Turul TV

channel image

Turul TV

TurulTV

subscribers

A felvétel 2018.04.19-én készült.
A jog és a nemzeti ellenállók ünnepe ez a nap, amikor közel tíz hihetetlenül kemény év után a Budaházy György és 16 hazafitársa ügyében a Fővárosi Ítélőtábla dr. Lassó Gábor bíró által vezetett tanácsa megsemmisítő erejű másodfokú határozatot hozott. Négy súlyos törvénytelenségi ok miatt is hatályon kívül helyezte a 2009 óta a gyurcsányi boszorkánykonyhában kifőzött, koholt bizonyítékok alapján meghurcolás alatt álló, sokéves előzetes letartóztatást, házi őrizetet és lakhelyelhagyási tilalmat elszenvedett Budaházy Györgyöt és társait terrorcselekmény és más bűncselekmény miatt összesen 125 év fegyházra ítélő, 2016. augusztus 30-án született elsőfokú ítéletet. Egyúttal megszüntetett a bíróság minden kényszerintézkedést a hazafiak ellen, így ők végre szabadon mozoghatnak hazánkban, a Kárpát-medencében, hogy együtt védhessük meg hazánkat a külföldi és belföldi Soros zsoldosok ellen.

Tanulságos tárgyalási tudósítás arról, hogy az értékvédők nem hagyják magukat. Emberi méltóságuk sérelme után jogos védelmi helyzetben visszavágnak a normalitáspártiak a deviánsoknak. Bűnbánat esetén természetesen bűnbocsát jár, de a bűnbánat hiányában ez egyelőre várat magára...

A Fővárosi Törvényszék 2019. január 23-én kihirdetett ítéletével 8 jogsértettnek (7 gárdista és egy újságíró) jelentős összegű (összesen kamatostul 8,6 millió forint) nem vagyoni kártérítést ítélt meg a 2009. július 4-én, a Bajtársiasság Napján a rendőrség által végrehajtott brutális és jogellenes tüntetés feloszlatási akció során elszenvedett jogsérelmek miatt. Ez az utolsó jogsértetti csoport, akik jóvátételéről most a bíróság döntött.

A felvétel 2018.04.04-én készült a "Merre tovább radikálisok? II." c. rendezvényen.

Dúró Dóra, M. Dobos Marianne, Budaházy Edda és Schittl Eszter beszélgetnek a "Meseország mindenkié" c. botránykönyv által keltett társadalmi hullámokról.

A II. kerületi Átriumban megrendezni tervezett genderpropagandát tartalmazó mesék felolvasása ellen vonult utcára a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, néhány más szervezet aktivistái és szimpatizáló civilek 2020. október 4-én.

A felvétel 2018.04.04-én készült a Merre tovább radikálisok? c. vitafórumon.

A felvétel 2019.01.08-án készült.
Több mint 12 évvel a véres gyurcsányi rendőrterror után a 2006. október 23-án hajnalban a budapesti Kossuth térről 1009 rendőr által erőszakkal feloszlatott kormányellenes tüntetők egyik meghatározó alakja, Fáber Károly még mindig küzd a teljes igazságtételért. Akkor őt a rendőrök földre teperték, megbilincselték és 12 órán át fogva tartották, most az emiatti kártérítési igényét jogerősen elutasították, de nem adja fel és megy tovább a Kúriához. Gyurcsányékkal együtt semmi esetre sem tüntetne.

A felvétel 2018.06.22-én készült.

Idén 7 keresztény felekezet tett tanúbizonyságot az Isten szerinti család mellett a Vadász házaspár rendezte Deák téri istentiszteleten.

A European Patriots Unite egyesület az idei Budapest Pride felvonulás elmaradása ellenére is megtartotta tiltakozó demonstrációját az agresszív nemzetközi LMBTQP felforgatás ellen.

Hazafiak egy csoportja idén is fellépett a nemzetközi LGBT mozgalom hazai ügynökei által szervezett agitáció ellen. A felforgatók a családot is újra akarják definiálni, ezzel tovább bomlasztva a nemzet egységét.
A mostani akció a Pride "kerekasztal beszélgetés a magyarországi szivárványcsaládokról" elnevezésű rendezvényén történt, amely 2020. augusztus 18-án a Bp., VIII. Salétrom u. 4. szám alatt található Loffice elnevezésű liberális találkahelyen került megrendezésre.

Novák Előd megtisztítja a fővárosi városházát a nemzetközi LGBT mozgalom lobogójától.

