The Idealist

Jimmie Åkesson frågar Stefan Löfven i Riksdagen var han befann sig när demonstrationen ”Vid Din Sida” försökte överlämna en namninsamling till honom dagen innan. Jimmie Åkesson var själv med i demonstrationen.
Riksdagen 2019-04-25.

Demonstrationen ”Vid Din Sida” 2019-04-24. Därför kom svenska äldre ut för att demonstrera för fattiga äldre och hemlösa. SamhällsnyttTV.

Trevor Phillips confronts some uncomfortable truths about racial stereotypes, as he asks if attempts to improve equality have led to serious unwanted negative consequences.

President Trump till Löfven: ”Ni har problem med invandringen”.
Stefan Löfven: ”Vi har inga no-go-zoner”.

Karin Kindblad i Ring P1 23 april 2013 – Om FN, islam och asylmassinvandring.

Jens Ganmans sång i Svenska nyheter episod 10, säsong 3.

31-åriga Maïlys sprang för livet från den framrusande lastbilen på Drottninggatan för snart två år se men hon klarade sig inte – Rahkmat Akilov tog sikte på henne med lastbilen. I en unik intervju för TV4 Nyheterna berättar hennes pappa om sorgen efter sin dotter och bedrövelsen efter beskedet från Stockholms Stad att det inte blir en minnesceremoni och inte heller ett minnesmärke för att hedra hans dotter och de andra offren.

Mångkulturhyllande politiker och journalister har i decennier försökt beskriva Malmö som en stad som ”svartmålas”. Man har försökt hävda att ”media” skulle beskrivit en negativ bild av Malmö. Den prisbelönte mästerfotografen Freddy Mardells kamera och muntliga vittnesmål kan dock visa att staden är värre ute än vad någon kunnat föreställa sig i sin vildaste fantasi.

Skjutningar, våldtäkter och våld är bara en del av det stora problemet. Vad som inte syns i den skönmålande gammelmediarapporteringen, är all otrygghet som vanligt folk känner inne i de tidigare så trygga centrumområdena.

Vanliga svenskar flyr detta Malmö och in flyttar ännu fler av de som Freddy Mardell benämner som ”globalister”. Bidragstagande invandrare som för oväsen långt in på småtimmarna, när vanliga arbetande och skattebetalande människor försöker sova. Dessa ”globalister” drygar ut sina vidlyftiga bidrag genom att pracka knark på vanliga skattebetalande arbetares barn och ungdomar. Man påstår att man ”flytt från krig”, men tackar de gästfria medborgarna genom att klottra ner husfasader och trappuppgångar till den milda grad att kommunen inte har en chans att hinna sanera.

Bakom den växande slummen och etablissemangets oförmåga att sätta ned foten mot dessa kolonisatörer, tar extremister mer och mer över. Allt oftare sker islamistiska, könsseparerade maktdemonstrationer i Malmö, där svartklädda och militärklädda män, för sig, och kvinnor, för sig, går och skriker ut sitt hat mot rivaliserande muslimer, Sverige och de svenska skattebetalarna.

Swedish satire show Svenska Nyheter's monologue about sinophobia and racist tendencies in Swedish culture – and our government's hypocrisy relating to human rights and trade with China.

Trevor Phillips' TV special.
Broadcasted 2016.

Klippet är från Svenska Nyheter där man dyker ner i frågan om hedersförtryck.

Yummy.

Statsminister Stefan Löfven Beskriver SD.

Vet inte vem som har gjort den här men rolig är den.

En liten inblick i svenska rättssystemet.

Jihad Bells! Jihad Bells!

Sverige Skulle Falla (sång om IS-resenärer) klipp ur Svenska Nyheter på SVT.

De ”Goda” Människorna. I det här klippet testas de ”goda” människorna som förespråkar fri invandring och öppna gränser. Kan de själva tänka sig att hjälpa en flykting?

När det väl kommer till kritan så backar alla ur. De goda ego-humanisterna vill plocka pluspoäng inför sina vänner, men i verkligheten är de flesta inget annat än hycklare. Det är lätt att vara god på andras bekostnad.

Svenska nyheter – Bostadspolitik.

Europa Brinner (Europe’s Burning).

Artist: Anders F. Rönnblom
Sång: Europa Brinner
Album: Krig & Fred & Country Music

Artist: Eddie Meduza
Sång: Sverige (U.S of America)
Album: Just Like An Eagle

SHOW MORE

Created 9 months ago.

21 videos

CategoryMusic