JMM

JMM

JMM

subscribers

 Ett tätbygge planeras på Gösta Ekmans väg i Axelsberg Stockholm av Heba Fastigheter och godkänt av Stockholms stad. Alla är inte förtjusta i denna ide och politiker har en tendens att ignorera lokalboendes åsikter vad gäller byggnationer i Stockholm. Jag kontaktade politiker i Stockholms stadshus och Gabriel Kroon från SD svarade samt en vänsterpartist.   Den 1:a december 2022 kom Kroon och hans assistent iill Axelsberg och tog sig en titt på området ifråga. Jag passade på att intervjua Kroon om hans åsikter om dessa byggplaner.

https://jmm.nu/


I've been told that those clouds in the sky
they are artificial and i ask myself why?
I want mother nature to to succeed

They are called chemtrails and they are sprayed from planes
They are part of a plan in which no one gains
I love the planet in its natural way.

I want a blue sky, shiny and clear
No more spraying in the atmosphere
And the sun shines through alright

No aerosols in the sky
No fake condensation that meet my eyes.
This is what i want

The globalists want an allsprayed world
I want the opposite so hear my word
I want mother nature to survive

Now we have a clear blue sky
The situation is gone we have kissed it goodbye
never once again will it be heard

I want a blue sky, shiny and clear
No more spraying in the atmosphere
And the sun shines through alright

No aerosols in the sky
No fake condensation that meet my eyes.
This is what i want

https://jmm.nu/


https://jmm.nu/

I Jmm-intervju #33 intervjuar jag Pia Rundkvist som är EU-politisk talesperson från Medborgerlig Samling. Intervjun fokuserar på EU-medlemskapet men även andra frågor.

EU började som en kol-och stålunion men går nu mer och mer mot en federativ union. Medborgerlig Samling bejakar frihandel och samarbete men menar att överstatligheten börjar gå för långt. EU:s sociala pelare innebär ännu mer maktförskjutning till Bryssel.

Stefan Löfven skuldsatte Sverige med 150 miljarder i och med Coronafonden. Med motsatte sig denna skuldläggning. Debatten i media var lika med noll.

Medborgerlig Samling vill omförhandla Sveriges avtal med EU om denna överstatlighet fortsätter. I värsta fall behövs en folkomröstning om sveriges EU-medlemskap.

70 % av sveriges lagstiftning origineras från Bryssel.

I svenska valet 2022 fanns inte EU med överhuvudtaget i debatten. Vad röstar våra representanter på nere i EU-parlamentet?

EU vill kontrollera den svenska skogen vilket kan innebära ett direkt hot mot Sverige som välståndsland.

Sverige och EU-ordförandeskapet 2023.

Välfärdstjänster endast till legala medborgare.

Stoppa skatteslöseriet.

Med säger nej till identitetspolitik och ja till meritokrati.


I Jmm-rapport #31 går jag in på ämnen såsom:

EU anser inte att skogen är en nationell angelägenhet och vill göra den svenska skogen till en kolsänka. Bye bye äganderätt.

Rödgröna styret i Västerås ser till att de så kallade flyktingarna får gratis bussresor.

Nato vill ha kärnvapen i Finland. Ulf Kristersson har gett klartecken för kärnvapen i Sverige.

Inför begränsningar vad gäller tolkar till invandrare. Hur mycket skattepengar ska egentligen spenderas på invandrare som vägrar lära sig svenska?

Thomas gjutarnäfves intervju med Michael Maclaine ger nya uppgifter gällande Palmemordet. Var Maclaines egen far rentav delaktig??

https://jmm.nu/

I Jmm-rapport #30 tar jag upp följande ämnen:

Elsa Widding hade sitt debutanförande i plenissalen, klimatvänster gråter som aldrig förr.

Tidöavtalet verkar lovande: striktare flyktingpolitik, fokus på kärnkraft och förslag om utredning gällande nationellt tiggeriförbud (bland annat).

EU vill frysa banklån till skogsindustrier som inte anses "hållbara". Enkelt förklarat vill EU bestämma över den svenska skogen och hindra den från att avverka, vilket är ett direkt hot mot dess industri( Agenda 2030 och hållbar utveckling).

Gruvhålsafghanen döms till livstids fängelse och utvisning. Socialdemokraternas misslyckade flyktingpolitik gör sig påmind.

Tuffe Uffe vill ta in Sverige i Nato och deklarerar samtidigt att Sverige ska bli en kärnvapennation i och med Nato-medlemskapet. Spänningarna ökar i Östersjön.

