MetsanOtus

MetsanOtus

MetsanOtus

subscribers

Kostajat Kokoontukaa!

Vaikka itse elokuva on vain ihan tyydyttävä. On se kieltämättä huikea loppusaneeraus 22-elokuvan ”Ikuisuuden Rautahanska" saagaan. Sillä koskaan aiemmin vastaavanlaista ei ole tehty elokuvien maailmassa ja uskonpa, ettei myöskään tulla tekemään.

#stadia #googlestadia #sijoittaminen

Google, mikä on parasta elämässä?

Varastaa asiakkaiden data, kohdentaa markkinointi heihin ja kuulla heidän luottokorttiensa valitus!

PC ja konsolipelaamisen muuttuminen kiihdyttää vauhtiansa, kun itse Google päätti tulla mukaan videopelimarkkinoille. Tämä on nopea lisäys edelliseen ”Pelimarkkinat ja pelialustojen mullistus” videooni, jossa käsittelin videopelialustojen kasvua.

Videosopii myös niille, jotka sijoittavat teknologiaosakkeisiin kuten AMD tai Nvidia. :-)

#sijoittaminen #osakkeet #peliosakkeet

Tämän videon tarkoitus on käsitellä pelaamisen ja varsinkin pc ja konsolipelaamisen muuttumista uusien jakelupalveluiden ja peligenrejen myötä. Käsittelen videossa videopelialustojen kasvua, mahdollista videopelien suoratoistopalveluiden kasvua ja samalla tuumailen, että tuleeko pelien digitaalinen muoto heikentämään pelaajien intohimoa pelaamisen harrastamiseen.

Vaalivuoden kunniaksi video Keltaliiveistä! Keitä ovat Ranskan keltaliivit ja mitä he oikeastaan haluavat? Mitä Ranskassa tapahtuu tällä hetkellä ja tuleeko se vaikuttamaan muihin Euroopan maihin?

Praedor on suomalaisen Petri Hiltusen piirtämä sarjakuva, joka sijoittuu Jaconian fantasiamaailmaan. Praedorit ovat seikkailijoita, jotka etsivät aarteita hirviöiden kansoittamilta alueilta, Borvariasta. Tarinat ovat luonteeltaan miekka ja magia -tyylin fantasiaa.

On ilo ja kunniani esitellä suomalainen mutapaskafantasia Praedor-sarja! Tuon videossa esille viisi henkilökohtaista lempi sarjakuvaa ja kirjaa fantasiasarjasta.

Jos Praedor ei ole entuudestaan tuttu tai olet jäänyt paitsi sarjan parista viimeisestä julkaisusta, tämä video on juuri sinua varten!

Praedor virallinen kotisivu:

http://www.praedor.net/

Praedor virallinen FB-ryhmä:

https://www.facebook.com/groups/praedor/

Meksikolainen Bob yrittää myydä kasvituotteitaan Meksikon rajan yli Amerikkaan. Yhtäkkiä tarinan saakin mielenkiintoisen käänteen, kun Donald Trump lähettää Yhdysvaltainen keskustiedostopalvelu agentit uudelleen neuvottelemaan kauppasopimukset.

Prepare to Die™

Epäkuolleiden pyhiinvaellus luolastoroolipeli saa remasteroinnin. Henkilökohtaisia lemppareitani ja koko peligenren mullistaja.

Sosiaalinen media:

https://www.instagram.com/metsanotus/

https://twitter.com/MetsanOde

https://metsanotus.tumblr.com/

Isyydestä sekä isän ja pojan suhteesta kertova tarina on sijoitettu skandinaavisen mytologiaan juuri ennen Ragnarökin alkua.

Bloodborne on syy omistaa Playstation 4. Mestariteos toimintaroolipeleistä ja henkilökohtaisia lemppareitani.

Bloodborne on syy omistaa Playstation 4. Mestariteos toimintaroolipeleistä ja henkilökohtaisia lemppareitani.

Köyhän miehen Witcher + Dragon Age sekasisiö, missä ranskalaisten mielikuvitus on päässyt vapaaksi.

Kannattaako peliyhtiöhin sijoittaa? Mikä on peliteollisuuden tulevaisuus?

SHOW MORE

Created 1 year, 2 months ago.

13 videos

CategoryGaming

Rehellisiä mielipiteitä asioista.