Toisenlainen_nakokulma

Lisää aiheesta: http://www.yhdysvallat.eu/clintonien-murhauttamat-ihmiset/

Jos sinusta tuntuu vaikealta uskoa, että eliitti eliminoisi sille epäedullisia henkilöitä kylmäverisesti, suosittelemme tutustumista sivustoon, jonka materiaali perustuu Wilileaksin dokumentteihin. Sivusto on luvannut 25.000 dollarin palkkion sille, joka todistaa muun muassa sen, etteivät Clintonit liity skandaaliin raiskaajista ja pedofiileistä": pizzagate.com (Teollisuus on sulkenut tuon sivuston )

Lisää Hillary Clintonista: http://pizzagate.fi/kuuluisia-pedofiileja/hillary-clinton/

Lisää aiheesta maailmanlaajuinan pedofiliaskandaali: http://pizzagate.fi/

Sivulta http://pizzagate.fi/kuuluisia-pedofiileja/bill-clinton/ löydät myös videon siitä, kun Trump vei lehditötilaisuuteen Bill Clintonin raiskaamia naisia, joista yhdelle Clinton tuomittiin maksamaan miljoonakorvauskin.

Lisää:

https://twitter.com/wikileaks/status/821595404500430848

https://file.wikileaks.org/file/FBI-pedophile-symbols.pdf

Yhdysvaltalaisen CBS:n uutispätkä aiheesta (suomenkielinen tekstitys rattaasta):

https://www.youtube.com/watch?v=Q_xWgoFpIyU

Miksi viranomaiset eivät ole tutkineet Pizzagate -pedofiiliskandaalia?

Lisää aiheesta: http://pizzagate.fi/pizzagaten-uhreja/andrew-breitbart/

Aktivisti Breitbart murhattiin kuukausi sen jälkeen, kun hän twiittasi Podestan pedofiilikytköksistä - Barack Obama oli mukana hänen paljastuksissaan.

Journalisti Andrew Breitbart, joka perusti yhden maailman suosituimmista vaihtoehtoisen median sivustoista, tapettiin kuukausi sen jälkeen, kun hän oli twiitannut Hillaryn kampanjapäällikön, John Podestan pedofiilikytköksistä.

Breitbart kuoli mysteerisesti maaliskuun 1. päivä vuonna 2012 – vain tunteja ennen kuin hänen oli tarkoitus julkaista materiaalia, joka koski Barack Obamaa. Breitbart oli vakuuttanut ihmiset siitä, että materiaali tulisi vaikeuttamaan huomattavasti presidentti Obaman mahdollisuuksia tulla uudelleenvalituksi.

Myös hänen ruumiinavauksensa tehnyt lääkäri tapettiin, vain kuukausi Breitbartin murhan jälkeen. Hän kuoli samana päivänä kun Breitbartin kuolemansyyraportti julkistettiin.

Lisää aiheesta: http://www.yhdysvallat.eu/cia/

Kuinka tiedustelupalvelut manipuloivat mieltämme:

CIA pakottaa toimittajat julkaisemaan psykologista propagandaansa:

Saksalainen journalisti (Frankfurter Allgemeine) ja toimittaja Udo Ulfkotte sanoo hänet pakotettiin julkaisemaan tiedustelupalveluiden kirjoituksia, jotka hän lisäksi joutui allekirjoittamaan omalla nimellään. Jos hän ei niin olisi tehnyt, olisivat potkut olleet seurauksena.

YouTuben video, jossa Otto kertoo asiasta:

https://youtu.be/sGqi-k213eE

Lisää aiheesta: http://salaseurat.fi/uusi-maailmanjarjestys/

Yksi maailmanhallitus = Uusi maailmanjärjestys = New World Order = NWO

Kirja aiheesta suomeksi: http://salaseurat.fi/maailman-yhdentyminen/

Lisää aiheesta: http://www.yhdysvallat.eu/cia/

RT on Yhdysvaltojen suurin ulkomainen uutiskanava. Yli 100 miljoonaa taloutta.

