Tandy_OPL

Tandy_OPL

Tandy_OPL

subscribers

Moderna mRNS vakcina = oltás élet ellen, lemérgezés

https://www.bitchute.com/video/w7Zq0FQC4tfW/

Riporter: a MODERNA oltóanyag MELLÉKHATÁSAI AGGASZTÓAK. Megnéztük. A MÁSODIK DÓZIS UTÁN LEGALÁBB A RÉSZTEVŐK 80%-a LEGALÁBB EGY SZISZTÉMÁS MELLÉKHATÁST TAPASZTALT, súlyos hidegrázástól belázasodásig. Biztonságosak ezek az oltóanyagok?

Alany: nos, ööö, az... az FDA, anélkül, hogy nyomást gyakorolnánk rájuk, komolyan meg fogja ezt vizsgálni. Az FDA, a szabályhozók aranystandardja, ööö,.... és az erre vonatkozó irányelvei... ha ezt megtartják, akkor az nagyon helyénvaló. És... ööö... a MELLÉKHATÁSOK NEM VOLTAK SZUPERSÚLYOSAK, vagyis nem okoztak maradandó egészségügyi problémákat, a... ööö.... izé..., ők... tudja, a Modernának viszonylag magas dózist kellett alkalmaznia, szóval...öööö...., hogy megkapják az antitesteket. Néhány más oltóanyagot.... öööö...., kisebb dózisban tudják majd használni, hogy olyan ... öööö... válaszreakciókat kapjanak, amelyek elég magasak, beleértve a J&J-t és a Pfizert. Szóval EZEKNEK AZ OLTÓANYAGOKNAK SOK OLYAN JELLEGZETESSÉGE VAN, .... öööö, jó, hogy több van belőlük, ööö,.... amik odakint lesznek...

Riporter: De Bill, mindenki ... Ön jobban ismeri az adatokat nálam! Bill, az adatok azt mutatják, hogy MINDENKINÉL, aki magas dózist kapott, MELLÉKHATÁSOK jelentkeztek....

Alany: SOMOLYGÁS ....

ADALÉKSZÖVEG A VÉGÉN:

Ezen érdekes oltóanyagok mellett a Bill és Melinda Gates Alapítvány olyan MÉDIA CÉGEKNEK IS ADOMÁNYOZ, mint például a BBC; olyan EGYETEMEKNEK, amelyek médiaképviselőket képeznek; valamint a VILÁGGAZDASÁGI FÓRUMMAL közösen az „EVENT 201”-nek, amelyen egy koronavírus által okozott VILÁGJÁRVÁNYT SZIMULÁLTAK 5 hónappal a tényleges járvány kitörése előtt"

https://archive.vn/NTAkv https://koronaigazsaga.info/2021/02/12/amerikai-orvosok-figyelmeztetnek-az-mrns-alapu-vakcinak-okozta-ade-szindromara/
https://archive.vn/VBrXv https://orvosokatisztanlatasert.hu/sulyosabb-betegseg-lefolyast-okozhat-a-covid-vakcina/
https://archive.vn/tIyf2 https://www.virusinfok.hu/2021/02/02/mrns-oltoanyagok-tovabbra-is-riasztoak-a-halalozasi-adatok-az-idosek-koreben/
https://archive.vn/uqIJh https://www.india.com/news/world/70-year-old-man-collapses-dies-just-25-mins-after-taking-covid-19-vaccine-reason-unclear-4408464/

BÉCS - 2020.01.16. Tízezrek tüntetnek!

A tüntetők a KANCELLÁR TÁVOZÁSÁT követelik, valamint azt hangoztatják, hogy NEM HAGYJÁK, HOGY LOCKDOWN-ZOMBIKAT csináljanak belőlük. Elég volt a politikai járvány-átveréséből, az emberek szabadságának koelátozásából és a korona-diktatúra kiépítéséből!

A tüntetés 13 órakor mintegy 2.000 fővel kezdődött, de DÉLUTÁN 3 ÓRÁRA több 10.000-en voltak már a tömeg pedig csak gyűlik! Egyre többen vannak!

