KlaTV-NL

KlaTV-NL

KlaTV-NL

subscribers

Er komen steeds meer berichten binnen over sterfgevallen van bejaarden in bejaardentehuizen na vaccinaties tegen Covid19. Toen in de regio Überlingen aan het Bodenmeer ook nog eens 13 bejaarden stierven, begon een team van moedige omwonenden de zaak nader te belichten... - www.kla.tv/18506

Wereldwijd nemen de berichten over sterfgevallen van bejaarden in bejaardentehuizen toe na vaccinaties met Covid19. Hier - als zogezegd het topje van de ijsberg - een klein uittreksel uit Duitsland:

Berlijn - minstens 6 van 32 gevaccineerde senioren sterven na vaccinatiecampagne.
https://www.nordkurier.de/brandenburg/impf-katastrophe-in-berliner-pflegeheim-1742475902.html
https://2020news.de/whistleblower-aus-berliner-altenheim-das-schreckliche-sterben-nach-der-impfung/

Dessau - 2 doden na vaccinatie in bejaardenhuis
https://www.mdr.de/sachsen-anhalt/dessau/dessau-rosslau/tote-nach-corona-ausbruch-in-altenheim-trotz-impfung100.html

13 doden in bejaardenhuis in het Zwabische Gmünd
https://www.stuttgarter-nachrichten.de/inhalt.coronapandemie-in-baden-wuerttemberg-13-tote-nach-corona-ausbruch-in-altenheim-in-schwaebisch-gmuend.808b4a37-fea6-49e0-baef-fe1a61d450d4.html
https://www.faz.net/aktuell/gesellschaft/gesundheit/coronavirus/corona-impftag-in-einem-pflegeheim-es-gibt-so-viele-geruechte-17149230.html

die dan steeg tot 18
https://www.gmuender-tagespost.de/p/1957680/

8 doden in bejaardenhuis Miesbach
https://www.br.de/nachrichten/bayern/impfung-kam-zu-spaet-acht-tote-in-miesbacher-pflegeheim,SMZI02Y
13 doden in bejaardenhuis Leverkusen
https://www1.wdr.de/nachrichten/themen/coronavirus/leverkusen-altersheim-coronavirus-100.html
15 doden in een bejaardenhuis in Leverkusen
https://www.rtl.de/cms/corona-ausbruch-in-leverkusener-seniorenheim-15-bewohner-gestorben-4695080.html
Leipzig - 16 doden in verpleeghuis „Am Auenwald“
https://www.bild.de/regional/leipzig/leipzig-news/leipzig-trotz-impfung-16-tote-wie-kam-corona-in-dieses-heim-75447582.bild.html

Verpleeghuis Emstek - 5 doden, 13 besmet na 2de vaccinatie termijn
https://www.ndr.de/nachrichten/niedersachsen/oldenburg_ostfriesland/Weitere-Corona-Tests-nach-Todesfaellen-in-Emsteker-Pflegeheim,corona6696.html

Het is opvallend, dat in bijna alle gevallen, autoriteiten, directies van tehuizen en toonaangevende media een oorzakelijk verband tussen de sterfgevallen en de kort van tevoren toegediende Covid19-vaccinaties heftig ontkennen. Dat maakt menigeen toch achterdochtig.

Toen eind 2020 / begin 2021 in een bejaardenhuis in Uhldingen, regio Überlingen aan de Bodensee, 13 van de 38 senioren overleden na een Covid19-vaccinatie, maakte een team van innerlijk onthutste, moedige omwonenden zich op helderheid te brengen in de klaarblijkelijk opzettelijk verduisterde verbanden. Janis Stübner van Überlingen.fm maakte er een indrukwekkende documentaire over.

U kunt die bekijken via de volgende link: www.youtube.com/watch?v=W-KCWZNHx-I
en https://rumble.com/ve218r-seniorenwohnpark-uhldingen-mhlhofen-13-tote-nach-impng-alles-nur-zufall-dok.html (seniorenwoonpark-uhldingen-mhlhofen-13-doden-na-vaccinatie-alles-alleen-toeval-)

Bronnen:
Seniorensterben nach Impfungen
(het sterven van senioren na vaccinaties)
https://www.youtube.com/watch?v=No-onITWmPM

Berlin - nach Impfaktion sterben mindestens 6 von 32 geimpften Senioren.
(Berlijn – na vaccinatie sterven minstens 6 van 32 gevaccineerde senioren)
https://www.nordkurier.de/brandenburg/impf-katastrophe-in-berliner-pflegeheim-1742475902.html

Das war auch schon Thema im Corona-Untersuchungsausschuss. Da hat eine Angestellter über die Vorfälle ausgepackt.
(Dat was al een thema in het corona-onderzoek comité. Een beambte heeft zijn gemoed gelucht over de voorvallen...)
https://2020news.de/whistleblower-aus-berliner-altenheim-das-schreckliche-sterben-nach-der-impfung/

Dessau - 2 Tote nach Impfung in Seniorenheim
(Dessau – 2 doden na vaccinatie in bejaardenhuis
https://www.mdr.de/sachsen-anhalt/dessau/dessau-rosslau/tote-nach-corona-ausbruch-in-altenheim-trotz-impfung100.html

In Rödinghausen sind Bewohnerinnen und Bewohner und Mitarbeitende eines Seniorenheims mit Corona infiziert. Wenige Tage zuvor waren sie geimpft worden.
Noch nie seit Beginn der Corona-Pandemie war jemand in dem Heim positiv getestet worden - jetzt gibt es Fälle: 12 Bewohner sowie 2 Mitarbeiter haben sich angesteckt.
Arzt: Erkrankung durch Impfung nicht möglich
(In Rödinghausen zijn bewoonsters en bewoners en medewerkers van een bejaardenhuis geïnfecteerd met corona. Sinds het begin van de pandmie was er nog nooit iemand in het tehuis positief getest – nu zijn er gevallen: 12 bewoners evenals 2 medewerkers zijn besmet.
Dokter: Ziek worden door vaccinatie niet mogelijk)
https://www1.wdr.de/nachrichten/westfalen-lippe/corona-ausbruch-altenheim-roedinghausen-nach-impfung-100.html

8 Tote in Miesbacher Altenheim - Impfung kam zu spät
(8 doden in bejaardenhuis in Miesbach – vaccinatie kwam te

Bevindt de mensheid zich eigenlijk in een levend proefkonijn-experiment door de mRNA-vaccinatie van de genetische code van Covid-19? Waarom zou Dr. Madej, in haar tweede interview op Kla.TV, anders oproepen tot een moratorium op deze nieuwe vaccins die het potentieel hebben het menselijk genoom permanent te veranderen? De bekende onderzoeksarts roept alle mensen op om niet vrijwillig of bereidwillig vrijheden en burgerrechten op te geven, maar te vragen naar het grotere plan achter alle wetenschappelijk ongegronde dwangmaatregelen tegen Covid. - www.kla.tv/18654

(Dan): Hier zijn we weer met Dr. Carrie Madej. Dr. Madej, we zijn zo dankbaar dat u voor dit interview weer bij ons bent op Kla.TV.
Dr. Carrie Madej: Dank u, ik ben blij om weer bij u te zijn.
(Dan): Goed. Kunt u beginnen met een klein overzicht of een korte levensloop … om de kijkers een beetje informatie te geven over uzelf?
Dr. Carrie Madej: Ja, ik ben in 2001 afgestudeerd aan de medische faculteit in Kansas City, Missouri, en ik ben arts voor interne geneeskunde. Ik had mijn eigen medische praktijken en was chef-arts in twee verschillende ziekenhuizen. Ik was ook acht jaar lang verantwoordelijk voor medische studenten. En nu besteed ik mijn tijd aan spreken in het openbaar en probeer ik mensen voor te lichten over vaccins en het huidige Covid 19 paradigma.
(Dan): Dus, laten we meteen beginnen en praten over deze vaccins. Er was de introductie op de markt, en waar staan we nu in Amerika - op 10%? 15 %? Ik weet dat Israël op 30% of 40% vaccinatiegraad zit. De vraag is ... Voordat we in detail treden over wat het RNA-vaccin precies inhoudt ... Ik heb van sommige kanten gehoord dat men dit niet eens echt een vaccin kan noemen, omdat de farmaceutische industrie niet heeft aangegeven dat dit vaccin infectie of overdracht voorkomt.
En eigenlijk moet men aan beide voorwaarden voldoen, of aan één ervan, om te kunnen zeggen dat het een vaccin is. Wat is uw mening daarover?
Dr. Carrie Madej: Daar ben ik het mee eens. Dit is anders dan alle andere vaccins die tevoren ooit gemaakt zijn.
De mensen moeten weten dat een normaal vaccin het virus zelf, het eigenlijke organisme - levend of dood - en nog wat andere toxines (toxine = schadelijke of giftige stof) in de oplossing bevat, en dat is wat er bij hen wordt ingespoten. En het idee is dat het een verzwakte versie is van wat je ziek zou maken, zodat je lichaam kan leren er in de toekomst tegen te vechten, zonder erdoor overweldigd te worden.
Maar deze keer is het niet zo. Ze hebben het organisme nooit echt geïsoleerd, het organisme in zijn geheel. De CDC [CDC = Amerikaanse epidemie autoriteit] heeft dat toegegeven en 5 andere landen hebben dat ook toegegeven. Omdat zij dat organisme nooit in zijn geheel in de zieke patiënt konden isoleren, namen zij delen van het genetisch materiaal en vulden de lege plekken op met een recombinant [recombinant =eiwitten geproduceerd door genetische manipulatie of in celculturen] programma of een door de computer gegenereerd programma. Dus, we hebben een code die we gebruiken. Dus, ze moeten die code in u injecteren. En de code wordt echt in de persoon geïnjecteerd en het idee is dat ons lichaam wordt misleid om een deel van het virus te produceren, niet het hele virus, maar een deel van het virus. Dus dat is totaal anders. Wij vaccineren niet het eigenlijke organisme, maar injecteren een code in de

mens en het menselijk lichaam wordt ertoe gebracht een deel van een virus te produceren. Dus in plaats van te voorkomen dat u het virus reproduceert, moedigen we uw lichaam aan om een deel van het virus te produceren.
Dus, u kunt... weet u, men hoeft geen wetenschappelijke graad te hebben om te zien dat daar een gevaar in schuilt. En dat we deze technologie nooit op grote schaal hebben gebruikt op de menselijke bevolking.

Dit is de eerste keer dat we het ooit gedaan hebben. En u heeft helemaal gelijk als u zegt dat er nog geen gegevens zijn die zeggen dat dit elke overdracht zal voorkomen.
U kunt nog steeds besmettelijk zijn, zelfs na vaccinatie. Er zijn maar twee eindpunten, twee dingen die deze vaccins volgens de farmaceutische bedrijven kunnen bewerken: Ze zeggen dat ze daarmee zowel één (let op: cijferwoord!) positieve PCR test als een symptoom kunnen voorkomen. En dat is het. En ze zeggen dat ze aannemen... ze nemen aan dat het misschien tot twee maanden na de tweede dosis werkt. We weten het niet, want we moeten niet vergeten dat we op dit moment midden in een live-experiment zitten, terwijl we hier praten.
(Dan): En als u het hebt over ... Ik dacht dat ze ten minste meer dan één symptoom bestreden, maar het is alles wat ze zeggen, dat het slechts één symptoom bestrijdt. En ik hoorde dat... Ik bedoel, hebben ze niet eerder gezegd dat... in het algemeen... asymptomatische dragers de ziekte niet aan anderen doorgeven? Maar wat dit vaccin dan kan doen is, als het dit symptoom onderdrukt, dan wordt u nu... [lees verder op www.kla.tv/18654]

Er valt dezer dagen een sluier van de ogen van een 64-jarige voormalige dominee uit het voormalige Oost-Duitsland. Nadenkend over hoe het in de DDR-tijd was en hoe het juist nu weer “aanvoelt”, komt hij tot een verbazingwekkende conclusie. Doch beschouwt en beluistert u het zelf! | www.kla.tv/18680

Sinds een paar dagen kan ik thans op 64 levensjaren terugkijken. Als ik dit getal door twee deel, is het resultaat precies twee keer 32 jaar. 32 jaar in de DDR en 32 jaar als nieuwe Duitse burger onder leiding van mevrouw Merkel, eveneens uit de DDR! Ik heb zo het gevoel, alsof me dezer dagen een sluier van mijn innerlijke ogen werd weggenomen. Ik stel mezelf de vraag: Wat is het verschil tussen de beide 32 jaar, de jaren die ik onder de DDR-dictatuur heb moeten doorbrengen, en die, waarheen ons nu onze regering heeft gebracht? Plotseling realiseer ik me: het is net als vroeger! Angst regeert het volk! Angst voor dreigende overheidsmaatregelen! Angst om aangegeven te worden door de buren. Maar officieel betekende en betekent het – steeds weer en nog steeds: “Alles alleen voor het welzijn van het volk!” “De staatsmaatregelen zijn noodzakelijk! En juist!” “Het Centraal Comité heeft besloten!” Toen was dat de SED, nu heet het Centraal Comité “Europa”! En wat daar eenmaal besloten wordt voor het welzijn van het volk is goed basta! Vroeger was het de zogenaamde “Vrije Pers”, de volksstem van de DDR. Een andere mening was slechts kapitalistische ondermijning en ophitsing van het volk. Niets anders was toegestaan, en wee die daar de staatsdoctrine in vraag stelde! Dus net zoals vandaag! Wie iets anders zegt, dan de gecensureerde mainstream, is nu extreem-rechts of een complotdenker! Ik heb het gevoel dat ik een nieuwe editie beleef van mijn eerste 32 jaar in de DDR!

Ik woon in de Duitse Democratische (Bonds) Republiek! Er is bijna niets meer over van de democratie, behalve de letters! Allen, die niet in overeenstemming zijn met de staat, verliezen hun post of worden, zoals de heer Maaßen, met vervroegd pensioen gestuurd. Artsen, professoren uit alle wetenschappelijke klassen komen, net als in DDR-tijden, alleen aan het woord als zij “trouw aan de lijn” zijn, anders worden zij ondanks de antidiscriminatiewetgeving belasterd en krijgen zij geen ruimte voor repliek! Alles loopt zoals al eens meegemaakt! Het heette weliswaar volgens het woord “Vrije Pers”, maar was slechts SED-propaganda! Tegenwoordig heet het “Vrije Media” – maar wee iedereen, die een andere mening verdedigt! Opnieuw leven we in een schijndemocratie! In plaats van het DDR-paspoort komt vermoedelijk binnenkort het gezondheidspaspoort of vaccinatiepaspoort! De aarde is een controleplaneet geworden en de Stasi opereert via satelliet en wereldwijd! Een Berlijnse Muur en de zogenaamde Anti-Fascistische Beschermingsmuur kon men met gevaar voor eigen leven overwinnen. Maar waarheen moet men vandaag vluchten? Mevrouw Merkel heeft het al ver gebracht. Hartelijk welkom in het verleden!

