Μέτωπο_Νεολαίας_Θεσσαλονίκης

MetwpoNeolaiasThess.blogspot.com

Για ακόμα μια φορά, 6 χρόνια μετά την 1η Νοεμβρίου του 2013, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής τίμησε τους πεσόντες Ήρωες του και στην Θεσσαλονίκη.

Με μια λιτή αλλά έντονα φορτισμένη τελετή νέοι και παλαιότεροι Συναγωνιστές, παρά τον βροχερό καιρό, συγκεντρωθήκαμε όλοι μαζί μπροστά στην πλαισιωμένη από τα λάβαρα μας εικόνα του Γιώργου και του Μάνου που δολοφονήθηκαν άνανδρα από μισούντες την Εθνικιστική ανδρεία παρακρατικούς.

Μετά από λίγα λόγια, αφού τίποτα δεν είναι αρκετό για να περιγράψει την υπέρτατη θυσία, και την τέλεση τρισάγιου από τον Ελληνόψυχο ιερέα που παραβρέθηκε στην συγκέντρωση, η απότιση φόρου τιμής έκλεισε όπως αρμόζει με άπαντες τους παρευρισκόμενους να ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο σε στάση προσοχής.

Ακολούθησε δυναμική εξόρμηση με ανάρτηση πανό σε αερογέφυρα και αναγραφή συνθημάτων στην πόλη.

Κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε σήμερα δράση στο χώρο της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης που έλαβε χώρα στην πόλη. Αφορμή για την παρέμβαση αυτή δε θα μπορούσε να είναι άλλη από την συμπλήρωση ενός έτους από την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο χωρίο Βουλιαράτες της κατεχόμενης αλλά πάντα Ελληνικής Βορείου Ηπείρου.

Δείτε περισσότερα: https://metwponeolaiasthess.blogspot.com/2019/10/binteo.html

Η Χρυσή Αυγή συμμετείχε δυναμικά στο Πατριωτικό συλλαλητήριο ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών και την προδοσία της Μακεδονίας κατά την ομιλία Μητσοτάκη στα εγκαίνια της 84ης ΔΕΘ.
Τα δρακόντια μέτρα ασφαλείας που απέκλεισαν όλο το κέντρο της πόλης αλλά και η (πανελλαδικής κινητοποίησης) συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους (ακριβώς πάνω στο δρόμο τον Εθνικιστών) δεν στάθηκαν αρκετά για να αποτρέψουν τη Χρυσή Αυγή από το να διατρανώσει για ακόμα μια φορά την πάγια θέση της ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Διαβάστε περισσότερα: https://metwponeolaiasthess.blogspot.com/2019/09/blog-post.html

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποσπάσματα ομιλιών και στιγμιότυπα από την δυναμική πορεία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Αυγούστου στην Θεσσαλονίκη με πρωτοβουλία του Μετώπου Νεολαίας και αφορμή την συμπλήρωση 23 ετών από την δολοφονία των Κυπρίων αδελφών μας Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού.

ΤΟΎΡΚΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΏ, ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΏ

Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε περισσότερα: https://metwponeolaiasthess.blogspot.com/2019/08/blog-post_12.html

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ενημερωτική εξόρμηση στις πολύπαθες δυτικές συνοικίες της πόλης. Είναι οι λαϊκές γειτονίες που χρόνια τώρα μαστίζovται από την βαριά εγκληματικoτητα των λαθρoμεταvαστών. Σε αυτές οι Έλληνες βλέπουν τις συνθήκες ζωής να χειροτερεύουν μέρα με την μέρα και τους ομογενείς τους να μειώνονται όσο τα hot spots αυξάνονται.

Είναι οι γειτονίες τις οποίες οι αστοδεξιοί προσποιούνται πως δεν βλέπουν και στις οποίες οι αριστεροί "ανθρωπιστές" στήνουν μπίζνες καλά οργανωμένες.
Σε αυτές τις γειτονίες μόνοι οι Έλληνες Eθvικιστές της Xρυσής Aυγής, εκφράζοντας την καταπιεσμένη αγανάκτηση των συμπατριωτών μας, τολμούμε να βγούμε στον δρόμο και να διακηρύξουμε με όλη μας την δύναμη ότι "Η ΕΛΛΑΔΑ ANHΚΕΙ ΣΤΟΥΣ EΛΛΗΝΕΣ!"

Διαβάστε περισσότερα: https://metwponeolaiasthess.blogspot.com/2019/08/blog-post_23.html

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σάββατο απόγευμα σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη του κέντρου της πόλης, στα Λαδάδικα, η ατμόσφαιρα τραντάζεται από τα δυναμικά συνθήματα της Εθνικιστικής Νεολαίας της Χρυσής Αυγής. Μοιράζονται φυλλάδια και τρικάκια με τις θέσεις του Κινήματος για μια ελεύθερη Ελλάδα και διακηρύσσεται ο συνεχής αγώνας για την Μακεδονία μας. Πλήθος διερχόμενων συμπατριωτών μας (πολλοί εκ των οποίων ήδη συγκεντρώνονταν για την μετάβαση τους στο Εθνικό Συλλαλητήριο της Αθήνας) επιδοκιμάζει την παρουσία μας αναθαρρώντας στο άκουσμα του συνθήματος ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΉ.
Παρά τις συστηματικές προσπάθειες των έμμισθων πραιτοριανών του συστήματος να παρεμποδίσουν το έργο μας και να εκφοβίσουν την αφυπνισμένη νεολαία με αναίτιους ελέγχους η δράση ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Ώρες μετά μια θλιβερή και γελοία ομάδα παρακρατικών επιχειρεί αποτυχημένα να ανατρέψει το κλίμα τραμπουκίζοντας απλό κόσμο που επιβιβαζόταν στα λεωφορεία για την Αθήνα, πάντα με την συνοδεία και την προστασία της αστυνομίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε περισσότερα: https://metwponeolaiasthess.blogspot.com/2019/08/blog-post.html

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια αγωνιστική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Ακτιβισμός, ενημερωτικές δράσεις, πορείες, ιδεολογικό έργο, κοιτώντας πίσω έχουμε πολλά να θυμόμαστε με υπερηφάνεια και το 2019 σκοπεύουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα.
Την χρονιά που έρχεται κάνε την διαφορά, μην μένεις ένας απλός θεατής σήκω και πολέμα μαζί μας!

Διαβάστε περισσότερα: https://metwponeolaiasthess.blogspot.com/2019/08/2018.html

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

SHOW MORE

Created 3 months, 4 weeks ago.

7 videos

CategoryNews & Politics

Είμαστε η γενιά της Εθνικιστικής αφύπνισης!
Αν σιχάθηκες και εσυ την προδοσία αριστερών και δεξιών, αν είσαι και εσύ νέος Έλληνας Εθνικιστής/Πατριώτης πέρνα μαζί μας στην ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ.
Η ιστοσελίδα μας: https://metwponeolaiasthess.blogspot.com/