MetsanOtus

MetsanOtus

MetsanOtus

subscribers

Miten päivittää Posti nykyaikaan?  Posti tarvitsee uusia tulonlähteitä pysyäkseen pystyssä ja suomalaiset ansaitsevat laadukasta kotimaista palvelua internetissä. Tehdään Postista Suomen oma piilaakso, joka antaisi jokaiselle suomenkansalaiselle sähköpostitilin sekä asiakas- ja kauppiastilin Suomen suurimpaan verkkokauppa-alustaan. Kasvustrategiassa puhuttaisiin sinisen meren strategiasta ja siksi koen, että digitaalinen verkkokauppa-alusta ja sähköpostipalvelu olisivat kunnianhimoisia aloitteita Postille:

Postin sähköpostipalvelu:

Miksi suomalaisten pitäisi olla riippuvaisia Googlen tai Microsoftin sähköpostipalveluista? Posti voisi luoda oman sähköpostipalveluansa, joka oikeuttaisi jokaiselle suomalaiselle oman sähköposti tilinsä, johon kuuluisi 10 gigatavun pilvitalletus?

Miten tästä tehtäisiin aidosti rahaa takova sampo, on katsoa yrityksien digitaalisen markkinoinnin maailmaan ja ottaa oppia Outbound- ja Inbound-markkinoinnista. Sähköpostikampanjoiden haalimisesta on tullut tehokkaimpia tapoja kasvattaa yrityksen liiketoimintaa, oi kyllä, vaikka Naamakirja ja hullun hauskat työnantaja-brändivideot Instagramissa ovatkin siisteimpiä asioita sitten digitaalisen kellon - niin silti vanhanaikaiset sähköpostit toimivat tehokkaitten.

Inbound markkinointipalveluita saa nykyisin alustoista kuten Hubspot, Mailchimp, ActiveCampaign tai Loyalistic, mutta miksi jättää sähköPOSTI palvelut yksityisille tahdoille? Tuodaan nämä alustat Postin siipeen ja tarjotaan kustannustehokasta palvelua suomen yrittäjille.

Postin verkkokauppa:

Verkkokauppa kasvaa Suomessa kymmenen prosentin vuosivauhtia. neljäkymmentäkahdeksan prosenttia Suomalaisista ostaa verkkokaupoista tuotteita joka kuukausi, ja tuosta määrästä puolet tekevät sen mobiilin kautta. Suomessa kotitalouteen tulee noin kymmenen pakettia vuodessa, kun taas Keski-Euroopassa vastaava määrä on kaksikymmentä ja Kuluttajien Mekassa eli Amerikassa vastaava luku on kolmekymmentä pakettia. Trendi viittaa siihen, että Suomessa..

Wow, siis wow…. Jokeri elokuva saavutti miljardin kansainvälisessä lipunmyynnissä. Kuka olisikaan voinut uskoa, että Kauhea Kankkunen-elokuvatrilogian ohjaaja Todd Philips ohjaisi vuoden sarjakuvaelokuvan, jolla ei ole mitään tekemistä itse sarjakuvien kanssa! Senpä takia aion suositella neljä sarjakuvaa luettavaksi, jossa vihan harlekiini esiintyy.

Videon tarkoitus ei ole missään nimessä tuoda rikosprinssin kohotapahtumia tai elokuvaan liittyviä sarjakuvia, joten älkää odottako videosta löytyvän naureskelevia kaloja, Jokerin alkutarinaa kertovan Tappava pila saati sitten Yön Ritaria, jossa Jokeri on keskusteluohjelman vieraana. Ehei, tämä on vain lista sarjakuvista, joista minä pidän.

Brian Azzarellon ja Eduardo Risson Batman Deluxe:

https://www.adlibris.com/fi/kirja/brian-azzarellon-ja-eduardo-risson-batman-deluxe-9788829300723

Batman by Doug Moench & Kelley Jones vol.2

https://www.adlibris.com/fi/kirja/batman-by-doug-moench-and-kelley-jones-volume-2-9781401281298

Dark Knight: Last Crusade

https://www.adlibris.com/fi/kirja/the-dark-knight-returns-the-last-crusade-9781401265069

Batman: RIP

https://www.adlibris.com/fi/kirja/rip-9781401225766

Amerikkalaiset sotilaat lähtevät hevon vittuun pois Lähi-idästä. Trump tekee sen mistä Obama sai vaalivoittonsa vuonna 2008. En voi uskoa tätä todeksi ja mikä tekee tilanteesta uskomattomamman, on oman ikäpolveni idioottimainen reaktio tähän soppaan. Mitä tapahtui milleenialaisten rauhan periaatteille? Milloin unohdimme vastustamaan turhia sotia?

