Kiri_Rainha

channel image

Kiri_Rainha

Kiri Rainha

subscribers

Are har laga en ny "jingle"/intro til mine framtidige podcaster i serien "Pisspreik med Kiri"...

Her er et informativt intervju ed Andrew Norton Webber om destillert vann og urinterapi...

Her er en video som tar for seg hva Meta, "det nye Facebook", er for noe. Er det grunn til bekymring? Absolutt, Meta og planene bak er noe vi IKKE ønsker! Mobilisér!

Her er en som presenterer seg som en hybrid mellom reptil og menneske. Han sier han har vært er i 100 000 år, og at han nå vil gjøre noe ulovlig utfra reptil-agendaen her på Jorda: Han vil gi menneskeheten sannheten, og fortelle hvordan reptiler bedrar og slavebinder mennesker.

Hver fredag, kveld og dag, i både regn solskinne, samles en gruppe kalt 'Freedom Fighters' ved en rundkjøring i Portwood i Stockport, Storbritannia. De gjør dette for å øke folks bevissthet, og formidle sannheter som ikke fortelles i TV og aviser. Denne grupperingen oppfordrer alle mennesker fra hele verden til å gjøre det samme. Som vi kan se av denne videoen ligger problemkomplekset vedr. koronakrisen deres hjerte nært...

Kilden bak denne videoen er Oracle Films (oraclefilms.com / t.me/OracleFilms)

Kjøp forfatterne en kaffe: https://www.buymeacoffee.com/oraclefilms

No comments.

Her er Kiri om det å snakke med folk som elsker staten, og ikke får seg til å tro at noen er ute etter å kontrollere oss.... Dette er folk som bare NEKTER å innse at noe er galt med samfunnet.

"Pluss og minus - hold det enkelt'a. Matte er ikke min greie". Og andre gullkorn :-)

Her er et utsnitt av en prat, hvor Kiri snakker litt om hvordan vi mennesker forledes til å tro på feiil ting, og derfor handle på ukonstruktive måter.

Hilsen Are.

Nettet snører seg rundt USAs nasjonale smittevernekspert, Anthony Fauci. Her blir Fauci åpenlyst stilt til rette for å ha finansiert gain-of-function forskning, dvs. forskning som går ut på å framskaffe virus så smittsomme og farlige som mulig. Rand Paul anklager også Fauci for å lyve for kongressen.

Den 8. juni 2021 leverte vår venn, legen Heiko Santelmann, inn en politianmeldelse hvor legemiddelverkets leder Steinar Madsen ble anklaget for drap på 1000 nordmenn.

Her er fra en amerikansk tv-serie kalt "The Doctors". Denne serien drøftet en rekke helserelaterte spørsmål, og i denne episoden har vi tidligere modell Jenny McCarthy og diskuterer hvor vidt vaksiner kan føre til autisme hos de vaksinerte. (McCarthy opplevde selv marerittet da hennes egen sønn ble autistisk etter en vaksine). Under sendingen utbryter en av ekspertene - en ung lege - at "vaksiner er virkelig den ene tingen vi har sett på", og forsøkte derved å minimere sannsynligheten for at vaksiner kan være årsak til autisme. Men denne unge legen hadde nok holdt kjeft om han visste det som skulle følge rett etterpå... I salen sitter nemlig J. B. Handley, en jurist som selv har et vaksineskadet barn. Handley har gjort grundige undersøkelser, og parkerer den opportunistiske unge legen. Fullstendig.

Til slutt, sjekk ut publikums hjernevask her: Denne unge legen blir parkert noe så ettertrykkelig med faktabasert informasjon, noe som gjør at han deretter forårsaker deretter et pinlig opptrinn hvor han blir fullstendig emosjonell. MEN, allikevel, hvem er det som får applaus...? Jo, det er den samme unge legen som bæsjet på eget buksebein i full offentlighet. Trist i grunn.

Fra det finske parlamentet 9. juni 2021: Se politikeren Ano Turtiainen lekse opp for sine kollegaer, hvor han advarer sine kollegaer mot å nekte å stoppe vaksineringen og, i ytterste konsekvens, spre villedende og salgsfremmende informasjon om vaksinen mot Covid-19. Bravo!

