Numfidea TV

Numfidea TV

numfidea

subscribers

Askon oma Only Fans -kanava, jossa voit kysyä kaikkea maan ja taivaan väliltä, kosmosta unohtamatta. Myös pienyrittäjää palvellaan auttamalla missä asiassa apua tarvitaan.
https://onlyfans.com/askos

Ufot ja salattu tieto avautuvat kontaktihenkilö Asko Nummelan luennoissa ja esitelmissä. Tutustu aiheeseen ja ymmärrät paremmin mitä maailmassa tapahtuu. Oletko kenties itsekin kotoisin toisilta palloilta? Totuus saattaa olla tarua ihmeellisempää!

Kotisivut: https://ufot.numfidea.fi

Mistä löytää apu, kun suhde on väljähtynyt, eikä enää toimi. Asko Nummela on tehnyt tantrakonsultin työtä 2002 vuodesta lähtien ja auttanut ihmisiä löytämään itsensä ja sitä kautta toisensa.

Kotisivut: https://tantra.numfidea.fi

Käsittelen hieman Somessa olevaa vihapuhetta. Millaisia seurauksia sillä on ja miten sitä voisi vähentää. Miten reagoida Somessa esiintyvään vihaan ja mitä se kertoo etenkin vihan levittäjästä.

Kotisivut: https://numfidea.fi
Seuraa Facebookia: https://www.facebook.com/asko.nummela

SHOW MORE

Created 6 months, 2 weeks ago.

4 videos

CategorySpirituality & Faith

Numfidea tuottaa ja julkaisee kanavalla kuvaamiamme tallenteita. Olemme erikoistuneet yritysten mainosvideoiden ja erilaisten koulutusten, sekä tapahtumien taltioimiseen. Tarvitsetko mainosvideota tms. Ota rohkeasti yhteyttä.

Numfidea https://numfidea.fi