The Great Reset Is Here!

A Bilderberg csoport-A Globális Elit

2014-es JV video : járvány mint a diktatúraépítés ürügye, FEMA táborok USA
http://www.fenyorveny.hu/2014/06/jesse-ventura-bilderberg-csoport.html
Jesse Ventura: A Bilderberg csoport-A Globális Elit -www.fenyorveny.hu
2014-es JV video : járvány, mint a diktatúraépítés ürügye, FEMA táborok USA
Jesse Ventura tényfeltáró filmje a Bildenberg csoportról és a globális elitről (a háttérhatalomról).HA még nem ébredtél fel, akkor tedd meg! Mert a világ nem az, és nem olyan, amilyennek te látod, és hiszed!
Kis olvasni való: Gondoltam megosztom... Összefoglaljuk:
2010-A koronavírus járvány első említése a Rockefeller Alapítvány honlapján jelenik meg.
2012 - Az amerikai Nemzeti Hírszerző Tanács jelentése: 2030 előtt új típusú vírusra kell számítani, amely a világ minden szegletébe eljut.
2014 - Az észak-karolinai laboratórium megkezdi a korona vírus mutációk kutatását. A csapatvezető Ralph Baric professzor és asszisztense, Lisa Gralinski, Lengyel származású.
2015 - moratóriumot jelentenek be az USA-ban, mert túl nagy veszélyt jelentenek a világra, ha a törzsek kijutnak.
2015 - Baric a NATURE-ben tudományos munkát ad ki, ahol bemutatja a korábbi kutatások eredményeit.
Egy francia professzor áttekinti ezt a jelentést, azt írja: a vírus terjedésének röppályája kiszámíthatatlan lehet.
2016-a projektet áthelyezik a hadseregbe - laboratórium Wuhanban, Kínában, amelyet a jövő lehetséges biológiai háborújának összefüggésében hoztak létre.
A BAD WOMAN nevű Shi Zenghli projekt vezetője felismeri az ACE2 receptort, denevérben és emberben, így át tudja adni a természetes állat koronavírusát az emberekre. A fertőzés előnyben részesített iránya: emberi tüdő - idézet a vizsgálati eredményekből
A patogént mutálódott biológiai fegyverré alakítják át azzal, hogy hozzáadják az úgynevezett megerősített emberi kapcsolódás funkciót.
2016-a detroiti reptéren az FBI őrizetbe vett egy kínai tudóst, aki a MERS és SARS mintáit hordozza.
2017 - Piotr Czumachow, az orosz mikrobiológus azt mondja, hogy a dolgok '' teljesen őrültek '' Wuhanban
Dr. Fauci meglepő betegségről beszél a Georgetown Egyetemen tartott előadásai során Trump jelenlegi ciklusa alatt
2018-a jövőbeli járvány első szimulációi
Október 2019-Event201 konferencia New Yorkban és a koronavírus járvány kialakulásának pontos forgatókönyve (tárgyalások folynak arról, hogyan manipuláljuk a médiát és hogyan cenzúrázzuk az ′′ ellenség ′′ narratíváját ′′)
2020-projekt megvalósul, bár a vírus kétszer olyan fertőző, viszonylag ritkán öl
2020.03 Bill Gates megpróbálja rákényszeríteni, hogy bejelentsen egy járványt - A WHO nem akarja megtenni
03.14 Bill Gates 50 milliót fizet a WHO-nak
03.15 WHO bejelenti a járvány állapotát (ez az állapot lehetővé teszi a gyógyszerek és vakcinák biztonsági vizsgálatok nélkül történő bevezetését - mi a valódi célja az oltásnak? )
A világ reagált egy számítógépes szimuláció alapján, ami azt sugallja, hogy 100 millió ember fog meghalni.
A COVID-19 minden más betegség helyébe lép.
Az adatmanipuláció eléri a csúcsot.
Nincsenek átfogó adatok, csak szelektíven mutatják az értékeket a cél érdekében.
Az alkalmazott PCR RT teszt 10-ből 8 esetben hamis. A CDC azt mondja, hogy még ha a teszt pozitív is, és vannak tüneteid, az nem jelenti azt, hogy vírusod van.
A világon egyetlen labor sem rendelkezik teljes képpel a vírus genomjáról. Amiatt, amit tesztelnek, és ami ellen a vakcinának működnie kell.
A tények mozaik-darabkái lassan kezdenek összeállni.
A kórházak/egyes orvosok több pénzt kapnak egy-egy covid diagnózisért és extra bónuszt a porhintésért.
A cenzúra folytatódik a legjobbakon. Eltávolítják azokat az embereket, akik másképp beszélnek, mint a kormányok és a fő médiák. A tudósokat és az orvosokat, nem is beszélve az átlagemberekről, kigúnyolják és némítják.
Az információ áttöri azt, hogy a '' covid-19 '' beilleszkedik a kórházakban élő összes halotthoz. Nem számít, miben halt meg valójában a beteg.
Csak covid-ban halsz meg egy kórházban - nincs adat a kórház előtt a halottról.
A vírus csak eszköz, a célok mások.
A kormányok a tudomány, a média, a politika és az orvoslás világának korrupciójával járó háttérhatalom ösvényén sétálnak.
A tények módszerét követve - a járvány négy hónap után maga a vírus nem ölt meg több embert, mint az idényes influenza, miközben az eset körül termelt pszichózis igazi pusztító erővel rendelkezik
A forgatókönyvet tökéletesen teljesítik
Egyre nő a példátlan társadalmi felügyelet mértéke
A COVID-19 kiváló fegyverré válik.
Az ő ürügye alatt most bármit megtehetnek.
Újabb vírushullámot terveznek az őszre
Bilderberg-csoport, cabal, ébredés, ébresztő filmek, háttérhatalom, hírek, Jesse Ventura, teljes filmek, videók

