@UdrugaHURA

@UdrugaHURA

@UdrugaHURA

subscribers

Predavanje o cjepivima koju farmaceutska industrija želi sakriti od javnosti!
Anita Petek-Dimmer, mag. ped. soc. (1957. – 2010.) Diplomirala je na edukacijsko rehabilitacijskom sveučilištu socijalnu pedagogiju. Anita je živjela u Švicarskoj od 1980. godine. Aktivno se bavila edukacijom o cijepljenju preko 10 godina, a osnovala je AEGIS Švicarska 1996. godine. Od tada je u Švicarskoj, kao i u ostatku njemačkog govornog područja držala govore i prezentacije, u prosjeku 2 prezentacije tjedno. Autorica je knjige “Sve o cijepljenju”, a bila je i urednica časopisa AEGIS IMPULS, najvećeg časopisa o cijepljenju na njemačkom jeziku.

Predavanje o cjepivima koju farmaceutska industrija želi sakriti od javnosti!
Anita Petek-Dimmer, mag. ped. soc. (1957. – 2010.) Diplomirala je na edukacijsko rehabilitacijskom sveučilištu socijalnu pedagogiju. Anita je živjela u Švicarskoj od 1980. godine. Aktivno se bavila edukacijom o cijepljenju preko 10 godina, a osnovala je AEGIS Švicarska 1996. godine. Od tada je u Švicarskoj, kao i u ostatku njemačkog govornog područja držala govore i prezentacije, u prosjeku 2 prezentacije tjedno. Autorica je knjige “Sve o cijepljenju”, a bila je i urednica časopisa AEGIS IMPULS, najvećeg časopisa o cijepljenju na njemačkom jeziku.
Video prenesen sa stranice www.dokumentarac.com.

Vjerujemo u obrazovanje i informiranje javnosti sa širokim rasponom informacija koje su ključne za zdravlje i budućnost društva, te u osnaživanje javnosti činjenicama koje svakom pojedincu omogućuju donošenje informirane odluke .

Kada spoznamo da su nam servirane gomile laži, onda je jasno da su nas upravo pomoću tih laži držali u strahu sve ovo vrijeme.
U strahu i neznanju.

Pogledajte dokumentarac Matador Films Pictures-a "Uninformed Consent" (Neinformirani pristanak) s HR titlom.

Uložite u svoju slobodu!

Stručnjaci koji se ne slažu sa službenim narativom, cenzurirani su i ignorirani su od strane medija i znanstvene zajednice.
U ovom videu znanstvenici i liječnici
upozoravaju na opasnosti cjepiva protiv COVID-a 19, te javno progovaraju o lažnoj pandemiji. (Oracle Films)

Prijevod i obrada: Screen Queen

Dokumentarni film Oracle films-a, "Sigurno i učinkovito: Drugo mišljenje", baca svjetlo na ozljede uzrokovane cjepivom protiv Covid-a 19, ali također daje sveobuhvatan pogled na sustavne propuste koji su te ozljede, čini se, omogućili. U filmu se, između ostalog, govori o točnosti i pouzdanosti farmaceutskih ispitivanja, ulozi MHRA u reguliranju ovih proizvoda, ulozi bihevioralnih znanstvenika SAGE-a i njihovom utjecaju na politiku, te o ulozi medija i velikih tehnoloških kompanija u suzbijanju slobodne i otvorene rasprave o toj temi.

Cijepljenje? Trebamo razgovarati! Predavanje dr. Alme Demirović na tribini u Šibeniku, 05.03.2022. (1.dio)

Dr.sc.Alma Demirović, dr.med.predsjednica HURA-e vs Klaudija Blarežina, dr.med.spec.školske medicine

Djeca se cijepe "kao na traci".
Cijepe se bez uvažavanja njihovih individualnih razlika i eventualnih zdravstvenih problema.

Život priča nevjerojatne priče. Ekskluzivno za vas donosimo priču o hrabroj majci koja upućuje apel liječnicima.
Dragi liječnici, uskladite praksu cijepljenja s liječničkom etikom i važećim propisima. Dragi roditelji, dodatno se educirajte i nastavite raditi sve radnje koje su u interesu zaštite života i zdravlja vašeg djeteta.
Ovako se čuva voljeno svoje!

TV debata o cjepivima čije emitiranje je farmaceutska industrija pokušala stopirati !

KLJUČNI PROPUSTI U PRAĆENJU NUSPOJAVA CJEPIVA – POGLEDAJTE I PROSLIJEDITE

U ovome kratkom videu ponavljamo, vrlo sažeto i konkretno, odgovor na pitanje:
"Kako izgleda praćenje nuspojava cjepiva U PRAKSI?“

U videu govore prof. dr. sc. Livia Puljak, dr. med. Darko Krnić, tadašnji voditelj odjela za farmakovigilanciju u Agenciji za lijekove i medicinske proizvode, te primarijus dr. sc. Bernard Kaić, epidemiolog, voditelj Službe za epidemiologiju zaraznih bolesti HZJZ-a.

