Tamasi_József

Dr. Wolfgang Wodarg, tüdő- és belgyógyász orvos, az Európa Tanács Egészségügyi Bizottságának korábbi elnöke szólal meg az aktuális helyzet kapcsán.

Mi négyen újra együtt, erőt merítettünk egymás lelkesedéséből, elvégzett munkájából, az ügyünk melletti elkötelezettségéből.

Kívánjuk, hogy mindannyian merítsenek erőt valamennyi azóta csatlakozott, elszánt barátunk elvégzett munkájából: az egyre sikeresebb demonstrációkból, a beadott petíciókból, a tudást hozó konferenciákból, a tengernyi ébresztő videóból és élő közvetítésből, a hangya szorgalommal gyűjtött irodalmi adatokból és világhírekből, a weboldalunk információiból, a találkozókból, az ébresztő beszélgetésekből, a lelkes aktivista és pártszervezői munkából.

Mindenkinek köszönjük, aki segítette ezt a jó ügyet, aki már ezen az oldalon harcol a sátáni erők ellen. Biztos, hogy győzni fogunk! Keressék az új harcostársakat az új évben is! Addig pedig élvezzük a "Nagykarácsonyt" meghitten családi körben - ha már a hatalmon lévők választási érdekeik szerint nekünk többet megengedtek, mint szegény németeknek az ottani hoppmesterek.

Boldog ünnepi készülődést Mindenkinek!

www.orvosokatisztanlatasert.hu

Dr. Robert Malone virológus, immunológus, az mRNS-technológia feltalálójának S.O.S. üzenete a szülőknek a gyermekeik oltásával kapcsolatban.

2021.12.03

SHOW MORE

Created 1 year, 2 months ago.

203 videos

Category None