21. juni: Her kan vi se en amatørvideo som viser hva som nå skjer på Londons internasjonale lufthavn, Heathrow. Folk som kommer tilreisende blir satt i smittekarantene i noe som mest av alt ligner på konsentrasjonsleirene under andre verdenskrig. Ikke bare det, men de "innsatte" nektes også å prate med andre som befinner seg på behørig avstand utenfor gjerdene. Og dette er altså 2021...??!

Mai 2021: Dette klippet skal være fra en senatshøring i delstaten Texas, hvor det hevdes at de påbegynte dyrestudiene under framstillingen av koronavaksinen ble stoppet. Det viste seg nemlig at testdyrene døde av vaksinen - akkurat som ved tidligere forsøk på å utvikle denne typen vaksine. Konsekvensen ble at legemiddelindustrien stoppet dyrestudiene, skjulte resultatet og gikk rett over til korttids-studier på mennesker. "Alt mot normalt" hos den seriekriminelle legemiddelindustrien...

9/11 er hendelsen som ble brukt til å rettferdiggjorde krigen mot terror og påfølgende militær invasjon i en rekke land. Men det er en hel skog av absurditeter forbundet med den offisielle historien vedrørende hva som skjedde den gang da. Blant annet dette: hvor er egentlig flyet...?

Trenger jeg si mer? Hvis folk ikke skjønner at dette er en falsk-flagg operasjon, så vet ikke jeg...

Natti-natt, natt til onsdag 28. juli, 2021...
I natt er en enda en sommernatt ved fjorden, og vi tar det på alvor. Vi synger her sangen "Sommernatt ved fjorden". Enjoy (de som vil)!

Fra kvelden lørdag 26. juni 2021.

Anneke ble solgt til et morderisk pedofilt nettverk i Belgia i en alder av 6 år. I årevis måtte hun holde ut de mest utenkelige gjerninger begått mot henne av den europeiske makteliten. Dette innebar seksuelt misbruk og tortur. Som 11-åring lyktes det henne å flykte. Her snakker hun åpent om sin reise tilbake til livet igjen.

I dag er hun grunnlegger og direktør ved Liberation Prison Yoga, et ikke-kommersielt foretak i Ny York.

Her er en reportasje fra programmet 60 minutes. Episoden gikk på lufta i 1989, og handler om en ung britisk jente som ble tatt til fange av en satanisk kult drevet av hennes egen bestemor. Dette pågikk over en periode på 12 år, hvor Theresa ble seksuelt misbrukt på det mest groteske. Hennes opplevelser handler om ekstremt traumatiserende tortur. Journalisten Ian Leslie beskriver møtet med denne jenta som den sterkeste opplevelsen han hadde hatt i løpet av sine 27 år som journalist. På videoen er Theresa 15 år gammel, og hun var bare to år da hun havnet i sin bestemors varetekt.

Her er Dolores Cahill under demonstrasjonen "Freedom Rally London" den 15. mai 2021. Klar og oppløftende tale - YAY!

Koronakrisen i Canada: Ett år og vel det har nå gått, hvor regjeringspålagte begrensninger har medført pågående brudd på innbyggernes menneskerettigheter og grunnleggende friheter. Ingen er lengre "ren" (ikke-smittet) før dette har blitt b…

Koch's postulates are a set of criteria that must be met in order to establish that a microorganism is the cause of a given disease. It is required that the microorganism must be able to be isolated and produced in a pure culture in all cases of the disease. Furthermore, the microorganism must not occur in other diseases.
The isolated microorganism must be capable of causing the disease in experimental animals, and the microorganism must be detectable in them.

The criteria were originally developed by the German anatomist Friedrich Henle (1809–85), but later reformulated by the German physician Robert Koch (1843–1910).
They were at one time very fruitful in proving causal links to infectious diseases. In recent times, they have been revised and nuanced, including by Alfred S. Evans in 1976.

Andrew Kaufman MD credentials:
-Bachelors of Science in Biology MIT
-Doctor of Medicine, Medical University of South Carolina
-Psychiatry Residency, Duke University
- Former Medical Instructor of Hematology and Oncology, Medical University of South Carolina
- Former Assistant Professor of Psychiatry, SUNY Upstate Medical University
- Licensed and Board Certified in Psychiatry and Forensic Psychiatry

Watch out for daring lyrics in this one...

SHOW MORE

Created 5 years ago.

160 videos

Category None