StramKurs

StramKurs

Stram Kurs

subscribers

Kampen blev både optaget fra et stationær 4K kamera og med et mobilt live stream kamera. Denne optagelse er fra vores live stream.

Danernes Soldaters Kamp 3 blev spillet lørdag den 14. marts 2020, hvor vi skulle spille med Fisteministrene FC på Kløvermarkens Idrætsanlæg.

Imidlertid var nogle af modstandernes spillere ramt af COVID-19 og resten udeblev. Normalt resulterer dette som bekendt i resultatet 3-0, men vi besluttede at lade vores andethold spille som stand-in for Fisteministrene FC, så de alligevel fik en fair chancen.

Resultatet blev 16-13 til Danernes Soldater IF.

#RasmusPaludan #DanernesSoldater

Dette er live stream nr. 1 af 3 fra Rasmus Paludans besøg i ghettoen Varbergparken i Haderslev mandag den 9. marts 2020.

Den blev streamet på Stram Kurs' side på Facebook og begyndte kl. 16.47.

Paludan: "Jeg elsker, at to raketforskere beriger vores land!"

Dette er live stream nr. 1 fra Rasmus Paludans besøg i Skanderborg mandag den 9. marts 2020.

Den blev streamet på Stram Kurs' side på Facebook.

Dette er live stream nr. 3 af 3 fra Rasmus Paludans besøg i ghettoen Varbergparken i Haderslev mandag den 9. marts 2020.

Den blev streamet på Stram Kurs' side på Facebook og begyndte kl. 18.04

Dette er live stream nr. 2 af 3 fra Rasmus Paludans besøg i ghettoen Varbergparken i Haderslev mandag den 9. marts 2020.

Den blev streamet på Stram Kurs' side på Facebook og begyndte kl. 17.02.

Mandag den 9. marts 2020 ankom Rasmus Paludan og 7 øvrige repræsentanter for Stram Kurs til Skanderborg for at tale med unge om politik.

Dette er live stream nr. 2 fra Rasmus Paludans besøg i Skanderborg mandag den 9. marts 2020.

Den blev streamet på Stram Kurs' side på Facebook

Stram Kurs bringer her en live-stream med kommentarer fra den løgn og fake news, som forskellige muslimer foretog ved moskeen på Dortheavej den 14. februar 2020, hvor de på 5-års-dagen for Terrrorangrebet i København den 14. februar 2015 lod som om, at der fra kl. 14.31 var en barnebegravelse i gang. Hvilket var løgn. Der var slet ingen begravelse i gang resten af den dag ved moskeen.

Rasmus Paludan forklarer en atomfysiker fra Somalia, hvad danske kvinder foretrækker.

Der blev taget mange selfies i Skanderborg den mandag (9. marts 2020).

"Sørg for, at vores koran bliver klar!"

Søndag den 23. februar 2020 besøgte journalist Rasmus Paludan fra Frihedens Stemme ghettoen Holtbjerg i Herning. Her blev han antastet af en raketforsker, som blev sur på ham, fordi han læste navne højt fra postkasserne.

Under sit ophold foran Tingbjerg Bibliotek torsdag den 23. januar 2020 falder Rasmus Paludan i snak med Agnes fra Burundi.

Befolkningens sammensætning i Burundi:
"Burundi udgøres af 85 % hutuer, 14 % tutsier og 1 % twa. I få lande er raceproblemerne set større end Burundi og Rwanda. Tutsierne er store, høje og slanke. Hutuerne er mindre og lavere. Oprindeligt holdt tutsierne kvæg, mens hutuerne havde agerbrug. Størstedelen af befolkningen bor på landet. I den største by, hovedstaden Bujumbura, bor der også kun 400 000 mennesker. Samtidig er Burundi det fastland i Afrika med næststørst befolkningstæthed(Rwanda har større).

Størstedelen af befolkningen er kristent. 65% er katolikker, 14 % protestanter og 19 % tror på naturreligioner. På trods af de store religiøse forskelle har det ikke engang givet landet en tusindedel af de problemer de etniske forskelle har.

Krig og dårligt sundhedsvæsen
1 læge for 100 000 indbyggere (2004)) har resulteret i en af de laveste middellevealdre i verden. 40 år for mænd og 41 år kvinder. 6,0 % af befolkningen er smittet af AIDS. Kun 78% af befolkningen har adgang til rent drikkevand. Derfor har Burundi nogle af de dårligste levevilkår i verden, og landet har fået en HDI-værdi på 0,413(07/08). Det betyder, at landet ligger på 167.-pladsen ud af 177."

Kilde:
https://da.wikipedia.org/wiki/Burundi (28.1.2020)

Partileder Rasmus Paludan fra Stram Kurs gik fredag den 10. januar 2020 kl. 15.40 en tur i den kendte ghetto Mjølnerparken på Nørrebro i København. Det var her den dræbte terrorist og morder Omar El-Hussein boede noget af sit liv. Københavns Politis indsatsleder ville gerne sigte Rasmus Paludan for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

#Terrorisme #Mjølnerparken #Politiet

Partileder Rasmus Paludan fra Stram Kurs faldt i snak med 3 muslimske mænd foran Bazar Vest ved boligområderne Gellerupparken og Toveshøj i Aarhus Vest den 30. december 2019. Allerede efter 5 minutter fik politilederen dog at vide af PET, at han måtte forlade stedet, fordi der var for farligt.

Ekstra Bladets feltmadras Marie Nørgaard påstår i en artikel den 23. november 2019, at Rasmus Paludan kalde en kvinde for "luder" og derefter blev slået i ansigtet. Her er dokumentationen for, at Marie Nørgaard lyver. Som altid.

Torsdag den 14. november 2019 cirka kl. 16.40 blev partileder Rasmus Paludan overfaldet, idet en yngre kvinde foregav at ville føre en samtale. Dermed narrede hun så tæt på, hvorefter hun slog ham i ansigtet.

Derefter samlede en masse christianitter sig hurtigt om Rasmus Paludan og svinede ham til og chikanerede ham, fordi han lige var blevet overfaldet.

SHOW MORE

Created 2 years, 2 months ago.

426 videos

Category News & Politics