TwentyOneTwelve

Zie hier de reïncarnatie van Joseph Mengele.
Je kinderen zullen maar bij zo'n stuk ongeluk in de klas zitten. Een mislukt mens is het.

Het niveau van de pers ik echt bedroevend.
Zie hier voor bijzonder nieuws:
www.brekendnieuws.nl

Nadat actiegroep Viruswaarheid de afgelopen week onverwacht succes behaalde in de rechtbank met het aanvechten van de avondklok was het land in rep en roer. Even leek het er op dat de democratische rechtstaat zegevierde over de autoritaire neigingen van de zogenaamd liberale regering, echter niets bleek minder waar: het kabinet zette alles op alles om de avondklok in stand te houden en liet daarbij zijn ware gezicht zien.

Dat is de grootste winst van de door Willem Engel en Jeroen Pols aangespannen procedure: de Nederlandse overheid is gedwongen om kleur te bekennen en de stemming omtrent de "Tijdelijke wet beperking vertoeven in de openlucht covid-19" heeft de bevolking misschien wel de best denkbare stemwijzer opgeleverd.

Te gast is juriste Maria-Louise Genet, die in haar onderzoek naar de juridische onderbouwing van de coronamaatregelen een aantal opmerkelijke wetten en wetswijzigingen tegenkwam die, in het licht van de tunnelvisie van het kabinet, het meer dan waard zijn om eens nauwkeurig onder de loep te nemen...

Dit is wat Rutte met zijn vrienden de kinderen aandoet. Die man is echt gestoord.
De complete video is hier te vinden: https://www.youtube.com/watch?v=zy0gKAPAOdg

Klaus Schwab, een boef uit een James Bond film. Rutte mag deze man erg graag, de lafaard kruipt Schwab in zijn kont, vernietigt Nederland met psychopatische maatregelen en vermoordt zijn bevolking met vaccins en de schapen grazen voort.
https://2020news.de/whistleblower-aus-berliner-altenheim-das-schreckliche-sterben-nach-der-impfung/
Rutte is een geschiedenis leraar, maar heeft hier weinig van begrepen. Deze verraders zullen tegen de muur worden gezet en doodgeschoten door hun meesters, dit omdat ze teveel weten. De geschiedenis herhaalt zich altijd. Geef je over Rutte, dan kun je nog verder leven als de "drie van Breda", Rutte, de Jonge en van Dissel.

Ken je de opkomende theorie over wat virussen zouden kunnen zijn: exosomen? Ben je er absoluut zeker van dat COVID-19 besmettelijk is? Hoe zeker ben jij van de resultaten van de coronatest?

Bekijk deze video van Mikey Landings met Nederlandse ondertiteling. Hij baseert zijn verhaal op het werk van onder anderen dr. Tom Cowan, David Crowe, dr. Andrew Kaufman en John Rappoport.
www.bondoverheidszaken.nl

Het fragment komt uit een persconferentie van vrijdag 28 augustus 2020, een dag voor de grote manifestatie tegen de niet werkende corona maatregelen, met meer dan 1 miljoen deelnemers in Berlijn. Robert F. Kennedy Jr, voorzitter van Children's Health Defense (CHD), maakt tijdens de persconferentie de oprichting van Children's Health Defense Europe (CHDE) bekend. Andere sprekers op de persconferentie waren Senta Depuydt en Tina Choy (bestuursleden van CHD Europe), Advocaat Markus Haintz (Querdenken-731 Ulm) en Arts Heiko Schöning (Ärzte für Aufkärung ). De volledige persconferentie staat hier: https://youtu.be/ZEGWSTif2Ac

Een Oorlog Reeds Verloren.

CODE ROOD! De mensheid in gevaar!
http://www.marcelmessing.nl/nl/artikelen/artikelen/p389

Dit is een fragment uit de Big Five met Pieter Lakeman, de man die strijd tegen fraude in de bankensector.

De Gulden Middenweg.

Het Aap Noot Mies van het V woord door Pierre Capel.

Nederlands ondertiteld. (verkorte versie).
Hier vertelt Marc trots hoe hij de bevolking heeft misleid tijdens de Mexicaanse griep in 2009.

De burgers angst aanjagen om de Great Reset er door te jagen. Rutte en de Jonge denken dat hun meesters ze zullen belonen, maar ik kan ze wel vertellen dat Klaus Schwab niet op zulke lulhannessen zit te wachten. Ze zullen als bruikbare idioten met 'cementschoenen' in de Noordzee worden gedumpt.

Citizens terrifying in order to chase the Great Reset. Rutte and de Jonge think their masters will reward them, but I can tell them that Klaus Schwap is not waiting for such windbags. They will be dumped in the North Sea as useful idiots wearing 'cement shoes'.

Everything is Energy.
The illuminated Cabal view everything as energy and the way energy flows.
This must be thoroughly understood.
This is the Kabbalistic manipulation of energy.
Understanding America and the Khazarian Mafia.

Lieutenant General Thomas McInerney talks about Nancy Pelosi’s laptop and Mike Pence’s treason
Video Source : https://steeltruth.com/
www.nooit.nl

Wat is het volgende angstaanjagende middel wat er wordt ingezet? Twintig jaar eerder werd er ook al geoefend met middelen om angst aan te jagen. Blijkbaar lukte het toen niet goed.

“Massa mRNA Vaccinatie is roekeloos en onnodig”, zegt Prof. Dr. Theo Schetters.

Professor Dr. Theo Schetters is al 40 jaar actief in de vaccin industrie en heeft zelfs enkele patenten op zijn naam staan. Hij is dus niet tegen vaccins maar maakt zich grote zorgen over het huidige mRNA vaccin en de korte testperiode die het heeft doorlopen waarbij heel veel zaken onzeker zijn. Programmamaker Flavio Pasquino praat met de routinier over het fenomeen “messenger RNA vaccins”, de risico’s en de merkwaardige uitingen van het CBG (commissie beoordeling geneesmiddelen) tijdens de persconferentie waarbij de EMA goedkeuring werd toegelicht. In de video tonen we ook interessante fragmenten van Dr. Andrew Wakefield, die de situatie vergelijkt met experimenten uit Jurassic Park. Ook laten we Adrian Hill aan het woord, een gerenommeerde onderzoeker - die nauw samenwerkt met de WHO t.a.v. HIV vaccins - die met een meta analyse van ivermectine een doorbraak denkt te zien als medicijn tegen Covid-19.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt's app, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via www.blckbx.tv/doneren Voor meer info kijk op www.blckbx.tv

SHOW MORE

Created 4 months, 2 weeks ago.

76 videos

Category None

"The Only Thing We Have To Fear, Is Fear Itself"
F.D. Rooseveld

“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
― Mark Twain

"Leaver Dea As Slaef"
Slag bij Warns 1345

It's easier to fool people, than to convince them that they have been fooled.

IRF: https://www.who.int/bulletin/online_first/BLT.20.265892.pdf Ja hoor, is verwijderd.
Nu te vinden: https://drive.google.com/file/d/1aAuXhKcc4pKHsKLsDeIBWjZzWrGUSPaZ/view?usp=sharing
https://informedconsentdefense.org/

My Back Braces: https://photos.app.goo.gl/q9QLPrEmQYuRNSEUA