jajstudio

jajstudio

Så nu är Jag tillbaka med en ny flashlog i denna ska jag berätta vad som har hänt nu de senaste veckor som ha hänt.
ska berätta lite gran om de problem jag fick med datorn å varför filmerna tog lite tid att göra.å andra saker. å lite andra saker.
denna log har jag klippt lite å ändrat så ni kommer nog höra lite fel på ljudet så ni vet.

Då så här kommer de lilla extra från J.A.J å company how it all begins. Detta kan man säga är extra scener som inte kom med i filmen. Denna kommer vi se en Epilogue vad som hände efter filmen å en pilot serie med figuren kyle machody från akt 2. Nu ha jag tänkt ta en paus för jag har hållit på med denna projekt från oktober föra året. Å behöver ladda upp mig. men kommer nog göra nån liten film eller bilder men få se vad jag gör.
Å som varlig de kommer när de kommer.

nu är den här den sista delen av J.A.J å company how it all begins. hade planer om att ha lite extra i slutet av filmen men Jag ville inte dra på tiden så jag laddar upp den nu å tar den andre annan gång. denna va klar myke tidigare men bestämde mig att ladda upp denna i dag på min födelsedag. å som varlig är den dålig textat å röstskådespel men i slutet kommer rösten låta lite annorlunda för jag provar en annan mick. å så varlig säger jag filmer kommer när de kommer om inte art 13 gå igenom nästa år. prenumerera också om ni vill.

hej alla här är jag igen med en flashlog med en tyvärr ett jätte tråkigt nyhet denna är om det som nu ha hänt i EU att Art13 ha gått igenom å här är min syn på detta dela denna gärna på twitter,facebook å youtube. denna är inte textat.
#Jaghatarinternetcensuren
#EndEU2k18
#IhateinternetCensorship

här är act 2 denna blev jag klar under föra helgen å la upp den på minds men va tyvärr tvungen att dela den där men här är den hela versionen.
fult av action.
obs
de finns som vanlig felstavning å ritade ändra för denna va flera månader arbete.

här ha jag min nästa jag skulle ha laddat upp ep1 men jag väljer att ta ur allt börja detta är en film i tre act en serien som utspelar sig i en parallell jord där min alter ego J.A.J blir en indragen i ett galet action äventyr tillsammans med fem alien som måste stoppa statsministern å kult ledaren Staffan Sossöl från att förinta Sverige å hela Europa.
obs
ni kommer nog märka felstavning å ritade ändras. men sitt ner å njut.

Här kommer nästa film av Hämndens varg pack.
Obs detta avsnitt kan innehålla lite äcklig humor, Sjw å felstavningar å ingen text.

här min första film jag ha laddat upp på minds föra året
obs
denna film är på svenska utan text.
dålig röst skådespel,fula ord, blod å en blinkande scenen.
men hur som helst njut av filmen.

SHOW MORE

Created 6 months, 3 weeks ago.

8 videos

CategoryAnime & Animation

är en amatör animerare som gör
svenska filmer här i stället för youtube.
filmer kommer när de kommer.
finns även på
minds https://www.minds.com/jajstudio