Ons dilemma is “wolven in schaapskleren!” Noemen zichzelf democraten en laten niets anders gelden dan hun doctrine! Precies dat was en is “DDR live!” Vroeger was Rusland onze vriend en grote broer – nu de Volksrepubliek China! Alles komt uit één hand: het virus, de beschermkledij, de controletechnologie en de hersenspoeling. Of er werkkampen zullen volgen, zal blijken. De minister van staatsveiligheid, Erich Mielke, was voorstander van de filosofie, dat het volk zich het best laat regeren door angst. – Echt, men heeft het al ver gebracht en heeft al veel geleerd van de DDR! ..... Maar hopelijk ook, hoe men die weer vreedzaam beëindigen kan! Wat eens werkte, ook al leek het onmogelijk, werkt vandaag nog steeds! Wees daarom niet bang en sta aan de zijde van uw goed geweten! Vertel aan iedereen, dat de waarheid uiteindelijk altijd wint en dat wij meer zijn, dan die, van wie macht alleen bestaat uit “angstzaaierij” en propaganda. Samen zijn we sterk! Want WIJ zijn het VOLK!

Eindelijk, het hele Covid 19 verhaal wordt een dossier voor de officier van justitie. Bewust van hun verantwoording zijn de “Advocaten voor Voorlichting” de strijd aangegaan met meer eigentijdse, als het ware hardere samenwerkingsverbanden. Samen met de gekwelde volken pakken zij nu de koe rechtstreeks bij de horens. Eerder hebben zij de PCR-test ontmaskerd als één grote fundamentele misleiding (= bedrog). En dit samen met “grootheden die van de farma-lobby onafhankelijk zijn” en uit alle mogelijke achtergronden komen: hooggekwalificeerde virologen, epidemiologen, microbiologen, artsen, enz. - www.kla.tv/18613

In mijn recente toespraak, “De countdown van de dood loopt (Kla.TV/17949)”, waarschuwde ik de wereldbevolking voor de ongehoorde nalatigheid van deze overhaast ontketende Covid-vaccinatiecampagne. En dat komt omdat de nieuwe RNA-vaccins op nalatige wijze zijn onttrokken aan alle al lang bestaande verplichte tests. En het meest flagrante is dit: deze fabrikanten van Covid-vaccins deden dit ondanks absoluut miserabele mislukte dierproeven vooraf. In duidelijke taal betekent dit, dat al die vele hulpeloze diertjes in het verleden volkomen nutteloze, overduidelijke schade door RNA-vaccinaties hebben ondergaan, en dat velen daaraan zijn gestorven. In ieder geval, slechts enkele dagen na mijn waarschuwende toespraak werden wij overstelpt met berichten van overal over duizenden gevallen van schade door vaccinaties - alleen al in bejaardenhuizen op onze breedtegraad stierven er tientallen, onmiddellijk na het Covid-vaccin. Natuurlijk ontkent iedereen elke samenhang waardoor dit wordt veroorzaakt. Achteraan ingelast herinner ik u nog eens aan deze twee uitzendingen (www.kla.tv/18272 (D, NL?) en www.kla.tv/18038 (D)). Overigens kunt u deze informatie, met inbegrip van de bewijsbronnen, in de onderstaande tekst van de uitzending gemakkelijk downloaden, uitprinten of met slechts een paar muisklikken overal verspreiden. Maar vergeet niet dat deze verslagen alleen betrekking hebben op de eerste dagen van de tragedie, zonder alle verdoezelde, d.w.z. geheim gehouden, schade of doden, ook zonder rekening te houden met alle late gevolgen die nog moeten komen, en die het ergst zouden kunnen zijn, en hoe dan ook zonder enig grijs cijfer. Het aftellen van de dood is nog maar net begonnen - helaas.

Maar eindelijk wordt dit hele Covid 19 verhaal een dossier voor de openbare aanklager. Wat is er gebeurd?

In Duitsland zijn de “Advocaten voor Voorlichting” overgegaan tot de strijd met eigentijdse, als het ware hardere ijzeren samenwerkingsverbanden. Samen met echte “onafhankelijke grootheden van de farma-lobby “, van alle mogelijke achtergronden, vatten zij eindelijk de koe bij de horens:

https://achern-weiss-bescheid.de/2021/02/04/strafanzeige/
...

Bevindt de mensheid zich eigenlijk in een levend proefkonijn-experiment door de mRNA-vaccinatie van de genetische code van Covid-19? Waarom zou Dr. Madej, in haar tweede interview op Kla.TV, anders oproepen tot een moratorium op deze nieuwe vaccins die het potentieel hebben het menselijk genoom permanent te veranderen? De bekende onderzoeksarts roept alle mensen op om niet vrijwillig of bereidwillig vrijheden en burgerrechten op te geven, maar te vragen naar het grotere plan achter alle wetenschappelijk ongegronde dwangmaatregelen tegen Covid. - www.kla.tv/18654

(Dan): Hier zijn we weer met Dr. Carrie Madej. Dr. Madej, we zijn zo dankbaar dat u voor dit interview weer bij ons bent op Kla.TV.
Dr. Carrie Madej: Dank u, ik ben blij om weer bij u te zijn.
(Dan): Goed. Kunt u beginnen met een klein overzicht of een korte levensloop … om de kijkers een beetje informatie te geven over uzelf?
Dr. Carrie Madej: Ja, ik ben in 2001 afgestudeerd aan de medische faculteit in Kansas City, Missouri, en ik ben arts voor interne geneeskunde. Ik had mijn eigen medische praktijken en was chef-arts in twee verschillende ziekenhuizen. Ik was ook acht jaar lang verantwoordelijk voor medische studenten. En nu besteed ik mijn tijd aan spreken in het openbaar en probeer ik mensen voor te lichten over vaccins en het huidige Covid 19 paradigma.
(Dan): Dus, laten we meteen beginnen en praten over deze vaccins. Er was de introductie op de markt, en waar staan we nu in Amerika - op 10%? 15 %? Ik weet dat Israël op 30% of 40% vaccinatiegraad zit. De vraag is ... Voordat we in detail treden over wat het RNA-vaccin precies inhoudt ... Ik heb van sommige kanten gehoord dat men dit niet eens echt een vaccin kan noemen, omdat de farmaceutische industrie niet heeft aangegeven dat dit vaccin infectie of overdracht voorkomt.
En eigenlijk moet men aan beide voorwaarden voldoen, of aan één ervan, om te kunnen zeggen dat het een vaccin is. Wat is uw mening daarover?
Dr. Carrie Madej: Daar ben ik het mee eens. Dit is anders dan alle andere vaccins die tevoren ooit gemaakt zijn.
De mensen moeten weten dat een normaal vaccin het virus zelf, het eigenlijke organisme - levend of dood - en nog wat andere toxines (toxine = schadelijke of giftige stof) in de oplossing bevat, en dat is wat er bij hen wordt ingespoten. En het idee is dat het een verzwakte versie is van wat je ziek zou maken, zodat je lichaam kan leren er in de toekomst tegen te vechten, zonder erdoor overweldigd te worden.
Maar deze keer is het niet zo. Ze hebben het organisme nooit echt geïsoleerd, het organisme in zijn geheel. De CDC [CDC = Amerikaanse epidemie autoriteit] heeft dat toegegeven en 5 andere landen hebben dat ook toegegeven. Omdat zij dat organisme nooit in zijn geheel in de zieke patiënt konden isoleren, namen zij delen van het genetisch materiaal en vulden de lege plekken op met een recombinant [recombinant =eiwitten geproduceerd door genetische manipulatie of in celculturen] programma of een door de computer gegenereerd programma. Dus, we hebben een code die we gebruiken. Dus, ze moeten die code in u injecteren. En de code wordt echt in de persoon geïnjecteerd en het idee is dat ons lichaam wordt misleid om een deel van het virus te produceren, niet het hele virus, maar een deel van het virus. Dus dat is totaal anders. Wij vaccineren niet het eigenlijke organisme, maar injecteren een code in de

mens en het menselijk lichaam wordt ertoe gebracht een deel van een virus te produceren. Dus in plaats van te voorkomen dat u het virus reproduceert, moedigen we uw lichaam aan om een deel van het virus te produceren.
Dus, u kunt... weet u, men hoeft geen wetenschappelijke graad te hebben om te zien dat daar een gevaar in schuilt. En dat we deze technologie nooit op grote schaal hebben gebruikt op de menselijke bevolking.

Dit is de eerste keer dat we het ooit gedaan hebben. En u heeft helemaal gelijk als u zegt dat er nog geen gegevens zijn die zeggen dat dit elke overdracht zal voorkomen.
U kunt nog steeds besmettelijk zijn, zelfs na vaccinatie. Er zijn maar twee eindpunten, twee dingen die deze vaccins volgens de farmaceutische bedrijven kunnen bewerken: Ze zeggen dat ze daarmee zowel één (let op: cijferwoord!) positieve PCR test als een symptoom kunnen voorkomen. En dat is het. En ze zeggen dat ze aannemen... ze nemen aan dat het misschien tot twee maanden na de tweede dosis werkt. We weten het niet, want we moeten niet vergeten dat we op dit moment midden in een live-experiment zitten, terwijl we hier praten.
(Dan): En als u het hebt over ... Ik dacht dat ze ten minste meer dan één symptoom bestreden, maar het is alles wat ze zeggen, dat het slechts één symptoom bestrijdt. En ik hoorde dat... Ik bedoel, hebben ze niet eerder gezegd dat... in het algemeen... asymptomatische dragers de ziekte niet aan anderen doorgeven? Maar wat dit vaccin dan kan doen is, als het dit symptoom onderdrukt, dan wordt u nu... Lees verder op www.kla.tv/18654

Heeft Lothar Wieler als voorzitter van het Robert Koch Instituut een ernstige statistische fraude begaan? Deze documentaire veroordeelt Wieler op basis van zijn eigen verklaringen! "Het Wieler Dossier" toont een uitweg uit de vergrendeling: Maak nu deel uit van een grote volksbeweging om je medemens op te voeden! - www.kla.tv/18523

Professor Dr. Lothar Wieler is sinds 2015 voorzitter van het Duitse Robert Koch Instituut. RKI
Dit instituut is de centrale instelling van de Duitse federale overheid voor ziekte controle en ziekte preventie. (Het RKI is de Duitse RIVM in Nederland, Sciensano in België )
De kerntaken van het RKI zijn het opsporen, voorkomen en beheersen van, met name, infectieziekten en het ontwikkelen van wetenschappelijke kennis als basis voor beslissingen over gezondheidsbeleid.
In zijn rol als voorzitter van de RKI rapporteert dr. Wieler rechtstreeks aan het federale ministerie van Volksgezondheid en heeft grote invloed op politieke besluiten die worden genomen. Zijn uitspraken hebben gewicht!
Wieler is ook verantwoordelijk voor alle cijfers die met Corona te maken hebben, zoals de zogenaamde infectiecijfers en de incidentie waarde.
Deze dagelijks gerapporteerde cijfers geven politici de rechtvaardiging voor de vergaande beperkingen van de grondrechten die in de hele geschiedenis van de Bondsrepubliek Duitsland nooit hebben bestaan.
Verdere tekst zie: www.kla.tv/18523

Bronnen/Links:
Allgemeine Infos zu Dr. Lothar Wieler https://www.rki.de/DE/Content/Service/Presse/Pressemitteilungen/2015/01_2015.html
https://de.wikipedia.org/wiki/Lothar_H._Wieler
https://www.rki.de/DE/Content/Institut/institut_node.html;jsessionid=47280A3647889057D2968D7DC0361C80.internet121
https://de.wikipedia.org/wiki/Robert_Koch-Institut
Wielers Verflechtungen https://www.leopoldina.org/mitgliederverzeichnis/mitglieder/member/Member/show/lothar-heinz-wieler/
https://de.wikipedia.org/wiki/Lothar_H._Wieler#Mitgliedschaften
https://www.rki.de/SharedDocs/Personen/Mitarbeiter/W/Wieler/Wieler_Lothar_H.html
https://www.gatesfoundation.org/How-We-Work/Quick-Links/Grants-Database/Grants/2019/11/OPP1216026
Leopoldina-Gutachten https://www.leopoldina.org/uploads/tx_leopublication/2020_12_08_Stellungnahme_Corona_Feiertage_final.pdf
Beschluss zum Lockdown im Dezember https://www.bundesregierung.de/resource/blob/997532/1827366/69441fb68435a7199b3d3a89bff2c0e6/2020-12-13-beschluss-mpk-data.pdf
Protest von Prof. Michael Elsfeld https://www.merkur.de/politik/corona-angela-merkel-soeder-deutschland-wissenschaft-leopoldina-lockdown-kuba-syndrom-aktuell-90204364.html
Prof. Thomas Aigner https://www.kla.tv/17942
https://www.akanthos-akademie.de/2020/12/28/protest-gegen-leopoldina-ad-hoc-gutachten-t%C3%BCbinger-professor-verl%C3%A4sst-akademie-der-wissenschaften/
https://www.rundschau.info/prof-dr-thomas-aigner-ich-kann-es-mit-meinem-gewissen-nicht-vereinbaren-ein-teil-dieser-art-von-wissenschaft-zu-sein/
Mitgliedschaften GloPID-R: https://www.glopid-r.org/about-us/members/
IANPHI: https://en.wikipedia.org/wiki/International_Association_of_National_Public_Health_Institutes
EACHR: https://www.rki.de/SharedDocs/Lebenslauf/EN/Wieler_Lothar_H_EACHR_en.html
STAG-IH: https://www.who.int/emergencies/diseases/strategic-and-technical-advisory-group-for-infectious-hazards/en/
https://www.rki.de/DE/Content/Institut/Leitung/Wieler_STAG-IH.html
Wielers unglaubliche Enthüllungen 1. Enthüllung https://www.youtube.com/watch?v=_CpcIUov-1Q
2. Enthüllung https://dein.tube/watch/rWi7Yzyo6kPYuSk
https://www.pharma-fakten.de/news/details/782-digitalisierung-der-schluessel-zu-besseren-impfquoten/
3. Enthüllung 1.https://www.facebook.com/tagesschau/videos/243812243453095/?v=243812243453095¬if_id=1584694894382298¬if_t=live_video
ab Min. 17:47 https://www.t-online.de/nachrichten/deutschland/id_87636856/coronavirus-hamburg-will-nur-echte-covid-19-tote-zaehlen.html
https://www.n-tv.de/wissen/Fast-alle-Corona-Toten-waren-vorerkrankt-article22371530.html
2. https://www.youtube.com/watch?v=wO_F0UrHKxY
(ab min.13.00) https://www.kla.tv/17530
https://www.youtube.com/watch?v=Xc0Kysti6Kc
ExpressZeitung Ausgabe 38/2021 https://www.epochtimes.de/assets/uploads/2020/11/Antwort-des-Berliner-Senats.pdf
https://www.creative-diagnostics.com/pdf/CD019RT.pdf
3. https://www.youtube.com/watch?v=iN5BIcgZQqU&t=2506s
(ab Min 41:46)
https://reitschuster.de/post/rki-chef-wieler-entlarvt-corona-versagen-der-regierung-und-keiner-merkt-es/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32133832/
https://impf-info.de/82-coronoia/314-coronoia.html#falsch_positiv
(update 12.6.20) https://www.nordbayern.de/politik/streit-um-den-inzidenzwert-ist-nun-die-35-die-neue-50-1.10832878
https://www.rki.de/SharedDocs/FAQ/NCOV2019/FAQ_Liste_Diagnostik.html
https://reitschuster.de/post/unglaublich-who-warnt-vor-unzuverlaessigkeit-von-pcr-test/
https://www.who.int/news/item/20-01-2021-who-information-notice-for-ivd-users-2020-05
4. Enthüllung https://www.youtube.com/watch?