Även män kan nu föda barn enligt Sveriges domstolar - breaking news (genusagendan).

https://jmm.nu/

I Jmm-rapport # 29 går jag in på följande ämnen:

1. Ulf Kristersson har presenterat en regering och twittervänstern gråter som aldrig förr.

2. Sthlm stad får ett rödgrönt styre och nu kommer man installera en bilfientlig agenda som baseras på Agenda 2030 och hållbar utveckling

3. Numera säljs flickdockar men manliga könsorgan. Detta ingår i HBTQ-agendan där syftet är att förvirra och sexualisera barnen och till slut normalisera pedofili.

4. Mer makt förskjuts till Bryssel och EU i och med EU:s sociala pelare där EU nu vill bestämma över sociala frågor (a-kassa, arbetsvillkor, pensioner etc). Sara Skyttedal KD har motarbetat detta och socialdemokraterna har som vanligt sagt ja till allt vad EU-kommissionen kommer med.

5. Pfizers vaccin testades aldrig för stoppande av smittspridning Detta avslöjas nu av Cristian Terhes och hans kollegor i EU-parlamentet. Hur mycket fake news har Folkhälsomyndigheten spridit om vaccinen?

https://jmm.nu/

I denna Jmm-rapport går jag in på ämnet USA, Nato och Nordstream-sabotaget. Var det USA som saboterade Nordstream med tanke på att USA hade krigsfartyg i området efter Nato-övningen Baltops 22? USA har testat undervattensteknologi utanför Bornholm och Sverige har ett hydrofonsystem som gör att Sverige borde veta vem som utfört attentatet. https://jmm.nu/

I Jmm-intervju # 32 intervjuar jag Landsbygdspartiet Oberoendes partiordförande Pia-Maria Johansson. Vi rör ämnen såsom:

kommunala framgångar i valet 2022

Landsbygdsfrågor

Minskning av vargstammen så att djur kan beta fritt i större utsträckning och bidra till sveriges självförsörjningsgrad.

Nej till EU.

Återbäring av naturresurserna till regionerna.

Fasa inte ut landsbygden.

Nej till vindkraft

och några andra saker. https://jmm.nu/

I Jmm-rapport # 27 går jag in på det faktum att EU-regler begränsar eldning med kaminer i Sverige (för att motverka klimatförändringarna).

Malmö Stad har stränga regler vad gäller vedeldning i kamin om man har som syfte att värma upp bostaden. Till exempel får man inte, på de flesta ställen i Malmö, använda kamin i syfte att värma upp bostad eller vatten mellan perioden 1 oktober till 31 mars, då får endast trivseleldning ske och staden har rekommenderade begränsningar för detta. Mellan perioden 1 april till 30 september får man inte elda i värmningssyfte inom områden med detaljplan och vissa andra ställen.

Dessa regler kommer från EU:s ekodesigndirektiv och ytterst sett från Förenta Nationernas Agenda 2030 och hållbar utveckling där man ska rädda världen från de fruktansvärda klimatförändringarna genom att begränsa folk från att elda i kamin. https://jmm.nu/

EU = SLUTET FÖR DET SVENSKA KOLLEKTIVAVTALET

I Jmm-rapport #26 går jag in på ämnen såsom:

Sverigedemokraterna vill behålla en stärkt A-kassa medans moderaterna i sedvanligt ordning vill försämra den.

World Economic Forum pushar ett överstatligt kontrollsamhälle bakom proxyn "klimatförändringarna". Allt du gör ska övervakas och registreras. Agenda 2030 och hållbar utveckling.

EU har klubbat igenom minimilöndirektivet. Detta innebär slutet för det svenska kollektivavtalet och berör alla löntagare i Sverige. Maktförskjutningen till Bryssel fortsätter som planerat.

Restaurangkedja får 28 000 kronor i bidrag från staten om de anställer invandrare. Ytterligare ett exempel på socialdemokraternas slöseri med skatte miljarder.

https://jmm.nu/

I Jmm-intervju #31 intervjuar jag egenföretagaren Marcus Lindgren från Örnsköldsvik. Temat är vindkraft och dess motstånd. Vi rör bland annat ämnen såsom:

Miljöpartiet installerade klimataktivister i Vattenfall som nu överröster Sveriges landsbygd med impopulära vindkraftverk.
Lugnet och tystnaden saboteras när vindkraftsverken installeras på landsbygden.
Lindgren och Co väntar på prövningsrätt i Övre mark-och miljödomstolen gällande att vindkraftsbolagen ska ersätta fastighetsägare på grund av försämrade fastighetsvärden nära vindkraften.
Vattenfall vill bygga 46 megastora vindkraftsverk på Stormyrsberget i Örnsköldsvik.
I sedvanlig ordning lever socialdemokraterna rövare och gör lite grann som de behagar - maktmissbruk?
Campingägare i Örnsköldsvik mister sina kunder eftersom ingen vill semestra nära dånande vindkraftverk. https://jmm.nu/