Profesorica Puljak inače je vrlo priznata, produktivna znanstvenica i aktivna je u popularizaciji znanosti. Sudjeluje u aktivnostima Hrvatskog Cochranea. Sudjelovala je u organizaciji i aktivnostima Festivala znanosti, Noći istraživača i Tjedna mozga. Od 2013. do 2018. godine vodila je projekt prevođenja sažetaka Cochraneovih sustavnih pregleda na hrvatski jezik. Za svoj doprinos razvoju medicine utemeljene na dokazima dobila je 2017. godine nagradu Chris Silagy Prize od Cochranea. Livia Puljak nalazi se među 2% znanstvenika na svijetu s najvećim utjecajem citiranosti u 2020. godini prema znanstvenoj analizi „August 2021 data-update for “Updated science-wide author databases of standardized citation indicators” koju su proveli profesori John P. A. Ioannidis, Kevin W. Boyack i Jeroen Baas sa Sveučilišta Stanford u Kaliforniji (SAD).
U drugom dijelu videa, pitanje iz publike postavlja dr. sc. Alma Demirović, dr. med., a video je rezultat njenog predanog i dugogodišnjeg rada na temi praćenja sigurnosti primjene cjepiva.

Kada jednu takvu izjavu o, parafraziramo, farmaceutskoj industriji kao povremenom zlikovcu, a na štetu zdravlja ljudi, izjavi osoba na poziciji kao što je profesorica Puljak, to dobije jednu sasvim novu dimenziju i težinu. Počinjete li sumnjati, ako dosada niste?
Je li sada jasnije?
Informirajte se i djelujte na vrijeme jer su u pitanju ozbiljne spoznaje za sigurnost vaše djece!

Dr. sc. Alma Demirović je prilikom istraživanja uvoza jednog od cjepiva iz obaveznog programa cijepljenja otkrila niz nepravilnosti koje se odnose na tržište cjepiva. Ne radi se samo o jednome, već nizu cjepiva koja su u masovnoj upotrebi kod cijepljenja djece.

Da je ovakve malverzacije otkrila u bilo kojoj drugoj temi, vjerojatno bi u jednom trenutku bila proglašena herojem ili hrvatskom Erin Brockovich. Ali obzirom da se radi o temi cijepljenja riskirala je da ju se etiketira teoretičarem zavjere ili antivakserom. Jer tako se sustav nosi s ljudima koji progovore o tome.

Međutim, korupcija i monopol na tržištu cjepiva mogu biti pogubni upravo za tvoje dijete.

Je li dosta?!

Zašto je "struka" zanijemila nakon govora g. Wakefielda u Splitu?

Poslušajte i zaključite sami.

Dijeljenjem ovog videa izravno utječete na transparentnost javne rasprave o nezakonitom sustavu cijepljenja u Hrvatskoj.

Velika čast nam je najaviti i predstaviti posebnog gosta mirnog okupljanja roditelja i djece u Splitu na Trgu Gaje Bulata (ispred HNK), dana 8. lipnja, 2019. u 17.30 sati - dr. ANDREWA WAKEFIELDA.

Andrew Wakefield je objavio 144 izvornih znanstvenih članaka (h – indeks 45), poglavlja knjiga i pozvanih znanstvenih komentara.

Dr. Wakefield diplomirao je 1981. godine na Medicinskoj školi St. Mary's Hospital Medical na Sveučilištu u Londonu (St. Mary’s Hospital Medical School of the University of London).

1985. godine postao je član Kraljevskog koledža kirurga (the Royal College of Surgeons), a 2001. godine primljen je u Kraljevski koledž patologa (the Royal College of Pathologists).

Redatelj je svjetski poznatog dokumentarca ''VaxXed''.

Ako ste čuli za dr. Wakefielda, a vjerojatno jeste, čuli ste dvije priče – da je dr. Wakefield šarlatan, neetički istraživač i huckster koji je „izbrisan“ iz britanskog medicinskog registra i čiji je članak o autizmu i gastrointestinalnoj bolesti iz 1998. godine „povučen“ od strane vodećeg medicinskog časopisa.

Također ste čuli sasvim drugačiju priču – da je dr. Wakefield briljantan i hrabar znanstvenik, milosrdni i voljen liječnik, heroj obitelji djece s autizmom i oštećenima cjepivom.

Što je istina?

