Dounity

Dounity

Dounity

subscribers

Här går jag igenom grundläggande funktioner för HYLO så att du snabbt kan börja upptäcka och använda plattformen. Börja nätverka och dela med dig.

Christina har skrivit boken Hjärtats språk - ett inre ledarskap. Den ger oss tankar och kunskap om hur vi kan lära oss att kommunicera i en ny tid. "I nästa steg i vår evolution som människor".
Hennes klokhet, djup och enkelhet hoppas jag kommer fram i vårt samtal och att det kan mana till att vi kan få till bättre samarbeten och relationer i våra gemenskaper.

Att skapa ett nytt samhälle innebär ett annat sätt att byta varor och tjänster med. Ni kan alla sätta igång direkt. Här är en tanke om det från mig.

Det är många engagerade människor som känner att det är svårt att hålla energi i en grupp. Det finns alltid deltagare som inte hjälper till att dra. Vilket är helt normalt.
MEN som ledare eller drivande så får du här ett tips om hur du kan göra och tänka för att inte själv tappa energi och kreativitet.
Nu kör vi!

Ett förslag på hur ni kan starta era gemenskaper runt om i landet. De två första stegen till ett globalt nätverk av människor som vill skapa ett nytt samhälle.

I denna video går Patrik Tibell igenom hur du använder plattformen Hylo och dess många smarta funktioner som gynnar byggandet av gemenskaper. Du får lära dig hur du lägger upp din profil, skapar events och nätverkar tillsammans i din grupp. Målet är att lämna FB och aktivera oss i verkligheten. Hylo är ett verktyg, men inte en ersättning för fysiska möten som är grunden för att bygga upp en gemensam energi och expandera vår inre kraft.

Rolf lever tillsammans med sin fru på sin gård i Bergslagen. De är i stort sett helt självförsörjada på det de odlar själva och tillsammans med bygemenskapen. Ta del av hur Rolf tänker och gör för att få ett behagligt liv ett kliv åt sidan från samhällets buller och bång.

I del två av vår trilogi om ekonomi, talar jag och Stephen bl a om lokala ekonomier och hur det kan interagera med det nuvarande pengasystemet. Behöver vi båda två och hur kan vi navigera?

Det här samtalet är det första av 3 med Stephen Hinton. Stephen har lång erfarenhet av omställning, ekobybyggande och alternativa ekonomiska lösningar.
I det här samtalet talar vi om hur de första stegen kan se ut när vi bygger samarbeten till en alternativ och lokal ekonomi.

1 h 23 min med frågor, svar, förklaringar och berättelser från medlemmarna och mig Henrik Perrin.

SHOW MORE

Created 1 year, 4 months ago.

11 videos

Category None