No Nonsense News - korte klipp

Cahill har en grad i molekylærbiologi, og har spesialisert seg innen molekylær genetikk og biokjemi. Hun har også en doktorgrad (PhD) i immunologi. Hun har studert det menneskelige immunsystemet i 25 år nå, og jobbet på Max Planck instituttet for molekylær genetikk i 8 år.

I dette utsnittet av et intervju uttaler hun seg om bruken av munnbind og og vaksinen mot Covid-19.

Kilde:
https://dkdox.tv/videos/DK21020?fbclid=IwAR0jo4nhskkdAfKkKkO3QCEEVWA9t2sG2hJRtPnVNBonQl66sRdi4t0Kl48

En treffende liten trall... Utrolig at vi har en statsminister som har demonstrert til fulle at han ljuger og ljuger.

Her er den ærlige reklamen for Schizer-vaksinen...

Her er den ærlige reklamen for Murdernas vaksine mot Covid-19

Her er fra vaksinasjon i Kina. Hurra for katastrofe-injeksjonen mot Covid-19...

Her er en episode som utspant seg i Australia helt nylig, trolig 12. januar 2022. Politiet entret en café og spurte eieren om han tillot uvaksinerte gjester i lokalet. Deretter sjekket politiet vaksinestatus med hver enkelt gjest, blant annet med en kvinne som høflig sa hun kunne oppgi navn og adresse, men avslo å oppgi medisinske opplysninger. I følge politiets mandat skulle betjentene forvist henne fra lokalet, skjønt hun forlot lokalet frivillig. Utenfor fortsatte politiet å mase på vaksinasjonsstatus, mens kvinnen nektet. Det endte med arrestasjon. Ulovlig.

Har du hørt påstanden om at menneskeskapt karbondioksid forårsaker farlig global oppvarming? Stemmer denne påstanden? Her er professor emeritus i geologi, Don Easterbrook, som har forsket på klima i 50 år, og som hevder å sitte på originale data. Han sier det rett ut at det ikke er mulig at menneskeskapt CO2 kan være årsaken til global oppvarming av betydning.

Her er - visstnok - en medisiner som ønsker å være anonym. Det denne medisineren forteller angående denne vaksinens reelle biologiske effekter, er sjokkerende. På den annen side føyer denne informasjonen seg pent inn sammen med mye annen informasjon som har framkommet. Alle puslebiter peker éntydig i retning av at vaksinen er en gigantisk svindel. Mer enn det, dette peker i retning av regelrett folkemord(!)

Her er en video som viser en italiensk sykepleier som tømmer Covid-19 vaksinen i søppelbøtta. Dette viser at det finnes måter å få koronasertifikat på, uten å risikere liv og helse med denne ekstremt hasardiøse vaksinen.

Overlege Trude Basso ved St. Olavs Hospital i Trondheim mener regjeringen nå må stikke fingeren i jorda. Hun mener smitteverntiltakene er ute av proporsjoner, og at smitten må få gå sin gang.

Farmagigantene er seriekriminelle foretak, noe Robert Malone, opphavsmannen bak Covid-vaksinens teknologi, her sier.

Her er administrerende direktør i Pfizer, Albert Bourla. Han sier to vaksinedoser tilbyr veldig begrenset beskyttelse mot omicron-varianten, hvis noen overhode... Dette skjer altså etter at vi har vært forsøkt innbilt at Pfizer-vaksinen har en viss dempende effekt på omicron-varianten.

Akkurat som du ikke trodde ting kunne bli mer absurd, så hevdes det at noen har omkommet av klimaforandringer...

Her er 13 store løgner som har blitt presentert som vitenskapelige fakta. Verdt en titt...

Her er et kort klipp med Geir Bukholm, ass. dir. i folkehelsa, Espen R. Nakstad, ass. dir. helsedirektoratet, pluss Preben Aavitsland, overlege, også i folkehelsa.

Her er fra en høring i en amerikansk senatskomité. Fra det som sies, framgår det at de begynte på dyrestudiene under forskningen på den kommende vaksinen mot Covid-19, men avsluttet forsøkene da det viste seg at dyrene døde av injeksjonen. Det betyr at de virkelige forsøksdyrene denne gangen er alle de vaksinerte! Hårreisende!

Er det bare å kjøpe seg en burger på MacDonalds i Israel? Hva hvis du ikke kan framvise koronapass (Green Pass)? Her er svaret på det...

Her har dere det rett fra løvens munn. Deborah Birx, talskvinne for en kommisjon nedsatt av Det Hvite Hus, sier at dersom noen dør med koronavirus-smitten i kroppen, vil dødsfallet bli registrert som et Covid-19 dødsfall. Uansett om viruset hadde gjort avdøde syk eller ikke. (De aller, aller færreste blir syk av smitten).

Dette er svindel, og er nok en påminner om at vi ikke kan stole på noen tall overhode i forbindelse med denne påståtte pandemien.

Her er godgutten Ola. I denne telefonsamtalen får han svar rett fra løvens munn, Skattedirektoratet, om hvem som eier navn og personnummer. Er eieren det respektive frie mennesket - individet - eller ikke? Svaret på dette reiser i sin tur spørsmålet: Hvem eier "ditt" jordiske gods, som du plikter å registrere i "ditt" navn og personnummer?

Her er en kort snutt som forklarer litt om hvordan sosial kontroll praktiseres i Kina. Kan noen ane konsekvensene av dette...? Setter noe slikt som dette individet og dets trivsel i fokus? Burde ikke individet og dets interesser ha fokuset?

Cher slår tilbake med tidstypisk versjon av sin gamle slager...

Mange vet det trolig allerede, men betennelse i både hjertepose og hjertemuskel er "bivirkninger" forbundet med de mRNA-baserte vaksinene mot Covid-19. Mørketallene i denne sammenheng må i tillegg antas å være enorme.

Her er hvordan det amerikanske folkehelseinstituttet CDC jukser med definisjoner, for å kunne kalle gruppen av uvaksinerte mennesker for uansvarlige. Men bare vit at jukset også foregår på andre måter - blant annet ved å tukle med "definisjoner".

Den samme svindelen skjer også i Norge, bare les definisjoner på Folkehelseinstituttets egne nettsider:
https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/testing/definisjoner/

Her er Robert Malone, en av opphavsmennene til teknologien brukt i vaksinen(e) mot Covid-19. Med klar tale sier han at vaksinen ER hasteframstilt, og at data angående uønsket, negativ innvirkning på helsa vår forsøkes nedtonet.

Her er en tydelig indignert mann, som kaller representantene i det lokale skolestyret for hva de er... Priceless!

SHOW MORE

Created 10 months, 1 week ago.

203 videos

Category None