Lisää aiheesta: http://pizzagate.fi/

Senaattori Nancy Schaeferistä tuli entinen senaattori, kun hän julkaisi raporttinsa Yhdysvaltojen lastensuojeluviranomaisten (CPS) mafiamaisesta toiminnasta, jossa lapset ovat kauppatavaraa. Seurakuntansa, Baptistikirkon, johdossa toiminut uskovainen Schaefer löytyi kotoaan murhattuna päivä sen jälkeen, kun hän oli aikonut paljastaa mafiaanliittyvien henkilöiden nimiä. Hänen hyvä ystävänsä, Jane Boyer, radiojuontaja ja web-sivuston abusefreedom.com ylläpitäjä, kertoo suorassa radiolähetyksessä, kuinka Nancy oli julkaisemassa kirjan ja lähettämässä hänelle materiaalinsa "lapsikauppatutkimuksiinsa" liittyen, ja että Nancy oli pelännyt lähteä matkalle Washingtoniin.

Lisää aiheesta: http://totuusrokotteista.fi/

Otteita videolta Totuus Rokotteista osa 3:

Lääkäri Andrew Wakefield sanoo: ”Kun Japanissa ja muualla annettiin sikotautirokote Urabe AM9:ää, saatiin vain muutama raportti, joissa rokotettu henkilö oli sairastunut aivokalvontulehdukseen. Kun Sikotautirokotteeseen yhdistettiin kaksi muuta rokotetta, eli MMR-rokote, räjähti aivokalvontulehduksen määrä niin suureksi, että MMR-rokotteen antaminen lopetettiin pysyvästi Japanissa, siitä huolimatta, että viranomaiset olivat yrittäneet salata ongelman.”

CDC:n ilmiantajan William Thompsonin esiintulon jälkeen, on selvää, että CDC valehtelee.

Lastenlääkäri Larry Palevsky sanoo: ”Andrew Wakefield löysi yhteyden vatsatulehduksen ja yhdistelmärokotteen välillä, ja yhtäkkiä hänestä tulikin [median silmissä ja ansiosta] autismi-rokote-yhteydestä puhuvien esikuva.”

Neil Z. Miller, lääketieteeseen erikoistunut tutkiva journalisti sanoo: ”Annettujen rokotteiden määrä romahti ja rokotevalmistajien olisikin nyt täytynyt jakaa tuo MMR-rokote kolmeen osaan. Sitä he eivät halunneet tehdä..”

Lääkäri Paul Thomas sanoo: ”Andrew Wakefieldin työ 'uudelleentuotettiin'. Ei hän ollut tehnyt huonoa työtä. Olen seurannut häntä, ja pidän häntä erittäin älykkäänä. Ihmiset sanovat hänen olevan 'ydinpommi', jos mainitset hänen nimensä, leimaannut heti. Hän on julkaissut tonneittain artikkeleita, joita ei ole kumottu, ja hän löysi Ileal Lymphoid Dysplasian MMR-rokotteen saaneiden autististen lasten mahasta. Minun vastaanotollani on käynyt useita vanhempia, jotka ovat todistaneet oman lapsensa sairastumisen autismiin lapsen saatua MMR-rokotteen.

Aloin tutkia aihetta, ja sain selville, että kongressimme oli käskenyt CDC:tä tekemään tutkimuksen tästä aiheesta. Tutkimuksen lopputulos, 'yhteyttä MMR-rokotteen ja autismin välillä ei ole', julkaistiin eräässä lääketieteellisessä julkaisussa.

Vuonna 2005 luin Brian Hookerin artikkelin koskien em. tutkimusta. Tuossa artikkelissa kerrottiin CDC:n ilmiantajasta, joka paljasti em. tutkimuksessa tehdyn petoksen. CDC oli muuttanut tutkimuksen tavoitetta, koska CDC ei ollut pitänyt tutkimuksen lopputuloksesta.

