Vasile

Vasile

Vasile

subscribers

100 de copii și tineri care provin din familii numeroase, dar care au rezultate bune la învăţătură, vor fi susţinuţi la studii. Departamentul Pro Vita al Arhiepiscopiei Iașilor desfăşoară o campanie de strângere de fonduri. Şcolarii sunt din județele Botoşani, Neamţ şi Iași.

✋Mai bine golan..

☦️Eroii Golaniadei din '90 comemorați în București pe 13 iunie de către grupurile 🇷🇴N.O.I., 🇷🇴Honor et Patria și Camarazii, cu participarea Radical Entourage 🏴‍☠️

Psaltirea este Cartea biblică cea mai folosită în cultul ortodox și cea mai apropiată de sufletele fiecăruia dintre noi, căci psalmii exprimă toate sentimentele pe care le trăim: bucurie, teamă, nădejde, tristețe. De aceea, așa cum spunea Sfântul Vasile cel Mare, credincioșii se folosesc de Psaltire precum bolnavii de un spital obștesc, găsind leacul potrivit pentru orice stare a sufletului. Îmbrăcând adevărurile esențiale ale credinței în forme vii și ușor de reținut, pe care le putem fredona necontenit, Psaltirea este o sinteză a Sfintei Scripturi, dar și o lucrare tainică care nu poate fi deplin înțeleasă fără o tâlcuire corespunzătoare. Cu aceasta ne vor ajuta părintele Iustin Miron și Pantelimon Șușnea în cadrul conferinței “Tâlcuirea Psaltirii”.

Conferința va avea loc la Schitul Sfântul Ioan Evanghelistul, Găbud.

Conferință: Tâlcuirea Psaltirii

Invitați:
Arhimandrit Iustin Miron și Ieromonah Pantelimon Șușnea de la Mănăstirea Oașa

📍 Schitul Sf. Ioan Evanghelistul | Găbud

⭕️ Evenimentul va fi transmis live pe pagina de facebook Asociația Candela Oașei.

Credința Unește

Ne unește pe toți. Este principalul liant colectiv al faptelor bune.

În familie și în societate, dependența de alcool, droguri sau jocuri de noroc provoacă traume la fel de severe ca orice altă boală grea. Părintele profesor Constantin Necula prezidează acum Asociația Crucea Albastră România, după ce, cu smerenie și cu trudă, la începuturi s-a implicat ca voluntar, înduioșat de suferința alcoolicului, a drogatului, a robului mașinăriei drăcești din „industria norocului”. Și din această experiența practică a îngrijirii adecvate a celor ajunși să aibă nevoie de tratament specializat, eminentul teolog sibian s-a convins că, pentru fiecare dintre miile de oameni care au ajuns să beneficieze de programele asistenței sociale ale Crucii Albastre, credința este punctul de sudură între conștiință și voința fără de care nu te poți lepăda de dependență, oricare ar fi aceasta.

Da, credința unește și astfel!

Parada homosexualilor duminica asta la Iași!
După ce trec ei, după ce se fac de rușine cu patimile afișate public, venim și facem o procesiune de sfințire a locului prin care au mers!
Fiți alături de noi! Rugăm distribuiți!

Scapeții și fătălăii, pe lîngă monopolul pe care l-au pus pe culorile curcubeului, folosindu-le pe steagul lor reprezentativ, și-au însușit și luna iunie, transformînd-o într-o lună a mîndriei prentru manifestarea calității lor de LGBT-iști.

Mai mult decît atît, pentru a atrage cît mai mult atenția și pentru a-și contura o imagine de victime care au nevoie de privilegii speciale, aleg să-și manifeste orientările sexuale greșite tocmai în preajma lăcașelor de cult creștine, în locurile cu mare încărcătură istorică și culturală pentru poporul român.

5 iunie este data în care vor organiza o nouă precesiune prin centrul Iașului.

Considerați că această maninfestare este una normală?

Considerați că aceasta este o manifestare care poate primi girul autorităților locale, chiar dacă este împotriva art.9 lit.c din Legea nr. 60/1991, cea care interzice actorilor civici să urmărească schimbarea graniţelor moralităţii prin instrumentul adunărilor publice?

Considerați că această manifestare este în folosul ”progresului” sau este menită doar să stârnească indignarea românilor normali?

SHOW MORE

Created 4 years, 8 months ago.

2422 videos

Category Spirituality & Faith