Deze uitzending is een schreeuw om hulp! Wanneer zal het publiek eindelijk de hele waarheid over seksueel misbruik van kinderen te weten komen? Internationaal verbonden daders, vaak rijk of machtig, schermen zich af van straf, terwijl onderzoekers en therapeuten het werk moeilijk wordt gemaakt. Slachtoffers worden vaak niet geloofd, vooral wanneer ze melding maken van satanisch ritueel misbruik en extreme wreedheid. - Het is tijd om te kijken en onze kinderen te beschermen! - www.kla.tv/18364

Sinds 2016 onderzoekt de “Onafhankelijke Commissievoor onderzoek naar seksueel misbruik van kinderen” de omvang, de aard en de gevolgen van seksueel misbruik van kinderen in de Bondsrepubliek Duitsland en in de voormalige DDR. Het richt zich momenteel op misbruik van kinderen en jongeren in een sportomgeving, zoals voetbalclubs.
Commissievoorzitter Sabine Andresen klaagde aan dat de behandeling van gevallen van seksueel kindermisbruik in de sport nog steeds grotendeels taboe is. De eis naar meer opvangcentra voor misbruikte kinderen en jongeren werd groot. Een goede zaak – zou men
kunnen denken – of eerder gewoon wat graven aan de oppervlakte?
Kindermisbruik komt ook in andere kringen voor: in de filmindustrie, in de muziekindustrie, in kerken en scholen, in gezinnen, kindertehuizen en klinieken. Dit manifesteert zich bijvoorbeeld in de vorm van kinderprostitutie en productie van kinderpornofilms en sadisme. De ergste daden – ritueel misbruik, kinderoffers en kannibalisme – vinden plaats in satanische kringen. De afschuwelijke beschrijvingen in deze uitgave van getuigen en slachtoffers moet worden opgevat als een schreeuw om hulp. Pas wanneer het publiek op de hoogte is van deze afschuwelijke misdaden, kan er verandering komen.

Pedo-criminele netwerken in veel landen actief

Systematische gevallen van misbruik bestaan helaas al enige tijd en in veel landen. Hieronder slechts een
kleine selectie:
 België: In het jaar 1996 werd de Belg Marc Dutroux gearresteerd. Hij ontvoerde en verkrachtte verschillende meisjes. Vier van hen stierven in het kelderhol van zijn huis. Tijdens het langdurige proces dat meerdere jaren duurde, stierven 27 getuigen. Die hadden kunnen bewijzen dat Dutroux niet de enige dader was, maar ook een uitgebreid netwerk van politici, hoge gerechtelijke ambtenaren, managers, industriëlen en anderen.
 De getuige Regina Louf, die lange tijd als enige overlevende werd beschouwd, leverde onweerlegbaar bewijs. Eén van de daders was een onderzoeksrechter die ze had geïdentificeerd als medeplichtige aan de moord op haar baby. De verklaringen van Regina Louf hadden echter geen strafrechtelijke gevolgen.
 Oostenrijk: Van de jaren vijftig tot de jaren tachtig werden in Oostenrijk ongeveer 100.000 kinderen en adolescenten ernstig misbruikt en mishandeld in tehuizen van zowel de staat als de kerk. Zowel jongens als meisjes werden gedwongen hun verzorgers seksueel te dienen en werden "verhuurd" aan kindermisbruikers. Een commissie onderzocht verklaringen over massaverkrachtingen, één kind zou zelfs zijn overleden.

 Zwitserland: “Bazelse dierenriem”: een pedo-criminele ring uit “de betere kringen van Bazel” (academici, advocaten, artsen en zakenlieden). Ze misbruikten minderjarige jongens op sadistische “seksfeesten” sinds ongeveer de jaren zestig. Internationale contacten met Spanje en Thailand werden gedocumenteerd.
 Portugal: Jarenlang werden vanaf de jaren 60 kinderen uit het weeshuis “Casa Pia" in Lissabon naar een elitair netwerk van politici, zakenmensen, militairen en mediasterren gebracht en misbruikt. De rechtszaak werd jaren lang uitgesteld en veel van de verdachten werden uiteindelijk niet in staat van beschuldiging gesteld.
 Groot-Brittannië: “Westminster Dossier”/”Elm Guest House”: Talrijke onthullingen brachten een uitgebreid pedocrimineel netwerk aan het licht waarbij de hoogste overheidskringen in de jaren 70 en 80 betrokken waren. Kinderen in instellingen werden verkracht en in sommige gevallen zelfs vermoord. Bewijzen werden op grote schaal vernietigd. Banden met de Britse koninklijke familie, de regering, het parlement, de rechterlijke macht, de politie, de geheime diensten en de media werden blootgelegd.
 Amerika: De miljardair Jeffrey Epstein runde van 2001 tot 2018 een privé-eiland waar beroemdheden minderjarigen verkrachtten. Volgens getuigen werden o.a. Bill Clinton en de Britse prins Andrew daar gezien.

Pedo-criminele netwerken - ook in Duitsland

De activiteit van talrijke pedocriminele netwerken was ook in Duitsland duidelijk zichtbaar:
• “Sachsensumpf” (‘Saksenmoeras’): Mandy Kopp, 16 jaar oud, getuigde dat ze samen met andere meisjes jarenlang gevangen zat in een bordeel met minderjarigen waar ze werd verkracht en misbruikt door rechters, advocaten en makelaars.

verdere tekst en bronnen zie www.kla.tv/18364

Wat enkele jaren geleden onder de mantel van, de geheimhouding gebeurde, komt nu gelukkig steeds meer aan het daglicht: rituele moorden en kindermisbruik zijn helaas geen ongewoon verschijnsel in satanische- en pedofiele kringen. Daarom hebben de slachtoffers de druk van de publieke opinie nodig - www.kla.tv/18296

Volgens een bericht in de Britse boulevardkrant “The Sun” heeft de zus van Mariah Carey, Alison Carey, een rechtszaak tegen haar moeder aangespannen. Ze beschuldigt haar moeder ervan “dat zij mannen toestond en hen aanmoedigde om, seksuele handelingen met haar te verrichten” toen ze “ongeveer tien jaar oud” was. Zij verklaart dat zij vele malen werd gekweld en meerdere malen door haar moeder werd verkocht voor satanische rituelen. Daar moest zij toezien hoe kinderen niet alleen seksueel werden misbruikt, maar ook doodgemarteld. Het feit dat de zus van de wereldberoemde diva en zangeres Mariah Carey publiekelijk verslag doet over haar afschuwelijke jeugdervaringen, bewijst eens te meer dat satanisme en pedofilie wijdverbreid zijn.
Inhoudelijk komen haar beschrijvingen overeen met die van andere slachtoffers en ook de weerzinwekkende rol van haar moeder is in deze kringen helaas niet ongebruikelijk. Wat enkele jaren geleden onder een mantel van geheimhouding gebeurde, wordt nu gelukkig meer en meer onder de aandacht van het grote publiek gebracht. De druk van de publieke opinie is dringend noodzakelijk, zodat deze satanische en pedofiele kringen kunnen worden ontmaskerd en niet langer hun verschrikkelijke misdadige praktijken kunnen verrichten. Want, meer dan men vermoed, lijken politiek, justitie en politie, in deze kringen verwikkeld te zijn en kunnen de slachtoffers daar dus geen hulp van verwachten.

Bronnen/Links:
Satanisme en pedofilie zijn wijdverbreid:
https://www.legitim.ch/post/satanismus-mariah-careys-schwester-spricht-%C3%B6ffentlich-%C3%BCber-die-ritualmorde-an-kindern
https://www.thesun.co.uk/news/12351069/mariah-carey-sister-lawsuit-mom-sex-abuse-car/

Het slikken van de “anticonceptiepil” op zeer jonge leeftijd heeft fatale gevolgen, meldt Dr. Ruediger Dahlke. Waarom wordt ze nog steeds voorgeschreven? - www.kla.tv/18342

Dr. Ruediger Dahlke sprak op de Zwitserse gezondheidstelevisie over de gevolgen van het geven van de ‘anticonceptiepil’ op te vroege leeftijd. De pil wordt al voorgeschreven aan heel jonge meisjes als remedie tegen acne, waarbij acne vaak beter kan worden aangepakt door een verandering in de eetgewoonten. Dit medicijn, vaak in overdosis toegediend, suggereert het lichaam een zwangerschap. Vermoed wordt dat door het gebruik van de pil bij meisjes vanaf twaalf jaar de groei van de baarmoeder wordt belemmerd. Ongetwijfeld heeft dit zware gevolgen voor een latere zwangerschap. Bovendien leidt het gebruik van de pil op jonge leeftijd tot meer onvruchtbaarheid.
Zijn bagatellisering en het vroegtijdig voorschrijven van de pil verdekte middelen om aan bevolkingsreductie te doen?

Bronnen/Links:
De wrede gevolgen van anticonceptie: Dr. med. Ruediger Dahlke auf Naturmedizin/QS24 https://youtu.be/4Lh5db3SJqw

Onder het motto “de toestand van de wereld te verbeteren” komen elk jaar de hoogstgeplaatste persoonlijkheden bijeen op het Economisch Wereld Forum in Davos. Men zou kunnen denken dat hier echte wereldverbeteraars aan het werk zijn. Maar zijn zorgrobots, de éénwording van mens en machine, enz. werkelijk de gouden toekomst die wij ons voorstellen, en welke rol speelt de veroordeelde zedendelinquent Jeffrey Epstein hierin? - www.kla.tv/18323

Elk jaar ontmoeten ongeveer 3000 persoonlijkheden uit het bedrijfsleven, de politiek, de cultuur en de onderzoekswereld elkaar op het Economisch Wereldforum in Davos. Als je luistert naar de motto's van deze bijeenkomsten, zoals “Verbetering van de toestand van de wereld: anders gaan denken – nieuw design – vernieuwen” of “Globalisering 4.0: vormgeving van een nieuwe, globale architectuur in het tijdperk van de vierde industriële revolutie”, zou men kunnen denken dat hier echte wereldverbeteraars aan het werk zijn. Maar de realiteit is anders: politieke, sociale en economische crisissen nemen toe. Daar komen nog de bedreigingen bij, die worden veroorzaakt door de menselijke vindingrijkheid op de meest uiteenlopende wetenschappelijke gebieden, die op complexe wijze met elkaar verweven zijn: kunstmatige superintelligentie zal het roer overnemen, genetische ingenieurs geven de mensen vorm, neurontechnologieën zullen de menselijke geest controleren en kunstmatige ziekteverwekkers zullen de wereldbevolking angst aanjagen. Is wetenschappelijk onderzoek – gesponsord door 's werelds leidinggevende vormgevers – werkelijk alleen geïnteresseerd in het welzijn van de mensheid? Of moeten hier wellicht geheel eigen plannen uitgevoerd worden, die de mensheid in gevaar brengen?

Volgens een rapport van de Universiteit van Bremen in opdracht van het federale ministerie van Volksgezondheid is er alleen al in de Duitse bejaardentehuizen momenteel een tekort van 100.000 verpleegkundigen. Werkaanbiedingen worden nauwelijks aanvaard omdat de arbeidsvoorwaarden uiterst ongunstig zijn en het verplegend personeel massaal overbelast is. Deze verpleegkundige noodtoestand probeert men nu te verhelpen met de inzet van verpleegrobots. Dat betekent niets anders dan het vervangen van menselijk verplegend personeel door technische apparaten. Wat zorgbehoevenden echter eigenlijk nodig hebben, is liefde, aandacht, persoonlijke gesprekken, gemeenschap, medewerkingsmogelijkheden, enzovoort. Maar dat kan alleen geboden worden door een mens, die gewaarwordingen en gevoelens heeft. Deze domeinen blijven gesloten voor een technisch apparaat, zoals een verpleegrobot, ook al lijkt de voortschrijdende kunstmatige intelligentie de toenadering mogelijk te maken –
maar alleen ogenschijnlijk. De mens als gevoels- en gemeenschapswezen wordt op deze manier de dupe. Maar wat gebeurt echter als men beide componenten met elkaar combineert: ten deels mens, ten deels machine. ... lees verder op www.kla.tv/18323

Bronnen/Links:
Wereld Economisch Forum in Davos belooft wereldverbetering, maar politieke, sociale en economische crisissen nemen toe https://scilogs.spektrum.de/beobachtungen-der-wissenschaft/globalisierung-4-0-das-weltwirtschaftsforum-zwischen-diskussion-ueber-unsere-technologische-zukunft-und-der-immer-unertraeglicher-werdenden-eitelkeit-einer-stumpfen-globalen-finanzelite/

Duitsland heeft meer vakkundig personeel nodig in bejaardentehuizen https://aerzteblatt.de/nachrichten/sw/Pflegenotstand?nid=109633

Test in verpleegtehuis: verzorgingsrobot in plaats van menselijkheid https://youtube.com/watch?v=ZiUxr6R41xM

De toekomst van de machine-mens-intelligentie: http://singularity.com/KurzweilFuturist.pdf

Wetenschappers werken verder aan de droom van de machinemens: https://www.sein.de/transhumanismus-die-groesste-gefahr-fuer-die-menschheit/

De „Cyborg“ is nog toekomstmuziek: https://mdr.de/wissen/faszination-technik/wenn-mensch-und-technik-verschmelzen-100.html

Jeffrey Epstein: pedofiel en wereldbekend: https://de.wikipedia.org/wiki/Jeffrey_Epstein

Jeffrey-Epstein-VI-Stichting: bevordering van innovatie in wetenschap en vorming https://web.archive.org/web/20201221203700/http://jeffreyepstein.org/Jeffrey_Epstein.html

De bizarre transhumanistische fantasieën van Jeffrey Epstein https://bioedge.org/bioethics/the-bizarre-transhumanist-fantasies-of-jeffrey-epstein/13158

https://web.archive.org/web/20200408181801/https://dieunbestechlichen.com/2019/08/fall-epstein-10-transhumanismus-und-mind-control/

Zogenaamd gengemanipuleerde tweelingmeisjes geboren in China https://spiegel.de/gesundheit/diagnose/china-angeblichgenmanipulierte-zwillinge-geboren-a-1240404.html

Patentenstrijd om CRISPR, een procedure, om genetisch materiaal te veranderen https://transgen.de/recht/2721.crispr-streit-patent.html

https://web.archive.org/web/20200408181801/https://dieunbestechlichen.com/2019/08/fall-epstein-10-transhumanismus-und-mind-control/

https://youtube.com/watch?v=2DrLyS9-S0o
(van ci

De internetcensuur vordert. Razendsnel manipuleren de censoren doelgericht steeds meer websites van vrije voorlichters in de achterste posities. Daarbij gebruiken ze methoden die de Stasi (staatsveiligheid) zelfs in de schaduw stellen. Voor de bevolking zijn tegenstemmen zo steeds moeilijker tot helemaal niet meer in het net te vinden. Sasek beschrijft dit proces, en de daarmee gepaard gaande verdringing van de vrije voorlichters in afzondering, en geeft 10 oplossingsmogelijkheden voor al diegenen die de onwetende meerderheid willen bereiken. - www.kla.tv/18197

Stasi-methoden 2.0 (Staatsveiligheidsdienst DDR) – 10 mogelijke oplossingen door Ivo Sasek
Nu is dus de tweede Lockdown een feit geworden – en dit hoewel de Mainstream media iedereen,
die als een oor- of ooggetuige heeft verklaard dat een tweede en zelfs derde Lockdown al lang gepland zijn, weer eens heeft bestempeld als een gevaarlijke complotdenker en “Fake News verspreider”.

https://www.kla.tv/17045 (D)
https://www.kla.tv/17014 (D)
https://www.kla.tv/17210 (NL)

Weet u wat?
Omdat ik door deze betrouwbare getuigen mijn ogen en oren liet openen voor de ware tragedie van dit streven, heb ik mijn restaurant in Walzenhausen niet eens heropend toen ik dat, met de verplichting om een mondkapje te dragen, weer mocht doen.
In plaats daarvan leek het me belangrijker om een bordje aan de gesloten deur te hangen waarop in het Duits duidelijk staat aangegeven dat ik me als restauranthouder niet door Stasi-methoden (staatsveiligheid) zal laten vernederen en instrumentaliseren.

