vasiliosmardaris_saloniki

Teza părintelui este următoarea: Să te lași cucerit de un agresor cu valențe mesianice, cum sunt evreii, atunci când orice rezistență a ajuns să fie de prisos, iar aceasta pentru a te salva și a împlini un plan divin.

Riccardo Bosi este autor, purtător de cuvânt, candidat la Senat, fost locotenent colonel al forțelor speciale ale armatei australiane și lider național al Partidului Unic din Australia. Riccardo Bosi is a former special forces fighter.

Legea identității digitale care se lucrează acum la Bruxelles este miza certificatului digital. Identitate digitală = control total=sfârșitul libertății și intimității personale.

Te vaccinezi și devii supererou!

Mii de copii din întreaga lume au fost atrași să participe la vaccinarea experimentală. Credeți că poate fi ceva mai ticălos decât să păcalești copiii că vor fi supereroi făcînd un vaccin experimental?

Tehnologia nu acceptă erorile, nu e flexibilă, poate deveni cel mai tiranic stăpân. Închisoarea digitală dată de identitatea digitală sau portofelul electronic ce se vrea introdus în Europa va fi un loc fără ieșire. Cine a intrat nu mai poate ieși iar cine nu intră nu există și nu poate avea nimic.

Vrem să fim liberi în țara noastră mai presus de orice interese străine.

Aici aveți toate informațiile: https://vremsuveranitate.ro/

El este chemat să rezolve problemele capitalei.
Îi pare rău că oamenii suferă de frig.

Vă place, ca pe Wembley, sincronizare, sonoritate, determinare? În România o să vedeți vreodată așa ceva? Doar dacă George Simeon mobilizează toate galeriile.

Manifestații masive anunțate pe 20 noiembrie cu participarea politiștilor și militarilor. https://inpolitics.ro/europa-in-flacari-armata-si-politia-din-austria-se-revolta-contra-lockdownului_189404296.html?fbclid=IwAR3RxDBET5Anv9DSDQQD9hM6rqSucsgD3i7ekORsVrFiAse_ydIgzCEqNAQ

O națiune zdrobită care cere disperat ajutor. Ce e la ei poate fi în curând și la noi.

Carlo Maria Vigano arhiepiscop, nunțiul apostolic al Vaticanului in USA. Mai multe informații aici: https://en.wikipedia.org/wiki/Carlo_Maria_Vigan%C3%B2

Dintr-o emisiune dezbatere pro și contra vaccin la TVR.
Informații legate de felul în care vaccinurile ARN mesager lucreaza și dacă pot produce modificări genetice găsiți aici:

1. https://www.imuno-medica.ro/cercetare-articole/Pot-vaccinurile-pe-baza-de-ARN-mesager-sa-provoace-modificari-genetice-19
2. https://trenduri.blogspot.com/2021/10/anticorpii-ce-si-cum.html

SHOW MORE

Created 3 months, 2 weeks ago.

46 videos

Category None