I Jmm-rapport 25 bekräftar och analyserar jag valresultatet för 2022. Magdalena Andersson avgår och det gör även Annie Lööf och vi får en blågul regering. https://jmm.nu/

I Jmm-rapport #24 pratar jag om att regeringen Andersson överröser elbolagen med miljarder men får elkonsumenterna någonting? Amerikanska bombflygplan över Stockholm, sysslar WHO med sterilisering via vaccin?, psykadelika mot depression - psykiatrins drogbejakande fortsätter, Sverige behöver ett högkostnadsskydd mot de skyhöga elpriserna och några andra saker. https://jmm.nu/

I Jmm-intervju # 30 intervjuar jag Johannes Haddad. Haddad är lärare och kandidat för partiet Mod. Vi går in på ämnen såsom Covid-19 och vaccin, EU och Swexit, World Economic Forum, klimatkris eller klimatbluff?, mainstream media och några andra saker. https://jmm.nu/

I Jmm-rapport #23 pratar jag om klimataktivister som får hjälp av polisen, eventuell valpåverkan mot SD och Afs, Storbritannien rekommenderar inget vaccin till havande och ammande, har vi en odemokratisk stadsbyggnadsprocess, framgångar för SD och andra saker. https://jmm.nu/

I Jmm-rapport #22 pratar jag om ny dokumentär om 5G och strålning, de kontinuerliga dödsskjutningarna i Sverige, Regeringen Andersson misslyckande , klimathysterin, den havererade Försäkringskassan och lite annat smått och gott. https://jmm.nu/

I Jmm/rapport # 20 berättar jag lite om operationen av min brutna handled. Jag går även in på lite politik såsom Märta Stenevis senaste briljanta tweet, klimathysterin och det kommande valet. https://jmm.nu/

En omfattande studie av psykiatriker vid University Collage London (UCL) släpptes nyligen (2022) där man undersökte teorin att kemiska obalanser i hjärnan skulle vara orsaken till depressioner. Professor Joanna Moncrieff säger att undersökningen visar att denna teori inte är grundad på vetenskap. Studien säger bland annat att serotoninhalten inte har med depression att göra utan är mer relaterat till traumatiska händelser som sänker humöret. https://jmm.nu/

Msm:s knallröda lavakartor blev en snackis. Etablissemanget kontrar med att det är temperaturkartor och således normalt med lavafärger. Globalisterna måste i sedvanlig ordning skrämma upp folket så de kan installera sin gröna världsregering.
https://jmm.nu/

Bönderna i Nederländerna protesterar mot de gröna åtgärderna som deras regering och EU påbjuder. Allt ingår i The Great Reset där man ska "ställa om " planeten så den blir hållbar enligt globalisterna. Lösningen för Sverige: Swexit och FN-exit.

https://jmm.nu/

Den rögdröna klimatpolitiken är orsaken till de skenande elpriserna i Sverige. Regeringen Löfven tillsammans med Miljöpartiet har monterat ned kärnkraften i Sverige i syfte att ersätta den med vindkraft. Nu ser vi resultatet i form av skenande elpriser och en potentiell energikris. Rösta bort de rödgröna i september. https://jmm.nu/

I januari 2022 gick en 16-årig elev till attack med kniv på NTI-gymnasiet i Kristianstad. En lärare och en elev skadades. Sverige har sett flera våldsdåd i skolorna på senare tid. Finns det kopplingar till psykofarmakan och dess biverkningar?

https://jmm.nu/

I Jmm-rapport #19 konstaterar jag det som alla vet - att Sverige spenderar enorma resurser på så kallade flyktingar.
En flykting får allt betalt för sig och de får till och med gratis juridisk hjälp, ett privilegium som inte ens en
svensk har. Lösningen är asylstopp och återvandring.
https://jmm.nu/

https://jmm.nu/

I Jmm-rapport # 18 talar jag om EU:s planer på att utöka sin makt. Denna ide stammar från Konferensen om Europas framtid då man tog detta beslut. EU-minister Hans Dahlgren tycker att det är en finfin ide att ytterligare minska Sveriges suveränitet. Får EU sin vilja igenom till exempel med EU:s sociala pelare kommer EU på sikt att ta kontrollen över våra löner, pensioner, arbetsvillkor, a-kassa ja allt som har med välfärd och välstånd att göra. Lösningen för EU:s klåfingrighet heter Swexit.

SHOW MORE

Created 3 years, 4 months ago.

193 videos

Category None