Alkuperäinen tutkimus osoitti muun muassa noin 300% kasvun autismin määrässä mustan väestön keskuudessa.”

Minuutti 10:30: MIT:n vanhempi tutkija Stephanie Seneff sanoo: ”Sen sijaan että Andrew Wakefield olisi saanut Nobelin palkinnon, hänet tuhottiin. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, hallitukset eivät halua tietää totuutta siitä, mitä lapsillemme tapahtuu.”

Lisää aiheesta: http://salaseurat.fi/

Yle MOT (https://yle.fi/aihe/artikkeli/2013/08/21/maailmanherrojen-salaseura):

Vuosittain pidettävä salamyhkäinen Bilderberg-kokous kerää koolle reilut toistasataa kansainvälisen talouden ja politiikan painavaa nimeä. Kokouksiin on osallistunut myös melkein puolensataa suomalaista, kertoo tutkiva MOT-ohjelma.

Entinen Nokian ja nykyinen öljy-yhtiö Shellin hallituksen puheenjohtaja Jorma Ollila on Bilderberg-veteraani: hän on osallistunut kokouksiin kahdeksantoista kertaa. Ollila kuuluu myös Bilderbergiä vetävään ohjausryhmään. Poliitikkojen kävijätilaston voittaa entinen pääministeri ja Sdp:n puheenjohtaja Paavo Lipponen, joka on ollut paikalla viidessä kokouksessa.

Tänä kesänä kokoukseen osallistuivat Jorma Ollilan lisäksi valtiovarainministeri Jutta Urpilainen (sd), Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja Matti Apunen ja Harvardin yliopiston asiantuntijana toimiva Olli Heinonen, joka työskenteli aiemmin Kansainvälisen atomienergiajärjestön IAEA:n apulaispääjohtajana.

Bilderberg-kokoukset pidetään suljettujen ovien takana, eivätkä osanottajat saa jälkikäteen paljastaa, mitä kokouksessa on tapahtunut.

"Kun poliitikot ja toimittajat menevät kokoukseen, he vannovat vaitiolon valan. Se on kuin salaseura", Bilderbergiä parikymmentä vuotta seurannut brittitoimittaja Tony Gosling sanoo MOT:lle.

Bilderbergiä tutkinut Tukholman yliopiston apulaisprofessori Ian Richardson sanoo, että Bilderberg-kokouksiin osallistumisella on vaikutuksia, joita osanottajat eivät itse aina edes ymmärrä.

MOT teki kyselyn suomalaisille Bilderberg-kävijöille. Suomalaisten osallistujien mukaan suljetut ovet parantavat kokouksen antia. Yhden vastaajan mukaan kokousten avaaminen johtaisi siihen, että "puhujista tulisi nykyistä enemmän julkisten rooliensa vankeja".

"Keskustelu varmasti latistuisi. Media tekee väistämättä keskusteluista omia ja usein varsin yksipuolisia uutisotsikoita", sanoo toinen.

Yhteistä hyvää koskevia tärkeitä päätöksiä tehdään ilman kansalaisia ja niin, että he eivät edes tiedä, mitä on päätetty

"Tämä on äärimmäisen vaarallista demokratialle. Kansalaiset eivät voi äänestää, jos he eivät ole perillä asioista. Yhteistä hyvää koskevia tärkeitä päätöksiä tehdään ilman kansalaisia ja niin, että he eivät edes tiedä, mitä on päätetty", arvioi puolestaan City University London -yliopiston professori Gavin MacFadyen.

Tiedotusvälineet uutisoivat Bilderbergistä harvoin.

"Aihehan näyttää olevan hyvin kiinnostava. En näe mitään periaatteellista estettä, etteikö sitä olisi voinut ainakin minun päätoimittajakaudellani enemmän käsitellä", sanoo Helsingin Sanomat keväällä jättänyt Mikael Pentikäinen.

