@UdrugaHURA

@UdrugaHURA

@UdrugaHURA

subscribers

Dear friends, SHARE THIS!
We have been dealing with highly risky vaccination system for years. There is a complete absence of critical vaccine implementation, not to mention non-functional adverse reactions monitoring in our country (Croatia).

We have been trying to warn the public that the vaccines are being widely implemented as “safe and effective” without firm and unequivocal data.

The authorities couldn’t care less for our appeals that children are getting sicker with every generation and possibly with every new vaccine implementation.

So, this is Alemka Markotić MD, Chief of the infectious disease clinic in Zagreb, capital of Croatia.
She is one of the leading “authorities” in the mainstream media in this corona-crisis.
Listen very carefully what she has finally publicly admitted.
Let us know if you believe there can be any kind of order after you hear this.

#vaccineswork #child #covidVaccine

Dijeljenjem ovog videa, utječete na probijanje medijske cenzure te potičete razvoj neovisnog novinarstva.
#ČitatiZnamo

[LISTOPAD - MJESEC SVJESNOSTI O LJUDIMA OŠTEĆENIMA CJEPIVOM]
Svjedočanstvo - Helena Čolig:
"Nakon cjepiva 6u1 s dva mjeseca, moj sin je dobilo epileptične napade i razvio trajna oštećenja mozga."
Pogledajte video!
_________________________________________________
Njima su nevažni, #NamaSuSve
Čuvajte svoju djecu!

Dana 27. veljače 2019., Radio Sljeme pozvao je dr. sc. Almu Demirović, dr. med., na reportersko javljanje uživo o temi "Sigurnost cijepljenja". Također, u emisiji se telefonskim putem obratila tajnica Hrvatske udruge roditelja aktivista (HURA), gđa. Danijela Hanić, koja je ukratko predstavila ciljeve Udruge. Najavljena je tematska sjednica dva saborska odbora naziva "Cijepljenjem do najvišeg standarda zdravstvene zaštite djece“."

Već nekoliko godina nitko iz HURA-e nije pozvan na javnu televiziju. Nije objavljeno niti jedno priopćenje jedine udruge koja se bavi ovom problematikom (cijepljenjem djece). Roditeljima se prijeti zatvorom, iako je procijepljenost porasla, a najveći broj oboljelih je upravo među odraslima koji su cijepljeni. Do kada će struka okretati glavu od stvarnog problema i upirati prstom na zdravu necijepljenu djecu?
Kada će konačno priznati da se sustav urušio?
Kada će mediji prestati izvještavati unisono, potičući na diskriminaciju zdrave djece, a zanemarujući korumpirani sustav i prakse interventnog uvoza cjepiva, neprijavljivanja nuspojava, nepostojanje nadzora nad tom zakonski propisanom obavezom?

Dok se ovom problemu pristupa površno i dogmatski, ne preostaje nam ništa drugo nego da se našalimo.
U tekstu ove pjesmice ima više činjenica nego u svim medijima u protekle četiri godine. O tome misaona policija sa Facebooka, Faktograf.hr, ne piše ni slova. Dijeljenjem ovog videa, utječete na probijanje medijske cenzure te potičete razvoj neovisnog novinarstva.

PODIJELI!

Kako znamo da korist cijepljenja nije veća od štete?
Pogledajte u ovom kratkom videu.
Napominjem i to da ne postoji niti jedan znanstveni dokaz da postojeći program cijepljenja nije čimbenik koji potiče ili olakšava porast kroničnih, teških bolesti djece koje u posljednjih 15-ak godina bilježe dramatičan skok!
Sastanak koji ćete gledati održan je u Saboru prije dvije godine. Do danas niti jedan od postojećih problema koje sam izložila svim dionicima sustava cijepljenja nije riješen.
S takvim problemima sustava cijepljenja ušli smo u korona krizu i eru masovnog cijepljenja stanovništva protiv bolesti COVID-19.
Kontroverza je i dalje prisutna. Većina ovih lica sada vam je bolje poznata. Oni vas i dalje uvjeravaju u ispravnost sustava.
Prije nego prihvatite rizik, informirajte se o razmjerima rizika!

Dr. sc. Alma Demirović, predsjednica Hrvatske udruge roditelja aktivista

www.cijepljenje.info

Podijeli!

Pažljivo pogledajte i poslušajte. I podijelite. Nakon što se cjepivo pusti u promet sigurnost proizvoda se prati u tzv. postmarketinškoj fazi kliničkog ispitivanja. Kako se zapravo prate nuspojave cjepiva? Nedavno smo imali priliku uvida u prelicencijske studije za jedno od cjepiva iz dječjeg Programa cijepljenja. Mogli smo primijetiti da je broj ispitanika ekstremno malen i da su studije usmjerene prvenstveno na detekciju protutijela nakon cijepljenja.