Begrijpt u dat? Begrijpt u waar dit naar toe leid?
Niet alleen wordt iedere afzonderlijke restauranthouder bedreigd met zware boetes en een exploitatieverbod als hij zijn gasten niet voortdurend samen met zijn personeel bespioneert.
Precies op deze manier en niet anders werd het hele Stasi-apparaat tot nu toe opgebouwd in alle Oostbloklanden en dictaturen. Als u zich ooit hebt afgevraagd hoe in hemelsnaam de dictators, bijvoorbeeld in China of achter het ijzeren gordijn, hun spionnen en volksverraders op elke hoek hebben weten op te stellen, dan vindt u vandaag de dag het antwoord in elke openbare gelegenheid - want u wordt
niet alleen in elke schoenenwinkel berispt als u niet absoluut volgens de instructies in het gareel loopt.
Op dezelfde manier gebeurt het nu ook in elke school, in elke meubelzaak, iedere levensmiddelenwinkel en ook in elke fitnessstudio of hotel - u wordt gewoon allerwegen en overal onder dwang berispt door de verantwoordelijken, zodra u gewoon even op adem wilt komen, door uw neus even onder het masker uit te steken etc. De winkeliers en het personeel zullen u ter plekke oproepen, omdat ze met zware boetes en zelfs met intrekking van de vergunning worden bedreigd, als ze u niet houden aan de maatregelen.
Ze leggen dit steeds weer uit, toch?

Onze prachtige vrije landen zijn allemaal plotseling omgetoverd tot een perfect Stasi-systeem. Zien jullie dat? De zojuist beschreven scenario's zijn daarbij helaas nog steeds de ongevaarlijkere.
Een echt Stasi-systeem werkt met consequente censuur tegen alle oppositie.
Toen ik bij de oprichting van Kla.TV openlijk waarschuwde dat er een internetcensuur zou komen, zou ik nog steeds door veel gebruikers worden uitgelachen als een zielige systeemleek.
“Censuur zou in onze sociale media totaal onmogelijk zijn...”, beleerden ze mij.
Maar kort daarna begon de censuur met het wederrechterlijk verminderen van het aantal views van vrije voorlichters, niet van anderen natuurlijk. Dit in de berekende wetenschap dat een video met, zeg maar, 100 views zeker minder klikken krijgt, in tegenstelling tot een video die duizend, honderdduizend, of zelfs meer views heeft?
Begrijpen jullie dat? Maar toen breidde de censuur zich heel snel uit, en wel door middel van het bewust
bemoeilijken van zoeken, enz.
Kijk nu eens om u heen hoeveel geweldige kanalen al volledig zijn verwijderd van bijvoorbeeld YouTube. U kunt een aantal van hen nu op de achtergrond zien.

NuoViso staat net als Kla.TV op het punt om opgeheven te worden.
En kort geleden zei iedereen nog hoe absoluut veilig Vimeo is, omdat daar niet wordt of kan worden gecensureerd.
Maar juist Vimeo was het EERSTE platform dat Kla.TV volledig heeft geschrapt- elke mogelijke onderhandeling werd vanaf het begin consequent onmogelijk gemaakt.
Hoe ziet het er verder uit met Instagram en Facebook?
Toen YouTube, tegen alle verwachtingen in, begon met het censureren, werden Instagram en Facebook meteen als permanent veilig opgehemeld.
Daar kan dat niet gebeuren.
Maar ook hier geldt weer dat bijvoorbeeld Compact Magazine onlangs door hen is gecensureerd,
Kla.TV is slechts beperkt beschikbaar.
Op het internet wordt de dreiging met andere woorden absoluut, en wel omdat het gaat om voorbodes van een absoluut verbod op meningsuiting en getuigenverklaringen.
Zie het in! Dat de situatie bloedserieus is, lees verder op www.kla.tv/18197

Staan onze wetenschappelijke verklaringsmodellen echt op het fundament van betrouwbare wetenschappelijke studies? Zijn de theorieën die dagelijks op scholen en universiteiten worden onderwezen alleen gebaseerd op willekeurige aannames? Zes centrale thema's belichten dit. - www.kla.tv/18129

"De grootste waanvoorstelling in de wetenschap is de veronderstelling dat ze de antwoorden al kennen.
Hoewel de details nog moeten worden uitgewerkt, zijn de basisproblemen in principe al opgelost."

Rupert Sheldrake, bioloog en auteur van "Der Wissenschaftswahn – Warum der Materialismus ausgedient hat". (De wetenschappelijke waanzin – waarom het materialisme zijn tijd heeft gehad)

Documentaire: Natuurwetenschappelijke dogma’s

Volgens bioloog en bestseller auteur Rupert Sheldrake beloven de natuurwetenschappen al meer dan 200
jaar dat hun theorieën binnenkort zullen kunnen bewijzen dat materie en leven onder de bestaande natuurwetten alleen maar zijn ontstaan door toevallige gebeurtenissen. Naar zijn mening is dit bewijs vandaag de dag echter ver te zoeken, omdat veel verklarende modellen, die als waarheid worden beschouwd, slechts gebaseerd zijn op willekeurige veronderstellingen en onbewezen beweringen. Toch baseren veel wetenschappers hun onderzoek op deze zogenaamd veilige bevindingen zonder ze te controleren. Dit resulteert in een soort wetenschappelijke geloofsbelijdenis die echte kennisverwerving verhindert. In deze uitzending worden zes centrale thema’s van de natuurwetenschappen als voorbeeld gebruikt om te vragen, of deze theorieën inderdaad kloppen en op welke geloofsovertuigingen die zijn gebaseerd.

Thema 1: Materialisme

De fout aan het begin van alle natuurwetenschappen?

In elke wetenschap zijn er uitspraken die aan de basis liggen van kennisopbouw en die niet aantoonbaar, maar slechts 'verondersteld' zijn. Deze geloofsovertuigingen worden 'axioma's' genoemd. Zonder deze zijn er geen wetenschappelijke theorieën mogelijk. Alle natuurwetenschappen zijn uiteindelijk gebaseerd op één gemeenschappelijk axioma, nl. de veronderstelling dat er niets anders bestaat dan materie en dat al het andere, zoals leven en bewustzijn, alleen door materiële processen ontstaan.
Dit resulteert in een wereldbeeld dat materialisme wordt genoemd. Als men het materialistische axioma onderzoekt, is het opvallend dat de huidige wetenschap helemaal niet kan verklaren wat materie is en hoe leven en bewustzijn uit materie ontstaat. Maar in plaats van de vraag te stellen of het basisaxioma misschien verkeerd zou kunnen zijn en moet worden veranderd, zijn de natuurwetenschappen bezig hun theorieën aan te passen aan de materialistische geloofsovertuiging.

De volgende voorbeelden van gedachtegangen maken duidelijk wat het resultaat kan zijn van het kiezen van verkeerde geloofsovertuigingen.

Stelling 1: “De mens heeft een materieel lichaam en hij heeft gedachten.”

Stelling 2: “Gedachten kunnen door chemische middelen worden veranderd.”

Conclusie: “Daarom moeten alle gedachten uit de chemie van het lichaam ontstaan.”
Dit is de logischerwijs volledig correcte afleiding zoals die vandaag de dag door veel materialistisch denkende hersenonderzoekers wordt gedaan. Maar klopt het ook? Laten we deze uitspraken nu 1 op 1 overbrengen naar de technische wereld:

Stelling 1: “Een computer heeft hardware en software.”

Stelling 2: “De software van een computer kan worden gewijzigd door gebruik te maken van hardware (bijvoorbeeld door invoer via een toetsenbord)”.

Conclusie: “Daarom moet alle software ontstaan uit de hardware van de computer.” Hier merken we meteen dat de conclusie fout is; we weten immers dat de software door programmeurs wordt gemaakt. Wat laten deze voorbeelden zien? Het eerste voorbeeld is natuurlijk gebaseerd op de geloofsovertuiging dat er niets anders is dan materie, vooral geen geest. Als men het axioma “Er is een geest, die gedachten creëert” als uitgangspunt zou nemen, en als we deze geest zouden kunnen waarnemen als een softwareprogrammeur, zou de eerste conclusie voor ons ook niet logisch zijn. Deze voorbeelden laten zien dat ondanks de juiste logische conclusies, het resultaat van logische bewijzen uiteindelijk ook afhangt van de keuze van de desbetreffende geloofsovertuigingen.

Thema 2: Ontstaan van het leven
Het ontmaskerde oersoep experiment

In 1953 vonden wetenschappers in het zogenaamde Miller-Urey-experiment de bevestiging dat onder bepaalde omstandigheden organische moleculen kunnen worden gevormd in een zogenaamde oersoep. Door het opwekken van kunstmatige bliksem in een vooronderstelde oeratmosfeer ontstonden toen in een reageerbuis aminozuren – en daarmee de eerste bouwstenen van het leven. Was dit het bewijs van de materialistische evolutietheorie, volgens welke alleen de externe omstandigheden aanwezig moeten zijn om het leven uit zichzelf te laten ontstaan zonder invloed van intelligentie? Waarschijnlijk niet. ... zie verder & bronnen: www.kla.tv/18129

Wordt u ook stilaan “coronamoe”? Kijk en luister in de indrukwekkende video naar 33 deskundige beoordelingen, die helaas geen vermelding vinden in de eenzijdige berichtgeving van de toonaangevende media, maar die het beluisteren en bespreken waard zijn. - www.kla.tv/18148

Overal ter wereld zuchten de mensen onder de opgelegde coronamaatregelen of ze gaan er zelfs letterlijk aan ten onder. Meer dan ooit maken de mensen zich daarom niet alleen zorgen, maar beginnen zij zich kritisch en constructief te verdiepen in de corona-situatie. Uiterst belangrijke stemmen uit de geneeskunde en de wetenschap spreken zich uit. Zo zijn bijvoorbeeld 33 deskundigen het erover eens: er is geen coronapandemie en het coronavaccin is zeer gevaarlijk. In hun krachtige video aan de mensheid, “33 deskundigen: geen echte medische pandemie”, zetten zij hun bezorgdheid duidelijk uiteen. Dit zijn hun belangrijkste uitspraken:

1. Dr. Andrew Kaufman, Amerikaans arts en forensisch wetenschapper: Het is geen echte medische pandemie. - Er is geen vaccin nodig.
2. Dr. Hilde De Smet, arts uit België: Het is geen wereldwijde medische pandemie. - Wij mensen zullen de proefkonijnen zijn voor het vaccin.
3. Dr. Nils R. Fosse, arts uit Noorwegen: Het is niet bewezen dat het vaccin veilig is. - Dit is geen echte medische pandemie.
4. Dr. Elizabeth Evans, Brits arts: Covid-vaccins zijn niet veilig of effectief. Het is een nieuwe technologie die veel ziektes veroorzaakt.
5. Dr. Mohammad Adil, Brits arts, al 30 jaar werkzaam in de volksgezondheid en verbonden met duizenden artsen wereldwijd: de maatregelen zijn onmenselijk en hebben een verwoestend effect op het openbare leven.
6. Dr. Vernon Coleman, Brits huisarts: Er was op geen enkel moment een pandemie en een vaccin is nooit noodzakelijk geweest. Het is het grootste bedrog in de geschiedenis.
7. Prof. Dolores Cahill, Iers moleculair bioloog en immunoloog: Het coronavirus is niet zo ernstig als ons werd verteld. De maatregelen waren niet nodig, dus het vaccin is niet nodig. Het vaccin is zelfs onveilig.
8. Dr. R. Zac Cox, Brits tandarts: De pandemie is in principe al sinds de zomer van 2020 voorbij. - De vaccins zijn onveilig. Het is een menselijk experiment dat in strijd is met de codex van Neurenberg.
9. Dr. Anna Forbes, Brits arts, lid van een alliantie van artsen en academici: het risico van het virus voor de volksgezondheid is overschat. Het is een oneigenlijk gebruik van de PCR test.
10. Dr. Ralf ER Sundberg, Zweeds arts: De PCR-test is onnauwkeurig, veroorzaakt zoveel valse positieve uitslagen. - Ik vertrouw dit vaccin niet.
11. Dr. Johan Denis, Belgisch arts: Er is geen medische noodsituatie. - Het is een georkestreerde, vervalste pandemie, volledig overdreven maatregelen. - Het RNA-vaccin kan het genetisch materiaal onomkeerbaar veranderen. Het is een experiment op de mensheid.
12. Dr. Daniel Cullum, Amerikaanse arts: Dit is geen echte medische pandemie. - Er is geen veilig vaccin, punt uit.
13. Moritz von der Borch, Duits medisch journalist: Dit vaccin is gevaarlijk, neem het niet! - Deze pandemie is een bedrog.
14. Dr. Anne Fierlafijn, arts uit België: Dit is echt geen medische pandemie. - Het aantal gevallen wordt verkeerd voorgesteld om de bevolking gehoorzaamheid en vaccinatie op te dringen. Het vaccin is onveilig.
15. Dr. Tom Cowan, Amerikaanse arts: gezondheid komt niet door het inspuiten van gifstoffen.
16. Dr. Kevin P Corbett, Brits gezondheidswetenschapper: Covid is geen echte medische epidemie. - Vaccins zijn ondoeltreffend en onveilig, ze veroorzaken gevaarlijke reacties. De echte epidemie is aangewakkerde angst en hysterie. - De PCR test is fataal fout.
17. Dr. Carrie Madej, Amerikaanse arts, viroloog en medisch directeur: Mijn alarmoproep aan de wereld: er is geen wereldwijde pandemie. - De PCR test is nooit aanbevolen of gemaakt om een infectie vast te stellen. - Wereldwijd valse positieven. - Het Covid 19-vaccin is een experiment op de mensheid met onvoorzienbare gevolgen.
18. Dr. Barre Lando, Amerikaans fysicus: Wegens het gebrek aan zuivere tests zou ik iedereen ten zeerste willen afraden het Covid 19-vaccin te nemen.
19. Kate Shemirani, Brits verpleegster: Er is geen bewijs dat er een pandemie is of dat er gevaccineerd moet worden.

Bronnen/Links:
Die Expertenstimmen ungekürzt:
https://www.bitchute.com/video/o2ElrINp0l9x/

Verwijzing eerdere uitzendingen:
„Die 7 wichtigsten Corona-Sendungen“; www.kla.tv/17949;
www.kla.tv/17942

Meer dan 60 ondernemers hebben de handen ineengeslagen omdat de politiek en de media geen open gesprek voeren over het huidige coronabeleid. Bovendien willen zij de onevenredigheid van de maatregelen niet langer aanvaarden, omdat het beroepsbestaan van de ondernemers letterlijk in het gedrang komt. Maar luister zelf naar wat ze te zeggen hebben. - www.kla.tv/18124

Marion & Robert Wiedemann (Eigenaar Firma Beam GmbH)
Marion Wiedemann: Het wordt tijd voor ons om echt stoom af te blazen, want we staan sinds juni van dit jaar onder extreme druk.
Robert Wiedemann: Door het verbod op handelsbeurzen en tentoonstellingen hebben wij miljoenen aan omzet verloren. Wij vechten elke dag samen met ons team om banen te redden, wat absoluut niet gemakkelijk is.