This is trash, dead dance thrash, Amiga mod, scene music

Nagy lezárás, nagy reset
Hogy a globalisták uralma öröke bebetonozódjon
naaaagyon "nemzeti" kormányunk is szolgai módon követi ezt a tervet

Ezt az oltás a bankárok kutyáiba kell belenyomni! Akik járványt hazudnak, hogy ők maguk is tőzsdézhessenek, gazdagodhassanak az általuk kreált válságon.

Ez kútmérgezés

Ilyen állapotba került egy amerikai nő az "oltakozás" után

Az RT riportja szerint a rángatózás azt követően kezdődött, hogy a nő megkapta a Pfizer oltását Louisianában. A nő fia, Brant Griner azt mondja, anyjának az oltás előtt nem voltak egészségügyi problémái, az általa közzétett videóhoz érkezett hozzászólások pedig azt mutatják, hogy nem egyedi az esete. A tévé szerint Norvégiában több tucat idős ember halála ügyében vizsgálódnak - ők az oltás után életüket vesztették.

Frissítés: "csak véletlen egybeesés" A norvég egészségügyi hatóságok szerint nincs rá bizonyíték, hogy koronavírus-vakcina következtében hunyt el az országban több idős, krónikus beteg ember, írja a Bloomberg nyomán a 24. A Norvég Gyógyszerügynökség még múlt héten figyelmeztetett, hogy kockázatos lehet a legidősebbek számára az oltás, miután a 75 év felettiek közül 33-an hunytak el azt követően, hogy megkapták a vakcinát. Steinar Madsen, az ügynökség vezetője most a Bloomberg megkeresésére arról beszélt, egyértelmű, hogy a koronavírus jóval veszélyesebb a legtöbbekre, mint a vakcina. Nem riadtunk meg. Hozzátette, mindegyik elhunyt rendkívül súlyos betegségben szenvedett. Nem mondhatjuk, hogy az emberek meghalnak a vakcinától. Inkább azt mondhatjuk, hogy talán véletlen egybeesés. Nehéz bizonyítani, hogy a vakcina az egyértelmű okozója a haláluknak – tette hozzá Madsen. Norvégiában múlt péntekig csak a Pfizer és a BioNTech által közösen kifejlesztett vakcinával oltottak. Eddig összesen legkevesebb 42 ezer ember kapta meg az első dózist, köztük a legveszélyeztetettebbek és a fertőzésnek leginkább kitettek.