Päätoimittajista Bilderberg-kokouksiin ovat Pentikäisen ohella osallistuneet Helsingin Sanomien Janne Virkkunen ja YLE:n Atte Jääskeläinen.

MOT:n Bilderberg-paketti

Tietografiikka: Bilderberg avattuna
Bilderberg-kyselyn tuloksia
Suomalaiset Bilderberg-osanottajat
Bilderberg-kokousten osanottajat
Bilderbergin ydinjoukko
Apulaisprofessori Ian Richardson Bilderbergistä (englanniksi / Ian Richardson on Bilderberg)
Maailmanherrojen salaseura: käsikirjoitus

Linkkejä

Bilderbergin virallinen sivusto
Tony Goslingin Bilderberg-sivusto
WikiLeaksille vuodettuja Bilderberg-kokousraportteja
Yle: Poliisihelikopterit ja tummennetut lasit suojaavat salaperäistä Bilderberg-kokousta – mukana neljä suomalaista
The Guardianin Bilderberg-uutiset
Ian Richardsonin kirjoituksia The Huffington Post -lehdessä

Lisää aiheesta: http://salaseurat.fi/

Yle MOT (https://yle.fi/aihe/artikkeli/2013/01/18/hyvat-veljet-muurarit):

Vapaamuurarien looseihin kuuluu Suomessa yli 7000 henkilöä, mutta heidän vaikutusvallastaan suomalaisessa yhteiskunnassa on vain vähän tietoa.

Vapaamuurareiden jäsenkunnassa on runsaasti poliittista, taloudellista ja yhteiskunnallista eliittiä, erityisesti rahoitusalan ja rakennusalan johtohahmoja. Eri puolilla Suomea kerrotaan tarinoita, joiden mukaan kaavoitus- ja rakennushankkeita järjestellään muurariveljien kesken.

Vapaamuurarit väittävät keskittyvänsä jäsentensä henkisen kehityksen ja hyväntekeväisyyden edistämiseen. He kieltävät muodostavansa salaseuroja, mutta eivät kerro julkisesti toiminnastaan ja rituaaleistaan. Vapaamuurariudessa on 33 askelta, joihin liittyy erilaisia henkisiä ja fyysisiä toimenpiteitä. Muurarien looseja on ympäri Suomea, ja jäsenten tulee osallistua kokouksiin säännöllisesti.

Muurarien toimintaan ei Suomessa ole puututtu, mutta eduskunnan oikeusasiamies on katsonut muurarijäsenyyden olevan niin merkittävä asia, että tuomioistumissa toimivien tuomareiden on tehtävä jäsenyydestä virallinen ja julkinen sidonnaisuusilmoitus.

Monet "urbaanit muurarilegendat" jäävät vaille vapaamuurarien näkökantoja, koska järjestö vetäytyy julkisuudesta ja kieltää jäseniltään - valan sitomana - asioista puhumisen.Vapaamuurarit kertovat olevansa tavallinen yhdistys, mutta sen jäsenluttelot ovat hyvin hankalasti saatavissa. Luettelot tulisi toimittaa mm. Kansalliskirjastoon, jonne Yleisradion MOT -toimitus teki virallisen tietopyynnön. Viikkokausien etsimisen jälkeen kirjasfosta löytyi vain kymmenen vuotta vanhoja painoksia, vaikka muurarien matrikkeli julkaistaan kahden vuoden välein, uusin vuonna 2011.

Haastateltavat

Jukka Paaso, yleissuunnitteluarkkitehti (eläkk.), Kauhava
Erkki Valtamäki, kaupunginvaltuutettu, toimittaja, Seinäjoki
Eero Kavasto, rovasti, Pori
Jüri Lina, elokuvaohjaaja, kirjailija, Tukholma
Pekka Haikkola, kansalaisaktivisti, Tampere

None

SHOW MORE

Created 1 year, 4 months ago.

12 videos

CategoryOther