Maximilian Kristen (Leiding van firma Weikmann Maschinenbau & Formdrehteile GmbH)
De economie van ons allemaal staat op het punt om tot stilstand te komen.

Daniel Hipp (fysiotherapeut en exploitant gevechtssportschool)
Het creatieve vermogen van veel ondernemers ligt op de grond door gedwongen stilstand.

Dieter Stöhr (eigenaar van firma Schütz GmbH)
Maar alle alarmsignalen worden door de politiek opzettelijk genegeerd.

Carina Gehring (Carinas Nadelzauber)
Ze zijn de draad kwijt.

Nils Morgenstern (Gastronoom - Manufacture bij Baier)
De beloofde hulp voor de gastronomie is nooit gekomen. We hebben langzamerhand geen sap meer.

Dr. Daniel Langhans (Eigenaar Profiakquise Dr. Langhans GmbH)
Voor wie moeten wij nog orders verzamelen als er geen bedrijven meer zullen zijn?

Sabine en Martin Hanle (eigenaars van Proforma Werbeartikel)
Zonder persoonlijk contact worden relatiegeschenken overbodig, onze branche heeft langzamerhand geen lucht meer.

Mirjam Scheuffele (Praktijk voor Osteopathie (HP) H9 Gesundfit GmbH)
Het zal een immense krachttoer zijn om deze crisis te overleven.

Johannes Zanker (landbouwer)
Het kan niet zo zijn dat, zoals zo vaak het geval is, het de zelfstandigen zijn die als melkkoe van het land worden gehouden.

Johannes Scheuffele (Gediplomeerd bedrijfskundige SLS2 - advies F. Familiebedrijf & H9 Gesundfit GmbH)
Geef ons onze persoonlijke verantwoordelijkheid terug!

Klaus Goetsch (Producent & Eigenaar G-Punkt Studios)
Er moet een einde komen aan de verdeeldheid in de media en aan het soms opzettelijk aanwakkeren van de angst.

Erik Wolf (Eigenaar Holzbau Wolf GmbH & Co KG)
Wij willen nog steeds zorgen voor groei, leefruimte en beroepsmatige perspectieven.

Dr. Wolfgang Gaensler (tandarts)
Wij moeten het probleem bij de wortel aanpakken, en dit heet al lang niet meer Corona, maar de politiek en een aan de staat loyale media.

Markus März (eigenaar van Biowelt März GmbH)
Gezondheid is meer dan handen desinfecteren, sociaal isolement en een vaccinatie.

Ralf Hascher (Gediplomeerde Ingenieur & eigenaar Cryospace - koelkamer)
Het volk is verdeeld als nooit tevoren. Het is tijd om de zaken weer af te koelen en evenredigheid te laten zegevieren.

Robert Wiedemann (Eigenaar van Beam GmbH)
We willen Covid niet bagatelliseren, en we willen Covid ook niet ontkennen. Maar stop deze onevenredige maatregelen. Een handelsbeurs is nog nooit een hotspot geweest. En de lockdown leidt nergens toe.

Dr. Wolfgang Gaensler (specialist in tandheelkunde)
In mijn dagelijkse beroepsleven ben ik gewend aan therapieën die gebaseerd zijn op duidelijke wetenschappelijke en professionele criteria. Wat ons echter in het kader van de coronapandemie wordt voorgeschoteld in termen van cijfer troep en hypotheses druist in tegen elk gezond verstand.

Johannes Scheuffele (Gediplomeerd bedrijfskundige SLS2 - Consulting F. Familiebedrijf & H9 Gesundfit GmbH)
Een ondernemer is succesvol wanneer hij binnen een bindend kader zorg draagt voor de aangelegenheden en behoeften van zijn klanten en werknemers. Daarom is het voor mij als ondernemer ondraaglijk met welke mateloosheid de volksvertegenwoordigers in naam van de gezondheid de grondrechten en de basisbehoeften van het volk terzijde schuiven.

Dr. Daniel Langhans (eigenaar van Profiakquise Dr. Langhans GmbH)
En als ons nu gezegd wordt dat we nooit aan deze regels mogen twijfelen, dan moeten bij ons alle alarmbellen afgaan. Omdat we een verantwoordelijkheid hebben, dat geldt voor ondernemers, dat geldt voor ieder mens. En velen zwijgen en spreken zich niet uit omdat ze bang zijn. Bang voor de gevolgen die dit voor hen persoonlijk zou kunnen hebben. Ik heb een heel andere vraag. Als iemand echt bang wil zijn, dan is het beter bang te zijn voor wat er zal gebeuren als we nu niets doen.

Markus März (eigenaar van Biowelt März GmbH)
Hoe moet ik mijn kinderen uitleggen dat zij omwille van een aantal zware ziektegevallen, waarbij natuurlijk elk geval apart betreurenswaardig is, nu moeten opgroeien in een gezondheidsdictatuur?

Klaus Goetsch (producent & eigenaar G-Punkt-Studios)
Wij zijn politiek volledig neutraal en laten ons niet in een of andere hoek drijven.
...

De uitvoering van de coronatests en dus ook de beperkende maatregelen die voortvloeien uit de resultaten ervan zijn gebaseerd op een studie van Prof. Drosten, die nu is geanalyseerd door een commissie van internationale wetenschappers. Hun oordeel komt neer op een “wetenschappelijke aardbeving”! Verspreidt u deze video opdat er eindelijk een publiek debat zal plaatsvinden! - www.kla.tv/18051

De hele bevolking heeft al maanden lang massale vrijheidsbeperkingen als gevolg van de opgelegde Coronamaatregelen moeten doorstaan. Al deze beperkingen van de grondrechten worden gerechtvaardigd door de dagelijks gerapporteerde aantallen van de naar verluidt nieuw besmette personen. Deze zijn op hun beurt gebaseerd op de Corona PCR-test, die al herhaaldelijk is bekritiseerd en die professor Dr. Christian Drosten in januari 2020 heeft ontwikkeld.

De wetenschappelijke basis hiervoor is de studie van Drosten, Corman en anderen, “Detection of 2019 novel coronavirus (2019-nCoV) by real-time RT-PCR”. In Nederlands: “Bewijs van het nieuwe coronavirus 2019 (2019-nCoV) door middel van real-time RT-PCR”. Deze is op 23 januari 2020 gepubliceerd door Eurosurveillance, “Europees journaal voor observatie, epidemiologie, preventie en controle van infectieziektes”.

Op basis van deze publicatie heeft de WHO de “Drosten PCR-coronatest” overgenomen als het standaard onderzoek voor het bewijs van het coronavirus.
Een commissie van 22 internationaal gerenommeerde wetenschappers (https://cormandrostenreview.com/icsls/) heeft deze studie nu nader onder de loep genomen. Na een grondig onderzoek kwam deze commissie tot een vernietigend oordeel.

We citeren hier de conclusie van de wetenschappers in de oorspronkelijke tekst:

“Het gepubliceerde RT-qPCR protocol (afkorting voor “real-time kwantitatieve polymerase kettingreactie”, protocol voor het uitvoeren van de corona test) voor bewijs en diagnose van 2019-nCoV en het manuscript wijzen op een groot aantal technische en wetenschappelijke fouten, waaronder onvoldoende primer design (primer design: een methode voor het optimaliseren van polymerase kettingreactie (PCR) voor corona testen), een problematische en onvoldoende RT-qPCR protocol, en het ontbreken van een nauwkeurige test validatie”. (controle of de gespecificeerde gebruiksdoelen worden gehaald).
Noch de gepresenteerde test, noch het manuscript zelf voldoen aan de eisen voor een aanvaardbare wetenschappelijke publicatie.
Bovendien worden ernstige belangenconflicten van de auteurs niet vermeld.
Tenslotte betekent de zeer korte tijd tussen indiening en acceptatie van de publicatie (24 uur) dat hier geen systematisch peer review-proces (verificatieproces) heeft plaatsgevonden of van problematische slechte kwaliteit is.
We leveren overtuigend bewijs van verschillende wetenschappelijke tekortkomingen, fouten en onvolkomenheden.” Evaluatieverslag Corman-Drosten et al. Eurosurveillance 2020 (https://cormandrostenreview.com/report/)

In duidelijke bewoordingen betekent dit:

De Drostenstudie, waarop de dagelijks door het Robert Koch instituut gepubliceerde cijfers zijn gebaseerd,

- is zeer gebrekkig, zozeer zelfs dat een geldigverklaring van de tekst ontbreekt

- werd niet onderworpen aan een kwaliteitsbeoordeling door onafhankelijke beoordelingsinstanties.

- bevat niet de noodzakelijke aanwijzing dat er sprake is van ernstige belangenconflicten bij de auteurs.

- voldoet niet aan de eisen van een aanvaardbaar wetenschappelijk document, noch in de test, noch in het manuscript!

De 22 wetenschappers, die in hun verslag uitvoerig wijzen op tien fatale problemen en fouten van de studie, gingen zelfs zo ver dat ze ondubbelzinnig eisten dat Eurosurveillance de publicatie van de Drosten-studie zou intrekken.

Dit is echter nauwelijks te verwachten, want Drosten zelf en Chantal Reusken, een co-auteur van zijn studie, zitten in de redactieraad van Eurosurveillance, het tijdschrift dat de studie heeft gepubliceerd. Dit onthult niet alleen de ernstige belangenconflicten van Drosten, waar de wetenschappers zich over beklagen, maar ze onthult zelfs nog meer.

Het verslag van deze wetenschappers is als een “wetenschappelijke aardbeving”!

Het Drosten-document en de daaruit voortvloeiende corona PCR-test om de zogenaamde “nieuwe infecties” op te sporen, was tot nu toe de wetenschappelijke basis voor alle genomen maatregelen, zoals reisbeperkingen, verboden om bijeen te komen, tot en met bedrijfssluitingen. Door het zeer gefundeerde oordeel van deze commissie van topwetenschappers is dit fundament niet langer houdbaar!
Dit sensationele rapport is op 27 november 2020 door de wetenschappers gepubliceerd.

Vanwege het explosieve karakter van dit verslag zou het dus op de voorpagina's van de dagbladen of als nieuwsflits op de nieuwszenders aan het grote publiek bekend moeten worden gemaakt. Deze duidelijk gelijkgeschakelde, monopolistische media zwijgen echter al meer dan twee weken lang schandalig over

Het zijn de kinderen die het meest te lijden hebben onder de corona-situatie en de beschermingsmaatregelen. Steeds weer nieuwe absurditeiten wakkeren de onzekerheid en de angst in hen aan. In de volgende bijdrage doen we verslag van een veelzeggend interview over dit thema met de historicus en kinderonderzoeker Michael Hüter. Luister naar wat hem en andere deskundigen beweegt, onder andere ook bij het thema van verplichte maskers voor kinderen. - www.kla.tv/18107

Op dit moment is er nauwelijks iemand die geen last heeft van de Corona-situatie. Eén groep lijdt er echter in het bijzonder onder, en dat zijn de kinderen. Sinds de pandemie is uitgeroepen, zijn kinderen blootgesteld aan steeds nieuwe absurditeiten, die niet alleen onzekerheden, maar ook angsten bij hen aanwakkeren. Hier zijn enkele voorbeelden:

- Kinderen krijgen te horen dat ze vanwege het infectiegevaar maar met één vriend mogen samenkomen en spelen.

- Ze worden blootgesteld aan willekeurige regels, bv. mogen ze geen grote knuffeldieren meebrengen naar de kleuterschool, want er zitten zoveel Coronavirussen op, maar een kleine mag wel.

- In sommige regio’s moesten kinderen op scholen vragenlijsten over Corona invullen. Bijvoorbeeld, “Wat zou je doen als je je grootouders besmette met Corona en ze stierven?”

- In enkele regio’s vroegen de gezondheidsdiensten aan de ouders om kinderen die verdacht worden van besmetting, thuis in quarantaine te plaatsen. Dat wil zeggen dat de kinderen, zo mogelijk, fysiek en tijdelijk gescheiden moesten zijn van iedereen die in het huis woont, - d.w.z. geen gezamenlijke activiteiten of maaltijden met de ouders en broers en zussen. De ouders werden bij overtreding bedreigd met een boete, met een gevangenisstraf tot 5 jaar of met het weghalen van het kind.

- Op steeds meer scholen moeten kinderen in de klas en zelfs tijdens de pauze een mond- en neusbedekking dragen.

- Als kinderen op de lagere school frisse lucht willen inademen en hun mondmasker af willen doen, zijn er leraren die drastisch strafwerk opleggen, zoals dit:

Sorry dat ik het masker buiten niet heb opgezet. Je zou het masker op moeten hebben, omdat dat beschermt tegen corona, ik heb het masker afgedaan omdat ik even frisse lucht wilde hebben, maar helaas heb ik er niet aan gedacht dat ik daarmee anderen zou kunnen besmetten, dat was niet goed van mij, want corona is een slecht virus.
Hiermee bied ik mijn verontschuldigingen aan.

De historicus en kinderonderzoeker Michael Hüter ziet de jonge generatie in groot gevaar. In een interview met rt-deutsch wees hij erop dat het internationaal is bewezen dat kinderen geen rol spelen in het infectieproces. Hij wees erop dat de TU-Dresden en de Universiteit van Leipzig al twee maanden geleden een studie publiceerden waarin staat dat kinderen zelfs als remblokken fungeren wat Covid-19 betreft.

“Het is gewoon verschrikkelijk wat er eigenlijk gebeurt, kinderen en jongeren van alles beroven, ze feitelijk bang maken voor het grote niets - het is volledig ontspoord!”

In het interview noemde de heer Hüter ook de Duitse kinderwetenschapper Prof. Dr. Klundt. Die laatste sprak zich op 9 augustus tijdens een hoorzitting uit voor een commissie van de Bondsdag en waarschuwde dat hier, met de zeer benepen kijk van virologie, de meest elementaire behoeften en basisrechten van kinderen, jongeren en gezinnen worden veronachtzaamd. Hij sprak over de Corona-maatregelen als bedreiging voor het welzijn van kinderen.

De heer Hüter vreest onomkeerbare schade aan de ontwikkeling van de hersenen van het kind, die zich nog steeds ontwikkelen in tegenstelling tot die van een volwassene, vooral met een toenemende maskerplicht in de wintermaanden. In de afgelopen 20/30 jaar is er een explosie van onderzoeksresultaten uit de neurobiologie, psychologie en diverse wetenschappelijke onderwerpen bijgekomen. Volgens de heer Hüter weten we nu bijvoorbeeld hoe belangrijk zuurstof is voor de ontwikkeling van de hersenen in het algemeen en dat de fundamentele ontwikkeling van de menselijke hersenen pas op 19 tot 20 jarige leeftijd is voltooid. Vooral in de periode van nul tot tien jaar kan er snel en in korte tijd blijvende schade aan kinderen worden toegebracht, aldus de historicus.