Madsen arról is beszélt a Bloombergnek, hogy a vakcina mellékhatásai egyes esetekben súlyosabbá teheti az egyébként is súlyos betegségek lefolyását. Ezt elmondása szerint nem lehet kizárni. "Norvégiában több-kevésbé beoltottuk az összes idősotthon lakóit, és a halálozási arány jóval kevesebb, mint ezerből egy." Az oltóanyaggal kapcsolatos észrevételekről szóló, első átfogó európai riportot várhatóan január végén közlik majd. Kalifornia leállítja a Moderna-vakcina beadását

A kaliforniai egészségügyi tisztviselők arra kérik az oltási központokat, hogy hagyják abba a Moderna Covid-19 védőoltás beadását. Ennek hátterében az áll, hogy a vakcina sokaknál olyan mellékhatásokkal járt, amik alapján nem javasolják az oltást – írja az RT nyomán az Erdély Ma.

Dr. Erica S. Pan állami epidemiológus közleménye szerint többeknél olyan súlyos allergiás reakciókat váltott ki az oltóanyag, hogy az érintettek orvosi ellátásra szorultak. „Azt javasoljuk, hogy a szolgáltatók más rendelkezésre álló oltóanyag-készletet használjanak” – mondta az egészségügyi tisztviselő. Decemberben egy bostoni orvos azt mondta, hogy a Moderna vakcina beadása után olyan súlyos allergiás reakciókat tapasztalt, amiket pályafutása során nem látott, és az esetet életveszélyesnek minősítette. Az illetékes hatóságok a Pfizer/BioNTech vakcinákkal kapcsolatban is vizsgálódnak, de ezeknek a beadásával kapcsolatban nem született tiltó határozat.

Mellékhatás paródia : Az oltás szenvedélye

Herbert Kickl, korábbi osztrák belügyminszer posztja. "Mindkét lábbal átléptük a határt a totalitarizmus irányába!"

Népességcsökkentés oltásokkal - meddőséget OKOZ
nem hat, hanem 100% biztosan

A lengyel vendéglátósoknak elegük van: mindenképp kinyitnak

A lengyelországi vendéglátósok egy részének elege van, ezért úgy döntöttek, szembemennek a kormány intézkedéseivel.

Miután a lengyel kormány bejelentette, január végéig meghosszabbítják a nyitvatartási korlátozásokat, a vendéglátóipari és szépségipari vállalkozóknak, illetve alkalmazottaknak elegük lett. Kijelentették: ők kinyitnak akkor is, ha megbüntetik őket.

A Mi kinyitunk! mozgalomhoz egyre többen csatlakoztak, így például sportpályák, szállodák, fodrászatok nyithatnak ki újra az általuk megjelölt hétfői napon, január 18-án. A vállalkozók biztosítanak mindenkit arról, hogy a megnyitás után is szem előtt fogják tartani a higiéniai szabályok betartását és a vendégek egészségét – írja a roadster.hu.

A vállalkozókat a kétségbeesés kényszerítette erre az elkeseredett lépésre, hiszen annak ellenére, hogy nem működhetnek a korlátozások miatt, a helyiségek bérleti díjait, valamint a hiteltörlesztéseket ugyan úgy fizetniük kell, ami teljesen felemésztik őket.

Egyeseknek a saját családtagjaikat is el kellett bocsátaniuk, annyira szorult helyzetbe kerültek.

