SvenskaNationellaNyheter

Sverige sjunker och sjunker......

Han kan ta sina adidas kläder och resa tillbaka till Afrika

Provokativt? Ja, men yttrandefriheten går före religiöst vansinne

Fruktansvärt att se, hoppas Trump sätter hårt mot hårt!!

None

Det blev oroligt i Malmö efter att några danskar satte eld på en koran i Rosengård.

Detta aber har vi sett förr, då skulle han stoppa upp SD i analen. Lite oklart hur det skulle gå till men han levererar här ytterligare bevis på att inavel inte är vackert.

Dessa talibaner är så vidriga att man saknar ord. Äckliga svin alltså.

Dessa svarta som snackar om sina medborgerliga rättigheter och att Black Lives Matters, varför ska de alltid göra motvärn? Det är ju då risken för dödligt våld blir alarmerande! Med det klimatet som poliserna har att arbeta i, i USA, ja med det så är det är inte så konstigt att det dör folk, och inte är det bara svarta! Man måste lyda polisen och absolut inte springa eller göra motvärn. Ska det vara så jävla svårt att begripa?

Hela världen är i obalans och mer eller mindre ett stort kaos. Det är skit och det är mög. Och det nästan överallt. Vi måste nog ta och stila till oss lite och kanske koncentrera oss på de riktiga problemen?

Joe Biden han får ju bara inte vinna över Donald Trump, hur i helvete skulle allt bli då, alltså med den senildementa snuskhummern? Demokraterna är och förblir en landsplåga. Go Trump!

Det brinner igen, som vanligt, i Kalifornien. Att många bränder är anlagda av mordbrännare och pyromaner, med dold agenda, ja det är ju helt klart. Vad vill man uppnå? Kaos? Tumult? Störningar? Vilka är mordbrännarna, och vad vill de?

Dessa kvasi-terrorister borde alla gripas, sen lagföras och till sist dömas till stenhårda straff. Vilket ju är en möjlighet i USA. I Sverige? De skulle få några månader kanske. I USA kan de, beroende på vilka lagar man går efter, döma antifafolk till 12-25 år. Det kallar jag straff. Go go go!!

None

SHOW MORE

Created 1 year, 6 months ago.

536 videos

Category News & Politics

Arg svensk. Med betoning på både arg och svensk. Var det rent av bättre förr? Innan gruppvåldtäkterna? Innan de kriminella gängen skaffade AK-47 kalashnikovs? Alltså på den tiden då ingen skulle få för sig att börja kasta handgranater omkring sig? Ja, mycket var helt enkelt bättre! Och mycket av den moderna utvecklingen av i huvudsak elektronik och datorer som vi haft de senaste 25-åren har kommit som en medaljens baksida. Nätpedofiler, barnpornografi, rån och stölder av dyra mobiltelefoner och liknande. Bedrägerier, ofta riktade mot pensionärer och sjuka. Folk flyter in i landet i princip bortom all kontroll. Till och med i Coronatider rinner de in i Sverige och inte ens en läkarbedömning görs! Vi har haft arbetskraftsinvandringen, den vanliga invandringen och sist men dock inte minst - massinvandringen. Resultatet? De flesta kurvor gällande brott har skjutit i höjden. Sexualbrott, våldsbrott och grova bedrägerier begågna av de vi släppt in med öppna armar!? Barn från Afghanistan som senare visar sig vara 32-år och som flytt från Iran. Bedrägeri, ingenting annat. Skandalöst som regeringen håller på, att mer eller mindre byta ut befolkningen. Bland den somaliska grupperingen ligger arbetslösheten på hela 80% Sen säger Löfven och hans kabinett av fullkomliga idioter att vi med säkerhet kommer att tjäna på det i längden!? Den ekvationen får jag inte alls att gå ihop. Sverige sjunker - blir det du som halar ner flaggan?

Brief in english:

The situation in Sweden it is alarming, to say the least. Rapes, murders, bombings, gangviolence and a multicultural fiasko as never seen before. The Socialdemocrats has turned Sweden into Titanic, and even when they see the icebergs, they keep on going straight ahead. Sweden was once a beautiful country and it was famous because of things as IKEA, Björn Borg, The Nobelprize and nice things like that. H&M, Wasaloppet and of course Volvo and SAAB. Today it's a total chaotic and violent country where they keep on bringing in people from The Middleeast and North Africa. People that we know nothing about. Not their ages, not their herritage and not knowing at all if they are criminals or even criminal insane persons. So you can say that we're sinking now and we're sinking fast and if nothing changes, well then we all go down just like M/S Titanic.