Македонски Аџилак со Вангел

Заборавената приказна раскажана од Вангел

Предупредување: звукот на видеово содржи силни звуци на удари на ветер.

Опис на пример од Македонската ренесанса

None

Твитер: twitter.com/masovangel
Мајндс: minds.com/masovangel

Од турата, накратко

Приказната за историјата на Прилепското Кале

SHOW MORE

Created 10 months, 2 weeks ago.

10 videos

CategoryTravel

Шетаме и ја раскажуваме историјата на Македонија