Reményt adhat számukra a lengyel bíróság korábbi ítélete, melyben eltörölte azt a 10 ezer zlotys (800 ezer forintos) bírságot, amit egy fodrászra szabtak ki, mert akkor a tulajdonosa akkor is dolgozott, amikor a járványügyi intézkedések miatt zárva kellett volna lennie. A bírósági ítélet indoklásából kiderül, hogy az alkotmányos jogok és a szabadság nem korlátozhatók rendelettel, csakis természeti katasztrófa esetén. https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/gyozott_a_birosagon_a_maszkot_mellozo_lengyel_fodrasz.721257.html

Ausztriában egy linzi bártulajdonos, Alexandra Pervulesko hasonló lépésre szánta el magát, mikor a korlátozásokat megszegve kinyitotta Badcafé nevű kávézóját. A nő azt állította, anyaként rákényszerült a szabályozás megkerülésére, mert már nem tudta eltartani a gyermekét

– ez állt többek között a kávézó elé kirakott táblán is.

A rend mindig éber őrei most is azonnal cselekedtek: alig fél órán belül legalább húsz járőr érkezett a helyszínre, hogy bezárassák a kávézót, az ottlévőket pedig kivétel nélkül megbírságolták.

A tulajdonos, Alexandra Pervulesko akár 30 ezer eurós büntetésre számíthat.

Bátorsága ugyanakkor nem maradt visszahang nélkül. Osztrák vendéglátósok egy csoportja elismeréssel tekint a nőre, és remélik, többen követik példáját. A kávézó törzsvendégei pedig gyűjtésbe kezdtek, hogy segítsenek kifizetni az elképesztő mértékű büntetést.

Hazánkban, egyedüli pártként a Mi Hazánk Mozgalom szólalt fel a vendéglátósok érdekében. Aláírásgyűjtésbe kezdtek, hogy a járványügyi intézkedések betartása mellett újra kinyithassanak a vendéglátóhelyek, valamint az uszodák, edzőtermek, sportpályák és a mozik, színházak is.

https://mihazank.hu/lezarasellen/?fbclid=IwAR14jsU7hS0iXhft3r_dNUoN-vpnBwVsoyH0meu_4115Hcd6GTFBzbPVk-k

"pozitív" de mire mikor sose izolálták a vírust a tesztelések során vett "pozitív" mintákból
megmondom mire : náthára, influenzára, és hazugságra pozitív az egész kovid cirkusz

Dr. Heinrich Fiechtner figyelmeztetése : Ez egy gyilkos vakcina
Emberiségellenes bűnök sose évülnek el. Józan ész és igazségérzet alapján, de még a nemzetközi jog betűje szerint SE.

A korábbi belügyminiszter osztrák politikus rendesen kiosztotta a kancellárt és bűntársait! A gyógyszeripar oltás-szóvivőinek nevezte őket, akik egy veszélyes vakcinával kísérleti nyulakká teszik az egészséges embereket, és közben senki sem vállalja a felelősséget! Egyre több az olyan eset, hogy az oltásnak nemkívánatos mellékhatásai jelentkeznek, ezért fel kell lépni az oltás-kényszer ellen, mert a kormánypártoknak nincs joguk a felsőbbrendű arroganciával és a kényszerítéssel átgyalogolni a népen!

A korábbi belügyminiszter osztrák politikus rendesen kiosztotta a kancellárt és bűntársait!
A gyógyszeripar oltás-szóvivőinek nevezte őket, akik egy veszélyes vakcinával kísérleti nyulakká teszik az egészséges embereket, és közben senki sem vállalja a felelősséget!
Egyre több az olyan eset, hogy az oltásnak nemkívánatos mellékhatásai jelentkeznek, ezért fel kell lépni az oltás-kényszer ellen, mert a kormánypártoknak nincs joguk a felsőbbrendű arroganciával és a kényszerítéssel átgyalogolni a népen! #koronavírus #oltás #vakcina

HAZUGSÁG-JÁRVÁNY?
Egy olasz honatya indulatos felszólalása
Vannak olyan országok, ahol a politikai „elit” számunkra szokatlan módon nem annyira egységesen ítéli meg a járvány valószerűségét és súlyosságát, mint nálunk. Itt vannak például az olaszok. Ott azért akadnak képviselők, akik hangot adnak kételkedésüknek és ezzel az olasz nép egy olyan, egyre növekvő táborát képviselik, akik kezdenek átlátni a szitán. Itthon valamiféle érdekes és általunk nem ismert okból kifolyólag teljes egység valósult meg a koronavírus-járvány megítélésével kapcsolatosan. Hát nem fura?
Világszerte szakemberek, tudósok, egészségügyi dolgozók és politikusok hangoztatják azt, ami szerintük a tényleges igazság.

