JMM

channel image

JMM

JMM

subscribers

I denna intervju intervjuar jag Alternativ för Sveriges ordförande för Stockholm – Anders Bergström. Förutom att vara ordförande kandiderar han även till EU-valet 2024.

Vi går in på ämnen såsom:

1. Nato – bu eller bä?
2. Stanna i EU eller Swexit.
3. Fackeltåget den 30 november.
4. Är återvandring möjligt?
5. Bör WHO få mer makt?

https://jmm.nu/

EU lanserar sitt digitala ID som heter eID. I denna digitala plånbok kommer dina personliga data att lagras. Syftet är att så småningom ska man endast kunna logga in på onlinetjänster (och kanske internet överhuvudtaget) med detta eID. Det svenska bank-id:t kommer med stor sannolikhet att fasas ut.

I eID:s kölvatten kommer CBDC, programmerbar digital valuta. Bryssel bestämmer vad du får och inte får köpa.

Sist men inte minst vill EU utöva kontroll över våra webbläsare genom att få in en bakdörr i dem.

https://jmm.nu/

Snälla och omtänksamma EU vill försäkra sig om att du och jag inte är pedofiler. Det sätt man vill göra det på är att, i realtid, låta AI skanna igenom våra telefonsamtal, våra sms, våra mail, våra molntjänster ja faktiskt alla dina elektroniska konversationer. Man vill även förbjuda krypterade meddelanden.

Din data skickas sedan till en EU-myndighet som ska avgöra om du är pedofil eller inte. Har du tur klarar du dig undan.

I folkmun kallas projektet för chat control. 2.0. Officiella namnet är CSAM - Child Sexual Abuse Material). Arkitekten bakom chat control är Ylva "Godzilla" Johansson. ( Namnet "Godzilla" eftersom Ylva Johansson verkar ha lite mycket konsekvenstänkande som just Godzilla).

I Jmm-intervju # 41 intervjuar jag EU-kännaren Henrik "HAX" Alexandersson. Alexandersson är före detta EU-parlamentariker för Piratpartiet och även bloggare på Femtejuli.se och som slåss för ett fritt internet.

I denna intervju från november 2023 ger Alexandersson de senaste utvecklingarna gälla chat control. Här kan man bland annat höra om Ylva Johanssons opinionsundersökning, via Eurobarometern, där majoriteten som intervjuades tyckte att chat control var fantastisk. Vid närmare undersökning visade det sig att undersökningen var gravt missvisande och utelämnade väsentliga uppgifter. Fake polls kanske man skulle kalla det.

Kristdemokraten och Sveriges sjukvårdsminister Acko Ankarberg är den person som just nu leder EU:s delegation i förhandlingarna om WHO:s kommande globala pandemifördrag.

Ankarberg höll ett anförande på WHA 76 där hon prisade det kommande pandemifördraget. Ankarberg passade även på att göra reklam för "SDG's" = Sustainable Development Goals = Agenda 2030 och hållbar utveckling.

https://jmm.nu/

I Jmm-intervju #40 talar jag och Håkan Bergmark bland annat om:

1. Kriget Israel & Gaza.
2. EU och kriget i Ukraina.
3. Turkiet tittar på Sveriges Nato-ansökan efter jul.
4. USA får lagra vapen och ammunition på svensk mark.
5. World Economic Forum.
6. Krig är lönsamt för det militärindustriella komplexet.

https://jmm.nu/

I Jmm-vlogg #53 går jag in på biologisk mångfaldshysteri. En skogsägare i Jämtland får avverkningsförbud på sin egen skog eftersom fågelkramare har hittat en sällsynt hackspett på ägorna. En hackspett är viktigare än äganderätten till sin egen skog - i bakgrunden lurar Agenda 2030 och hållbar utveckling. En grupp som ligger bakom sådana här aktiviteter är Sveriges ornitologiska Förening - Birdlife.

https://jmm.nu/

Den 1 oktober 2023 var det manifestation för att Sverige bör lämna WHO. Manifestationen fick namnet ExitWHO och arrangerades ytterst av Andreas Sidvkist och hans parti MOD.