Hij ziet zijn verklaringen bevestigd door de neurobiologe Margareta Griesz-Brisson. Ze is medisch directeur van de London Clinic for Neurology and Pain en een van Europa's meest vooraanstaande raadgevende neurologen. Ze deed al enkele weken geleden een appèl aan de Duitse bevolking. In het artikel, dat al op internet is gecensureerd, spreekt ze over het feit dat zuurstofgebrek schadelijk is voor alle hersenen en dat het dwingen van kinderen en adolescenten om maskers te dragen absoluut te ver gaat.
De hersenen van een kind of adolescent van zuurstof beroven, of zelfs maar beperken, is niet alleen gevaarlijk voor de gezondheid, het is absoluut misdadig.
Kinderen hebben de hersenen nodig om te leren en de hersenen hebben zu

Een slimme meter geeft de stroomleverancier via een communicatienetwerk informatie over hoeveel energie er is verbruikt en wanneer. Maar hoe zit het met elektrosmog en de gevolgen daarvan voor de gezondheid? En wist u dat slimme meters elke 15 minuten hun stroomverbruik doorgeven en dat er dus bepaalde persoonlijkheidsprofielen kunnen worden gemaakt? - www.kla.tv/18094

Een slimme meter is een elektronisch meetinstrument dat geschikt is voor communicatie. Het geeft de stroomleverancier informatie via een communicatienetwerk over hoeveel energie er is verbruikt en wanneer. Slimme meters maken deel uit van de Energiestrategie 2050, die in 2017 door de Zwitserse kiezers is goedgekeurd. Eind 2027 moet minstens 80 procent van de huishoudens zijn voorzien van slimme meters. De gebruikersgegevens worden meestal elke 15 minuten door de slimme meter opgevraagd en opgeslagen. De datatransmissie naar de elektriciteitsleverancier vindt één keer per dag plaats. Hiervoor zijn er verschillende communicatiekanalen tussen de consument en de aanbieder. Vaak wordt het datasignaal van de slimme meter via het bestaande elektriciteitsnet verstuurd. Dit heeft tot gevolg dat de bestaande elektrische leidingen en de daarop aangesloten apparaten in het huis meer elektrische velden in het bereik van kilohertz uitstralen. Op het platteland verloopt het grootste deel van de communicatie via mobiele communicatietechniek. Een technisch mogelijke kabelverbinding via het glasvezelnetwerk, zonder verontreiniging door elektrosmog, wordt zelden gebruikt.

Slimme meters worden van de meest verschillende kanten aangeprezen en als ongevaarlijk afgeschilderd. Zo schreef de directeur van de onderzoeksstichting Stroom en Mobiele Communicatie (FSM), Dr. Gregor Dürrenberger, het volgende over stralingsbelasting: “De stralingsbelasting van slimme meters is bijna nul. [...] Gemeten vergeleken met de grenswaarde is die zo laag dat hij niet eens zinvol gekwantificeerd kan worden.” Het feit dat Sunrise, Salt en Swisscom de belangrijkste sponsors zijn van de Stichting voor Stroom en Mobiele Communicatie (FSM) toont aan dat het verslag van de heer Dürrenberger waarschijnlijk niet neutraal is.

Er zijn talrijke stemmen die waarschuwen tegen deze draadloze apparaten. Meer dan 50 wetenschappers en medische professionals uit 20 landen vragen om voorzorgsmaatregelen betreffende het gebruik van de draadloze “slimme meters”. In hun open brief ondertekenen ze o.a. het volgende: “Veel wetenschappers en medische deskundigen bevelen ten zeerste aan om onmiddellijk maatregelen toe te passen die het voorzorgsprincipe volgen - zoals het gebruik van bekabelde “slimme meters” - om de biologisch ongewenste blootstelling aan microgolven te verminderen. Wij pleiten niet voor de afschaffing van hoog frequentie technologieën, maar alleen voor het gebruik van gezond mensenverstand en de ontwikkeling en toepassing van de beste methoden bij het gebruik van deze technologieën om de blootstelling en het risico op gevaar voor de gezondheid te verminderen”.
Ook de Oostenrijkse Medische Vereniging waarschuwt voor een verhoogd optreden van ziekten van meerdere systemen, uitputting en leerproblemen door de straling van slimme meters.
Fritz Loindl, elektronica-ingenieur en bouwtechnicus van elektrische machines en oprichter van het “STOP Smart Meter Netwerk Oostenrijk” zegt in een lezing het volgende: “Als men het onderwerp elektrosmog aansnijdt, dan verwijst men natuurlijk altijd naar de grenswaarden. Slimme meters, mobiele telefoons en dergelijke werken allemaal binnen de grenswaarden - ja, natuurlijk. Maar de grenswaarden beschermen ons niet tegen het echte probleem. De grenswaarden zijn bijvoorbeeld bedoeld voor thermische opwarming. [Wanneer je een mobiele telefoon bij je oor houdt, dan weet je dat het omgevende weefsel warm wordt, het oor wordt warm, dat is die microgolf straling, dit is de thermische opwarming…] Alleen, dit athermisch effect, d.w.z. precies deze verstoring van de lichaamsfuncties met deze frequenties, dat is eigenlijk het grootste probleem en de grenswaarden bieden daar geen bescherming tegen.” De lichaamscellen van alle levende wezens communiceren met elkaar door middel van elektrische signalen. De frequenties van mobiele communicatie en deze communicatie van de cel liggen in hetzelfde bereik, waardoor de sturing wordt verstoord van de functies die het leven onderhouden.
...

Bronnen/Links:
Forschungsstiftung Strom und Mobilkommunikation:
https://www.emf.ethz.ch/de/emf-info/themen/technik/ausgewaehlte-anwendungen/smart-meters/

https://www.emf.ethz.ch/de/stiftung/sponsoren-traeger/?author=Dr.%2520Gregor%2520D%25C3%25BCnnenberg

Energiestrategie 2050:
https://www.ekz.ch/de/ueber-ekz/engagement/smart-meter.html

Gesundheitsexperten warnen vor „Smart Meter“:
www.cleanenergy-project.de

https://www.ots.at/presseaussendung/OTS_20120204_OTS0002/aerztekammer-neue-stromzaehler-fuehren-zu-mehr-elektrosmog

Ter gelegenheid van de vergadering van het “Global Network of Laboratories” over de kwaliteitscontrole van vaccins, hebben wetenschappers, artsen en medische journalisten uit de hele wereld een oproep gedaan aan de WHO. Zij vragen om een onderzoek naar de oorzaak van de alarmerende wereldwijde toename van chronische ziekten en wijzen erop dat het de vaccinaties zijn die daarvoor als eerste verantwoordelijk moeten worden gesteld! Deze kritische informatie werd tot nu toe nog niet publiekelijk besproken door politici of toonaangevende media. Kla.TV toont een verkorte versie. Door deze uitzending te verspreiden helpt u mee de voortdurende censuur te overwinnen. - www.kla.tv/15309

Van 25-27 september 2018 werd in Rome een vergadering gehouden met de verantwoordelijke personen van het “Global Network of Laboratories” over de kwaliteitscontrole van vaccins. Bij deze gelegenheid heeft het “Europees Forum voor de controle van vaccins” een oproep gedaan aan de WHO en aan de deelnemers aan de vergadering.
Wetenschappers, artsen en medische journalisten uit de hele wereld riepen de WHO en de deelnemende laboratoria op, om de oorzaak van de alarmerende wereldwijde toename van chronische ziekten en ziekten die met een stoornis van het immuunsysteem gepaard gaan, te onderzoeken. Zij wijzen er met indrukwekkende bronnen en feiten op dat vaccinaties het eerst daarvoor verantwoordelijk worden geacht!
Nogmaals, het is verbazingwekkend dat deze kritische informatie, die naar menige mensen is gestuurd, nooit publiekelijk is besproken of zelfs maar is genoemd door politici of de media. Dit zou namelijk belangrijk zijn geweest in tijden van de geplande invoering van verplichte vaccinatie. De systeemmedia oefenen echter een stille censuur uit in hun verslaggeving door voortdurend tegenstemmen te onderdrukken. Beste kijkers, help de voortdurende censuur te overwinnen door dit programma te verspreiden. Luister nu aansluitend naar de oproep aan de WHO. Kla-TV publiceert een verkorte versie. De open brief is volledig beschikbaar op de volgende link: (https://www.efvv.eu/wp-content/uploads/2018/09/Offener-Brief-WHO-%C3%9Cbersetzung-D-E-CM.pdf)
“Door het doorgeven van wetenschappelijke informatie en inspanningen om de gezondheid te verbeteren, heeft uw organisatie het leven van vele miljoenen mensen verbeterd. Daar zijn we dankbaar voor.
Op dit moment hebben we echter helaas te maken met een nieuwe epidemie: chronische ziekten. In Amerika lijdt één op de twee volwassenen aan een chronische ziekte en één op de vier volwassenen heeft twee of meer chronische ziekten.
Onlangs hebben onafhankelijke onderzoekers en laboratoria ontdekt dat veel vaccinaties besmet zijn met retrovirussen (virussen die andere cellen kunnen binnendringen en kanker kunnen veroorzaken) en nanodeeltjes (kleine onzichtbare deeltjes die ontstekingen kunnen veroorzaken). In de hersenen van autistische kinderen of mensen met neurologische schade, zoals bv. de ziekte van Alzheimer, zijn hoge niveaus van aluminium gevonden in verband met vaccins.
Tijdens uw laatste vergadering heeft u gepleit voor minder onafhankelijke studies, omdat u deze 'overbodig' vindt, om de levering van vaccins te versnellen. De levering van 250.000 verkeerde vaccinaties aan China, de tragedie van de orale vaccinatiecampagne (slikken van vaccinaties) in India met meer dan 450.000 gerapporteerde gevallen van verlamming of dood; [....] rapporten van over de hele wereld over pijn door chronische ziekten en verlamming na HPV-vaccinatie (vaccinatie tegen baarmoederhalskanker) tonen aan dat de aspecten veiligheid en werkzaamheid van vaccinaties tragisch genoeg over het hoofd worden gezien op deze manier van snelle goedkeuring [....].
[…] Overal ter wereld hebben mensen petities ondertekend, waarin meer veiligheid, transparantie en onafhankelijk onderzoek worden geëist, maar de beleidsmakers gebruiken in plaats daarvan de weg van de minste weerstand. Om het verloren vertrouwen te herstellen, dringen wij erop aan dat bij elke aanbeveling of goedkeuring met betrekking tot vaccinaties van de WHO, van tevoren ALLE vaccinaties aan de volgende criteria moeten worden onderworpen:

- Uitgebreide (gedetailleerde) klinische studies uit te voeren door instanties die onafhankelijk zijn van de producent.
- Onderzoek naar de werkzaamheid en veiligheid op middellange en lange termijn
- Testen op carcinogene (kankerverwekkende) eigenschappen
- Testen van de uitwerkingen op de fertiliteit (vruchtbaarheid)
- Testen op zwangerschap, spontane abortus en de ontwikkeling van de foetus [....].
- Testen op uitwerkingen op het neurologische systeem en de ontwikkeling van de hersenen
[…]
Wij dringen er ook op aan dat de WHO de volgende studies over dit onderwerp indient:
- Hulpstoffen en conserveermiddelen zoals aluminium en kwik en hun bioaccumulatie (opname in het lichaam) [....].
- Veiligheid van het vaccin en leeftijd van het vaccin
... zie www.kla.tv/15309

www.kla.tv/17985 - Prof. Dr. Dörner noemt de commercialisering van bijna alle gebieden van de gezondheidszorg dodelijk, omdat daardoor gezondheid tot handelswaar verwordt. Big Pharma verdient zichzelf “suf”. De huidige Corona-pandemie is hiervan niet uitgezonderd. Maar deze verkeerde ontwikkelingen hebben verregaand diepere wortels.

De Duitse psychiater en psychiatriehistoricus Prof. Dr. Klaus Dörner heeft al in 2002 in het Duitse Medisch Tijdschrift aangetoond, dat het Duitse gezondheidssysteem slechts schijnbaar de gezondheid bevordert, [...] “maar er in werkelijkheid is, om de vitaliteit van de samenleving uit te bannen”, zo Prof. Dr. Dörner letterlijk. Hij typeert deze commercialisering van bijna alle gebieden van het gezondheidssysteem als dodelijk, omdat daardoor de gezondheid tot dienstverlening, meer bepaald tot handelswaar, verwordt.

Prof. Dr. Dörner zegt verder:

“De concurrentie dwingt tot de ontsluiting van nieuwe markten. Het doel moet zijn: de omvorming van alle gezonde mensen tot zieke mensen, dus tot mensen, die zichzelf mogelijks levenslang, zowel chemisch-fysisch, alsook psychisch, beschouwen als behoeftig aan therapeutische, rehabilitatieve en preventieve manipulatie door deskundigen, om ‘gezond leven’ te kunnen. Dit lukt al vrij goed op het gebied van lichamelijke ziekten, maar nog beter op het gebied van psychische stoornissen, vooral omdat er geen tekort is aan theorieën, die zeggen dat bijna alle mensen niet gezond zijn”.

De omzet van de farmaceutische markt, die in 2019 ongeveer 46,4 miljard euro bedroeg, neemt gestaag toe. Als ons gezondheidssysteem niet op gezondheid, maar op winst is gericht, moet men er helaas van uitgaan, dat de huidige Corona-pandemie hiervan niet is uitgezonderd. Het schijnt ook helemaal in deze lijn te passen, dat in de media momenteel erop wordt gewezen, dat er een griepgolf op komst is, die samen met de Corona-pandemie de mensen dubbel zou belasten. Daarom zou het raadzaam zijn, om zich nu al met een vaccinatie te beschermen tegen de gevolgen van de griep. Hier zou de vraag zijn toegestaan, welke kosten er eigenlijk als gevolg van zo’n vaccinatie ontstaan?
De uitgaven voor een gebruikelijke griepvaccinatie bedragen tussen de 30 en de 60 euro, waarvan de arts ongeveer 8 euro ontvangt voor de uitvoering van de vaccinatie. Dit betekent, dat de kosten van de vaccinampul met één ml vaccin ongeveer 22 tot 52 euro bedragen. Een liter, dat is 1.000 ml, vaccin kost dus ongeveer 22.000 tot 52.000 euro. Dit komt overeen met de waarde van één kilogram goud! Is er nog een gevoel van evenredigheid of verdient de Big Pharma - zoals men zo mooi zegt - “ zich suf”?
Nogmaals in samenhang met het thema Corona: de voorzitter van het constitutionele hof van Rijnland-Palts, Lars Brocker, spreekt heel openlijk over ongrondwettelijke Corona-verordeningen.

Brocker letterlijk:

“Het speciale rechtsregime van de coronamaatregelen losgekoppeld van de parlementaire wetgevende macht komt steeds meer in conflict met de eisen van de rechtsstaat in de grondwet.

Het zijn reeds tien maanden, waarin de parlementen in de federale regering en de deelstaten, bij het opleggen van zelfs de strengste dwangmaatregelen en inbreuken op de privésfeer, permanent omzeild werden. Brocker eist, dat alle drie de staatsmachten hun bijdrage zouden moeten leveren en daarbij zou ook de Duitse Bondsdag, als het centrale wetgevende staatsorgaan, vereist zijn. In de plaats daarvan heeft de federale regering, wat Brocker noemt, een “speciaal Corona-rechtsregime” geïnstalleerd. Misschien omdat de federale regering zich bewust is van de ongrondwettigheid van vele van haar Corona-dwangmaatregelen?

De Britse boekauteur David Icke drukte het op de vrijheidsdemonstratie in London van
29 augustus 2020 zo uit:

“We zijn hier vandaag bijeengekomen, omdat een gevaarlijke ziekte, een dodelijke ziekte dit land en deze wereld overspoelt. En het is niet Covid-19, het is fascisme. Fascisme, gerechtvaardigd door de illusie van de pandemie van Covid-19.”