Nakon što je Hrvatska udruga roditelja aktivista (HURA) u Splitu uspješno održala edukativno-informativnu akciju podizanja svijesti o važnosti prijavljivanja nuspojava, u povodu Svjetskoga tjedna imunizacije, Mreža TV objavila je iznimno korektan prilog 4. svibnja 2019. (https://youtu.be/bfjbmurQFmI) kojeg ovim putem prenosimo.

Ako se slažete s navedenim podijelite ovaj video, a ako ne, ne morate, to je vaše pravo izbora.

Gospodin Wakefield imao je priliku ispričati nam svoju stranu priče, te u razgovoru sa dr. Lidijom Gajski opisuje kako medicinski establišment postupa s liječnicima koji preispituju dogmu o cijepljenju, metode koje se primjenjuju kako bi se spriječilo da istina o cjepivima izađe na vidjelo i kako filmovi mogu biti moćno sredstvo kojim se ona razotkriva.

Intervju je snimljen u lipnju 2019.-e godine prilikom njegovog gostovanja u Splitu povodom obilježavanja Međunarodnog dana svjesnosti o osobama nastradalima od cjepiva.

Govor dr. Damira Biloglava 11. 9. 2021. u Zadru

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i dođite čuti važne informacije te razmijeniti iskustva - besplatno!
Danas je više nego ikada prije važno govoriti o cijepljenju djece.
Preveli smo ovaj film na hrvatski jezik za sve vas!

Stoga vas pozivamo na premijeru ovog svjetski poznatog dokumentarnog filma u kojemu su prvenstveno iznesena ISKUSTVA s cijepljenjem djece velikog broja roditelja, ali i liječnika.

Jesu li zdravija cijepljena ili necijepljena djeca? Kako cjepiva utječu na zdravlje djece?

Nakon premijere filma slijedi nam i autorsko predstavljanje knjige dr. sc. Danijela Grgičina "Cijepanje cjepivom - dualnost" u kojoj je temeljitim znanstvenim pristupom razrađena tema odnosa koristi i štete pedijatrijskih cjepiva koja se nalaze u kalendaru cijepljenja.

Razgovarat ćemo o filmu, knjizi, rezultatima znanstvenih istraživanja, vašim nedoumicama i iskustvima, praksi cijepljenja i mnogočemu.

Ukratko o filmu:
Tribeca Film Festival je 2016. godine naglo cenzurirao svoj dokumentarni izbor VAXXED: OD PRIKRIVANJA DO KATASTROFE, zbog niza različitih pritisaka industrijskih interesa, nakon čega je uslijedila neviđena bura u javnosti. Kao odgovor na medijsku šutnju o zviždaču CDC-a, dr. Williamu Thompsonu, koji je priznao prijevaru u ključnoj studiji o sigurnosti cjepiva, film VAXXED se katapultirao i postao tema svjetskih razmjera, otvarajući se za rasprodanu kazališnu publiku diljem SAD-a. Zaprepaštena golemom količinom roditelja koji stoje u redu ispred kina s pričama o ozljedama od cjepiva koje treba podijeliti, producentica VAXXED-a Polly Tommey počela je prenositi uživo razgovore s roditeljima ne slutivši što će se izroditi. Razgovori su dosegli ​​milijune pregleda, a zajednica koja je nekoć bila ušutkana dobila je moć da ju se čuje.

U filmu VAXXED II: ISTINA LJUDI, Polly i ekipa putuju preko 50.000 milja u SAD-u i svijetu i razgovaraju s ljudima. Intervjui roditelja i liječnika razotkrili su epidemiju ozljeda od cjepiva i postavili pitanje koje pada na pamet svakom roditelju: "Jesu li cjepiva doista tako sigurna i učinkovita kao što su nam rekli?"

- Hrvatska udruga roditelja aktivista
www.cijepljenje.info

Dear friends, SHARE THIS!
We have been dealing with highly risky vaccination system for years. There is a complete absence of critical vaccine implementation, not to mention non-functional adverse reactions monitoring in our country (Croatia).

We have been trying to warn the public that the vaccines are being widely implemented as “safe and effective” without firm and unequivocal data.

The authorities couldn’t care less for our appeals that children are getting sicker with every generation and possibly with every new vaccine implementation.

So, this is Alemka Markotić MD, Chief of the infectious disease clinic in Zagreb, capital of Croatia.
She is one of the leading “authorities” in the mainstream media in this corona-crisis.
Listen very carefully what she has finally publicly admitted.
Let us know if you believe there can be any kind of order after you hear this.

#vaccineswork #child #covidVaccine

Dijeljenjem ovog videa, utječete na probijanje medijske cenzure te potičete razvoj neovisnog novinarstva.
#ČitatiZnamo

SHOW MORE

Created 1 year, 7 months ago.

43 videos

Category Education