Kaikki mikä alkoi syyskuun yhdestoista iskun jälkeen, on vain mennyt huonommaksi…… Kunnes Donald J. Trump päätti liittoutua Israelin ja Saudi-Arabian kanssa. ISIS on saatu tuhottua, Iran on alistettu taloudellisten pakotteiden muodossa ja Erdogan on saatu takaisin Länsimaiden liittolaiseksi. Miksi Amerikan pitäisi luoda sinne poliisivaltio vahtimaan mitä Lähi-idässä tapahtuu?

Inseleiden esikuva Jokeri on kuollut ja maailman parhaalla etsivällä ei ole yhden yhtäkään johtolankaa mistä aloittaisi. Rikosmysteeri, jonka selvittämiseen Batman tarvitsee kumppanin, joka ei pukeudu tiukan vihreisiin speedoihin vaan sadetakkiin.

Adlibris:

https://www.adlibris.com/fi/kirja/batman-damned-9781401291402

#Joker

Vaikka ensimmäinen Danzig on enemmän puhdasta rokkia verrattuna Danzig kolmosen raskaaseen, hidastempoiseen melankolisuusuuteen. Doom metal tyyli sopii Glenin karjuntaan paremmin, kuin yhtyeen aiempiin Black Sabbath tribuuttialbumeihin.

Mutta hei, tiesitkö, että Danzigista oli 25-vuotta sitten kuvitettu fantasiaseikkailu sarjakuvan, jonka kuvitti itse Praedor-mies Petri Hiltunen?

Eurojankkia avaruudessa! Metsän Otus jatkaa Spiders peliyhtiön fanitusta ja tällä kertaa arvosteluissa on ranskalainen köyhän miehen Mass Effect.

SoME:

https://twitter.com/MetsanOde

Ensisilmäyksellä elokuva saattaa vaikuttaa vain kauniisti kerrotulta kostotarinalta, mutta se on paljon enemmän kuin miltä se näyttää. Conan barbaari sekoittaa fantasian, filosofian, toiminnan ja yksilökeskeisyyden. Luomalla näistä neljästä teemasta lempielokuvani kautta aikojen.

Elokuva tuo täydellisesti esille Hyboborian luojan Robert E. Howardin ajatusmaailman yhteiskunnasta. Tarina varkaan seikkailuista läpi paskaisten kaupunkien, joka samalla ryövää varakkailta ulkomaalaisilta kirkoilta heidän rikkauksiaan. Conan seikkailee paikasta toiseen, iskee kameleita turpaan, eikä jää loisimaan pitkäksi aikaan yhteen pisteeseen.

Robert E. Howard oli epäsosiaalinen, mahdollisesti introvertti, joka näki kuinka hänen pienestä kotikylästään tuli öljybuumin takia tuli suurasutettu, rikas ja niin sanotusti sivistynyt kaupunki. Howard näki kuinka pienen tiivis yhteisöstä tuli kulttuurisesti rikkaampi ja ei pitänyt näkemästään. Howardin kuuluisa lainaus ”barbarismi voittaa aina” kaikuu elokuvan viestissä, jossa ongelmat alkavat ja päätyvät miekan heilautukseen.

Howardin kirjoitustaidot toivat kirjallisuuteen väkivaltaa ylistävät pulp-seikkailut, joita tähditti maanläheiset antisankarit, kaihtamatta kuitenkaan nykyisempää psykologisia ja teologisia aiheita. Maailma pelastetaan suosiota kasvavasta rauhanuskonnosta ja sankari pelastaa maailman surmaamalla pahiksen. Näin Pulp toimii. Syvällisiä aiheita ei kaihdeta, kunhan vain muistaa, että ihan viihtyvyyden kannalta, ongelmat voi aina ratkaista silpomalla vastustajan pään irti.

Ja tästä syystä Conan Barbaari on vain se täydellinen elokuva. Ei raudan arvoitus ole kyse verestä ja terästä vaan mielen terästä. Siitä itsevarmuudesta ja asioiden keskittymisestä. Oli se sitten pään katkominen tai elämän tarkoituksen ratkominen.

SoME:

https://twitter.com/MetsanOde

https://www.instagram.com/metsanotus/

Excalibur (1981) elokuva-arvostelu!

Reginalla on koko kesän aikana meneillään taruolentojen, romantiikan ja fantasiaseikkailuelokuvien Fantastista teematapahtuma! Näe upean kauniit fantasiaelokuvat, joihin ei ruudun valoa tarvitse nostaa, koska elokuvien kulta-aikoina pystyit vielä näkemään, mitä helvettiä siellä kankaassa oikein pyöri.