None

Vírus kontra Szabadság : prediktív programozás

A GYÓGYSZERIPAR NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET A KORONAVÍRUS-OLTÁS ÁLTALI KÁROKÉRT! http://www.kla.tv/17454
30.10.2020 1.bp.

Tudósok szerte a világon nagy sietséggel dolgoznak a koronavírus elleni oltás kifejlesztésén. Az a gyógyszeripari vállalat, melynek elsőként sikerül a vakcinát piacra dobni, hatalmas haszonra számíthat.

Az Egyesült Államokban vannak azonban olyan, az oltás ügyét támogató szakemberek, mint Paul Offit és Peter Jay Hotez, akik nyomatékosan figyelmeztetnek a koronavírus-oltás kifejlesztésével, illetőleg gyártásával kapcsolatos rendkívül nyugtalanító veszélyekre. Miért?

Az amerikai Children's Health Defense szervezet világszerte az emberek egészségéért dolgozik. Ezen szervezet munkatársai foglalkoztak ezzel a kérdéssel és 2020 április 11-én nyilvánosan a következőképpen foglaltak állást:

„Először 2002-ben, a SARS-CoV kínai kitörése után próbáltak a tudósok egy koronavírus-oltást kidolgozni. Amerikai és egyéb külföldi államokból származó tudóscsoportok állatokat oltottak be a négy legígéretesebb vakcinával.
A kísérlet eleinte sikeresnek tűnt, mivel a koronavírusra minden állat erős ellenanyag-reakciót fejlesztett ki. Amikor azonban a tudósok a beoltott állatokat a vadvírusnak, azaz a természetben található vírus behatásának tették ki, az eredmények ijesztőek voltak.
A beoltott állatoknál hiperimmun reakció, az immunrendszer túlzott reakciója lépett fel, amely az egész testben, elsősorban a tüdőben fellépő gyulladással járt.

Kutatók már az 1960-as években megfigyelték ugyanezt a „fokozott immunreakciót” az embereken folytatott sikertelen RSV oltási kisérleteknél, melyeknél két gyermek meghalt.

Az oltóanyag-teszt az úgynevezett légzési szincitiás vírus (RSV) ellen irányult, amely súlyos légzőszervi betegségeket okoz a tüdőben való gázcserénél fellépő problémák miatt. Az RSV elleni oltás kifejlesztése sikertelen maradt.
Offit és Hotez, akik mindketten a megnövekedett immunreakciók következményeivel foglalkoztak, ezért óvaintenek az oltástól. Még Anthony Fauci immunológus tudós, az amerikai Nemzeti Allergia és Fertőző Betegségek Intézete kutatóközpont igazgatója, Trump tanácsadója is felhívta a figyelmet arra ̶ ,valószínűleg egy óvatlan pillanatában ̶ hogy minden új koronavírus oltóanyag halálos immunreakciót, azaz az immunreakcióknak az oltás általi megnövekedését okozhatja. Beoltott embereknél, ha érintkezésbe kerülnek a vadvírussal, fennáll ugyanaz a veszély, mint az állatoknál.

Most azonban Fauci ahelyett, hogy körültekintően járna el, könnyelmű döntést hozott, többek között a legnagyobb oltóanyag-szponzor Bill Gates által finanszírozott oltások gyorsított teszteléséről. Tehát állatkísérletek nélkül, amelyek a túlzott immunreakciót előre jelezhetnék és azelőtt, hogy embereken klinikai vizsgálatokat végeztek volna el.

De úgy tűnik, hogy még Bill Gates is „aggódik” a nem kívánt mellékhatások miatt, miután kijelentette, hogy csak akkor kezdenek oltani, ha a kormányok biztosítják a felelősség kizárását polgári perek esetében.

