Libertate înainte de toate

Fara nici măcar un glonț, omenirea a cedat libertatea. A fost de-ajuns o minciună iar frica a câștigat în fața rațiunii.

Clip video creat de Paul Stoia.

https://www.facebook.com/stoiapaulovidiu
https://www.instagram.com/paul.stoia/
https://youtube.com/paul17stoia
https://www.patreon.com/paulstoia

Despre aboliția puterilor politice și implementarea anarhismului ca soluție în care umanitatea ar putea prospera.

Sursa video: https://www.youtube.com/watch?v=5jKuoED5n4Q

UMANITATEA ÎN MARE PERICOL !

Elita a pierdut controlul depopulării, nu a intuit toate posibilitățile de evoluție a planului de depopulare sau de la bun început a dorit să distrugă în totalitate rasa umană ?

Urmăriți o expunere video a ceea ce ar putea fi cea mai mare amenințare a rasei umane.
Am considerat important să adaug o subtitrare video cât mai bună acestui video, pentru că e important ca mesajul lui să ajungă la cât mai mulți oameni.

Video original a fost blocat de toate platformele globaliștilor.

Nu voi adăuga în scris numele autorului și nici sursa (le puteți vedea în video), deoarece am încercat distribuirea acestui video, iar Facebook a reacționat imediat.

Am subtitrat și schimbat formatul video, tocmai pentru a fi mai greu de recunoscut de Fact Checkeri, măcar până e descărcat de mai mulți dintre voi.

Autorul atrage atenția asupra faptului că ”pandemia” a scăpat de sub controlul elitelor, mai exact, nu au realizat că vaccinarea în masă transformă pe cei vaccinați în adevărate laboratoare producătoare de noi virusuri mutație, iar aceștia amenință inclusiv pe cei nevaccinați, chiar și pe cei din elită, spune autorul, asta dacă bineînțeles sunt ca noi, dar cu siguranță că-i pune în pericol și pe cei prin care elitele implementează agenda, cei care trebuiau să fie protejați, primind vaccinuri placebo, fără substanță activă.

Autorul dorește ca acest video avertisment să ajungă la cât mai mulți oameni.

DISTRIBUIȚI. DISTRIBUIȚI, DISTRIBUIȚI !!!

Subtitrarea în limba română și editarea video :
Leonard Chesca
23 aprilie 2021

Sursa video: https://www.facebook.com/1486561754/videos/10225530997530260/

See also:
https://www.vernoncoleman.com
https://brandnewtube.com/@DrVernonColeman

Suntem sclavi de zeci de ani, de 31 de ani au venit la putere alții și alții, care au vândut tot, au făcut ce au vrut, s-au îmbogățit și i-a durut în cur de popor.

Clip video creat de Paul Stoia.

https://www.facebook.com/stoiapaulovidiu
https://www.instagram.com/paul.stoia/
https://youtube.com/paul17stoia
https://www.patreon.com/paulstoia

Sursa video: https://fb.watch/559s19Ciqb/

Oxidul de etilenă este folosit în sterilizarea testelor PCR.

Artiștii ne protejează libertatea prin muzica lor. <3

The Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) from the CDC website showing the number of injuries and deaths due to the C19 vaccines.

Website: https://wonder.cdc.gov/vaers.html
Video source: https://www.instagram.com/p/CL5zUQ9g7JT/

Canadian guy was being held in an isolation camp against his will. Finally managed to get out, losing his career, and now is blowing the whistle.

Part 1: https://www.bitchute.com/video/F55a1zAAJHOQ/
Part 2: https://www.bitchute.com/video/AJpYbRFljjNR/
Part 3: https://www.bitchute.com/video/JMkAbe6WN30d/

Source: https://www.youtube.com/watch?v=ePapm3UYZPA
See also: https://www.facebook.com/alexander.hagopian.5

Gazare la nivel Global. Iată de ce clima Terrei este din ce în ce mai bolnavă. Iată de ce oameni care nu au fumat niciodată mor de cancer la plămâni. Dovezi și mărturii incontestabile despre #CHEMTRAILS.