Dr. Szikinger István, Budaházy György I. rendű vádlott védőjének perbeszéde 2018.03.27-én.

A még mindig folyamatban lévő ügyben a Nemzeti Jogvédő Szolgálat az alábbi közleményt adta ki:

„Mint az ismeretes, néhány hónapos kihagyást követően újra megkezdődött 2018 szeptemberében a Budaházy ügy tárgyalása a Fővárosi Törvényszéken. Mint arról már korábban adtunk tájékoztatást, az ugyanezen bírói fórumon született sokkoló elsőfokú ítéletet a Fővárosi Ítélőtábla a jelentős eljárási hibákra és ezek másodfokú eljárásban való kiküszöbölhetetlenségére tekintettel hatályon kívül helyezte, az elsőfokú bíróságot új eljárásra kötelezte.

A másodfokú ítéletben számos, a fellebbezésekben, valamint védőbeszédekben foglalt érvelés visszaköszönt, továbbá a másodfokú bíróság értékelte az elsőfokú ítélet kihirdetése, közlése kapcsán felmerült jelentős eljárási aggályokat is, melyekre a Nemzeti Jogvédő Szolgálat és annak együttműködő ügyvédei hívták fel a figyelmet. (lásd. korábbi közlemény …..)

Az ítélet hatályon kívül helyezése tehát jelentős részben a magas szintű védői szakmai munkának, valamint a NJSZ fenti ügyben történő töretlen kiállásának és jogvédő munkájának is köszönhető.

Az új eljárásban a Fővárosi Törvényszék Ignácz György bíró úr elnökletével a teljes bizonyítási eljárást megismétli, a már korábban meghallgatott tanúkat ismételten meghallgatja, köztük a vád „koronatanúit” is. Remélhetőleg az új eljárásban tisztázódik, hogy a feltett védői kérdésekre rendre kitérő, homályos, sokszor önellentmondásos nyilatkozatokat tevő Benkő György pontosan milyen együttműködést végzett – ez a mai napig nem tisztázott - az ügy kapcsán eljáró hatóságokkal, valamint, hogy Soós Tibor vallomásainak önellentmondásokkal tarkított kuszasága végül alkalmassá teszi-e azokat bármely logikus következtetés megalapozására.

Az új eljárás tehát lassan egy éve folyik, és még várhatóan hosszú hónapokat, akár éveket várhatunk az újabb elsőfokú ítéletre, mely talán választ ad arra a számtalan kérdésre, amely az eljárás immár lassan egy évtizede alatt foglalkoztatja az ügyet követő közvéleményt.

A novemberi tárgyalásokon történt tanú és sértetti meghallgatásokat követően a tárgyalássorozat folytatása februárban várható, Soós Tibor meghallgatásával és a bizonyítás folytatásával, de addig is, csupán az emlékezet felfrissítése érdekében közzétesszük a II. fokú bíróságon elhangzott védői perbeszédeket.”

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat "Patrióta jogvédelem vs. liberális jogvédelem" c. konferenciájának felvételét három részben közöljük, ez az első rész. A konferencia 2019.11.09-én került megrendezésre.

A magyarság kultúrharca terén kifejtett munkásságára tekintettel Szakács Árpád újságíró kapta meg a Lovas István Társaság (LIT) által létrehozott Lovas István Sajtódíjat 2019. november 21-én a Szent Margit Gimnázium dísztermében rendezett nagyszabású ünnepségen (https://www.bitchute.com/video/w6FZAhIR7HXa/).

A rendezvényen dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője bejelentette a "Tégy a magyargyűlölet ellen!" akció megindítását:

"Ennek lényege, hogy arra kérjük a Lovas István Társaság és Nemzeti Jogvédő Szolgálat szimpatizánsait és minden felelősen gondolkodó, tettre kész magyar embert, hogy kísérjék figyelemmel a hazai és külföldi sajtó, illetve közélet magyarsággal kapcsolatos megnyilvánulásait.

Ha pedig a magyar nemzet méltóságát súlyosan sértő, gyalázkodó írást, megszólalást észlelnek, jelentsék be haladéktalanul a Nemzeti Jogvédő Szolgálatnak ([email protected]) a forrás megjelölésével.

Ha úgy ítéljük, hogy az Alaptörvény és a Ptk. alapján un. kollektív személyiségi per eséllyel indítható, akkor a jogsértéstől számított 30 napon belül nagyszámú hazafi felperes bevonásával benyújtjuk a keresetet a jogsértés megállapítása, a jogsértő kitétel eltávolítása, a további jogsértésektől való eltiltás, elégtételi közlemény kiadatása és jelentős összegű sérelemdíj iránt.