Az amerikai Betegségfelügyeleti Központok honlapja szerint, 2020 február 4-én csak 11 aktív koronavírus megbetegedés fordult elő az Egyesült Államokban. Ennek ellenére, 2020 február 4-én az USA hallgatólagosan olyan az Egyesült Államokra érvényes rendeleteket harcolt ki, amelyek a koronavírus oltóanyag gyártóinak kártérítési igényekkel szembeni teljes védettségét biztosítja.“

Eddig szól a Children´s Health Defense nyilatkozata, amely egy rendkívül lényeges dologra hívja fel a figyelmünket! Még mielőtt a koronavírus oltóanyag egyáltalán piacra kerülne, már egyértelmű, hogy az oltóanyag előállítóinak az Egyesült Államokban az oltás által okozott lehetséges károkért nem kell felelősséget vállalniuk!

Kinek áll egyáltalán hatalmában, az Egyesült Államokra kiterjedő rendeleteket gyorsított eljárással, még hozzá suttyomban keresztülvinni? Egy dolog mindenesetre biztos: a győztes ismét a gyógyszeripar, amely a profitot az emberek egészségvédelme fölé helyezi.

Terjessze el ezt az adást és segítsen tájékoztatni az embereket a koronavírus-oltás lehetséges mellékhatásairól.

von avr.
Források/Linkek:

https://childrenshealthdefense.org/news/heres-why-bill-gates-wants-indemnity-are-you-willing-to-take-the-risk/

„© [ … 11.04.2020] Children’s Health Defense, Inc. This work is reproduced and distributed with the permission of Children’s Health Defense, Inc. Want to learn more from Children’s Health Defense? Sign up for free news and updates from Robert F. Kennedy, Jr. and the Children’s Health Defense. Your donation will help to support us in our efforts.”

https://www.srf.ch/news/schweiz/forschung-auf-hochtouren-kommt-die-erste-corona-impfung-noch-dieses-jahr
https://www.law.cornell.edu/uscode/text/42/300aa-22
https://www.metropolnews.info/mp457208/gefaehrlicher-angriff-auf-die-menschheit-der-millardaer-die-impfindustrie-die-politik-und-die-who
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22536382
https://cvi.asm.org/content/23/3/189
https://www.b

"Hiszen látjuk azt hogy egy enyhén zajló betegség esetében nem is mindig találunk pozitivitást, nem is mindig találunk kiegyenlítődő poziitivitást, tehát az egyik teszt pozitív a másik negatív, majd újra változik a teszt értékelése. Tehát amit mutat tulajdonképpen. Mindezért nem feltétlenül fertőző az a személy aki pozitív." Aperitif törzs, Mc Koronanéni

ennyike a híres koronavírus

:3 EZÉRT kell szétcseszni a gazdaságot, ezzel többek közt elértékteleníteni a forintot, így is csökkentve a béreket, növelve a multik exportnyereségét. Igazi neoliberális húzás, nem a "nemzetmentő" hatásvadász szónoklatokat hanem azt kell nézni amit tesz a kormány és ami annak a hatása. A sok kovidhiszti miatt munkanélkülivé váló rontja a béralkut.

Kívánjuk hogy "felelős kormányunk" feleljen mindezért

"Engem te így ne védj meg" főleg ha a veszély nem is valódi...

#politikavírus #koronakamu

MEGALAKULT AZ ORVOSI VILÁGSZÖVETSÉG

Berlinben sok ország orvosa gyűlt össze, hogy kifejezze szakmai ellenvéleményét az embereket és a gazdaságot megnyomorító hazug COVID propagandával szemben. Célul tűzték ki a szándékosan gerjesztett járvány-hisztéria leleplezését, mert az embereknek meg kell tudni, hogy félrevezetés és megfélemlítés folyik szerte a világon.

Az orvosok egyre határozottabban állnak ki az igazság és a tények mellett, és feltett szándékuk, hogy a lefolytatott vizsgálatok alapján hamarosan ítéletet mondjanak szimbolikusan is Nürnbergben!

SHOW MORE

Created 6 months ago.

22 videos

Category None