Subtitrarea: SECRET CULTURE TV

Mulți oameni când aud cuvântul "anarhie", se gândesc la haos și distrugere. Ei presupun că un anarhist trebuie să fie în favoarea dezordinii și a violenței. Acesta este exact opusul adevărului. Cele mai multe obiecții și plângeri cu privire la filozofiile anarhiste sau voluntare, nu sunt defapt despre filosofia în sine, dar rezultă din înțelegerea greșită a oamenilor cu privire la această filosofie.

Mulți oameni cred că "anarhie" înseamnă "fiecare om pentru el" sau "supraviețuirea celui mai puternic" sau absența oricărui cooperare socială sau organizare. Ei cred că anarhia înseamnă că fiecare trebuie să fie autosuficient. Aceasta vine din presupunerea falsă că un fel de guvern este necesar pentru ca orice fel de organizare să aibă loc. Fie că este parte a unei republici, o democrație, un regat sau o dictatură, clasa conducătoare emite ordine, numite legi, și pedepsește pe oricine care nu le respectă. Aceasta nu este cooperare. Este defapt dominație: un grup care își forțează voința asupra unui alt grup. Autoritarismul poate fi folosit pentru a forța oamenii în tipare organizate, dar asta nu înseamnă că oamenii sunt incapabili să-și organizeze activitățile fără să fie forțați. Cele mai productive și utile exemple de organizare pe care le vedem astăzi, sunt de natură anarhistă. Nimeni nu a fost obligat să construiască magazinul la care te duci, nimeni nu a fost obligat să producă sau să vândă ceva în el. Toată lumea implicată în operațiunea extrem de complexă de producere a alimentelor, transportându-le și expunându-le în magazin spre vânzare. Fiecare implicat participă în mod voluntar, lucrând în schimbul banilor. Tu și toți ceilalți clienți ai magazinului aleg în mod liber la ce magazin să meargă și pe ce să vă cheltuiți banii. Acest aranjament pur voluntar permite un nivel uimitor de complex de cooperare organizată, fără ca cineva să fie constrâns să participe.

În contrast, sub conducerea unui guvern, un grup foarte mic de oameni vine cu o idee și îi obligă pe toți ceilalți să participe la ea și să o finanțeze prin taxe. În versiunea autoritară a unui supermarket, clasa conducătoare le spune oamenilor ce să producă și cât de mult, ce prețuri să pună și le-ar spune clienților ce trebuie să cumpere și cât trebuie să plătească. Oricine care nu respectă planul general centralizat este pedepsit într-un fel. Așa funcționează guvernul.

Ce variantă preferați?

Anarhismul nu înseamnă haos și violență, sau "fiecare pentru el". Neavând guvern, nu înseamnă neavând moralitate, organizare sau cooperare. În câteva cuvinte, anarhismul înseamnă că nimeni nu este stăpânul tău și nimeni nu este sclavul tău. Asta e tot ce înseamnă.