Ne bántsd a magyart ! Megvédjük a magyar nemzet méltóságát !"

A magyarság kultúrharca terén kifejtett munkásságára tekintettel Szakács Árpád újságíró kapta meg a Lovas István Társaság (LIT) által létrehozott Lovas István Sajtódíjat 2019. november 21-én a Szent Margit Gimnázium dísztermében rendezett nagyszabású ünnepségen.

A díjazott kőkemény beszédben (https://www.youtube.com/watch?v=m4qqSlyl8XU) adott körképet a nyomasztó liberális túlsúlyról a kultúra minden területén és a magyarság által a túlélés, megmaradás érdekében megvívandó kultúrharc feladatairól.

A rendezvényen a Nemzeti Jogvédő Szolgálat nevében méltatta Gaudi-Nagy Tamás Lovas István bátor munkásságát, felidézte a képviseletében az őt támadó balliberálisok elleni jogi csatákat. Az ügyvéd így ír erről Facebook oldalán:
"Megtisztelő volt számomra, hogy Pistát négy peres eljárásban is képviselhettem ezzel védve, támogatva őt igazságharcaiban.
Lovas István bátor, hatalmas tudású, kitartó és igazságszerető munkássága mindannyiunknak nagyon hiányzik. Fontos, hogy az ő szellemisége és kérlelhetetlen nemzeti elkötelezettsége a hazai sajtóéletben tovább éljen. Ezért hoztuk létre a Lovas István Társaságot és alapítottuk meg a Lovas István Sajtódíjat, amelyet most adunk át először.
A Nemzeti Jogvédő Szolgálat szoros együttműködést valósít meg a Lovas István Társasággal, erről fontos bejelentést tettem az eseményen, erről egy másik felvételen beszélek:
A Lovas István Társaság kezdeményezését is támogattam, magam is tag vagyok, illetve az alapítás jogi dokumentumait ügyvédi irodám készítette pro bono alapon, a bejegyzési eljárásban is én jártam el."

A Lovas István Társaság első alkalommal Szakács Árpádnak adta át a névadójukról elnevezett elismerést a "Kinek a kulturális diktatúrája?" c. cikksorozatáért 2019. november 21-én.

Ifj. Tompó László irodalomtörténész, római katolikus teológus előadása Zsámbékon, a Keresztelő Szent János plébániatemplomban 2019. november 17-én.

Előadása bevezetésében Dr. Kékesi Raymund rövid történelmi áttekintéssel érzékeltette, hogy miért éppen napjainkban van a legnagyobb szükség a Kárpát-medencében nemzeti jogvédelemre, majd bemutatta, miért egyre nehezebb az egyéni jogvédelem és érdekképviselet. A téma szakértőjeként röviden áttekintette a székely terroristaper néven elhíresült koncepciós per, azaz a Beke-Szőcs ügy, valamint az erdélyi magyar intézményrendszer felszámolásának jogi, joginak tűnő és egyéb eszközeit, valamint egy valódi jogállamban megengedhetetlen visszásságait. Nyomatékosította, hogy jelen európai parlamenti ciklusban miért égetően szükséges e kérdések folyamatosan napirenden tartása, és utalt rá, hogy reményeinek és döntéshozó helyzetben lévő politikusokkal való egyeztetéseinek megfelelően a jövőben mindez miképpen lehetséges.

Budaházy György és társai azért jelentek meg az Aurórában szeptember 26-án, hogy az iskolákat célzó homoszexuális propagandatevékenységgel szembeni tiltakozásuknak adjanak hangot.

Az Aurórában szeptember 26-án tanároknak akartak "továbbképzést" tartani az iskolai LGBT propaganda mikéntjéről, azonban az esemény megtartását hazafiak egy csoportja megakadályozta. A tiltakozó akció zárásaként Budaházy György rövid sajtótájékoztatót tartott, amely közben a hely egyik törzsvendége, korábbi erőszakos magatartását tovább eszkalálva, joghurtot fröcskölt a társaságra. A helyszínen lévő Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő szerint a cselekmény a közösség tagja elleni erőszakot is megvalósítja, ezzel ez már a sokadik ilyen eset az LGBT-kötődésű emberek részéről az utóbbi években.

Budaházy Edda és társai azért jelentek meg az Aurórában szeptember 26-án, hogy az iskolákat célzó homoszexuális propagandatevékenységgel szembeni tiltakozásuknak adjanak hangot. A Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom alapítójának bátyja, Budaházy György "zéró toleranciát" hirdetett meg a gyerekeket és fiatalokat célzó LGBT propagandával szemben.

