undanhåller lämpliga behandlingsmetoder. Mikael hävdar också att man felbehandlat en stor mängd äldre människor vilket let till en mängd helt onödiga dödsfall.

Mikael Nordfors ingår i ett nätverk med tusentals Europeiska läkare på högsta nivå som exponerar pandemin som en politisk agenda snarare än medicinsk kris. I helgen träffas delar av det internationella nätverket i Stockholm för möten och en manifestation i Kungsträdgården.

Möt upp och säg nej till den alltmer tydliga negativa agendan makten tvingar på folket!

Avsnitt nummer 3 i serien om Hermes Principer som är fundamentet i dom gömda lärorna som vi nu måste ta till oss. Hela vår livsupplevelse avgörs av vår interna vibration och flödet av energier. Med en låg vibration har vi en mindre mer slitsam livsupplevelse och med en högre vibration så expanderar vi, upplever betydligt mer och påverkar världen i större utsträckning. Även för vår hälsa är vibration och flödet av den livgivande energin avgörande. Vill vi bli sanna magiker måste energiflödet vara på topp. :)

Gula västarna och demonstrationer fortgår även i Sverige. Än så länge en liten gräsrotsrörelse men allt börjar i det lilla och gör vi det rätt kan det bygga till något fint och positivt. Pratar även i detta avsnittet kring censuren som kommer allt närmare. Vi kan glädjande nog se en del politiska alternativ som växer fram i Skandinavien och som pratar sanning om det som är. Även lite tankar kring om direktdemokrati kan vara en positiv väg framåt.

Gå gärna med i WakeUpGlobe SE på Facebook.

För att uppnå en högre vibration och en expanderad livsupplevelse måste vi transcendera dualitet och polaritet. Polaritet är universums sätt att lära oss kärlek och harmoni. Ondskan är bara en mörk manifestering som är resultatet av utebliven kärlek.

Prenumerera gärna, dela gärna med vänner och gå gärna med i våra grupper för att delta och bygga en bättre värld.

Lightbridge SE på Facebook:
https://www.facebook.com/groups/1999760763444396/

Lightbridge SE på Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UCkz6fsRiLiqq1IXszYVz0ng

WakeUpGlobe SE på Facebook:
https://www.facebook.com/groups/176258259724700/

WakeUpGlobe SE på Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UCrqUdmb8docHRyA9zUiKLvg

WakeUpGlobe Hemsida:
www.wakeupglobe.com

Kontakt: [email protected]
Kontakt: [email protected]

2018 har varit ett tufft år för många av oss. Vi har alla upplevt enorm expansion och det är just motståndet som skapar den. Många nya tar sina första steg in i uppvaknandet och det finns nu ett stort nätverk som kan va med och stötta. Allt detta är fantastiskt och ger stort hopp om en mycket positiv framtid. 2019 blir fantastiskt och vi kan äntligen se verklig manifestering av allas våra arbeten. Det blir såklart motstånd med men det gör att vi växer ännu mer. :)

Klippet om "The Pyramid and the Pool - Why things are better than they seem"

https://www.youtube.com/watch?v=Xz9IJMMWP4M

SHOW MORE

Created 2 years, 4 months ago.

35 videos

Category News & Politics