Autor: Larken Rose
Sursa video: https://youtu.be/xMoPBDz5ycA

Cauza pneumoniilor atipice asociate COVlD, ar putea fi un parazit cu care vin deja infectate măștile din comerț. Faptul că prezența acestui parazit e semnalată în mai multe locații din lume, pe măști de diferite origini și producători, ieftine sau scumpe, duce la concluzia că avem de a face cu un act criminal deliberat de infectare a populației, susținut și de obligativitatea purtării acestora.
În cadrul acestei analize la microscop, am observat și ceea ce păreau impurități de culoare neagră (uneori maro sau galbene) de forma unor fire, filamente sau viermișori. Am observat atunci că un astfel de filament se mișca, dar am dat vina pe forțe de natură electrostatică.
(vezi la min 5:02 - 6:52 din video)
De curând a văzut niște filmulețe pe net, de la persoane care au făcut astfel de investigații, iar ”impuritățile” mișcătoare, erau interpretate ca fiind cele responsabile de boala Morgellons. (vedeți linkurile de la final)
Să fie oare vorba de niște paraziți biologici sau bio-sintetici ?!
Cert e că odată cu introducerea purtării măștilor, cazurile de îmbolnăviri reale au început să apară.
Ceea ce declanșează simptomele așa numitei boli COVlD, să fie datorat infestării cu paraziți ?
Aceste pneumonii atipice, ale celor diagnosticați COVlD, să fie datorate acestor paraziți ajunși în plămâni ?
Prezența acestor paraziți în măștile noi, să fie un act criminal deliberat și implicit obligativitatea purtării acestora complicitate la crimă ?
Oare prezența acestor paraziți în organism, te fac pozitiv la testele PCR ?
Din moment ce inhalăm acești paraziți, e posibil ca aceștia să ajungă la creier prin bariera hematoencefalică slăbită sau spartă de recoltarea invazivă a probelor "PCR" / ADN, cu ajutorul tampoanelor nazale ?
Faptul că Ivermectina, un anti-parazitar are efecte pozitive în tratarea bonlavilor asociați COVlD, întărește faptul că vorbim de fapt de o boală produsă de paraziți, nu de o boală virală, așa cum susține varianta oficială.
Anul trecut am inspectat la microscop mai multe tipuri de măști aflate pe piață. Scopul meu inițial a fost ca să verific dimensiunea porilor acestor măști. Inițial am crezut că materialul filtrant este o țesătură regulată, cu dimensiuni și forme regulate a ochiurilor goale din țesătură. Abia după analiza la microscop a acestora, am înțeles modul în care sunt realizate. Nu e nimic exact, sunt fibre ce par din plastic, nailon, silicon, teflon sau materiale similare, așezate amorf, total dezordonat, astfel încât nu avem dimensiuni egale a spațiilor dintre ele și nici forme regulate a acestor ochiuri (spații goale).
În urma la tot ce-am citit și studiat, eu nu cred în teoria infecțiilor și deci nici în existența virușilor patogeni, așa cum sunt interpretați de medicina clasică sau de știința stricată. Teoria infecției a prins foarte mult, pentru că aduce bani industriei farma, iar acum vedem că creează posibilitatea de control aproape total al ființelor umane, invocând măsuri sanitare.
Din acest motiv am suspectat cu totul alte cauze ca fiind la baza declanșării simptomelor asociate cu COVlD la oameni. Otrăvirea chimică a fost cea mai probabilă, ținând cont de istoricul unor astfel de acțiuni din trecut, mă refer la epidemia de poliomielită, când intoxicarea chimică a populației cu DDT, a fost pusă pe seama unui virus.
Pe locul doi am pus probabilitatea impactului radiațiilor, ionizante sau nu, naturale sau artificiale, în discuție intrând ca și cauze naturale activitatea intensă solară generatoare de radiații diverse de intensitate mai mare decât fondul normal, iar ca și cauze artificiale, implementarea noilor standarde de comunicații de generația a cincea. Radioactivitatea am măsurat-o periodic în această perioadă și a fost mereu în limite normale.
Pe locul trei am suspectat ca și cauză, infectarea de natură bacteriologică, infectare care se propagă ușor în mediu prin sporii anumitor bacterii. La aceasta presupunere a contribuit și rezultatele obținute de tratamentele ce includ antibiotice, specifice deci bolilor bacteriene. La bolile de natură virală, toți o știm, antibioticele nu sunt recomandate pentru că nu au efect.
Interesant devine acum aspectul că mult discutata Ivermectină, care este un medicament anti-parazitar, dă rezultate bune în tratarea bolii COVlD. Aduc în discuție faptul că toate medicamentele ieftine care și-au dovedit eficiența în tratarea bolnavilor de COVlD, au fost blamate de oficialități, interzise sau neautorizate și chiar retrase de pe piață.
Aici vine legătura cu acești paraziți de natură bio-sintetică, prezentați ca tuburi fine de silicon, ce au capacitatea de a se dezvolta și multiplica. Fenomenul e cunoscut de mulți ani și chemtrailsul e făcut responsabil de răspândirea în atmosfera terestră și pe suprafața pământului a acestor paraziți.
Ivermectina, are efect, tocmai că este un tratament contra paraziților.
Oare acești paraziți să fie responsabili de pneumoniile atipice asociate cu boala COVlD ?

This is so wrong. :(

Au trimis întăriri și au arestat mai multe persoane.

O persoană a fost amendată pentru că nu a avut declarația pe propria răspundere, a început să se certe cu polițiștii, iar acest lucru a degenerat într-un scandal la care s-au alăturat mai multe persoane.

SHOW MORE

Created 4 months ago.

69 videos

Category Education