SaulusMedia

SaulusMedia

SaulusMedia

subscribers

Tämä Raamatun opetus video on osa kaksi videolle naulitsiko Jeesus ristille syntimme vai Jumalan lain - https://www.bitchute.com/video/1kWXXwqVPk1t/ Tämä Herra Jeesus naulitsi ristille syntimme video pureutuu syvälle Kol 2:14 jakeeseen, joka kertoo sen kuinka Jeesus naulitsi ristille syntimme. Tällä videolla käydään läpi mitä tarkoittaa Kol 2:14 kirjoitus säädöksineen (kheirografon). Kol 2:14 tuo esille syvällisen sanoman syntien anteeksiantamisesta Jeesuksen veren ja sovitustyön kautta, kun Hän kuoli ristinpuulla.

Naulitsiko Jeesus ristille syntimme vai Jumalan lain? On todella tärkeää ymmärtää, että Herra Jeesus ei naulinnut Jumalan lakia ristille, vaan meidän syntimme. Syntien anteeksiantamus perustuu siihen, että Jeesus kantoi omassa ruumiissaan verensä kautta syntimme ristinpuulle ja naulitsi syntimme ristinpuulle. Emme ole enää vanhan liiton alla Uudessa Liitossa, mutta lain muutoksen kautta meille on annettu Kristuksen Laki, joka on Uuden Liiton Jumalan Laki, joka opettaa meille kuinka meidän tulee uskoa ja palvella Herraa Jeesusta. Tämä on todella tärkeä opetus ja aihe.

Lopunajan Jumalan palvelijan tulee rakastaa totuudessa Jumalaa ja kokea sydämessään, että Jeesus on Hyvä Paimen, joka pitää huolta omistaan myös lopunajan haastavan vaikeissa olosuhteissa. Ilmestyskirjassa on profetia lopunajan myrkkykauppiaista, jotka valheen kautta kaupittelevat ihmisille hyvinvointia, joka perustuu petokseen.

SHOW MORE

Created 3 months, 1 week ago.

3 videos

CategoryOther