Flera talare var på plats till exempel Elsa Widding, Emely Nass, Pierre Kory, Andrew Bridgen för att nämna några.

WHO vill skapa ett globalt pandemifördrag där de drar i trådarna vid nästa globala pandemi. Detta pandemifördrag ger dem inte bara rätten att utlysa en pandemi utan även de hanteringar som skall göras. Till råga på allt har man även bakat in klimatförändringar samt flora och fauna i detta fördrag. Tänk dig vad lite som kommer att behövas för att Tedros ska utlysa pandemi med åtföljande tvångsvaccineringar, lockdowns, reseförbud, diskrimingering mot ovaccinerade, experimentella skadliga vaccin och så vidare.

Därför säger vi ExitWHO!

https://jmm.nu/

I Jmm-vlogg #47 pratar jag om euron och den svenska kronan.

Kronan är svag och globalisterna pushar för att Sverige ska gå med i Euron. Enligt EU-bestämmelser måste Sverige gå med i Euron men det finns inget spikat datum.

Som medlem i eurosamarbetet skulle Sveriges sista suveränitet försvinna och vår finanspolitik skulle styras från Bryssel. Vem som helst kan förstå att detta endast skulle försämra Sveriges situation.

https://jmm.nu/

Jag har läst boken "Den verklige Anthony Fauci" skriven av Robert F. Kennedy. I boken får man läsa om Faucis "meritlista" över tidigare aktiviteter till exempel

• experiment på färgade barn i New York ( med dödligt utgång) och där man skippade alla säkerhets protokoller.

• Afrika har i decennier använts som experimentland för vaccin för Fauci, WHO och framför allt Bill Gates. Resultaten har ofta varit dödliga och man har även spetsat stelkrampsvaccin med antifertilitetsmedel utan att informera de afrikanska kvinnorna.

• Vi vet nu vilket fiasko lockdowns, munskydd och de experimentella vaccinen har varit och det var Fauci som i USA var gudfader under pandemin som pushade dessa metoder.

• WHO är helt enkelt genomkorrumperat och styrs mer eller mindre av Bill Gates. Det var Gates som såg till att Tedros blev generaldirektör för WHO även fast han inte har någon medicinsk utbildning.

https://jmm.nu/

EU vill utvärdera iden om att blockera solens strålar för att kyla ned planeten. Man vill undersöka möjligheten att använda geoengineering mot klimatförändringarna.

Jmm-vlogg #45. Denna nyhet avslöjades av tidningen bloomberg i slutet på juni 2023. EU vill ha samtal på högsta nivå gällande iden om att kyla ned planeten med hjälp av geoengineering. Allt skulle göras för klmatförändringarnas skull och man vill att det ska ingå i The New Green Deal som är EU:s plan för att rädda planeten.
   De metoder man talar om är Solar Radiation Modification och Stratospheric Aerosol Injection vilket är metoder som går ut på att skapa konstagjorda moln via flygplan eller ballonger så att solens strålar studsar ut i kosmos och planeten kyls ned.
   Man vill arbeta ihop med Förenta Nationerna i denna fråga och FN har redan ett project som heter One Atmosphere som handlar just om geoengineering i syfte att rädda planeten från klimatförändringarna.
https://jmm.nu/

Nu för tiden pratas det mycket om att börja använda psykedelika mot depression (LSD, svampar, amfetamin etc). I princip hela det svenska etablissemanget lovordar metoderna (mainstream media, forskningen etc).

Vad händer om psykedelikan som behandlingsmetod får fäste i Sverige? Kommer vi att uppleva samma epidemi som med psykofarmakan? Psykofarmakan som saknas evidens att den verkligen fungerar och som har ökat självmordstalen hos unga flickor som går på medicinen.

https://jmm.nu/

I Jmm-vlogg # 43 pratar jag om.