Icke laat zien, dat slechts een zeer kleine, ziekelijk geld- en machtsgeobsedeerde groep de touwtjestrekkers van de wereldgebeurtenissen zijn, en nu ook van de lang vooraf geplande Covid 19-pandemie. Maar de hele machtsconstructie van deze weinigen zou ineenstorten, zodra de massa hen niet meer gehoorzaam ter beschikking zouden staan. Daarom zou verzet tot burgerplicht geworden zijn.

Bronnen/Links:
Gesundheitssystem in der Vermarktungsfalle
Deutsches Ärzteblatt/Jg.99/Heft 38/ 20.September2002
https://www.aerzteblatt.de/archiv/32976/Gesundheitssystem-In-der-Fortschrittsfalle
https://de.statista.com/statistik/daten/studie/158096/umfrage/pharma-gesamtmarkt-umsatzentwicklung-seit-2006/
Grippe-Impfstoff unverhältnismäßig teuer?
https://www.kvno.de/fileadmin/shared/pdf/online/newsletter/VIN/VIN_09_2020.pdf
https://www.bkk-mobil-oil.de/leistungen-und-vorteile/vorsorge-und-impfungen/Impfungen/grippeschutzimpfung.html
https://kopp-re

De voormalige apostolische nuntius in Amerika, diplomaat van het Vaticaan en titulair aartsbisschop Carlo Maria Viganò, doet herhaaldelijk van zich spreken. - www.kla.tv/17864
Op 26 augustus 2018 onthulde hij dat paus Franciscus al vanaf juni 2013 op de hoogte was van de gevallen van seksueel misbruik van minderjarigen door ex-kardinaal Theodore McCarrick en niet pas vanaf juli 2018, toen de New York Times hierover verslag uitbracht. Sindsdien is hij ontheven uit zijn functies en taken en woont hij ondergedoken. Om veiligheidsredenen houdt Viganò zijn verblijfplaats geheim.
Na verschillende kritische opmerkingen over de Coronamaatregelen, richtte hij zich begin november 2020 in een open brief tot de Amerikaanse president. Hier zijn enkele uittreksels uit de brief die in het Nederlands is vertaald.

OPEN BRIEF
Aan de president van de Verenigde Staten van Amerika
[...]
Meneer de President,

Staat u mij toe dat ik u aanspreek op dit moment waar het lot van de hele wereld wordt bedreigd door een wereldwijd complot tegen God en de mensheid. Ik schrijf aan u als aartsbisschop, als opvolger van de apostelen, als voormalige apostolische nuntius van de Verenigde Staten van Amerika.

[…] Elke dag voelen we de aanvallen toenemen van degenen die de eigenlijke grondslag van de samenleving willen vernietigen: het natuurlijke gezin, respect voor het menselijk leven, de liefde voor het vaderland, vrijheid van onderwijs en economie. We zien dat staatshoofden en religieuze leiders deze zelfmoord van de westerse cultuur en haar christelijke ziel begunstigen, terwijl de fundamentele rechten van burgers en gelovigen in naam van een noodsituatie op het gebied van de gezondheid niet gerespecteerd worden. Die noodsituatie openbaart zich steeds duidelijker als een instrument voor het oprichten van een onmenselijke tirannie, die geen gezicht draagt.

Een globaal plan genaamd de “Great Reset” is in uitvoering. De architect is een wereldwijde elite die de hele mensheid wil onderwerpen door dwangmaatregelen op te leggen die de individuele vrijheden en die van de hele bevolking drastisch beperken. In verschillende landen is dit plan al goedgekeurd en gefinancierd, in andere landen bevindt het zich nog in een vroeg stadium. Achter de staats- en regeringsleiders van deze wereld, die medeplichtigen en uitvoerders zijn van dit helse project, zitten gewetenloze individuen die het World Economic Forum en manifestaties als Event201 financieren en trachten te winnen voor hun agenda.

Het doel van de Great Reset is het invoeren van een gezondheidsdictatuur die gericht is op het opleggen van liberticide maatregelen, verborgen achter verleidelijke beloften om een universeel inkomen veilig te stellen en individuele schulden kwijt te schelden. De prijs voor deze concessies van het Internationaal Monetair Fonds is het afzien van privé-eigendom en het volgen van een vaccinatieprogramma tegen COVID-19 en COVID-21, gepromoot door Bill Gates in samenwerking met de belangrijkste farmaceutische bedrijven. Naast de enorme economische belangen die de motivatie zijn voor de pleitbezorgers van de Great Reset, zal de invoering van de vaccinatie gepaard gaan met de eis naar een gezondheidspaspoort en een digitale identiteitskaart, met als gevolg het traceren van contacten van de hele wereldbevolking. Degenen die deze maatregelen niet aanvaarden, zullen worden opgesloten in interneringskampen of onder huisarrest worden geplaatst en al hun bezittingen zullen in beslag worden genomen.

Meneer de President, ik neem aan dat u al weet dat de Great Reset in enkele landen tussen het einde van dit jaar en het eerste trimester van 2021 zal worden geactiveerd. Hiervoor zijn nieuwe Lockdowns gepland, die officieel worden gerechtvaardigd door een vermeende tweede en derde golf van de pandemie. U weet heel goed welke middelen werden ingezet om paniek te zaaien en draconische beperkingen van de individuele vrijheden te legitimeren, die op geraffineerde wijze een wereldwijde economische crisis uitlokken. Volgens de intenties van hun architecten zal deze crisis ertoe dienen om een terugkeer uit de Great Reset onmogelijk te maken voor de naties en om daarmee de genadeslag toe te brengen aan een wereld waarvan het bestaan en de herinnering volledig zal worden weggevaagd. Maar deze wereld, meneer de President, bestaat uit mensen, genegenheden, instellingen, geloofsovertuigingen, cultuur, tradities en idealen: mensen en waarden die zich niet gedragen als automaten, die niet gehoorzamen als machines, omdat ze begiftigd zijn met een ziel en een hart, omdat ze met elkaar verbonden zijn door een geestelijke band die [...]

Bronnen/Links:
Viganòs offener Brief an US-Präsident Trump
https://unser-mitteleuropa.com/erzbischof-vigano-schreibt-an-trump-bergoglio-an-der-spitze-eines-boesen-globalen-plans/

Viganò enthüllt, dass Papst Pädophilie deckt
https://tudomine.wordpress.com/2019/12/30/msgr-carlo-maria-vigano-ueber-das-pontifikat-von-papst-bergoglio/

De politiek zet haar onhoudbare coronastrategie hardnekkig voort, waarvan de gevolgschade een enorm vernietigend effect heeft op alle gebieden van het leven. Een competente advocaat is nu bezig met het indienen van een groepsvordering: Tegen de veroorzakers - voor het recht van de benadeelden. - www.kla.tv/17963

Zoals we al in verschillende uitzendingen hebben laten zien [bronnen in de aftiteling], zijn prominente wetenschappers het erover eens dat de zogenaamde PCR-test niet geschikt of goedgekeurd is voor het opsporen van corona-aandoeningen. Het is echter een feit: de opgelegde coronamaatregelen, waarvan de fysieke, psychische en economische schade een verwoestende omvang heeft aangenomen of nog dramatischer zal worden, zijn uitsluitend gebaseerd op deze test. En dit ondanks het feit dat de door de politiek voorgeschreven maatregelen tegen de verspreiding van corona volgens advocaat Reiner Fuellmich, vaktechnisch gezien als onzinnig en ongerechtvaardigd zijn ontmaskerd. De verantwoordelijken, Prof. Christian Drosten, hoofd virologie van de Berlijnse Charité, en Lothar H. Wieler, hoofd van het Robert Koch Instituut, bleven niettemin vasthouden aan deze tests, net als de politici. Geen van hen luisterde tot vandaag naar de deskundige stemmen, integendeel, heel wat van hen werden zwaar belasterd door de politiek en de pers [zie kla.tv/17150, kla.tv/16097 (D)]. Samenvattend kan men zeggen: Geen enkel argument, geen enkele afwijkende stem heeft iets veranderd in de coronastrategie die de regering heeft besloten en hardnekkig heeft nagestreefd. Alle maatregelen en beslissingen gaan uiteindelijk ten koste van de burgers en laten niet zelden een gevoel van machteloosheid achter. Een rechtszaak tegen deze misstanden is voor de meesten financieel niet haalbaar. Zelfs voor een zeer goed verdienende persoon is het nauwelijks mogelijk om er op de gerechtelijke weg iets tegen te doen, laat staan voor normale verdieners. Een gevoel van “het eindpunt is bereikt” lijkt zich over een groot deel van het land te verspreiden. Als een rechtszaak voor iedereen mogelijk zou zijn, zouden er zeker heel, heel veel eisers zijn!
Een man die het op zijn hart heeft om deze onmacht in ons land tegen te werken is de gerenommeerde jurist Dr. Reiner Fuellmich. Als Duits-Amerikaan kan hij aanspraak maken op de veel gedifferentieerdere Amerikaanse wetgeving. Daar kan een jurist zogenaamde 'class action suits' (groepsvorderingen) indienen en - zoals in het onderhavige geval - daarin alle noden van benadeelde partijen opnemen.
Hier zijn een paar verklaringen om u te laten begrijpen wat er nodig is voor een groepsvordering, hoe het tot stand komt en wie zich er bij kan aansluiten:
De term “groepsvordering” bestaat momenteel alleen in de Verenigde Staten, een “Class Action” genoemd, wat een speciale vorm van procesvoering is, waarbij een groot aantal partijen hun schadeclaims in één procedure in Amerika kunnen indienen. In een groepsvordering moet één van de partijen, eiser of gedaagde, een inwoner van Amerika zijn. Een groepsvordering onderscheidt zich daarin dat niet alleen de eiser zijn vorderingen kan doorzetten. Dit geldt voor alle andere betrokkenen, zij hebben ook recht op schadevergoeding. Een constructie die niet bestaat in het Duitse recht.
Aan de groepsvordering die door RA Fuellmich wordt voorbereid, kunnen Duitse slachtoffers van de huidige corona-crisis deelnemen tegen een relatief laag wettelijk tarief ter hoogte van ongeveer 800 € plus 10% honorarium naar resultaat voor de advocaat. Dit zorgt ervoor dat hun schadeclaims worden bijeengebracht en verwerkt. Op dezelfde manier wordt de weg geëffend voor getroffen partijen uit andere Europese landen om eveneens hun aanspraak op schadevergoeding te doen gelden.
Eén enkele groepsvordering, die representatief is voor vele, is natuurlijk goedkoper en sneller, legt minder beslag op de rechtbanken en maakt het mogelijk om de beschuldigingen en het bewijsmateriaal nauwkeuriger te bekijken dan bij honderdduizenden individuele rechtszaken. ....

Bronnen/Links:
Sammelklage und wie kann man sich daran anschließen
https://www.juraforum.de/lexikon/sammelklage
https://www.corona-schadensersatzklage.de
Die amerikanische „Class Action“
https://www.siegwart-law.com/Sgal-de/artikel/sammelklage-usa-rechtsanwalt-deutsch.html
Anwalt Reiner Fuellmich wird Prof. C. Drosten und RKI-Präsident Dr. L. Wieler in Kürze in den USA auf Schadenersatz in Milliardenhöhe verklagen
https://corona-transition.org/eilmeldung-star-anwalt-reiner-fullmich-wird-prof-c-drosten-und-rki-prasidenten

Uitgezonden uitzendingen:
www.kla.tv/17643 www.kla.tv/17530 www.kla.tv/17747 www.kla.tv/17358 www.kla.tv/17061

Dr. Carrie Madej is een internist in Amerika. Haar speciale onderzoeksinteresse was al vroeg gericht op vaccins. Maar waarom zijn Covid-19 vaccins problematischer dan andere vaccins? Bevind de mensheid zich echt in het midden van een groot experiment? Waarschuwt Dr. Madej terecht de hele mensheid voor de komende genetisch gemanipuleerde vaccinatie? Als u nog nooit gehoord heeft van hydrogel, luciferase en het internationale Bill Gates patent 060606 en het verband met de 5G-technologie, kijk dan beslist naar dit Kla.TV interview met de klokkenluider-dokter en verspreid het! - www.kla.tv/17917

Dr. Carrie Madej, een arts voor interne geneeskunde en osteopathie, leidde 19 jaar lang twee klinieken in de staat Georgia, Amerika. Ze raakte al vroeg gefascineerd door vaccins, vooral het tetanusvaccin, waarvoor veel reclame werd gemaakt. Ze was verbaasd dat er geen collega kon worden gevonden die ooit een “tetanusgeval” had gezien. Dit liet haar niet met rust, wat haar ertoe aanzette om onderzoek te doen. Tot haar verbazing kwam ze erachter dat er een toevoeging voor de sterilisatie van vrouwen in het vaccin zat.
Haar scepsis over vaccins groeide en Dr. Madej begon het gebied van de vaccins steeds meer te onderzoeken. Haar diepgaande onderzoek leidde tot de ontdekking van nieuwe technologieën in de nieuwe vaccins tegen COVID-19, en ze sloeg alarm.
Dr. Madej is een klokkenluider geworden die haar kennis door middel van lezingen, interviews en videomateriaal beschikbaar stelt aan een breed publiek. Haar oproep aan de wereld om te ontwaken: “Human 2.0: Wake Up Call To The World” vond een snelle verspreiding op het internet, totdat deze het slachtoffer werd van de censuur van YouTube & Co.
Dr. Madej schuwt het echter niet om onvermoeibaar door te gaan met het blootleggen van deze dingen. Momenteel openbaart zij dat regeringen samen met de farmaceutische industrie en technische giganten zoals Google en Microsoft enz. het doel nastreven om de hele wereldbevolking zo snel mogelijk te vaccineren.
Onze Kla.TV-correspondent uit de VS heeft Dr. Carrie Madej kunnen winnen voor een interview. Wat ze in dit interview onthult, is tegelijk beangstigend en alarmerend.
Maar kijkt u zelf welke technologieën en methoden worden geïntroduceerd in verband met het Covid-19-vaccin. De veronderstelling dat er een enorme strijd woedt die de hele mensheid betreft, kan op grond van haar ontdekkingen niet worden ontkend.