Szorul a hurok az erőszakos "büszke" – áldozatának nyaka körül?! | Jogi csata a keresztény értékekért 3.

W.P.T. amerikai-görög állampolgár vádlottat 2019. május 30-án szeméremsértés bűntettében bűnösnek mondta ki a Pesti Központi Kerületi Bíróság. A vádlottat két évre próbára bocsátották, a dr. Gaudi Nagy Tamás (Nemzeti Jogvédő Szolgálat) által képviselt dr. Téglásy Imre sértett kártérítési igényét egyéb útra utasították. A vádlott védője, dr. Fazekas Tamás (Helsinki Bizottság) felmentésért, az ügyész, aki vádbeszédében a szeméremsértő cselekmény mellett reálisnak tartotta a közösség elleni erőszak megvalósulását is, súlyosbításért fellebbezett az elsőfokú ítélet ellen.
(Korábbi beszámolók az ügyről: https://youtu.be/S8bCK7f9eMk
https://youtu.be/WT6sRg5Qo6o)

Egy magát valamire is becsülő jogállam nem tűrheti, hogy egy idegen ország súlyos bűncselekménnyel gyanúsított állampolgára tettének indoklása és/vagy a saját védelme helyett a büntetőeljárás ideje alatt is folyamatosan gyalázza, sértegesse vétlen áldozatát, hogy pálcát törjön bármely, alkotmányosan védett értékeket képviselő személy és/vagy közösség felett is. Márpedig ezt tette legutóbb is a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a szeméremsértés vádjával eljárás alá vont W.P.T. „vizuális művész”. Ez a hazánkban – reményeink szerint csak - ideiglenesen állomásozó idegen (rendes lakása: New York City) hol azzal indokolta a Budapest Pride-dal szemben demonstrálók 2014. évi megtámadását, hogy ő bizony – úgymond - „megsemmisíteni” (’neutralize’) akarta a másság (értsd: a normalitás) vallásosan is elkötelezett képviselőit, hol csak egy ártatlan „fricskát” szánt nekik. A büntetőeljárás során a vádlott nem tanúsított megbánást emberi méltóságot tipró, agresszív fizikai és verbális megnyilatkozásai miatt, hanem még azt is kijelentette, hogy az általa mélyen lenézett sértett meg is érdemelte az őt ért atrocitást. Az önbíráskodó vádlott ennek indoklásaként olyan képletet állított fel, mellyel a sértett és közössége mellett az egész magyar nemzet önbecsülését és méltóságát is megbélyegezte. Szerinte ugyanis család + hazafiság = nácizmus. „Ha ezt a kettőt összerakjuk, hogy a család lehet a társadalom alapja, és a nacionalizmus, ebből összeáll a nemzeti nacionalizmus.” Az idegen állampolgár rezzenéstelen arccal osztotta ki a magyar állampolgár sértett(eket) a Magyar Köztársaság keresztből is alkotott állami címere alatt, amikor kétségbe vonta vallási nézeteik őszinteségét is: „…a homoszexualitást bűnként beállítani és Jézust felhasználni…az arrogancia, az szemforgatás és az álszentség és az erőszak egy fajtája.” És ha már az erőszaknál tartott, akkor ezt a vádat is igyekezett rákenni a sértettre és társaira. Állítását ezzel az örökbecsű metaforával érzékeltette: „amikor egy kutya ugat, az is erőszak.” Ezt a nézetét egy józan, jogkövető álláspont képviselői nem, csak a mások tulajdonát betöréssel elsajátító bűnözők tehetnék magukévá. A kutyabarátok tehát éppen úgy visszautasítanák, mint azok az emberi méltóság védelmét fontosnak tartó jogvédők, akik – a vádlottól eltérően – a szólás (avagy csaholás) szabadságát alapvető emberi (kutyai) jognak tekintik.

Újrafeltöltés Youtube-csatornánk törlése után.

W.P.T. amerikai-görög állampolgár LGBT tüntető szeméremsértő módon zaklatta dr. Téglásy Imre sértettet. 4,5 évvel az eset után az ügy a bíróság előtt van.

Újrafeltöltés Youtube csatornánk törlése után.

SHOW MORE

Created 4 years, 9 months ago.

27 videos

Category News & Politics

A Turul TV hivatalos Bitchute csatornája. Miután töröltek minket (((Youtube)))-ról, itt találtunk politikai menedékre.