PSYKOFARMAKA OCH SJÄLVMORD

En episod från podden Kvartal som tar upp det faktum att 10 % av unga kvinnor i Sverige tar spykofarmaka (mental medicin). Samtidigt finns det ingen evidens på att psykofarmakan hjälper mot t.ex. deppression. Medicinen har även en tendens att öka självmordstendenser samt har andra allvarliga biverkningar. Psykiatriker som marknadsför psykofarmaka får betalt av läkemedelsbolagen.

DEN SVENSKA RÄTTSPARODIN

Flyktingen Mohammad döms till 14 års fängelse för att ha mördat sin fru eftersom hon ville skilja sig. Mohammad kom till Sverige under flyktingkrisen 2015 och fick politisk asyl för att han sade han konverterat till kristendomen. På grund av sin nyfunna kristensom kommer han inte utvisas efter straffet. Samtidigt säger hans vänner att han är muslim och inte kristen. Är svensk rättvisa blind?

FIT FOR 55

I juni 2023 klubbade EU-parlamentet igenom klimatpaketet fit for 55. Paketet innebär tvingande klimat-och miljöåtgärder från EU. Bland annant energieffektivisering som kan innebära att många hushåll i Sverige måste "energieffektivisera" sina hus vilket kan kosta en rejäl slant. Man kan fråga sig om Sverige nu kommer hamna i samma situation som Nederländerna där EU håller på att ta död på bondeverksamheten på grund av inbillade klimat-och miljöhot. Alla svenska partier förutom SD röstade ja till fit for 55 (och de är stolta över det).

https://jmm.nu/

I Jmm-vlogg # 42 går jag in på följande ämnen.

8-klöverna röstade ja till EU:s migrationspakt. Nu bestämmer EU flyktingpolitiken i Sverige.

Svenska banker tvingar företag att ta bort kontanterna. I bakgrunden lurar EU:s penningtvättdirektiv.

Rödgröna röstade ja till EU:s naturrestaurering. Vilket kan hota Sveriges status som välfärds-och välståndsnation när EU lägger beslag på den svenska skogen.

Veckans poddtips: Gröning och Blomberg med podden Utanför där man intervjuar miljöexperten Björn Gillberg.

https://jmm.nu/

I Jmm-vlogg #41 berör jag följande ämnen:

FOI-rapporten säger att alla som inte håller med etablissemanget är extremister.

Slåss mot väderkvarnar. Ett forskningsprojekt som analyserar vindkraftsmotståndet. Ansvarig: Jutta Haider.

Sveriges Nato-medlemskap förhalas tack vara koranbränningen.

Det sociala kreditsystemet har kommit och det kommer via EU och heter ESG.

Kan vi lita på opinionundersökningarna gällande Nato och EU?

Oroligt i Frankrike.

Dags för Sverige att lämna WHO.

Att handla på börsen.

Njut av semester och sol, lyssna inte på klimatextremisterna.

https://jmm.nu/

I Jmm-vlogg # 39 går jag in på det faktum att WHO vill ha ett globalt digitalt hälsocertifikat där vår vaccin-och hälsostatus ska finnas.

Jag var och bevittnade en demonstration för PKK och mot Nato och Erdogan.

Var det Nato som utförde ubåtskränkningarna i Sverige?

Pensionsgruppen höjer vår pensionsålder - vi får den politik vi röstar på.

https://jmm.nu/

4 juni 2023 bevittnade jag en demonstration för PKK och mot Erdogan och svenskt Nato-medlemskap. Demonstrationen avlöpte från Norra Bantorget Stockholm.

https://jmm.nu/


I Jmm-vlogg 38 tar jag upp följande ämnen:

Den svenska delegationen som närvarar på WHO:s möte om pandemifördrag.

Markus Allard går bärsärk gentemot EU.