Interview:
Dan: Goedendag, Dr. Madej! Bedankt dat u uw instemming hebt gegeven voor dit interview!
Dr. Madej: Bedankt voor de uitnodiging, Danny! Het is een genoegen om hier met u te kunnen praten!
Dan: Oké, laten we zeggen dat ik volledig geloof in het gevaar van het Coronavirus om er ziek door te worden en dat ik het eens ben met alle regels die de overheid heeft ingevoerd. Ik draag mijn masker waar ik ook ga, ik ga op sociale afstand en ik ga akkoord met de Lockdowns. Momenteel worden er miljarden uitgegeven aan dit nieuwe vaccin. Veel bedrijven concurreren met elkaar om het veiligste en meest effectieve vaccin te maken. Dus zou zo ik zeggen, laten we ons ermee vaccineren en weer terugkeren naar de normaliteit, oké? Wat zegt u ervan?
Dr. Madej: Tja, ik zou tegen de mensen zeggen dat ze echt even moeten wachten en er grondig over moeten nadenken, omdat dit vaccin tot dusver anders is dan elk ander vaccin of medicijn, en zij in een snel proces wordt geproduceerd. We slaan veiligheidstests over, we slaan dierproeven over en mensen moeten weten dat dit geen veilig vaccin is. Het is niet bewezen dat het veilig is. En ik heb, net als mijn andere collega's, een vermoeden waarom dierproeven worden overgeslagen. De reden hiervoor is dat alle eerdere pogingen in de afgelopen twintig jaar om een soortgelijk vaccin te produceren (omdat het namelijk een heel ander soort vaccin is) gestrand zijn bij de dierproeven. In de dierproeven van die tijd, waar ze bijvoorbeeld deze gemodificeerde boodschapper RNA of DNA-vaccinserums toedienden,
zagen de dieren er in eerste instantie, als het om hun immuunsysteem ging, zeer robuust uit.
Wauw, dat leek een succes te zijn! Het antilichaamgehalte in de bloedmonsters is gestegen en ook het T-cel antwoord is verbeterd. Geweldig! Maar bij dierproeven wordt een zogenaamde challenge test (= Een gevaccineerd dier wordt bewust blootgesteld aan hetzelfde virus en geobserveerd) uitgevoerd.
Deze testtoepassing is onethisch voor de mens en wordt daarom alleen in dierproeven gebruikt.
Dit betekent dat als bijvoorbeeld de bloedmonsters er aanvankelijk goed uitzagen, maar als de dieren vervolgens werden blootgesteld aan het virus of de bacterie, er aanzienlijke problemen waren.
In werkelijkheid hadden de dieren elke keer een Cytokine reactie, dus een ontstekingsreactie, waardoor hun gezondheid in het totaal gezien verslechterde nadat ze opzettelijk waren blootgesteld aan het virus of de bacterie. Dit betekent dat ze zieker werden, dat ze meer longontstekingen hadden, ... www.kla.tv/179

Spanje is al bezig zijn bevolking te vaccineren met die vaccins waar onafhankelijke deskundigen al maanden voor waarschuwen - maar tevergeefs, want ze werden gecensureerd door de mainstream, YouTube, Facebook en co. Volgens de mainstream zetten de Spanjaarden nu alle vaccinweigeraars op een gegevensbeschermde lijst...alleen open voor alle omringende landen die willen weten wie ongevaccineerd hun land wil binnenkomen... Super!, als alleen diegenen het weten die daadwerkelijk de macht hebben om alles te vergrendelen wat het leven te bieden heeft.... - www.kla.tv/17949

Niet alleen Spanje is nu begonnen met het vaccineren van zijn bevolking met precies die Corona-vaccins, waar hele wetenschappelijke federaties al maanden tevergeefs voor waarschuwen.
Onze duur betaalde media hebben in deze periode niet alleen, zoals algemeen bekend, hun wettelijk verplichte meldingsplicht afgewezen, ze hebben ook op een gevaarlijke manier en tegen beter weten in waarschuwingen of tegenstemmen van hoog niveau onderdrukt. We hebben het hier over de gecensureerde getuigenissen van duizenden gerenommeerde wetenschappers, artsen, virologen, biologen, enz. Zij allen en nog velen meer werden, in plaats van te worden gehoord, door de mainstream zelfs beledigd, beschuldigd en publiekelijk gebrandmerkt. In plaats van de grondwettelijk vereiste publieke discussie over alle gevaren die aan het licht zijn gekomen te stimuleren, blokkeerden de mainstream media consequent al die deskundige getuigen die nog wat morele moed toonden en hebben hen afgekraakt. En alsof dat nog niet genoeg was, zorgden ze er zelfs voor, dat iedereen die naar deze experts van hoog niveau luisterde, uitgemaakt werd voor covid-idioten, corona ontkenners, mensenmoordenaars, en al dat soort dingen.

En het is niet alleen de Spaanse bevolking die nu wordt gevaccineerd met juist die ongeteste vaccins waar virologen en artsen voor hebben gewaarschuwd, dat ze zelf echt sterke schade kunnen veroorzaken. Of dit nu zo is of niet, het volk, vernederd tot proefkonijn, kan er onmogelijk achter komen zonder die deskundigen die economisch volledig onafhankelijk zijn. En juist daarom mag een dergelijke overhaaste vaccinatie van de wereldbevolking onder geen beding plaatsvinden zonder een uiterst grondig onderzoek en openbaar debat. Wat hier nodig is, is een moratorium, dat wil zeggen een onmiddellijke, wettelijk verplichte opschorting, met het oog op een grondig openbaar onderzoek van alle gemelde bezwaren.
De hele vaccinatiecampagne is op zich al ongrondwettelijk genoeg. De stemmen van de deskundigen die waarschuwen, zouden dringend en in de allereerste plaats moeten worden onderzocht door volledig onafhankelijke commissies van deskundigen en in het openbaar moeten worden beargumenteerd. En met onafhankelijk bedoel ik niet alleen vrij van alle belangenconflicten, maar ook buiten het bereik van alle geheime vrijmetselaarsgezelschappen, die herhaaldelijk van dergelijke acties zijn beschuldigd.
Maar helaas werden tot nu toe alle verklaringen en waarschuwingen van echt onafhankelijke deskundigen gecensureerd door de mainstream media en dus achtergehouden voor het bedreigde volk. Maar ook steeds meer sociale mediaplatformen, zoals bijvoorbeeld YouTube, Facebook, Vimeo etc. doen achteloos hetzelfde. Duizenden fulltime censoren, je kunt ze niet anders noemen, en fulltime hackers zorgen er al maandenlang voor dat elke echt belangrijke tegenstem van het internet wordt verbannen. Wie betaalt er eigenlijk al deze legioenen? Hebt u zich dat al afgevraagd? ...met welk geld? Het moet om miljarden steekpenningen gaan. Ik zal het openlijk zeggen: Als er hier inderdaad een hybride oorlog woedt, zoals de meeste vrije voorlichters, waaronder Kla.TV, nu met bewijsvoering hebben onthuld, dan zijn al deze censoren niets minder dan oorlogsmisdadigers, die publiek gevaar opleveren, die op dit moment deelnemen aan een nieuwe genocide, oftewel volkerenmoord. Alleen al de dierproeven, die door de mainstream zijn verzwegen, hebben in de meest angstaanjagende duidelijkheid laten zien hoe uitgerekend dergelijke, haastig geproduceerde, Covid-vaccins tot nog ergere dingen hebben geleid dan het bestreden virus zelf. Maar nu wordt het helaas nog veel erger.

Gisteren nog berichtten de media dat de Spaanse regering iedereen die zich niet vrijwillig laat vaccineren al op een lijst registreert. En wat er toen in hetzelfde nieuwsbericht kwam, roept slechts de vraag op voor hoe dom en nog dommer, misschien zelfs oerdom denken ze ons eigenlijk te kunnen houden? Of, in ieder geval, hoe dom moeten we zelf denken dat we zijn? Want tegelijk met dit nieuws hebben onze, door kijk en luistergeld gefinancierde media ons verzekerd dat de bescherming van persoonsgegevens natuurlijk gegarandeerd blijft voor iedereen die op de lijst van deze niet-gevaccineerde personen zou staan - hoewel ...

Bronnen:
www.kla.tv/17949

Het Portugese gerechtshof in Lissabon heeft een opgelegde quarantaine opgeheven omdat het de PCR-test als niet bewijskrachtig beschouwde. Als deze uitspraak een precedent wordt, kan de Corona-gruwelpolitiek al snel als een kaartenhuis in elkaar storten. - www.kla.tv/17940

Hoewel steeds meer gerenommeerde wetenschappers hun twijfels uiten over de PCR-tests worden deze tests op grote schaal gebruikt om een vermeende “besmetting” met het coronavirus aan te tonen. Ondanks alle onderbouwde bezwaren leveren deze tests steeds opnieuw een record aantal besmettingen op, die de maatregelen voor het indammen van COVID-19 en recentelijk, de door de Duitse regering afgekondigde “Lockdown Light” moeten rechtvaardigen.

Nu is er in het kleine Europese land Portugal iets verbazingwekkends gebeurd: op 11 november 2020 heeft het Portugese gerechtshof in Lissabon de quarantaine van vier Portugese burgers onwettig verklaard. Van deze vier personen was er één positief getest op Covid-19 met behulp van een PCR-test, de andere drie nauw met hem verbonden contactpersonen waren ook in quarantaine geplaatst. Een aanpak die in Duitsland en vele andere landen gebruikelijk is.

De rechtbank beriep zich op de wetenschappelijke studie van Rita Jaafer en collega's. Die werd gepubliceerd in het Oxford Academic Journal op 28 september 2020 en werd uitgevoerd door een groep die enkele van de grootste Europese en mondiale specialisten op dit gebied samenbrengt, aldus het hof. De rechtbank concludeerde dat “als de PCR-test positief is bij een cyclusdrempel van 35 of hoger (zoals in de meeste Amerikaanse en Europese laboratoria het geval is), de kans op daadwerkelijke besmetting minder dan 3% is. De kans dat iemand een vals positief ontvangt is 97% of hoger”. Sommige preparaten hebben zelfs geen enkele drempelwaarde, wat betekent dat elke test positief kan worden beschouwd. Dit klinkt misschien beangstigend, maar het is niet echt verrassend. Dit is in overeenstemming met de verklaringen van veel gerenommeerde wetenschappers, zoals Mike Yeadon, al 16 jaar lang vicepresident en medisch onderzoeksdirecteur van Pfizer, de op één na grootste farmaceutische reus ter wereld, of Stefano Scoglio, kandidaat voor de Nobelprijs voor de geneeskunde 2018, die de afgelopen weken en maanden herhaaldelijk precies op dit probleem van de PCR-test hebben gewezen.

Bronnen/Links:
Portugiesisches Berufungsgericht hält PCR-Tests für nicht aussagekräftig
www.salto.bz/de/article/19112020/pcr-test-nicht-zuverlaessig
www.youtube.com/watch?v=a5x0L_w_NPU
https://deutsch.rt.com/europa/109423-portugiesisches-berufungsgericht-haelt-pcr-tests-fuer-nicht-aussagekraeftig/
Wissenschaftlicher Bericht von Rita Jaafer und Kollegen
https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciaa1491/5912603
Robert-Koch-Institut zu PCR-Tests
https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Vorl_Testung_nCoV.html;jsessionid=1C87A7E44F0D67DB1F6968BDA4BED66B.internet081#doc13490982bodyText4
Volgens het Robert Koch Instituut worden de huidige PCR-bewijssystemen echter als onmisbaar beschouwd en zijn ze standaard voor de diagnostiek. Op dit moment vereist de regelgeving in Duitsland dat alle personen die positief reageren op het virus in quarantaine gaan. Het Portugese gerechtshof wijst, in zijn motivering van het vonnis, een dergelijke aanpak echter strikt af. Volgens het hof is het bewijs van een virusbesmetting bovendien niet toelaatbaar zonder tussenkomst van een geregistreerde arts, wat op zijn beurt volledig uit de pas loopt met de praktijk in Duitsland en vele andere landen. Het hof maakt duidelijk dat het quarantaine beschouwt als vrijheidsberoving.
Met betrekking tot de basisrechten stelt de rechtbank verder vast:
[Stem die spreekt]: “Op dit moment is de energie van het land (d.w.z. Portugal) gericht op de noodtoestand. Maar de noodzaak om de grondrechten te beschermen, ook en vooral in geval van nood, vereist dat de rechtbanken hun deel daartoe bijdragen [...] bij het waarborgen en beschermen van gerechtigheid voor iedereen. […] Wat we vandaag doen of nalaten om de fundamentele beginselen van het systeem in stand te houden, zal bepalend zijn voor onze toekomst”.

[ Presentatie]: Het vonnis van het gerechtshof in Lissabon zou een precedent kunnen worden dat andere rechtbanken in Europa mogelijk kunnen volgen. Op Sicilië is al in 9 steden een collectieve rechtszaak aangespannen. Het kan dus spannend worden in de komende weken. De PCR-test en de positieve resultaten ervan vormen immers de basis voor het hele gruwelscenario dat we nu meemaken. Als de geloofwaardigheid van de PCR-test valt, zal het hele coronabeleid als een kaartenhuis in elkaar storten.

CJ. Hopkins, een Amerikaanse auteur, waarschuwt uitdrukkelijk voor een “Nieuwe Normaliteit”, zoals alle toonaangevende media die in de hoofden van alle mensen willen manifesteren. Hij omschrijft dit als een “Trojaans paard” om een nieuw totalitair systeem op te zetten - www.kla.tv/17708

Sinds geruime tijd zijn alle toonaangevende media bezig met het concept “Nieuwe Normaliteit” in de hoofden van de mensen te planten en te manifesteren. De Amerikaanse schrijver CJ. Hopkins waarschuwt uitdrukkelijk tegen deze zogenaamde “Nieuwe Normaliteit”, die de basisstructuur van de samenleving en de sociale interactie door middel van een virus drastisch en onherroepelijk moet veranderen. Hij beschrijft de Corona-pandemie als een “Trojaans paard” om deze “Nieuwe Normaliteit” door te zetten. De zichtbaar aangewakkerde angst voor een infectie wordt gebruikt om steeds waanzinniger en autoritaire decreten te rechtvaardigen en om alle vormen van discussie uit te schakelen, aldus Hopkins. Mensen die [...] in paniek staren naar stijgende aantallen omschrijft Hopkins als aanhangers van de “Nieuwe Normaliteit”, die onvermijdelijk helpen om een nieuw totalitarisme te installeren. Wie de officiële versie in twijfel durft te trekken, wordt nu al gebrandmerkt als “extremist”, “Coronavirus-loochenaar”, “esoterische freak”, “complotdenker”, etc., en gesanctioneerd bijvoorbeeld door het blokkeren van mediakanalen. Hopkins waarschuwt echter speciaal voor de enorme schade aan kinderen, die al aan ideologische conditionering en paranoïde gedragsveranderingen zijn blootgesteld, en dit misschien nog meer zullen zijn. Hij vreest: “Kinderen zullen opgroeien met prentenboeken die paranoia opwekken en sociale afstandsregels”. Hopkins noemt deze conditionering “psychologische marteling”, die ook thuis zal plaatsvinden, omdat er volgens hem binnenkort geen openbare scholen meer zullen zijn. Hopkins schildert hier een somber beeld. Iedereen zal gedwongen worden “[...] medische maskers te dragen om een constant niveau van angst en een alomtegenwoordige sfeer van ziekte en dood te behouden, alsof de wereld één grote infectieplaats is. Iedereen zal deze maskers te allen tijde dragen, op het werk, thuis, in de auto, overal. Ieder die dat niet doet of weigert, zal worden beschouwd als een “bedreiging voor de volksgezondheid” [...]”.

Het moet dus normaal moeten worden om altijd en overal een masker te dragen, hoewel het bewezen is dat het meer kwaad doet dan goed; het moet normaal worden dat de angst voor een virus alle handelingen bepaalt; het moet normaal worden om niet te mogen beslissen over de eigen manier van leven.

Hopkins hoopt echter “[...] dat deze blik in de toekomst van de Nieuwe Normaliteit iedereen bang en boos genoeg zal maken om daartegen op te staan voor het te laat is.

Bronnen/Links:
US-Autor warnt vor neuem totalitären Corona-System
https://www.journalistenwatch.com/2020/08/12/us-autor-corona/

Invasion of the New Normals (Invasion der NeuenNormalität)
https://consentfactory.org/2020/08/09/invasion-of-the-new-normals/

SHOW MORE

Created 1 year, 11 months ago.

100 videos

Category News & Politics