JUZONE

JUZONE

juzo_one

subscribers

fixed video

Äärivasemmisto käyttää pakolaisia hyväkseen ajaakseen omaa agendaansa.

420

Nummela Art Night
la 7.10.2023 13:00 - 23:59
Pillistöntie, Vihti
Taide- ja musiikkifestivaali Nummela Art Nightin monipuolinen ja korkeatasoinen taidekattaus nyt valmis. Nähdään lokakuun 7. päivä Pajuniityssä!

Pimeän vuodenajan valo- ja väripilkku Nummela Art Night saapuu ilahduttamaan taiteenystävien syksyä jo kolmannen kerran 7. lokakuuta. Tänä syksynä tapahtumassa nähdään mm. juuri uuden Joka päivä jotain katoaa -albuminsa julkaissut, Emma -pystejä ja platinamyyntejä urallaan kahminut, vaihtoehtoräppäri ja runoilija Paperi T, jazzista ja fuusiomusiikista inspiroituva energinen indierokkari Arppa & Reporters -erikoiskokoonpanonsa kera, Lauri Haav, Isaac Sene, moshimoshi, Knife Girl, Mura, Michael Bleu, Suhina Kollektiivi, Irene Kostas ja Antti Kneckt.

Nummela Art Nightin taidetarjonta on tänä vuonna jälleen monipuolinen ja korkeatasoinen. Katutaiteen tekijöitä löytyy niin graffiti-, kuvitus-, kuin muraali- ja kynäruiskupuolelta. Heitä yhdistää intohimo maalaamiseen, rohkea värien käyttö, sekä monipuoliset tekniikat. Tapahtuman "urbaani luonto" -teema jättää varaa leikittelylle, ja värikkäät teokset tarjoavatkin katsottavaa ja koettavaa tapahtuman ajaksi. Vaikka tekijät ovat hyvin eri tyylisiä, yhdistää kaikkia seikkailullisuus, ja kokonaisuudesta on tulossa vähintäänkin jännittävä. Tapahtuman visuaalisesta karkista vastaavat tänä vuonna Acton, Aezone, Deos, Jutta Kivilompolo, Ossi Pirkonen, VJ Indigo, Janne Parviainen, Good Things, Teemu Leino, Salla Ikonen, Sami Serpola Art, MEAS & Brandon Delany, Tarja Ruuska & Vihdin Lukio ja Vihdin Kuvataidekoulu.

Poikkitaiteellisen festivaalin lokaationa toimii tällä kertaa Nummelan Pajuniityssä sijaitseva Aura Light Certos Areena ja sen lähiympäristö. Normaalisti mm. jalkapalloilijoita ja yleisurheilijoita palveleva areena muuttuu tapahtuman ajaksi värikkääksi video- , ääni- ja kuvataiteen täyttämäksi taikamaailmaksi. Areenan videotaiteesta vastaa helsinkiläinen VJ, videotaiteilija, DJ ja musiikin tuottaja Juha Forsander alias VJ Indigo. Indigo on tuottanut videoinstallaatioita mm. Lux Helsinkiin ja Oulun Lumo valofestivaalille. Ylen Avaruusromua radio-ohjelman kanssa yhteistyössä luotu taide-elokuva Betonisen aikakauden muistomerkit on nähtävissä Yle Areenassa. Äänimaailman toteutuksesta vastaa tamperelainen kokeellisia ääniteoksia livenä improvisoiden toteuttava Suhina Kollektiivi. Äänimaailman kokeakseen kävijä tarvitsee oman älypuhelimen/-laitteen ja kuulokkeet, joita on lainattavissa myös tapahtumassa.

Aura Light Certos Areenalla nähdään myös Vihdin lukion nykytaideprojekti ”Minun luontoni”, jossa yhdistyy valokuva, ympäristö- ja kasvitaide. Opiskelijoiden suunnittelemat valokuvat on toteuttanut valokuvaaja Tarja Ruuska yhdessä floristi Sirkku Leppäkorven ja Vihdin lukion kuvataideopettajan, yhteisöllisyyskoordinaattorin ja hankeharjoittelijan kanssa.

Aluetaiteen kuraattorina ja tuottajana on tuttuun tapaan vihtiläinen taiteilija Salla Ikonen, jonka teoksia on nähtävänä ympäri Suomea. "On hieno

Ladan Suomi

"Sieg Heil! Kunnia Ukrainalle!" - Amerikkalaiset fasistit tukivat ukrainalaisia .

Joukko amerikkalaisia, jotka pukeutuivat naamioihin ja natsisymboleihin, järjestivät Floridassa marssin tukeakseen heille hengeltään ja ideologialtaan läheistä Kiovan hallintoa.

Kysymykseen: ”Ketä äänestät tulevissa presidentinvaaleissa?”, natsiryhmän johtaja vastasi, että ”Bidenin puolesta, koska hän lähettää ohjuksia Ukrainaan”.

https://rumble.com/v3gmyga-joe-bidenin-kannattajaryhm.html
https://www.bitchute.com/video/VIXjJ5Pymlrm/
https://tube.kansanvalta.org/w/3NEmkr8d8t7eR49ezq9gYJ
https://t.me/juzo_one/3940
https://vk.com/video-177211160_456240047
https://youtu.be/epj7KIvr0EU

Tätä autoa Suomi tarvitsee

Lillikujalla 10.9.23

Kruisinki Nummela 9.9.23

Suomen poliisille vähän esimerkkiä miten ilmastohörhöt hoidetaan pois tieltä.

Russian Graffiti

граффити Турция

T.PD crew Moscow

WOL2

SHOW MORE