Beyond Growth. var inte så framgångsrik - rädda planeten.

Marginalen Bank Stänger Swebb-tv:s bankkonton. "Kundkännedomssyndromet".

EU-byråkraten Thierry Bretón häcklar Elon Musk och vill instifta med censur med Digital Service Act.

https://jmm.nu/

I Jmm-vlogg # 37 går jag in på följande ämnen:

Jag har varit sjuk men e nu frisk (sensationsnyheter).

Karin Karlsbro och Liberalerna vill ha in Sverge i Euron.

Acko Ankarberg leder Sveriges delegation som ska förhandla om WHO:s kommande pandemifördrag. Karin Tegmark Wisell älskar iden om globalt pandemifördrag. För Sveriges del blir det EU som tar de avgörande besluten.

Adidas har gjort en "Bud Light" dvs. tagit in en transa i sin reklam.

Blondinbella förargar sig över UMO:s sexualisering av barn.

Kommer Greta Thunberg och de svenska klimatextremisterna att skänka bort den svenska skogen till FN och EU?

https://jmm.nu/

I Jmm-vlogg #36 babblar jag om:

Tidö-regeringen deklarerar striktare regler för svenskt medborgarskap. Man vill även ändra grundlagen så att svenska medborgarskap ska kunna återkallas.

Brittiska parlamentsledamoten Andrew Bridgen säger sanningen om WHO:s kommande pandemifördrag.

Intervju gällande EU:s inblandning i svenska arbetscheman vilket inkluderar konstigheter från Kommunal och SKR.

Demonstration 20 maj mot EU:s chatcontrol2 där de vill ha access till allt du skriver på internet.

EU-parlamentarikern Cristian Terhes bjuder in Dr. Robert Malone och andra till pressbriefing i EU-parlamentets lokaler.

Jimmie Åkesson anser att Sveriges EU-medlemskap bör utvärderas.

Vad krävs för ett Swexit?

https://jmm.nu/

Det blev livat i holken när det framkom att EU ville dirigera svenska brandmäns arbetschema. Det man ville göra var att ta bort 24-timmarspassen och göra dem betydligt kortare, något som skulle skapa stor oreda inte bara för brandmän utan även för andra yrkesgrupper.

I Jmm-intervju #38 intervjuar jag Krister Maltby från Ängelholm som arbetar som personlig assistent. Här förklarar Maltby att det inte stämmer att EU säger just detta utan att det är facket kommunal och SKR (Sveriges Kommuner och Regioner) som, av någon outgrundlig anledning, funderat på att ta bort dygnspassen efter EU:s kritik.

Maltby menar att det inte är nödvändigt att ta bort dygnspassen och kommunal och SKR är fullt medvetna om detta. Det finns fortfarande hopp att dygnspassen inte försvinner eftersom reaktionerna blev så pass kraftfulla. Kommunal kommer deklarera sitt beslut i maj 2023.

https://jmm.nu/

I Jmm-vlogg# 35 pratar jag om:

• EU-parlamentarikern Tomas Tobé håller på att ordna så att Sveriges bestämmanderätt över dess migrationspolitik bestäms av EU.
• Vad behövs för ett Swexit?
• Tidöregeringen och socialdemokraterna säger ja till chatcontrol2
• EU-regler för svenska scheman.
• Annullera svenska medborgarskap.
• Reduktionspliktshaveri
https://jmm.nu/

I Jmm-rapport #34 talar jag om:

• EU:s chatcontrol2 där EU-kommissionen vill ha access till allt du skriver på webben.
• EU kör över det svenska kollektivavtalet och tvingar svenska brandmän att ändra schema
• Audrey Hale - gärningspersonen som även gick på psykofarmaka
• Den biologiska mångfalden vs. svensk skogsnäring
• Carola Häggkvist har vaknat.
https://jmm.nu/

SHOW MORE

Created 4 years, 4 months ago.

232 videos

Category None