Darko Krnić, dr. med., (sada bivši) voditelj odsjeka za farmakovigilanciju u HALMED-u, 30.10.2018. u hotelu Westin, u Zagrebu, na Stručnom forumu o cijepljenju, izjavio je: "Znači, očekivat' od zdravstvenih radnika da prijave svaku nuspojavu je neživotno, kako bih rekao, to je nemoguće. Naši liječnici, naši zdravstveni radnici, bi dakle onda samo prijavljivali nuspojave. Prema tome, to je potpuno besmisleno. To je ono šta kažemo mrtvo slovo na papiru."

Dr. Krnić je posredno priznao da je nuspojava cijepljenja zapravo užasno puno. Ako bi nekoliko minuta posla potrebnih da upiše podatke o nuspojavi u propisani obrazac liječniku cjepitelju spriječilo kompletan rad u ordinaciji, to znači da imamo nuspojava neusporedivo više nego se želi o tome razmišljati. Ista činjenica daje za pravo roditeljima sumnjati u medicinske „autoritete“ te sigurnost i učinkovitost „preventivnog“ postupka koji se provodi na zdravoj djeci. Do danas niti jedan liječnik cjepitelj nije sankcioniran za neprijavljivanje ili ODBIJANJE prijavljivanja sumnje na nuspojave cjepiva.

To znači da se propisane novčane kazne za liječnike cjepitelje od 30.000 do 50.000 kn (čl. 229. Zakona o lijekovima) mogu okačiti mačku o rep. Sustav radije novčano kazni roditelje "ako ne izvrše obvezu imunizacije", u iznosu od 2.000 kuna (čl. 77. Zakona o zaštiti pučanstva protiv zaraznih bolesti). Zar je lakše napuniti državni proračun pokretanjem prekršajnih prijava protiv 15-25 roditelja, umjesto protiv 1 liječnika cjepitelja? Zašto su misleći roditelji izloženi šikaniranju, dok su liječnici cjepitelji zaštićeni kao lički medvjedi?

Čiji je interes da se rigorozno primjenjuju odredbe Zakona o zaštiti pučanstva protiv zaraznih bolesti, a da odredbe Zakona o lijekovima ostanu „mrtvo slovo na papiru“?

Sa zadovoljstvom prenosimo videozapis 15 – minutnog izlaganja uvaženog prof. dr. sc. Krešimira Pavelića na temu ▼COVID-19 mRNA cjepiva u kojem iznosi potkrepljeno zabrinjavajuće podatke o učincima cjepiva.

U oceanu piskarala plaćenika koji drmaju modernom mainstream scenom (tuzemnom i inozemnom), njihovih stručnih, izverziranih interpretacija činjenica pogotovo onih znanstvenih, utemeljenih na vlastitom, subjektivnom doživljaju, mišljenju i uvjerenju a dakako obvezno u skladu s klasičnim, propagandnim mehanizmima manipulacije podsvjesnim, znanstvenici koji djeluju u interesu društva i znanosti, a ne u osobnom i političkom interesu, uvijek plijene pažnju svojim integritetom i naravno, impresivnim biografijama.

Biografiju prof.dr.sc. Krešimira Pavelića možete pročitati ovdje: https://cijepljenje.info/impresivna-biografija-prof-dr-sc-kresimira-pavelica/

Godine 2020. tri važne studije napravile su analizu cijepljene i necijepljenje populacije i zaključili tko ima sveobuhvatnog bolje zdravstveno stanje. Zaključci bi vas mogli iznenaditi.

Potaknuti velikim interesom javnosti za temu sigurnosti cjepiva nedavno smo uputili službeni dopis Agenciji za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) u kojemu smo pitali:

1. Postoji li pri Agenciji za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) laboratorij u kojemu je moguće izvršiti analizu sadržaja bočica cjepiva koje se nalaze u prometu u Hrvatskoj?

2. U slučaju da postoji, koliko analiza sadržaja bočica cjepiva je učinjeno u proteklih pet godina, uključujući SVA cjepiva koja su bila ili jesu u prometu?

3. Molimo izvještaje o eventualno učinjenim analizama.

Odgovor ukratko: Laboratorij za provjeru kakvoće lijekova postoji. No, on ne provodi posebnu provjeru kakvoće koja obuhvaća laboratorijska ispitivanja cjepiva, već priznaje rezultate drugog laboratorija iz EU, odnosno provodi administrativno-stručnu provjeru dokumentacije.

Cijeli odgovor pročitajte ovdje: https://cijepljenje.info/wp-content/uploads/2021/02/sigurnost-cjepiva-halmed.pdf

UPALA SRČANOG MIŠIĆA NAKON CIJEPLJENJA DJECE PROTIV COVIDa – OPREZ! DJEČACI SU POSEBNO RANJIVA SKUPINA
VIDEO KOJI MORATE VIDJETI!
#share #podijeli

Svjesni smo nepregledne količine informacija kojoj ste izloženi. Zato smo za vas izdvojili i preveli nešto jako važno, nešto što vašem djetetu neposredno može spasiti život.