Tähän kahden ja puolen tunnin elokuvaeepokseen on tuotu useampi kansantaru, jossa Excalibur-miekka toimii punaisena lankana pitäen tarinan kasassa.

SoME:

https://twitter.com/MetsanOde

https://www.instagram.com/metsanotus/

Kostajat Kokoontukaa!

Vaikka itse elokuva on vain ihan tyydyttävä. On se kieltämättä huikea loppusaneeraus 22-elokuvan ”Ikuisuuden Rautahanska" saagaan. Sillä koskaan aiemmin vastaavanlaista ei ole tehty elokuvien maailmassa ja uskonpa, ettei myöskään tulla tekemään.

#stadia #googlestadia #sijoittaminen

Google, mikä on parasta elämässä?

Varastaa asiakkaiden data, kohdentaa markkinointi heihin ja kuulla heidän luottokorttiensa valitus!

PC ja konsolipelaamisen muuttuminen kiihdyttää vauhtiansa, kun itse Google päätti tulla mukaan videopelimarkkinoille. Tämä on nopea lisäys edelliseen ”Pelimarkkinat ja pelialustojen mullistus” videooni, jossa käsittelin videopelialustojen kasvua.

Videosopii myös niille, jotka sijoittavat teknologiaosakkeisiin kuten AMD tai Nvidia. :-)

#sijoittaminen #osakkeet #peliosakkeet

Tämän videon tarkoitus on käsitellä pelaamisen ja varsinkin pc ja konsolipelaamisen muuttumista uusien jakelupalveluiden ja peligenrejen myötä. Käsittelen videossa videopelialustojen kasvua, mahdollista videopelien suoratoistopalveluiden kasvua ja samalla tuumailen, että tuleeko pelien digitaalinen muoto heikentämään pelaajien intohimoa pelaamisen harrastamiseen.

Vaalivuoden kunniaksi video Keltaliiveistä! Keitä ovat Ranskan keltaliivit ja mitä he oikeastaan haluavat? Mitä Ranskassa tapahtuu tällä hetkellä ja tuleeko se vaikuttamaan muihin Euroopan maihin?

Praedor on suomalaisen Petri Hiltusen piirtämä sarjakuva, joka sijoittuu Jaconian fantasiamaailmaan. Praedorit ovat seikkailijoita, jotka etsivät aarteita hirviöiden kansoittamilta alueilta, Borvariasta. Tarinat ovat luonteeltaan miekka ja magia -tyylin fantasiaa.

On ilo ja kunniani esitellä suomalainen mutapaskafantasia Praedor-sarja! Tuon videossa esille viisi henkilökohtaista lempi sarjakuvaa ja kirjaa fantasiasarjasta.

Jos Praedor ei ole entuudestaan tuttu tai olet jäänyt paitsi sarjan parista viimeisestä julkaisusta, tämä video on juuri sinua varten!

Praedor virallinen kotisivu:

http://www.praedor.net/

Praedor virallinen FB-ryhmä:

https://www.facebook.com/groups/praedor/

Meksikolainen Bob yrittää myydä kasvituotteitaan Meksikon rajan yli Amerikkaan. Yhtäkkiä tarinan saakin mielenkiintoisen käänteen, kun Donald Trump lähettää Yhdysvaltainen keskustiedostopalvelu agentit uudelleen neuvottelemaan kauppasopimukset.

Prepare to Die™

Epäkuolleiden pyhiinvaellus luolastoroolipeli saa remasteroinnin. Henkilökohtaisia lemppareitani ja koko peligenren mullistaja.

Sosiaalinen media:

https://www.instagram.com/metsanotus/

https://twitter.com/MetsanOde

https://metsanotus.tumblr.com/

Isyydestä sekä isän ja pojan suhteesta kertova tarina on sijoitettu skandinaavisen mytologiaan juuri ennen Ragnarökin alkua.

Bloodborne on syy omistaa Playstation 4. Mestariteos toimintaroolipeleistä ja henkilökohtaisia lemppareitani.

Bloodborne on syy omistaa Playstation 4. Mestariteos toimintaroolipeleistä ja henkilökohtaisia lemppareitani.

Köyhän miehen Witcher + Dragon Age sekasisiö, missä ranskalaisten mielikuvitus on päässyt vapaaksi.

Kannattaako peliyhtiöhin sijoittaa? Mikä on peliteollisuuden tulevaisuus?

SHOW MORE

Created 2 years, 6 months ago.

22 videos

Category Gaming

Rehellisiä mielipiteitä asioista.