Slijedi petnaestominutni isječak iz epizode 221 TheHighWire u kojemu su izneseni neki od detalja sastanka američkog Savjetodavnog odbora za imunizaciju (ACIP). ACIP odbor je imao prilike jasno čuti podatke o prekomjerno povećanoj učestalosti upale srčanog mišića i njegove ovojnice (miokarditis/perikarditis) u djece u odnosu na očekivanu. Unatoč tome, donijeli su preporuku o cijepljenju djece protiv COVID-a. NEČUVENO!!!

Cijela epizoda dostupna je na https://thehighwire.com/videos/episode-221-the-mrna-insider/

Što je ACIP? ACIP je Savjetodavni odbor za imunizaciju i odbor je unutar Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) Sjedinjenih američkih država. ACIP pruža savjete i smjernice za učinkovitu kontrolu bolesti koje se mogu spriječiti cjepivima u američkoj civilnoj populaciji. ACIP razvija pisane preporuke za rutinsko davanje cjepiva dječjoj i odrasloj populaciji, zajedno s rasporedima cijepljenja u pogledu odgovarajućeg vremena, doziranja i kontraindikacija cjepiva.
https://en.wikipedia.org/wiki/Advisory_Committee_on_Immunization_Practices

Gospodin Wakefield imao je priliku ispričati nam svoju stranu priče te u razgovoru sa dr. Lidijom Gajski opisuje kako medicinski establišment postupa s liječnicima koji preispituju dogmu o cijepljenju, metode koje se primjenjuju kako bi se spriječilo da istina o cjepivima izađe na vidjelo, i kako filmovi mogu biti moćno sredstvo kojim se ona razotkriva.

Nagrađivani virolog, dr. Sucharit Bhakdi pojašnjava zašto žurna ispitivanja cjepiva protiv #COVID19 predstavljaju najveći svjetski medicinski eksperiment izveden u povijesti. Dr. Bhakdi iznosi detalje sumnje u njezinu djelotvornost te upozorava javnost na potencijalne opasnosti.

Prof.dr.sc. Krešimir Pavelić uvaženi je znanstvenik s područja molekularne medicine, redoviti profesor Medicinskog fakulteta u Rijeci i prvi Dekan Medicinskog fakulteta Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli. Osnivač je i dugogodišnji pročelnik Odjela za molekularnu medicinu Instituta “Ruđer Bošković” te osnivač i pročelnik Odjela za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci. Redoviti je član European Academy for Sciences and Arts, Redoviti član European Molecular Biology Organization (EMBO akademije) gdje je obnašao dužnost glavnog tajnika Europske organizacije za molekularnu biologiju. Dopisni je član Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti te redovni član Akademije medicinskih znanosti Hrvatske. Član je upravnog vijeća European Molecular Biology Laboratory (EMBL) a obnašao je i funkciju člana stalnog odbora European Medical Research Council, Europske znanstvene zaklade. Obnašao je dužnost predsjednika Nacionalnog vijeća za znanost Republike Hrvatske i člana Saborskog odbora za državne nagrade za znanost te predsjednika Odbora za državne nagrade iz prirodnih znanosti RH. Obnašao je i funkciju eksperta za molekularnu medicinu pri parlamentarnim raspravama Europskog parlamenta na inicijativu Transradikalne stranke. Završio je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu 1975. godine, magistrirao 1977. a doktorirao 1979. Znanstveni savjetnik postao je 1985. a redovni profesor na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu 1990. godine. Do sada je objavio 300 znanstvenih radova u uglednim međunarodnim časopisima. Sudjelovao je na preko 200 međunarodnih znanstvenih skupova kao pozvani ili plenarni predavač. Vodio je brojne domaće i međunarodne znanstvene projekte. Odgojio je stručnjake od kojih su neki sada direktori medicinskih iI/ili znanstvenih ustanova. Vodio je preko 50 doktorata i magisterija. Nagrađivan je dvjema nagradama Rektora Sveučilišta u Zagrebu (1973. i 1974.), nagradom Drage Perovića (1973), federalnom nagradom za mlade znanstvenike ispod 30 godina starosti (1978) te nagradom "Vuk Vrhovac"(1980). Godine 1993. dobio je nagradu Yamagiwa-Yoshida koju dodjeljuje International Union Against Cancer, 1997. Nagradu Akademije medicinskih znanosti Hrvatske, a 1998. godine nagrađen je Godišnjom državnom nagradom za znanost. Dobitnik je Fulbrightove stipendije vlade SAD Najveće međunarodno priznanje za svoj znanstveni rad dobio je postavši redovni član EMBO godine 2002. najjače svjetske akademije znanosti o životu koja broji oko 60 nobelovaca. Dao je značajan doprinos problematici prirode transformiranih stanica te razvoja novih prolijekova i medicinskih sredstava.

Ovaj video je youtube uklonio sa našeg kanala.
Pogledajte ga ovdje!

Ovaj video je youtube uklonio sa našeg kanala.
Pogledajte ga ovdje!

Ovaj video je youtube uklonio sa našeg kanala.
Pogledajte ga ovdje!

SHOW MORE

Created 7 months, 1 week ago.

20 videos

Category Education